KERESÉS search-close

26

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "26"

Tavaly óta nem zárult le a kérdés: Dennis tényleg egy reptilián???

A Való Világ 5 nyertese elültette az ilyesmire különösen fogékony playmate fejében a gyanút, hogy villabeli lakótársa talán alakváltó gyíkember. Dóri komolyan elgondolkodott ezen az eshetőségen.

Vajon ki lett terhes Sancitól?

Az Ezen a napon rovat olyan lenne Mónika Show nélkül, mint a Mónika Show DNS-vizsgálat nélkül. Hét éve éppen ezen a napon éppen egy kínzó apasági kérdés gyötörte a talkshow szereplőit.

2008-ban személyes testőrök vigyáztak a hóvirágokra és a tőzikékre

Bár minden otthonban remekül mutatnának, azért senkinek nem ajánljuk, hogy a pici fehér virágokból szedjen magának csokrot, ugyanis fokozottan védett növényekről van szó, a letépésükért pedig komoly pénzbírság járt már nyolc évvel ezelőtt is, nem is beszélve a környezeti kárról. A Fertő–Hanság Nemzeti Parkban ezért természetvédelmi őröket állítottak a növények mellé.

A világ leglúzerebb betörője érintetlenül hagyta a falu 300 milliós kincsét

A 480 lakosú Sóly kultúrházának tetőtere többszázmilliót érő kiállítási darabokat rejtett: ősi kazah leletek élethű reprodukcióit. A betörő viszont hozzájuk sem ért, csak a kasszában lévő 6 ezer forintot és egy erősítőt vitt magával. A Házon kívül stábja járt utána a rejtélynek, amiről még a falu lakói sem sejtettek semmit.

26 műtétet vallott be Juscsenko

Viktor Juscsenko beismerte plasztikai műtéteit. 2004 óta huszonhat operáción esett át.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való