KERESÉS search-close

3. feladat

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "3. feladat"

Kenyér dömping a piactéren: a csapatok sokkot kaptak!

A versenyzők izgatottan szaladtak a piactérre, hiszen mindannyian megörültek neki, hogy bármit készíthetnek... arra persze egyikük sem számított, hogy a piactér egy kicsit átrendeződött... csak kenyereket találtak a polcokon.

Zé: „Sovi, mi a helyzet a fasírtgyárban?”

Csalódások, kacajok, jól sikerült, mégis rosszul promózott tányérok és feszült izgalom az utolsó kóstoláson. Vajon a zsűri melyik csapatnak ítéli oda a nap utolsó pontját?

A zöld csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

Katasztrófafilmekhez hasonlítottak a csapatok tortái? Ilyen volt a kóstolás!

A csapatok jól érezték, hogy félrementek a tortáik, és ezt a zsűri sem tartotta magában. Volt, ahol az ízek mentek kicsit félre, máshol viszont az állagok... lávafolyamok és keserű krémek előre!

A zsűri répa oszlopokként éledt újjá a kóstoláson

A nap utolsó kóstolásán izgalmas elemek vártak a zsűrire, Zé fel is ismerte bennük a versenyzők üzenetét: a Stonehenge-szerű répák új értelmet nyertek.

Dávidból újra önjelölt vezető lett - folytatódott a sárgák háborúja

Hiába volt Péter a konyhafőnök, Dávid megint átvette tőle a gyeplőt. Ez hiába zavarta Pétert, nem akart megint konfliktust a csapatban, ezért inkább csöndesen elviselte.

Állatok és táplálékaik - Te mit választanál?

A harmadik feladatban szalmabálákon pihentek az alapanyagok. A csapatoknak el kellett döntenie, hogy milyen állattal dolgoznának szívesen, azonban azt is figyelniük kellett, mit is eszik az adott alapanyag, hiszen az eledelüket is feldolgozták.

Tomi nem tudta tovább őrizni a pánikot

Tomi eddig mindig figyelt, hogy a konyhafőnöksége alatt ne stresszeljék egymást a társaival, ez most viszont megdőlt: nem bírta tovább rejtegetni, hogy bepánikolt. A krémjeik folytak, miközben az idő elszaladt mellettük.

Dávid elpattant: káromkodva veszekedett a társaival

Dávid nagyon megijedt a desszertes feladattól, hiszen nem igazán érezte magát otthonosan ezen a terepen. Ennek ellenére viszonylag visszafogottan és veszekedés nélkül tudtak együtt dolgozni a csapatával... egészen az utolsó 10 percig. Akkor minden borult!

Újra kitört a desszert pánik a konyhában!

A harmadik feladatban édességeket kellett készítenie a sárgáknak és a kékeknek. Egy darab bécsi krémest, egy darab panna cottát és egy mille feuille-t. Vajon úrrá lesznek a nagy mumuson?

Bea nem hitte el, hogy csak ennyi telik a csapatoktól

A harmadik kóstoláson Bea volt az, aki a leginkább kiakadt a piros és a kék csapat munkáján. Úgy érezte, hogy egy kicsit sem erőltették meg magukat a desszertjeikkel. Kíváncsi vagy, hogyan tette helyre őket?

Máté Orsinak: „Jó béna lett!”

A harmadik feladatra a kékek között is előjött egy kis feszültség, ugyanis a két fiú nem igazán bízott Orsi vezetésében. A tálalásnál ráadásul Máté többször is odacsípett a konyhafőnöknek.

Sovi nem érezte magát biztonságban Emerencia mellett

Az utolsó feladatban már Emerencián volt a sor, hogy győzelemre vezesse a pirosakat. Sovi azonban nem bízott a lányban, ezért folyton kérdezgetett tőle. Végül Zsófi szólt rá, hogy hagyja Emerenciát dolgozni.

Menzás kajákból főétel és desszert?

Az utolsó feladat is megdöbbentette a csapatokat, hiszen túrós csusza, rakott krumpli és borsófőzelék várt rájuk. A döbbenet persze csak akkor jött, amikor kiderült, hogy ezekből desszerteket is alkotniuk kell.
 

Libamájas piskótatorony

Roland konyhafőnökként leosztotta Márk és Ádám között a feladatokat, azonban a teljes képet, hogy mi is lesz a végén, nem árulta el nekik, ez pedig mindkét csapattársát frusztrálta.

Desszerteket kellett készíteni, nem akármilyen alapanyagokból

Újabb izgalmakat rejtettek a búrák. A csapatok csak annyit tudtak, hogy desszerteket kell majd készíteniük, azt azonban nem, hogy milyen bizarr alapanyagok lapulnal a zsűri pulton.

Roland nem árulta el a koncepcióját, a csapattársait ezzel kiborította

Roland konyhafőnökként leosztotta Márk és Ádám között a feladatokat, azonban a teljes képet, hogy mi is lesz a végén, nem árulta el nekik, ez pedig mindkét csapattársát frusztrálta.

A zöldek a túlságosan omlós tészta miatt kerültek bajba?

Móni vezetésével a zöldek egy mille-feuille-t készítettek a kapott hájból, azonban először a tészta állagával, később pedig a szétfolyó krémmel gyűlt meg a bajuk. Vajon a zsűri mit szólt a desszertjükhöz?

Így értelte a zsűri a csapatok bizarr desszertjeit

Ha maga az édesség nem is lett bizarr, azonban a felhasznált alapanyagok között háj és libamáj szerepelt. A zsűri a kóstolás során értékelte az ételeket.

Kié lett a középdöntő utolsó pontja?

A középdöntő utolsó pontja volt a tét a harmadik feladatban. Végül a zöldek örülhettek, hiszen a bizarr alapanyagból készült desszertjükkel meggyőzték a zsűrit.

Fedezzük fel az ország tortáit a séffel!

A harmadik feladatban a desszertek voltak a főszereplők: három év ország tortái közül kellett választania a csapatoknak. Mielőtt döntöttek volna, Sárközi Ákos bemutatta, melyik édességnek, mik a nehézségei.

Óriási feszültség: Kriszti és Dávid nem voltak hajlandóak Gábor mellé állni

A piros csapatnak meggyűlt a baja a pándi meggytortával. A piskóta nem sült át rendesen, Gábor pedig nem volt elégedett a csapattársaival, emiatt gúnyos megjegyzéseket tett rájuk. Krisztiék tűnteően a hátsó pultban maradtak, amikor lejárt az idő.

Hiába a hátráltatás, a zöldek nyugiban sütötték a tortájukat

Gábor pont akkor küldte ki Mónit tíz percre, amikor már befejezte a piskóta készítését, így nem okozott nagy fennakadást a zöld csapatnak. Az utolsó pillanatban egyedül a karamellel gyűlt meg a bajuk.

Tortakóstolásra fel!

A zsűri a torták elkészülte után, mindkét csapat desszertjeit megkóstolta, és közben jöhetett is az értékelés.

Vajon melyik csapat vitte el a nap utolsó pontját?

A kóstolást követően a zsűri a külön szobába vonult, hogy megbeszélhessék, melyik csapat készítette el jobban a választott tortájukat. A döntést kővetően eldőlt kik viszik el az utolsó pontot.

A piros csapat tagjai a tálalás utolsó pillanatáig veszekedtek

Miután a gombás rétes töltelékét véletlenül duplán sózták, ehetetlen lett. Az orvoslásával azonban elszaladt az idő, így a rétes szinte az utolsó percekben került csak a tányérra. Kriszti nem is akarta feltálalni, de nem mondott ellent Gábornak.

Márk: „Roland úgy viselkedett, mint egy rossz óvódás kissrác”

A harmadik feladatban Márk volt a konyhafőnök, és Rolandot nem igazán tudta hova tenni: a csapattársa mindenben ellentmondott neki, és makacskodott.

Így értékelte a zsűri a csapatok gomba-ételeit

A kék és a piros csapatoknak 2, illetve háromféle gombából kellett főételt kreálniuk. Arról, hogy ez mennyire sikerült, a zsűri döntött a kóstolás során.

Dupláztak a kékek: az utolsó pontot is megszerezték!

A kék csapat teljesített jobban a harmadik feladatban, így ezen a napon két ponttal zárták a versenyzést.

Töltött ördögszekér gomba, vargányás rétessel cukorborsó ágyon

A harmadik feladatban Márk volt a konyhafőnök, és Rolandot nem igazán tudta hova tenni: a csapattársa mindenben ellentmondott neki, és makacskodott.

Mitől is főzelék egy főzelék?

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

Roland megszűnt létezni, mint konyhafőnök?

Roland különböző tök textúrákkal képzelte el az ételüket, azonban annyira belefeledkezett a zöldségek darabolásába, hogy a többiek munkájával nem foglalkozott.

Véget ért a verseny egyik nagyon fontos szakasza

Miután mindhárom feladaton túlesett a sárga és a zöld csapat, végetért a pontszerzés. A kérdés már csak az volt: ki vitte el az utolsó pontot?

Vajon hogyan sikerültek a csapatok főzelékei?

A sárgák a sóskát választották, a zöldeknek így pedig tökfőzeléket kellett készíteniük. A zsűri a kóstoláson értékelte a teljesítményüket.

Tökfőzelék falafellel

Roland különböző tök textúrákkal képzelte el az ételüket, azonban annyira belefeledkezett a zöldségek darabolásába, hogy a többiek munkájával nem foglalkozott.

A Konyhafőnök Junior finalistái óriási tortákkal lepték meg a csapatokat

Hanga és Leni két kedvenc tortájukat hozták el a versenybe, a csapatoknak pedig választaniuk kellett, hogy melyik kislány desszertjét készítenék el szívesen.

A pirosaknál csak a konyhafőnök volt otthon a tortakészítésben

Ákos és Dávid nem igazán tudták, hogyan is kellene nekilátni a feketeerdő tortának, így mindenben Krisztire hagyatkoztak. A kezdeti piskóta-para helyett végül a csoki díszítéssel gyűlt meg a bajuk.

Jöhet egy finom kis tortakóstolás?

A feketeerdő és az oroszkrém torták elkészülte után a zsűri elmerülhetett a habos sütemények ízlelgetésében, és mindegyik tortát megkóstolták.

Vajon kié lett a pont a tortás feladat után?

Eljött a nap utolsó értékelése is, és ezzel az utolsó pont kiosztása is. A tortás kalandok után a pirosak örülhettek, és ezzel nekik le is zárult a pontgyűjtögetés. A sárgáknak azonban még hétfőn bizonyíthatnak a zöldek ellen.

A csapatoknak bizarr alapanyagok közül kellett választania

A harmadik feladat elején meglepő látvány fogadta a csapatokat: Rozina előtt fürj belsőségek pihentek a tányéron, a séf előtt pedig egy gyönyörűen tálalt étel. A kékeknek választaniuk kellett. Csak azt nem tudták, hogy miből készült a séf titokzatos étele...

Márk:

A kék csapatot sokkolta a séf titokzatos alapanyaga, azonban a recept segítségével azonnal nekiláttak a feladatnak. Egyedül Gábor tempójával volt gond, sokáig darabolta a fejet.

Ákos megtartotta magának a receptet - a többiek nem tudták követni

Miután a harmadik feladat során Ákos volt a konyhafőnök, egyedül ő tudta milyen ételt is akar, azonban nem osztott meg minden részletet a társaival. Kriszti emiatt folyamatosan kérdezgette, és kételkedett a receptben.

Vajon a csapatok megbírkoztak a bizarr alapanyagokkal?

A bizarr ételek láttán kialakult meglepetést, és a főzést követően jöhetett az igazi teszt: a zsűri mindkét tányért kielemezte.

Kié lett a nap utolsó pontja?

Újra egy izgalmas napot zárhattak a versenyzők, megannyi különleges alapanyaggal és kihívással. Vajon a piros vagy a kék csapat gyűjthette be a harmadik pontot?

Három a madárka (fürjbelsőség)

Zét meglepte az egymagában guruló tojás, játszott is egyet vele, hogy eljuttassa a tányér másik oldalára. A piros csapat a főzés alatt végig azon veszekedett, hogy lekvár lett-e a kitálalt mártás, Zé megválaszolta: igen.

A zöldeknél kitört a szuflé-pánik!

Móni próbált Rolandra hallgatni, és rábízta a szuflét. A séf figyelmeztette őket, hogy túl hamar kezdtek hozzá a tésztához. A feladat végén, az utolsó percekben már hárman küzdöttek, hogy meglegyen a desszert.

Ki szerzett több pontot a zöldek és a pirosak közül?

A harmadik feladat után eldőlt, hogy ki teljesített jobban a három feladat során. Az első pontot a pirosak, a másodikat a zöldek szerezték. Vajon kié lett a harmadik?

Vajon a zöldséges fagylaltok elnyerték a zsűri tetszését?

A csapatokat meglepte, hogy zöldségekből kell édességet, ráadásul fagylaltot készíteniük. És persze nem ez volt az egyetlen kihívás a harmadik feladatban. A zsűri a kóstolás során értékelte az ételeket.

Csokis szuflé


szerző:
2016.10.26. 20:25
Csokis szuflé

A zsűri sajnálta, hogy a zöldek fagylaltja elveszítette a cékla jellegét. A desszert maga szép lett, azonban a szuflé nem sikerült.

Eljött a nap utolsó kóstolása!

A harmadik feladat során fermentált céklával, karfiollal és citrommal kellett dolgoznia a versenyzőknek. A zsűri kóstolás után értékelte az elkészült ételeket és a csapatokat.

A sárga csapat pontok nélkül maradt az első napján?

Az első és második feladatban a kékek szerezték meg a pontokat és a velük járó előnyöket. A 3. kihívás és a fermentált zöldségek után vajon megint ők örülhettek a zsűri döntésének?

Desszertek előre: Rozina és a séf is bemutatták a nagy kedvenceiket!

A harmadik feladatban ismét másolniuk kellett a versenyzőknek. Hogy mit? Rozina és a séf is bemutatta a kedvenc édességeit: a csupa csokis finomság és az eszterházy torta közül kellett választania a csapatoknak.

Gábor lett a konyhafőnök: nem tűrt ellentmondást!

A harmadik feladatban Gábor lett a főnök, és ezt ki is használta: minden feladatot kiosztott, és nem hagyta, hogy bármi is az ellenőrzése nélkül történjen

Vajon a csapatok a desszertjeikkel is villantottak?

Miután mindkét csapat elmerült a desszertek világában, és újra kreálták Rozina és a séf kedvenc édességeit, jöhetett a kóstolás!

Desszert krízis: Móni nem bírta a feszültséget, végig zokogta a 3. feladatot

A zöldek közötti feszültség a harmadik feladatra sem apadt, ami kikészítette Mónit. A zeszterházy tortát könnyek között próbálta meg elkészíteni a fiúkkal, végül a séf is lement megnyugtatni őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való