KERESÉS search-close

500. adás

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "500. adás"

Házon kívül 500. alkalommal!

500. adását ünnepelte május 14-én az RTL Klub Házon kívül című műsora. Az A félezredik adás tiszteletére a csatorna imidzsfilmet készített a műsorhoz.

 

 

 

Házon kívül 500: Így dolgozunk már 14 éve

2005 márciusában indult a Házon kívül, 2019. májusában volt az 500. adásunk. Azóta sok minden változott körülöttünk és a szerkesztőségben is, de ahogy dolgozunk, az nem. Az 500. adást ezzel a klippel ünnepeljük!

Emlékezetes riportokkal ünnepeljük az 500. adást

14 évvel ezelőtt indult  el az RTL-en a Házon kívül. A mostani műsor éppen az 500. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy több riporttunkkal sikerült változást elérnünk. Íme: néhány emlék az elmúlt 500 adásból! Ha pedig arra kíváncsi, milyen volt az első adás, kattintson ide!

Szabó Zsófival nosztalgiáztunk az elmúlt 500 adás legjobb pillanatairól!

Most pedig Szabó Zsófival tekintünk vissza az elmúlt két évre. Igaz Zsófi babázik, de mégis rendelkezésünkre állt, hogy együtt utazzunk vissza az időben. Nézzük a Story Extra 500 adásának legizgalmasabb, legviccesebb és leg leg leg pillanatait!

Story Extra 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 16:15
Jubileumi adás a Story Extrában!

500. adásával jubilál az RTL Klub sztármagazinja. A Story Extra stábja a kerek fordulót természetesen a műsorban legtöbbet látott hírességekkel ünnepelte: Dombóvári István, Puskás Peti, Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Kabát Péter és Gál Petra elárulták a nézőknek, hogy miért is szeretik annyira az RTL Klub sztármagazinját.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való