KERESÉS search-close

8. Élő Show

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "8. Élő Show"

Szerelem az X-Faktorban?


szerző:
2014.12.08. 19:25
Szerelem az X-Faktorban?

Öltöny felső, fényes lépő volt a hétvégi divat az X-Faktor 8. élő show-ján. A versenyzők lágy jazz és swing dalokkal készültek, úgyhogy mindenki elővette a ballagási öltönyét és megidézték a 20-as,30-as évek nagypolgári világát.

Szerelem és csillogás a 8. élő show-n

Öltöny felső, fényes lépő volt a hétvégi divat az X-Faktor 8. élő show-ján. A versenyzők lágy jazz és swing dalokkal készültek, úgyhogy mindenki elővette a ballagási öltönyét és megidézték a 20-as,30-as évek nagypolgári világát.

Nagy Ricsi már nagyon várta, hogy a táncban is kipróbálhassa magát

Az egyéni produkcióban végre Fred Astaire lehetett: várta már nagyon, hiszen nem tartja magát egy béna táncosnak, az új kihívások pedig mindig jöhetnek. A duettben pedig már az érzelem síkjára evezhetett, ahol Horányi Julival zökkenőmentesen hangolódtak egymásra.

Benji a duettben volt igazán önmaga

Imádta a közös munkát a Spoonnal, hiszen Marcival olyan jól összeillett a hangjuk, hogy igazán elmerülhettek a dalban. A Wonderwall előadásában a mentorok találtak némi kivetnivalót, mégis ezt az estét igazán a magáénak érezte Alföldi Róbert mentoráltja.

Horányi Juli felülemelkedett a betegségen

Az egész X-Faktor csapat betegséggel küszködött, és ebből Juli sem maradhatott ki. Hiába kellett megannyi dalt egyszerre elsajátítania, a legfőbb félelme az volt, hogy nem lesz hangja a 8. Élő Show-n. Erre rácáfolt mindegyik produkciójával.

Tóth Andi könnyen azonosult a Tha Shudras dilijével

Munka, munka és munka! Ó és persze óriási boldogság: Andi ugyanis nagyon élvezte a közös munkát a Tha Shudras fiúkkal. Az egyéni produkciójáról is büszkén mesélt, habár most már fogalma sincs, hogy táncoljon, vagy inkább a mikrofonállványt válassza.

A Tha Shudrast összekovácsolta a rengeteg munka

A Tha Shudras és Tóth Andi együtt táncoltak az őrület síkján: hiába is tűnnek különbözőnek, Szikora Robi mentoráltjával nagyon könnyen megtalálták a közös a hangot. A duett mellett az egyéni és a közös produkcióra is készülniek kellett, a rengeteg munka viszont csak jót tett a csapatnak.

Duettpartnerekből párbaj ellenfelek lettek

A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, akik nem sokkal korábban még közös dallal dobogtatták meg a szívünket.
 

X-Faktor 2014 - 8. élő show 14-12-06

X-Faktor 2014 - 8. élő show: A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, akik nem sokkal korábban még közös dallal dobogtatták meg a szívünket.

Párbaj: Benji


szerző:
2014.12.06. 21:00

Párbaj: Spoon


szerző:
2014.12.06. 20:55
Közös Produkció - 8. Élő Show

Santa Claus is Coming to Town

Horányi Juli és Nagy Richárd - 8. Élő Show

Pink  ft. Nate Ruess - Just Give Me A Reason

Benji és Spoon - 8. Élő Show

Craig David ft. Sting - Rise & Fall

Tóth Andi és Tha Shudras - 8. Élő Show

Blackstreet - No Diggity /Shout  (Mash up)

Tha Shudras - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:15
Tha Shudras - 8. Élő Show

Bee Gees - Stayin' Alive

A nyolcadik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Spoon - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:00
Spoon - 8. Élő Show

Daft Punk ft. Pharrell Williams - Get Lucky

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való