KERESÉS search-close

5 milliós fizetés

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "5 milliós fizetés"

Újra döntöttek: havi 5 milliót kap Matolcsy

Újra megszavazta az Országgyűlés, hogy ötmillió forintra emelkedjen Matolcsy György fizetése. Schiffer András az LMP frakcióvezetője azt mondta, a jegybank elnökének nem béremelés járna, hanem bilincsben kellene elvezetni a nemzeti bank alapítványainál történt kifizetések miatt. A fideszes Selmeczi Gabriella szerint azonban Matolcsy Györgyöt még így is alulfizetik.

5 milliót kap az MNB-től a legfőbb ügyész neje

Fejenként havi bruttó 4 millió 950 ezer forintot keresnek a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatói. Hatan vannak, köztük a legfőbb ügyész felesége. Polt-Palásti Mariann korábban az MNB személyzeti igazgatóságát vezette, már akkor is havi kétmillió forintnál magasabb fizetésért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való