KERESÉS search-close

2. évad

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2. évad"

Trokán Nóra tanárnője lerészegedett

Szilárd, Lilla és Júlia együtt mentek el a tanár úr 20 éves osztálytalálkozójára, ahol egy összecserélt pirulás doboz miatt az igazgatóhelyettes elázott.

Egyszerre két tanár is csapja a szelet Lillának!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár. Miközben Szilárd folyamatosan bókokkal bombázza exét, kiderül, hogy kollégája Szeverin pedig elhívta randizni Lillát.

A Tanár: „Kerekesszékbe akarsz kerülni?!”

Szilárd diákja, Júlia már teljesen megtervezte az életét és most mindent ahhoz igazít, hogy sportolóként profi karriert csináljon. Amikor a suliban balesetet szenved, a lány olyan tényekkel szembesül, ami gyökeresen változtatja meg a terveit. Szilárdnak pedig az a feladata, hogy elfogadtassa vele a kialakult helyzetet.

Szilárd teljesen megveszett Lilla lábaitól

Ha bókokról van szó, Szilárdot egy pillanatig sem kell félteni, vajon exe, Lilla hogyan fogadja a közeledését?

A Tanár folytatódik - Kerekesszékbe kerül az egyik diák?

Múlt héten elindult a sorozat második évada, ami most szombaton is tovább menetel: jön a második rész! Kíváncsi vagy, milyen bonyodalmak várnak A Tanárra?

Végre kiderül, mi volt Szilárd és Lilla között

Lilla (Trokán Nóra) szerette volna tisztázni Szilárddal, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy együtt kell dolgozniuk... a régi dolgok ellenére sem.

A Tanár diákjai börtönbe kerülnek!

Szilárd (Nagy Ervin) elvitte az osztályát egy kis kirándulásra... a börtönbe, amivel egyet akart elérni: egy maradandó élményt.

Szombat este visszatér az ország kedvenc kémiatanára!

Az elmúlt hónapokban volt, hogy együtt kezdtük hajnalban a napot a stábbal, máskor pedig éjszaka egy sztriptíz bárban vártuk, hogy elérkezzen a reggel. Ott voltunk a veszélyes forgatásoknál, és a ritka és rövid üres járatoknál. A 70 fős stáb több, mint 80 napon át 40 helyszínen dolgozott azon, hogy ma este újra visszatérhessen a képernyőre az ország kedvenc kémiatanára. Most megmutatjuk Önöknek Vasvári Szilárd birodalmát.

Börtönben A Tanár!


szerző:
2019.01.12. 20:00
Börtönben A Tanár!

„Mindenkinek a saját döntése, hogy hová jut az életben.” A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Trokán Nóra és Nagy Ervin összekavar?

Az új tanévben rajtuk lesz az iskola szeme! A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Így indul a Tanár második évada - nézd meg az első 3 percet!

Becsengettek a Kőrösi Csomában, kezdődik az új tanév. Vajon idén minden más lesz? Szilárd (Nagy Ervin) hamar rájön, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, sőt még egy meglepő hírt is tartogat neki Rácz igazgató (Anger Zsolt).

Tudj meg mindent a Tanár második évadáról!

Szombaton újra becsengetnek a Kőrösi Csomában, előtte azonban kifaggattuk a színészeket, milyen fordulatokra számíthatunk a folytatásban.

Kovács Lilla


szerző:
2018.12.27. 10:02
Kovács Lilla

Rögtön a második évad első részében megérkezik az új igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra), aki bájos kisugárzásával minden férfitanár figyelmét felkelti.

Január 12-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Hamarosan jön a Tanár 2. évada!


szerző:
2018.12.24. 23:29
Hamarosan jön a Tanár 2. évada!

A Tanár második évadának első epizódjában indul az új tanév. Rácz igazgatónak (Anger Zsolt) és Szilárdnak (Nagy Ervin) lesz gondja bőven most is.

Gáspár Laci együtt sírt a feleségével!

Az X-Faktor mentora könnyek között szurkolt szerelmének, aki rettegett a magasságtól. Niki végül összeszedte bátorságát és legyőzte félelmét...

Járd körbe a megújult Nyerő Páros villát Kabát Peti párjával!

Róka Adri elkalauzol a Nyerő Páros villába, ami rengeteg változáson esett át az első évad óta, ráadásul a kertjében helyet kapott két sátor is! Vajon ki melyik szobát kapja majd?

Ma este indul A specialista 2. évada a Cool-on!

A különleges képességekkel megáldott nyomozóról szóló izgalmas sorozat második évadához érkezett!

Anikó már nagyon várja a 2. évadot

Bár már közel 150 adás felvételén van túl Anikó, azt mondja: még mindig izgul, mielőtt belép a stúdióba. Ilyenkor az öltözőjében hangolódik és a műsorból megmaradt emlékekből merít erőt és pontosan emlékszik az első forgatására is.

 

Indul a Halálos fegyver új évada az RTL Klubon!

Február 13-tól minden kedden és csütörtökön a Murtaugh-Riggs párossal tölthetjük az estéinket. A legendás filmek alapján útjára indított sorozat már a második évadával érkezik.

Folytatódik A mi kis falunk!

Holnaptól újra képernyőn az RTL Klub sikersorozata A mi kis falunk. A 2. évad forgatásán a Fókusz stábja nem csak a műsornak készített felvételeket, hanem, mi is belekeveredtünk a rendkívül népszerű történetbe.

Jöhet a folytatás!


szerző:
2018.02.01. 16:06
Jöhet a folytatás!

A mi kis falunk tavaly azonnal közönség kedvenc lett az RTL-en - de a színészek is imádták a forgatásokat. A második évad felvételei sem alakultak másképp pár hónappal ezelőtt, ez pedig a nézőknek is jót jelent.

Újra vendégeskednek a séfek!


szerző:
2017.11.27. 07:40
Újra vendégeskednek a séfek!

Útjára indult a Vendégséf 2. évada. Vajda Pierre ismét séfeket küld családokhoz, akik így újabb recepteket, praktikákat tanulhatnak a profiktól. Az idei évad különlegessége, hogy főételek mellett desszerteket is készíthetnek a családok.

Mindent tudsz a Konyhafőnök VIP első hetéről? Teszteld!

Hétfőn 18:55-kor elindult a gasztroreality második évada, amelyben ismét hírességek mérettetik meg magukat a zsűri előtt. Máris véget ért az első elődöntő hét: mindenre figyeltél? Most egy kvízben tesztelheted!

Október 16-tól Konyhafőnök VIP az RTL Klubon!

Alig egy hét és elrajtol a Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon.

Október 16-án indul a verseny: nézd meg a zsűrivel a kezdő hatost!

Október 16-án kezdődik a Konyhafőnök VIP második évada! Az új versenyzők már a konyhában várják a feladatokat, kíváncsi vagy, kik állnak majd a pultok mögött az első héten? A zsűrivel meglesheted őket!

Ma este Anger Zsoltnál alszanak Papp Gergőék!

Múlt héten elrajtolt a Pimaszúr átcuccol legújabb évada, most viszont újabb ottalvás van soron, a Konyhafőnök VIP leendő versenyzője, Anger Zsolt mutat meg magából egy kicsit többet.

Less bele velünk a Konyhafőnök VIP új évadába!

32 ismert ember, szenvedélyük a főzés, és csak egy céljuk van, a győzelem! Feszegetik a saját határaikat, hiszen a végén az nyer, aki a legjobb közülük. Konyhafőnök VIP, október 16-ától itt az RTL Klubon!

Újra hírességek a konyhában: hamarosan jön a Konyhafőnök VIP!

Újra 32 ismert ember a konyhában, elszántak és harcra készek, hisz mindenki a győzelemre hajt. Konyhafőnök VIP, hamarosan az RTL Klubon!

Nézd vissza online a Revolution 2. évadát!

2013-ban már bemutattuk a Revolution első évadát, április 6-tól pedig a második évadot is elhozta nektek az RTL Klub! Ha lemaradtál az első négy részről, irány az RTL Most, ahol visszanézheted őket!

Válótársak - 2. évad 1. rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Exkluzív betekintés: Így kezdődik a Válótársak 2. évada

November 17-én folytatódik a Válótársak az RTL Klubon, aki viszont nem bírja csütörtökig a várakozást, annak most megmutatjuk ízelítőnek az első három percet az új évad első részéből. Ennél ütősebb kezdést alighanem el sem lehet képzelni!

Keresem a családom: elszakított családtagok, akik a műsorral találtak újra egymásra

Irén, Tercsi, Kati és Klári. Mind a négyen testvérek, akiknek 53 évig kellett arra várniuk, hogy körül ülhessék a családi asztalt. De tavaly az RTL Klubon első ízben indult, Keresem a családom című műsor segítségével újra átölelhették egymást.

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. A sorozat második évadja november 17-től 21:30-kor lesz látható az RTL Klubon!

Minden, amit eddig tudunk a Válótársak második évadáról

A Comet legjobb színész és legjobb színésznő díjára a Válótársak szereplői is esélyesek, így itt az ideje, hogy összegyűjtsünk mindent, amit eddig tudunk a folytatásról!

Jön a 2. évad! Válótársak hamarosan az RTL Klubon

A sorozat új évadában elszabadulnak az indulatok.

Több mint 4500 jelentkező. Hónapok óta zajló kutatás. Feszített munkatempó, zötykölődés úttalan utakon, repkedés időzónák között, ezernyi dokumentum, több száz órányi telefonálás... 

Hamarosan újra képernyőn a Válótársak!

Indul a visszaszámlálás! A hétvégén befejezték a Válótársak második évadának forgatásait. A sorozat Facebook-oldalán Scherer Péter és Lengyel Tamás mosolyog a kamerának - ők is nagyon várják már, hogy újra képernyőre kerülhessenek. Ha minden jól megy, ez már novemberben megtörténhet - írták a fotó mellé egy kommentben a készítők.

A Gyertek át szombat este! sikere töretlen

Mindenféle kockázat nélkül kijelenhetjük, hogy az utóbbi évek legviccesebb televíziós műsora a "Gyertek át szombat este!". A sikeres első évad után két hete startolt el a második széria. Ebből az alkalomból összeszedtük az eddigi adások leghumorosabb poénjait, legkeményebb beszólásait és a legfelszabadultabb versenyzők megszólalásait.

Lesz folytatása a Válótársaknak!

Tavaly ősszel indította el az RTL Klub vadonatúj heti filmsorozatát, a Válótársakat. A sorozat az előzetes elvárásokat túlszárnyalva, csatornaátlag feletti nézettséggel futott a piacvezető csatornán. Így nem is volt kérdés, hogy az RTL Klub dolgozik a sorozat második évadán.

Április 13-tól jön a Konyhafőnök második évada

Már csak néhány hét és újra kezdetét veszi a gasztronómia szerelmeseinek késélre menő harca. A Konyhafőnök második évada április 13-tól látható az RTL Klubon.

Mi lesz A Konyhafőnök 2. évadában?

Csokorba szedtük nektek A Konyhafőnök sajtótájékoztatón készült videókat, hogy egy helyen megtalálhassatok mindent a hamarosan újrainduló főzőshowról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való