KERESÉS search-close

8848

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "8848"

Üdvrivalgás fogadta Kleinéket

Hatalmas üdvrivalgás és taps fogadta Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot a budapesti repülőtéren. Családtagok, rajongók és sporttársak várták a Magyar Everest Expedíció két hegymászóját, akik csütörtökön érkeztek haza Nepálból. Két hónapja indultak útnak, hogy első magyarként oxigénpalack nélkül másszanak 8848 méteres magasságba. Bár a rekord betegség és az időjárás miatt nem sikerült, a hegymászást nem hagyják abba.

 

Ez volt a kilencedik kísérlete Klein Dávidnak

Megviselten, kimerülten és csalódottan érkezett vissza Klein Dávid a csúcstámadásról. A Fókusz stábja ott volt a Mount Everest alaptáborában, amikor találkozott menedzserével, Stefanoval mászótársával, Szilárddal és alaptábor vezetőjével, Edinávan. Ez volt a kilencedik kísérlete Dávidnak a világ legmagasabb csúcsára az elmúlt másfél évtizedben, hogy ő lehessen az első magyar, aki oxigén nélkül ott áll 8848 méter magasan. Az erős szél miatt ez ismét meghiúsult.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való