KERESÉS search-close

8 éves kislány

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "8 éves kislány"

ELVESZTETTE KISLÁNYÁT: „Én pumpáltam azt a ballont, amivel újra kellett éleszteni”

Sokáig küzdöttek a 8 éves kislány életéért, de már nem tudták megmenteni. A kislány hétfőn este vesztette életét, mikor kigyulladt a MOM sportközpont tetején egy fabódé. A lány a testvéreivel a játszótéren játszott, mikor 11 éves bátyjával felszöktek a lezárt tárolóba. A rendőrség szerint az ablakon másztak be és maguk okozták a tüzet. Édesanyjuk a közelben dolgozott, és kis időre engedte le gyerekeit a játszótérre.
A családnak 3 éve leégett a háza, azóta a gyerekeket az édesanyjuk egyedül nevelte. Most Pilisen laknak, de augusztusban onnan is menniük kell és nem tudják hova. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti:
CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Az ismerősöket sokkolta a tragédia

Ismert mezőgazdasági vállalkozó halt meg a szerda éjjeli balesetben Mosonmagyaróvár közelében. Az 56 éves férfi 8 éves lányával az autójában lesodródott az útról. A kocsi több mint 100 méter hosszan letarolta az erdősávot, mire megállt. Az apán már nem lehetett segíteni, gyereke könnyebben megsérült. A kislány hívott segítséget a baleset után.

Többször megkéselte 8 éves kislányát egy asszony

Az eset Tatán, még idén áprilisban történt. A nő ellen most emeltek vádat, az ügyészség tényleges életfogytig tartó börtönt kér rá. Az anya nem élt együtt a kislány apjával, a közös gyereket a férfi nevelte. A vádirat szerint a nő azért végzett gyermekével, mert a kislány anyának szólította apja új feleségét. Megrázó történet következik.

Hátba szúrta 8 éves kislányát


szerző:
2014.11.28. 18:05
Hátba szúrta 8 éves kislányát

Vádat emelt az ügyészség a mezőtúri asszony ellen, aki tavaly decemberben hátba szúrta 8 éves kislányát. Azért haragudott meg a gyerekre, mert az nem adta oda a játékát a testvéreinek. A nőt emberölési kísérlettel vádolják, akár 20 évet is kaphat.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való