KERESÉS search-close

300 millió

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "300 millió"

Mégis majdnem bevásároltak az alapítványok

300 millió forintot áldozhatott volna a jegybanki alapítványok mindegyike az MKB Bank festményeire - derült ki a kuratóriumi jegyzőkönyvekből. Az MKB nem válaszolt arra a kérdésünkre, hogy vezetőjük Balog Ádám, aki egyben az egyik alapítvány kuratóriumi elnök is, hogyan képviselhette egyszerre az eladó és a vevő érdekeit. Az üzlettől két hónapja álltak el, miután a titkos aukció híre a sajtóban kiszivárgott.
 

300 millióba kerül a kormány új kampánya

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját! Ez a kormány állásfoglalása és üzenete, mondta a kormányszóvivő. Ilyen feliratú óriásplakátok és újsághirdetések jelennek meg hamarosan. Ezekre 300 millió forint közpénzt költenek.

Elveszhet a csatornázásra szánt 300 millió

Elúszhatott a helyiektől beszedett 300 millió Nyíregyházán. Csatornázási munkákra gyűjtötték össze a pénzt, csakhogy a helyi Vízgazdálkodási Társulat elnöke a Questor és a Hungária Zrt. értékpapírjaiba fektette. A két cég becsődölt, a pénz nincs meg. Ráadásul az önkormányzat azt állítja, fogalmuk sem volt róla, hogy a 300 millió már nem a bankban van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való