KERESÉS search-close

56-os emlékév

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "56-os emlékév"

Késsel rabolták ki a fiút - Reggeli Híradó 17-05-22

Késsel raboltak ki egy 14 éves fiút, Budapesten. Az áldozat egy buszról szállt le, amikor a három rabló megszólította, majd elvették a pénzét. | Ma jár le a személyi jövedelemadó-bevallás határideje. Az idén először a NAV mindenkinek elkészítette a bevallás tervezetét, amit utoljára még ma lehet ellenőrizni és kiegészíteni. | 50 helyett 9 millió forintot költöttek az 56-os emlékév himnuszára. Ez azután derült ki, hogy az Index kiperelte a XXI. századi intézettől a szerződéseket.

Újabb 830 millió az emlékévre

Újabb 830 millió forintot ad a kormány az 56-os emlékévre- ezt a 444.hu vette észre. Az ünnepségsorozat összköltség így már több mint 15 és fél milliárd forint. A nemzetgazdasági miniszter szerint azért kell egyre több pénz az emlékévre, mert újabb költségek merültek fel. Azt, hogy pontosan mik ezek, legkorábban nyáron tudhatjuk meg, akkor kell ugyanis a pénzzel elszámolniuk Schmidt Máriáéknak. Az Együtt szerint a kormány ész nélkül szórja a pénzt az 56-os emlékévre.

„A részletek ismerete zavarná a lebonyolítást”

Azért nem árulja el a kormány, hogy mire költik az ’56-os emlékévre szánt 13 és fél milliárd forintot, mert az zavarná a lebonyolítást. Ezt mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter. Az emlékévre készült az a dal, aminél sem a korábbi számát újrahasznosító amerikai zeneszerzőnek, sem az énekeseknek, sem a stúdiónak nem fizettek, mégsem árulja el a kormány, hogy mi került rajta 50 millió forintba. Az Együtt hűtlen kezelés miatt feljelentést tett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való