KERESÉS search-close

3. adás

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "3. adás"

A 30+-os korosztály szerezte meg a vezetést a generációk csatájában

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este harmadik alkalommal csaptak össze a generációk.

A séf nyúlgerinc receptje

A második feladatban a versenyzőknek újra kellett alkotnia a séf által elkészített nyúl ételt. Mindezt azonban úgy, hogy nem nézhették végig, hogyan készül. Egyedül Zé és Rozina maradt a konyhában, és segítettek a séfnek elkészíteni a nyúlgerincet

Tóth Vera: „Nagyon büszke vagyok a gyerekeimre!”

A Vagányok csapatkapitánya hiába ébredt fáradtan a 3. adás napján, a gyerekek mindent elfeledtettek vele, annyira ügyesen teljesítettek a színpadon.

Oláh Gergő: „Mi nyitottuk az adást, ez egy nagyon nehéz dolog!”

A Fenegyerekek csapatkapitánya Dorinával és Ricsivel - a tehetséges táncos párosával - a 3. adás közben értékelte csapata teljesítményét. Milyen volt a színpadon? Hogy sikerült a produkció? Elmesélték!

Kovácsovics Fruzsina: „Nem annyira emlékszem, hogy mi történt, annyira izgultam!”

Mit élt át a Kisördögök csapatkapitánya a harmadik adás alatt? Óriási izgalom volt Fruzsiban, és persze a versenyzőiben is. Nemcsak a pontokról, de a gyerekek felkészülésésről és a próbákról is mesélt egy kicsit.

A 3. adás kulisszái mögött: egy kis táncra és bolondozásra mindig akad idő!

Noha, a harmadik adás végén egy csapattól már búcsúznunk kellett, a hangulat még így is fergeteges volt. Akadtak itt szelfik, vicces koreográfiák, puszik, ölelések és persze rengeteg nevetés!

Henit és Danit küldenék haza a Farmerek

Megtörtént a Farm történetének legelső kiválasztása: Heni és Dani ugyanannyi szöget kapott a neve alá.

Idő előtt megfogyatkoztak a Farmerek: Tina feladta a játékot, és távozott a tanyáról

Már a beköltözéssel beírta magát a valóságshow-k történetébe, mikor kiderült, terhesen vágott neki az embert próbáló kihívásnak. A szokatlan környezet azonban már az elején próbára tette az erejét, végül pedig úgy döntött, befejezi a versenyt.

A lányok szava elakadt a levéltől


szerző:
2016.03.23. 13:27
A lányok szava elakadt a levéltől

Ezúttal különösen fontos üzenetet hozott a postás a Farm lakóinak: elérkezett a legelső kiválasztás ideje! Most még 14-en vannak versenyben a fődíjért, azonban egyvalakinek hamarosan távoznia kell. Ma este kiderül, ki lesz az első személy, akit a lakók párbajozni küldenek.

Tina megszenvedi a reggeli rosszulléteket

A lány terhesen vágott neki a tanyának, azonban az áldott állapot miatt folyton émelygés gyötri. Vajon bírna fogja a megpróbáltatásokat? Ma este kiderül!

Súlyos levelet hozott a postás a farmereknek

A tanya lakói véresen komoly üzenetet kaptak, amitől a lányoknak még a lélegzete is elállt. Nehéz döntést kell hozniuk: ma este kiderül, ki lesz az első személy, akit párbajozni küldenek!

Íme a Got Talent eddigi legcukibb szavalása

Czuczor-Gidai Zsófi Varró Dániel egyik versét mondta el, ami akkora sikert aratott, hogy a zsűri azonnal tovább is juttatta.

A nap, amikor bebizonyosodott: egy junior is mutathat újat a zsűrinek!

Hat új versenyző érkezett ma a Konyhafőnök Juniorba: Rézi, Leni, Csabi, Rudolf, Roland és Bence. Első megpróbáltatásaikat különösebb hiba nélkül vették. 

Itt az első aranygombos produkció!

A hihetetlen cukiság mellett hatalmas beégések és egy bőrszaggató produkció borzolta a zsűri kedélyeit. A bűvös harmadik adásban az egyik zenekarnál Csuja Imre először használta az aranygombot a műsor történetében, úgyhogy egy döntős csapatunk már biztosan van.

Rékasi Eszter után már nem fogunk tudni ugyanúgy nézni a Led Zeppelinre

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya olyan brutális tánccal körített énekprodukciót villantott, ami után a zsűri négyszeres nemmel küldte haza. Sokan nem értik, mégis minek lehettünk szemtanúi, most Önön a sor, hogy segítsen megérteni a látottakat! Szavazzon!

Itt a Bodysoma húsbavágó produkciója cenzúrázatlanul

Az extrém bőrlyukasztásban utazó csapat tagjainak szadisztikus produkcióját még a tévéképernyő sem bírta el, most azonban bárki megnézheti, aki elmúlt már 18.

Badár Tamás elég jól keveri a kártyát

A Got Talent nevezője csont nélkül megszerezte a továbbjutást, de a színfalak mögött is kártyatrükkökkel szórakoztatta a várakozókat. Például ezzel itt.

Magic Johnny Facebook-on is megdorgálja majd az RTL-t

Ezzel fenyegetőzött csalódásában a Got Talent táncos-illuzionistája, de a kezdeti harag lecsillapodott, és békével távozott. Klikkeljen, ha látni szeretne egy igazán magabiztos embert!

Horgas Esztert iszonyatosan kiakasztotta a HGT horgos produkciója

Már a Kreténeknél is azt mondta, inkább visszaadja a gázsiját, pedig a srácok zúzdája semmi nem volt ahhoz képest, ami ezen a héten következik. A zsűritag annyira belefájdult a látványba, hogy inkább háttal várta végig a Got Talent eddigi legextrémebb produkcióját. Sombaton 20:00 órától az is kiderül, mitől borult ki ennyire.

Őrületes izgalmak! Ezen a héten valamelyik Got Talent-es produkció megkapja az arany gombnyomást!

Az a nevező, akinél valamelyik zsűritag rátenyerel az arany színű varázsgombra egyenes ágon bejut a mindent eldöntő döntőbe. A különleges gombot minden zsűritag csak egyszer sütheti el a HGT során. Legelőször Csuja Imre érezte úgy, hogy annak, amit látott, mindenképp a döntőben a helye. De vajon ki vagy kik lehetnek a szerencsések? Szombaton 20:00 órától kiderül az RTL Klub műsorán!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való