KERESÉS search-close

A Tanár

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "A Tanár"

Trokán Nóra tanárnője lerészegedett

Szilárd, Lilla és Júlia együtt mentek el a tanár úr 20 éves osztálytalálkozójára, ahol egy összecserélt pirulás doboz miatt az igazgatóhelyettes elázott.

Fenyvesi Zoltán is feltűnt a Tanárban!

Miután Szilárd egy napra kerekesszékbe kényszerítette tanítványát, titokban még egy „spontán” találkozót is leszervezett valakivel, hogy elbeszélgessen Júliával.

A Tanár: „Kerekesszékbe akarsz kerülni?!”

Szilárd diákja, Júlia már teljesen megtervezte az életét és most mindent ahhoz igazít, hogy sportolóként profi karriert csináljon. Amikor a suliban balesetet szenved, a lány olyan tényekkel szembesül, ami gyökeresen változtatja meg a terveit. Szilárdnak pedig az a feladata, hogy elfogadtassa vele a kialakult helyzetet.

Egyszerre két tanár is csapja a szelet Lillának!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár. Miközben Szilárd folyamatosan bókokkal bombázza exét, kiderül, hogy kollégája Szeverin pedig elhívta randizni Lillát.

Kerekesszékkel A Tanárban

Nyilván nem csak gyerekként lehet iszonyúan nehéz szembenézni azzal, ha egy sérülés miatt abba kell hagyni a sportot és feladni az álmokat. A Tanár legfrissebb epizódjában pont egy ilyen helyzetbe kerül Júlia karaktere, amit még színészként sem volt egyszerű átélnie.

A TANÁR: Júlia kerekesszékben

Murai Emma (a sorozatbeli Júlia) a forgatások alkalmával ült életében először kerekesszékben.  Azt mondja, különös érzés volt…

KEREKESSZÉKKEL: ilyen az élet!

Fenyvesi Zoltán soha nem tudott járni. Kiskorától kerekesszékes. A Tanár című sorozat forgatásakor ő segítette Murai Emmát, a filmbeli Júliát, akinek ezúttal kerekesszékben kellett boldogulni.

Szilárd teljesen megveszett Lilla lábaitól

Ha bókokról van szó, Szilárdot egy pillanatig sem kell félteni, vajon exe, Lilla hogyan fogadja a közeledését?

A Tanár folytatódik - Kerekesszékbe kerül az egyik diák?

Múlt héten elindult a sorozat második évada, ami most szombaton is tovább menetel: jön a második rész! Kíváncsi vagy, milyen bonyodalmak várnak A Tanárra?

Gyula


szerző:
2019.01.14. 16:45

Annamari


szerző:
2019.01.14. 16:44

Virág


szerző:
2019.01.14. 16:43

Leo


szerző:
2019.01.14. 16:41
Végre kiderül, mi volt Szilárd és Lilla között

Lilla (Trokán Nóra) szerette volna tisztázni Szilárddal, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy együtt kell dolgozniuk... a régi dolgok ellenére sem.

A Tanár diákjai börtönbe kerülnek!

Szilárd (Nagy Ervin) elvitte az osztályát egy kis kirándulásra... a börtönbe, amivel egyet akart elérni: egy maradandó élményt.

Szombat este visszatér az ország kedvenc kémiatanára!

Az elmúlt hónapokban volt, hogy együtt kezdtük hajnalban a napot a stábbal, máskor pedig éjszaka egy sztriptíz bárban vártuk, hogy elérkezzen a reggel. Ott voltunk a veszélyes forgatásoknál, és a ritka és rövid üres járatoknál. A 70 fős stáb több, mint 80 napon át 40 helyszínen dolgozott azon, hogy ma este újra visszatérhessen a képernyőre az ország kedvenc kémiatanára. Most megmutatjuk Önöknek Vasvári Szilárd birodalmát.

Börtönben A Tanár!


szerző:
2019.01.12. 20:00
Börtönben A Tanár!

„Mindenkinek a saját döntése, hogy hová jut az életben.” A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Trokán Nóra és Nagy Ervin összekavar?

Az új tanévben rajtuk lesz az iskola szeme! A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

KVÍZ - Mindent tudsz a Tanár első évadáról?

Szombat este 20:00-kor jön a sorozat folytatása, előtte azonban még letesztelheted a kvízünkben, mennyire vagy képben az eddigi történésekkel.

Erős konfliktussal kezdődik A Tanár Trokán Nóra szerint

Az iskola új igazgató-helyettesének múltja van Vasvári tanár úrral, nem is akármilyen. Egy csúnyán végződött szakítás miatti konfliktus nehezíti a mindennapjaikat.

Így indul a Tanár második évada - nézd meg az első 3 percet!

Becsengettek a Kőrösi Csomában, kezdődik az új tanév. Vajon idén minden más lesz? Szilárd (Nagy Ervin) hamar rájön, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, sőt még egy meglepő hírt is tartogat neki Rácz igazgató (Anger Zsolt).

Trokán Nóra édes hármason kapta Nagy Ervint?

Legalábbis A Tanár című sorozat története szerint a karaktereik ebbe a kínos helyzetbe kerülnek. Majd Nóra Ervin főnöke lesz. Vajon mit kezdenek ezzel a konfliktussal?

Nagy Ervin elárult néhány titkot A Tanár új évadáról

Az RTL Klub sikersorozatának főszereplője áradozott új kollégáiról, akik felbukkannak a második évadban. Arról is mesélt, milyen eseteket dolgoznak fel az új részekben.

Tudj meg mindent a Tanár második évadáról!

Szombaton újra becsengetnek a Kőrösi Csomában, előtte azonban kifaggattuk a színészeket, milyen fordulatokra számíthatunk a folytatásban.

Szombaton visszatér a képernyőre az ország kedvenc tanára

Szombaton visszatér a képernyőre az ország kedvenc kémiatanára, a sajátos módszereket alkalmazó, kissé önfejű, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárdnak pedig az idei tanév sem lesz zökkenőmentes. A sorozat második évada is rendkívül őszinte lesz. A különálló részek közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek majd.
Ide kattintva Nagy Ervin és Elek Ferenc még több kulisszatitkot árul el.

A TANÁR ÚJ ÉVADA: Kulisszatitkok a színészektől

A sorozat második évada is rendkívül őszinte lesz. A különálló részek közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek majd. Az idei tanévkezdésre már nem kell sokat várni, szombaton este 20:00-kor, újra becsengetnek, az RTL Klubon-on.

Vedd fel a fonalat: nézd vissza a Tanár első évadát!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár, mielőtt azonban megkezdődne az újabb tanév, még gyorsan ledarálhatod az eddigi részeket az RTL MOST-on!

Megvan, kit alakít Trokán Nóra A Tanár 2. évadában!

Két új előzetes is érkezett A Tanár második évadához, máris mutatjuk őket!

Kovács Lilla


szerző:
2018.12.27. 10:02
Kovács Lilla

Rögtön a második évad első részében megérkezik az új igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra), aki bájos kisugárzásával minden férfitanár figyelmét felkelti.

Január 12-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Hamarosan jön a Tanár 2. évada!


szerző:
2018.12.24. 23:29
Hamarosan jön a Tanár 2. évada!

A Tanár második évadának első epizódjában indul az új tanév. Rácz igazgatónak (Anger Zsolt) és Szilárdnak (Nagy Ervin) lesz gondja bőven most is.

Anger Zsolt egy új magyar horrorfilmben fog szerepelni!

Színház, film, televízió, konyha - bármiről is legyen szó, Anger Zsolt megoldja. Nemsokára pedig egy új magyar horrofilmben is láthatjuk majd!

Újdonságok és visszatérő kedvencek 2019-ben is az RTL Klub műsorán

A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazható-helyettese az RTL Klub 2019-es terveiből, de maradtak meglepetések még a jövő évre.

Nagy Ervin diáknak is különleges volt

A Tanár főszereplőjének szeretett irodalomtanárát is meghívtuk a Reggelibe, hogy elmesélje, mitől tűnt ki a tanulók tömegéből a tizenéves Nagy Ervin.

BRÉKING! Michl Juli A Tanár 2. évadában!

Michl Juli, az Oltári csajok színésznője az RTL Klub új saját gyártású műsorában, a Szenzációs Négyesben is szerepelni fog, most viszont elszólta magát: A Tanár második évadában is benne lesz!

Megkezdődött a Tanár új évadának forgatása!

Az RTL Klub nagysikerű saját gyártású sorozata második évadot kap. A forgatás munkálatai már el is elkezdődtek.

Távozik A Tanár főszereplője!

Ubrankovics Júlia 1 éves szerződése lejárt, a produkció pedig úgy döntött, nem hosszabbítja meg. Helyette Trokán Nóra csatlakozik a sorozathoz, de nem Klaudia szerepét veszi át, hanem egy teljesen új karakter tűnik majd fel a színen.

Trokán Nóra csatlakozik a Tanár folytatásához!

Az RTL Klub sajátgyártású sorozata átalakul a második évadban: Nógrádi Klaudia karaktere távozik ugyan, de nem maradunk hősnő nélkül.

Ubrankovics Júlia, A Tanárnőnk a Portréban

Ubrankovics Júliát Németország és Amerika ihlette a munkájában, kétlaki életet él. Juli, ha éppen ott volt kedve, akkor Hawaii-on csinált színházat, de leginkább Los Angelesben dolgozik. Külföldön több sorozatban és filmben feltűnt már, és most, itthon is újra megcsillogtathatja tehetségét. Hisz abban, hogy határok csak fejben léteznek, s habár külföldön nagyon nehéz az újrakezdés, ott legalább nincsenek címkék, nem ismerik az embert, és szabadon azt tehetjük, amit szeretnénk.

 

A Tanár színésznője 11 napra mindenről lemondott!

Ubrankovics Júlia ugyan kétlaki életet él – hiszen Los Angeles és Budapest között ingázik –, a szíve közepén mégis csak egynek van igazán hely. Kíváncsi vagy, hogy a csinos világutazó milyen kalandos életet él?

Ubrankovics Júlia megjárta az El Caminót

A Tanár gyönyörű színésznője Los Angeles és Budapest között ingázik, de a nyár nála is a pihenésről szól - tavaly azonban megjárta az El Caminót!

Mit csinálnál, ha nem lennél színész?

Nézőként talán el sem tudnánk képzelni egy-egy sztárt más szerepben, mint amihez hozzászoktunk már a filmvásznon vagy a tévé képernyőjén. Most A Tanár szereplőit kérdeztük: vajon ők elgondolkodtak-e már azon, mihez kezdtek volna, ha nem a színészetet választják?

Kiss Ramóna: ˝Szerelmes voltam az Ervinbe˝

Nagy Ervin volt ma a Reggeli vendége. A műsorvezetők - Peller Anna és Kiss Ramóna - ha szerették volna, akkor sem tudták volna leplezni izgatottságukat. Rami ráadásul egy intim titkot is elárult a sármos színésznek.

Nagy Ervin kiakadt a Reggeliben!


szerző:
2018.05.28. 07:24
Nagy Ervin kiakadt a Reggeliben!

A Tanár főszereplője, Nagy Ervin érkezett a Reggeli stúdiójába egy könnyed beszélgetésre - az egyik kérdés viszont kiverte a biztosítékot a Jászai Mari-díjas színésznél...

Mit tennél másképp, ha újrakezdenéd az iskolát?

Sokaknak visszatérő rémálma, hogy bár évek óta nem járnak már iskolába, mégis egy tanórán találják magukat felelés közben. Ezek általában izzasztó élmények, mégis arra kértük sztárvendégeinket, gondoljanak bele, hogy mit csinálnának másképp, ha újrakezdhetnék az iskolát.

Mi volt a kedvenc Tanár pillanatotok a sorozatból?

Múlt szombaton véget ért az RTL Klub saját gyártású sorozata. Rengeteg izgalmas, szomorú vagy éppen mámorító pillanatot adott a nézőknek Vasvári tanárúr és osztálya. A történetek közül hozzád melyik állt a legközelebb?

Nézettségi rekorddal búcsúzott A Tanár

Óriási sikerrel zárult A Tanár című sorozat: a szombat esti évadzáró epizódot a 18-49-es korosztályból televíziót nézők közel 21 százaléka választotta esti programjának.

Szilárd tévébe rejtette a szökevényt?

Miközben Klaudia a bevándorlási hivatalban próbált intézkedni, Szilárdnak el kellett bújtatnia Hasszánt a rendőrség elől. Egy volt a baj, már a kollégái előtt is idő előtt lebuktak.

A Vasvári meg a Nógrádi titkolnak valamit?

Szilárd és Klaudia összefognak, hogy időben megoldhassák Hasszán ügyét, ehhez azonban rafkózniuk kell. A rendőrség – Rácz igazgató vezetésével – már a suliban kutat, miközben ők versenyt futnak az idővel.

Szilárd: „Hasszán, miért keres a rendőrség?”

Amikor már a rendőrség is telefonál, Szilárd kereső üzemmódra kapcsol, és Hasszán kutatására indul. Szerencséjére, nem kell messzire mennie a bujkáló srác után.

Klaudia végleg maga mögött hagyja a sulit

Egyszerre két sokkoló fordulat fogadta a tanárokat a szünetben: nemcsak Klaudia mondta el nekik, hogy Amerikába költözik, de a rendőrség is telefonált…

Megható üzeneteket kap Ubrankovics Júlia

A Tanár gyönyörű színésznője volt ma a Kifőzde vendége a Reggeliben. Sikeres karrierjéről, magánéletéről és az RTL Klub sorozatának köszönhető élményeiről is mesélt Annának és Mariannak

Most szombaton jön a Tanár utolsó epizódja!

Az RTL Klub sajátgyártású sorozata elérkezett az utolsó, nyolcadik részéhez, amit a szokásos időpontban nézhettek meg a hétvégén. Addig is vegyük végig, mi volt eddig és mire számíthatunk szombaton 20:00-kor.

Anger Zsolt A Tanár igazgatójáról mesélt!

Anger Zsolt, A Tanár Rácz igazgatója volt vendégünk a Reggeliben, aki munkáról, hivatásról, és a sorozatról is mesélt nekünk!

A Tanár diákjai közös táborban hangolódtak egymásra

Most szombaton jön a Tanár utolsó epizódja, ennek kapcsán a sorozat diákjai közül pedig többen is ellátogattak a Reggelibe. Hozák Kevin, Germán Gergő, Korpics Dániel és Pajzs Nóra meséltek egy kicsit a közös felkészülésről, az osztálykirándulásukról és persze a forgatásokról is.

Egy finom csóknak is rossz vége lehet?

A nagy menekülésben Szilárd és Klaudia újra összegabalyodtak. HIába a heves érzelmek, Szilárd megint nem tudta befogni a száját...

Klaudia: „A rossz döntésektől nem leszünk rossz emberek”

Jani hiába szökött el, Szilárd tudta, hogy hol találhatják meg. Végül Klaudia is vele tartott, szerencséjére, hiszen a fiú csakis a tanárnőjével volt hajlandó szóba állni.
 

Klaudiát sokkolta: Amerikába kell költöznie?

Előléptetést várt, és költözés lett belőle. Klaudia sokkoltan szembesült vele, hogy szerelme a háta mögött döntött a sorsukról...

Szilárd meglepő titkot tudott meg Janiról

Az iskolai balhéja után Szilárd szeretett volna elbeszélgetni Janival. Azonban a tanárnak rá kellett jönnie, hogy éppen az ellenkezőjéről van szó, mint amire gondolt... Jani féltett titka még őt is meglepte.

Szilárd megtalálta a fiatal klónját?

Szilárdnak bogarat ültettek a fülébe... az újfiú, Jani látványosan hasonlított rá. Ez még neki is feltűnt, pláne, amikor közösen taroltak (ugyanúgy) egy kosármeccsen.

Hogyan birkózik meg A Tanár szereplője a mássággal?

Barna Zsombort sok éven át a Barátok közt Petijeként ismerte az ország, távozása után azonban csak színházban játszott. Most Leviként tér vissza a képernyőre, akit melegnek gondolnak az osztálytársai.

Ullmann Mónika felnőtt fiával szerepel A Tanárban!

Ha szombat, akkor A Tanár! A legújabb részben Ullmann Mónika és fia, Miller Dávid is szerepel - a részletekről ők meséltek nekünk!

Mi lehet Klaudia és Szilárd titka?

Mindenkinek vannak titkai, hibái és persze vicces, letagadott emlékei. Szilárd és Klaudia végre felfedték egymás előtt a kártyáikat... azonban a semmiből feltűnt az igazgató!

Szilárdnak elege lett: kiosztotta az osztályát!

A rengeteg hazugság, a megalázások és az állandó tökéletesség. Szilárdnál betelt a pohár és úgy döntött: itt az ideje elővenni az igazságot! Elege lett diákjai áskálódásából.

Szilárd: „Igazad van, tényleg lebirkáztalak!”

Lili megalázása után Klaudia és Szilárd egy ital mellett próbált megnyugodni, azonban a csendes estéből hamar veszekedés lett. Klaudia Szilárdot hibáztatta az egészért, persze kollégája nem hagyta ezt szó nélkül.

Petra az egész iskola előtt megalázta Lilit

Petra bosszút esküdött Lili ellen... és be is tartotta. Miután hashajtót tett az italába, élő stream-en mutatta be, hogyan szalad a wc-re a kiközösített osztálytársa... Szilárd pedig már hiába lépett közbe.

Néha még a tanári segítség sem jön be...

Szilárd hiába szerette volna csak megvédeni Lilit az osztálytársai előtt, olyan dolgokkal próbálta szembesíteni a szivatóit, amivel ő is csak megsértette a lányt. Ráadásul Lili is végighallgatta az egészet.

Eldurvult cikizések, zaklatások az iskolában

Az iskolai csúfolások, zaklatások akár örökre nyomot hagyhatnak egy gyerekben. A Tanár legújabb epizódjában egy kissé duci lányt közösítenek ki az osztálytársai…

Ilyen, amikor egy csaj két vállra fekteti Szilárdot!

Lilinek nagyon nehezen indul makd a tesi óra A Tanár hatodik részében, hiszen nemcsak az osztálytársai állandó beszólásait kell elviselnie, de még egy kínos bakit is Szilárddal, akinek a nyakába repült...

Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?


szerző:
2018.05.03. 16:17
Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?

A Tanár főszereplője elárulta, mi az, amire gyermekkora óta vágyik! 

Melyik korban élnél legszívesebben?

Mindenkinek van egy kedvenc történelmi kora, ahol szívesen élne. A Tanár szereplői is biztosan így vannak ezzel, ezért a Nap kérdése rovatunkban erről kérdezzük őket.

Van meg nem valósult gyermekkori álmod?

A nap kérdésében A Tanár szereplőit faggatjuk arról, hogy miről álmodoztak akkor, amikor még kicsik voltak?

Ilyen, amikor Szilárd nem avatkozik bele semmibe...

Szilárdot sokkolta, amikor egykori tanítványa megelégelte a folyamatos segítségét, azért kipróbálta milyen, ha nem foglalkozik a diákokkal. A káosz pedig nem váratott magára sokáig.

Egy gazdag szülő lenne minden tanár rémálma?

Szilárd nem akarta hagyni, hogy Feri ennyire link maradjon, még az édesapjával is megpróbált zöldágra vergődni. Azonban a gazdag üzletember meg sem hallotta az érveit.

Ha korrepetálásról van szó, Szilárd nem ismer határokat

Szilárd végül csak megtörte jeget és rávette Ferit, hogy itt az ideje jobban ráfeküdni a tanulásra és félretenni a linkeskedést. Azonban a kémiai szabályok elsőre túl nagy falatnak tűntek Ferinek.

Szilárd végre találkozott Klaudia édesanyjával...

Klaudia már előre rettegett, hogy az édesanyja rájön, csak egy szakgimnáziumban dolgozik. Erre nem is kellett sokat várnia, hiszen meglepetésszerűen betoppant a tanáriba az emlegetett anyuka, ahol Szilárddal is megismerkedett.

Für Anikó és Ganxsta Zolee a Tanárban!

Szilárd diákja, Feri egy gazdag ingatlanügynök fiaként azt gondolja, hogy mindent megvehet magának, beleértve a jó jegyeket is. Nem csoda, hogy Szilárd ennek megfelelően könyörtelenül reagál, amikor puskázáson kapja. Ám egy Feri apjával folytatott beszélgetés után Szilárd megváltoztatja a véleményét: Feri inkább a rideg, teljesítményorientált apja áldozata. És pont akkor, amikor Szilárd eléri, hogy Feri megnyíljon neki, a fiú apja végzetes balesetet szenved.

Mit ér a pénz, ha az ember diák?

Komoly ellentétek lehetnek a diákok között egy osztályban, ha valakinek dúsgazdagok a szülei, míg mások a büfébe se jutnak be. Persze olyan is előfordul, hogy valaki tele van pénzzel, közben mégis magányos. Ez a probléma is előkerül A Tanár legújabb epizódjában!

Szilárd egy picikét lerészegedett...

A Tanár ötödik része is bővelkedik majd az izgalmakban, most bele is nézhetsz, hog ezek milyen hatással is lesznek Szilárdra, aki nemkicsit néz majd a pohár fenekére. Ne feledjétek: szombat este 20:00-kor folytatódik a sorozat!

A Tanár Nyelves doktora a Reggeliben!

Simon Kornél, A Tanár sármos szereplője érkezett hozzánk vendégségbe, aki mesélt a sorozat forgatásáról, karrierjéről, és magánéletéről is!

Ganxsta Zolee szétüti Nagy Ervint?

Most szombaton 20:00-kor folytatódik A Tanár. Az ötödik rész is rengeteg izgalmat és meglepetés szereplőt tartogat, így például Ganxsta Zolee is feltűnik a színen, Szilárd (Nagy Ervin) bánatára.

Szilárdnak annyi: Rácz igazgató kipécézte magának

Szilárd nem volt eléggé elővigyázatos, így ő akadt fenn Rácz igazgató hálóján: megnyerte magának a nyíltnapot. Persze, nem maradt segítség nélkül.

Robbantgatás és káosz a suliban!

Hiába a szervezés és a felkészültség, a nyíltnap kicsit sem úgy sikerült, mint ahogyan azt Klaudiáék elképzelték. Felrobbantott kémia terem, öklendező, vondkázó diákok és egy bandacsata tarkította a napot.

Szilárd lefeküdt az egyik tanítványa anyukájával?

Ha már megnyerte a nyíltnap levezénylését, a szülői értekezletet is Szilárdnak kellett lenyomnia. Persze, megtalálta a jót is a dologban, hiszen összegabalyodott egy csinos anyukával... nem is akárkinek az anyukájával, mint később kiderült.

Induljon a sulis rock koncert!


szerző:
2018.04.21. 21:10
Induljon a sulis rock koncert!

Az unalmas órákat is fel lehet dobni, és ezt Szilárd is tudja. Így történhetett, hogy a fizika óra egyszercsak egy hangos és táncolós-bulizós koncertté alakult át.

A szerelmi háromszögnek néha négy oldala van

Szilárdnak Klaudiával közösen kell megszerveznie az iskolai nyílt napot. A szervezéssel kapcsolatban a szülőkkel való megbeszélés során Szilárd megismerkedik az életvidám Emesével és vele tölti az éjszakát. Ám nem ő az egyetlen, aki szemet vetett Emesére – és amikor Emese fia, Máté is tudomást szerez az anyja viszonyairól, az a veszély fenyeget, hogy a nyílt nap katasztrófába torkollik.

Ismerd meg közelebbről A Tanár gyönyörű színésznőjét!

Tudtátok, hogy a Klaudia tanárnőt alakító Ubrankovics Júlia kizárólag a sorozat miatt költözött vissza az országba? És azt tudjátok, hogy mi a közös a magyar színésznőben és Robert De Niro-ban?

ByeAlex: „Én ezt nem tudom megcsinálni!”

A klippremier után az X-Faktor mentora a zenésztársával együtt mesélt A tanár című sorozat főcímdalának születéséről, amivel állítása szerint kezdetben eléggé meggyűlt a baja...

 

Farkasházi Réka visszatér a képernyőre

A színésznőt most szombaton csodálhatjátok meg A Tanár negyedik epizódjában. Réka a forgatás élményeiről mesélt a Reggeli házigazdáinak, és elárulta: a pici már akkor ott volt a pocakjában!

Hallgasd meg A Tanár főcímdalát!

Megérkezett az RTL Klub saját gyártású sorozatához íródott dal, ráadásul most a hozzá forgatott kisfilmet is láthatjátok!

Klaudia tanárnő – aki civilben bejárta a fél világot

Van valami világlátott különcség Ubrankovics Júliában. Ő alakítja Klaudia tanárnőt az RTL vadonatúj sorozatában. Nagyon sok országban volt már színésznő, pedig 14 évesen még úgy nézett ki, német-magyar tolmács lesz belőle…

Anger Zsoltnak végleg elege lett?


szerző:
2018.04.18. 09:02
Anger Zsoltnak végleg elege lett?

Most szombaton 20:00-kor jön A Tanár negyedik része, amiben Szilárd és Klaudia duója újra szembekerül az iskola igazgatójával. Kíváncsi vagy milyen, amikor Rácznál (Anger Zsoltnál) elrúgják a pöttyöst?

A nagy békítésben végül Szilárd lehet az áldozat

Szilárd jobbnak látta, ha végre leleplezik Timi és Ábel szerelmét Laci előtt. A nagytesó azonban nem fogadta túlzottan jól a hírt: előkapott egy kést és nekiment ellenségének, sőt a tanárának is.

Vajon Laciék beveszik Szilárd és Klaudia románcát?

A két tanár megpróbálta elterelni Laci figyelmét - nehogy rájöjjön, hogy húga a nagy ellenségével smárolt -, ezért azt hazudták neki, ők estek egymásnak a szertárban. A hitelesség kedvéért pedig jöhetett is az a bizonyos csók is kettejük között.

„Most már tudjátok, ki itt a főnök?”

Szilárdra hárult a feladat, hogy valahogy szétszedje az iskola két macsóját, akik egy családi viszály miatt folyton összeverekedtek. Persze, a kémia tanárnak se kellett sok, bevetette a kürtjeit.

Szilárd romantikus meglepetéssel készült Klaudiának...

Szilárd szerette volna meglepni a szertárban kolléganőjét, azonban kicsit félreértették egymást. Klaudia egy mécsesekkel kirakott úton talált rá a szerelmes üzenetre... Vajon Szilárdot kapták el ennyire az érzelmek?

Érzések előre: végre elcsattan egy csók!

Szilárd osztályát összevonják egy másik osztállyal. Sajnos így a nagy macsó, Ábel is Szilárd osztályába kerül, aki Szilárd saját házi és iskolaudvari macsójával, Lacival haragban áll. Annak érdekében, hogy a vad csordát kordában tartsa, Szilárd kénytelen az osztálytermet is eláztatni, hogy mindenkinek megmutassa: ez így nem mehet tovább. Ám, amikor Szilárd rájön, hogy Ábelnek éppen Laci húgával van titokban viszonya, az a veszély fenyeget, hogy az indulatok végérvényesen elszabadulnak.

Szerelmi dráma dúl az osztályban!

Szilárd osztályát összevonják egy másik osztállyal. Sajnos így a nagy macsó, Ábel is Szilárd osztályába kerül, aki Szilárd saját házi és iskolaudvari macsójával, Lacival haragban áll. Annak érdekében, hogy a vad csordát kordában tartsa, Szilárd kénytelen az osztálytermet is eláztatni, hogy mindenkinek megmutassa: ez így nem mehet tovább. Ám, amikor Szilárd rájön, hogy Ábelnek éppen Laci húgával van titokban viszonya, az a veszély fenyeget, hogy az indulatok végérvényesen elszabadulnak.

Ma este érkezik A Tanár harmadik epizódja!

Ha már szombat, akkor osztály, vigyázz! Az iskolában ismét becsengetnek, Vasvárdi tanár úr pedig újra felcsapja a naplót. Na de milyen diákok voltak egykor A Tanár színészei? Elárulták!  

Nagy Ervin ezúttal bandaháborúban tesz rendet

Különös bandaháborúban kell igazságot tennie Nagy Ervinnek szombaton A Tanár 3. részében. A mostani új epizód kapcsán A Fókusz stábja annak járt utána, hogy mi minden okozhat veszélyes konfliktusokat a középiskolások között. Amelyeket nem biztos, hogy felnőtt segítség nélkül képesek megoldani.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való