KERESÉS search-close

7. élő show

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "7. élő show"

Nagy Ricsi szerint tök jól sikerült a produkciója

Alföldi Róbert mentoráltja nem értette a mentorok kritikáit, hiszen ő nagyon élvezte a dalt, és úgy érezte, hogy nagyon jól sikerült. Nem sokkal a produkciója előtt, tudta meg társaival együtt, hogy hogyan is áll a szavazás: hiába állt az utolsó előtti helyen, nem ijedt meg, igyekezett még többet adni a színpadon.

Benji egy ideig még biztosan dühös lesz magára

Nemcsak a szavakat, de önmagát is kereste a produkciója után: a mentorok nem találták őt a dalban, és ő is így érezte, azonban az okokat ő sem tudta igazán. Kicsit máshol járt, feszült volt, pont ezért is ért egyet a mentorok kritikáival.

Tóth Andi félt az LGT szövegétől

Újra óriási pörgést vitt véghez a színpadon, úgy táncolt, mint a profik, Alföldi Róbertnek mégsem tetszett annyira, ez pedig rosszul esett neki. És a szavazatok? Hiába állt a lista elején, kicsit megijesztette, hogy a rajongók majd az adás elején megnyugszanak és nem szavaznak majd rá.

Horányi Juli és G a 25 plusz kategóriáért küzdenek

„Nem csak a húszéveseké a világ” - viccelődött Little G utolsó mentoráltja. Juli boldogan jött le a színpadról, hiszen a mentorok imádták a produkcióját. Az előadóművészekhez hűen beengedte a nézőket az érzelmi világába, és ennek megfelelően teljesen átadta magát az érzéseinek.

Spoon: A legszebb összetett mondat címét kapja...

A fiúk megtették! Megcsinálták! Olyan interjút adtak, mint még soha, köszönhetően Cicinek, aki a mondatok mondatával nyitott, amit csakis taps és ujjongás követhetett. Mindenre fény derült: a generáció ugrásra, szalagavatóra, törött karokra és persze a posztolás lélektanára is.

Tha Shudras: „Az ördög sosem alszik”

Hiába kaptak jó kritikákat, sosem lehetnek igazán nyugodtak, persze a pozitív visszajelzések kellőképp boldogsággal töltötték fel a szívüket. És mi a hekyzet a Beatles-szel? Bizony Lennonékat még az ő bolygójukon is ismerik.

Borbély Ricsit megviselte, hogy barátai ellen kellett harcolnia

Ricsi megrendült, a szavait keresve állt kamera elé kisése után. Nemcsak a párbaj ténye rendítette meg, de az is, hogy nagyon jó barátaival, a Tha Shudras-szal kellett küzdenie a bent maradásért. Alföldi Róbert erős és kitartó embernek tartja mentoráltját, aki szerinte ugyanúgy kitart majd a céljai mellett, mint eddig.

X-Faktor 2014 - 7. élő show 14-11-29

X-Faktor 2014 - 7. élő show: Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.

Extra produkció: Az Illés zenekar

Illés zenekar – Miért hagytuk, hogy így legyen?

Extra produkció: Palya Bea


szerző:
2014.11.29. 20:40
Extra produkció: Palya Bea

Palya Bea – Szabadon

Horányi Juli - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:35
Horányi Juli - 7. Élő show

Kovács Kati - Nem leszek a játékszered

Spoon - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:30
Spoon - 7. Élő show

Illés - Ne gondold,  Az utcán (Mash Up)

Borbély Richárd - 7. Élő show

Rolling Stones - Paint it black

Tóth Andi - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:20
Tóth Andi - 7. Élő show

LGT - Ő még csak most 14

Benji - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:15
Benji - 7. Élő show

The Animals - Don't Let Me Be Misunderstood

Nagy Richárd - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:10
Nagy Richárd - 7. Élő show

The Kinks - You really got me

Tha Shudras - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:05
Tha Shudras - 7. Élő show

The Beatles - Come Together

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való