KERESÉS search-close

6. adás

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "6. adás"

A gyerekek énektanárai meséltek egy kicsit a közös duettekről

Kiss Kamilka és Molnár Tomi is fellépett a vasárnapi műsorban. Kamilka Larával, Tomi pedig Petrával adott elő egy duettet. Hogy milyen érzés volt a tanítványaikkal a színpadon állni? Erről meséltek nekünk!

Könnyek és végtelen boldogság: ilyen volt a csapatdöntő estéje!

Ismét bepillantottunk a kulisszák mögé egy kicsit, a produkciók közben is jó volt a hangulat, azonban a Fenegyerekek győzelme után mindenhonnan konfetti hullott.

MC Csipi megmutatja, hogyan kell elriasztani a csajokat

Raffel Attila a Got Talent színpadán HIV-pozitív viccel biztosította, hogy semmiképp se engedjék tovább a zsűritagok, de nem érte be ennyivel, a színfalak mögé is ledobta a humoratombombát pár jól irányzott Jean-os viccel. Nagyon kérjük, senki ne próbáljaki otthon!

Csuja Imre szélmalomharca a verejtékkel

Aki azt hiszi, hogy zsűritagnak lenni játék és mulatság, nagyon téved! A sokszor izzasztó helytállás nyomait a Got Talent zsűritagja zsebkendővel igyekezett eltüntetni.

Szalacsi Sándor 2015-ben is köztünk jár

Németh Zsolt Andor felforralta Csuja Imre agyvizét, cserébe ő is eléggé felkapta a vizet, mikor a zsűritagok kiejtették. A színfalak mögött adta ki magából dühét.

A rémálomnak és a katarzisnak nincsenek műfaji korlátai

Ebben az adásban visszatér közénk Futyi, Cristofel és Szalacsi Sándor, ezen kívül más kárán megtanulhatjuk, hogy nem érdemes nemi úton terjedő betegségekkel viccelődni, mert senki nem fog kedvelni minket.

A Got Talent zsűritagjainak ezer arca nehéz és boldog élethelyzetekre

Sok versenyző akadt, akik kiakasztották vagy éppen sírásig lenyűgözték a zsűrit, egy ponton még a béketűrő Csuja Imre is felkapta a vizet. Szombaton az is kiderül, kiknek sikerült ilyen brutális érzelmeket előcsalogatniuk belőlük. Nézzen bele, mi minden lesz ezen a héten! Jó ebédhez szólnak a zsűritagok hangos és nemhangos reakciógifei.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való