KERESÉS search-close

18 év

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "18 év"

Egy kislányt is megkéselt

Tizennyolc év fegyházra ítélte a bíróság azt a kisszentmártoni férfit, aki a vád szerint három éve megkéselte anyósát, várandós élettársát és két éves nevelt lányát. A támadás előzménye az volt, hogy a terhes nő el akarta hagyni a férfit, aki ettől ideges lett és kést rántott. Az ítélet nem jogerős.

Berényi Miklós a Barátok közt szívtiprója?

Hatalmas ünnepség volt tegnap az RTL Klub székházában. Napra pontosan 18 évvel ezelőtt vetítették le a sorozat első részét, ekkor csöppentünk bele Berényiék és a Mátyás király tér lakóinak életébe.

Napra pontosan 18 éve kezdődött a Barátok közt az RTL Klubon

A sorozat szereplői és alkotói a születésnapot egy 18-as számot ábrázoló tortával ünnepelték meg. Huszonöten a kezdetek óta tagjai a csapatnak, köztük négy színész, Varga Izabella, Szőke Zoltán, Tihanyi-Tóth Csaba és Várkonyi András. A forgatásokhoz a 18 év alatt több mint 20 kiló púdert, 5 kiló rúzst használtak el, a  történetekkel pedig több mint 210 ezer A/4-es oldalt írtak tele.

ARCHÍV: Így számolt be a Barátok közt indulásáról az RTL Híradó

Éppen 18 évvel ezelőtt, 1998. október 26-án indult útjára az ország legnépszerűbb sorozata, a Barátok közt. Az első adásról még a Híradó is beszámolt, íme a régi felvétel!

Jöjjenek a Barátok közt legnagyobb rajongói és a féltett ereklyék

Felnőtt lett a Barátok közt. Az ország legnépszerűbb sorozatának elmúlt 18 évét nem könnyű összefoglalni. A sorozat talán legnagyobb rajongója is a Berényi klán tagja. Van, aki bélyegeket gyűjt és van, aki Barátok közt ereklyéket. Hogy melyek a legdurvábbak, azokat most megmutatjuk.

Mi történt az elmúlt 18 évben a Barátok köztben?

18 év. Mielőtt legyintenének, hogy igen, és akkor mi van, most megmutatjuk mi minden történt amióta a sorozat tart. Láthatnak két olyan fiatalembert is, akik a Barátok közt indulásakor születtek, és ma már felnőttek. Ráadásul egyikük a gyerekkorát is a sorozatban töltötte. És ez a tizennyolc év elég volt a magyar fociválogatottnak is, hogy végre kisjusson az Eb-re.

Barátok közt: Szinte egymásnak adták a kilincset a sztárvendégek

Tilda az egyik jelenetben még Erdélyi Timi volt, a másikban pedig már Szabó Erika. Érdekes, hogy a két lány, nemcsak a sorozatban, hanem a színművészetin is egymást váltotta. Most jöjjenek azok a szereplők is, akikre talán már alig emlékszünk, pedig valami miatt nagyon is érdekesek voltak.

A Barátok közt új fejezet volt a magyar televíziózás történetében

1998. október 26-án a Fókusz beszámolt egy új naponta jelentkező magyar sorozatról, a Barátok köztről. Ezzel pedig új fejezet nyílt a magyar televíziózás történetében, hiszen naponta jelentkező magyar sorozat nem készült még korábban...

FODOR ZSÓKA: Ahogy az írók Gogol köpenyéből bújtak elő, én a Magdi anyus otthonkájából

Magdi házmesterné figurája a kezdetekkor talán nem mindenki szívébe lopta be magát, ám Fodor Zsóka egyénisége átütött a szerepen: szinte minden háziasszony azonosulni tudott az örök anyussal. Bár Zsóka már 8 éve nincs képernyőn és a színpadnak él, azt mondja, nem telik el nap, hogy ne ismernék fel az utcán.

VÁRKONYI ANDRÁS: „Kezd megjönni a komolyságom, hogy a 18. évet betöltjük”

18 évvel ezelőtt indult hódító útjára az ország egyik legsikeresebb sorozata. A kezdetekkor még senki sem sejtette, hogy a Barátok közt valaha nagykorú lehet, és beköltözik majd mindenki nappalijába Magdi anyus, Kertész Géza vagy éppen Vili bácsi. Megismerte, majd megszerette őket az ország, és a szereplők is saját karakterüket. Vili bácsi vagyis Várkonyi András mesél az elmúlt 18 évről.

Felnőtt lett a Barátok közt

Felnőtt lett a Barátok közt. Az ország legnépszerűbb sorozatának elmúlt 18 évét nem könnyű összefoglalni. Szereplőváltások, elképesztő rajongók, féltve őrzött ereklyék, egy lábra tetovált Berényi Miklós és még több extrém történet. A Fókusz Pluszban most először a színészek bakijait is megmutatjuk.

Aztán. Montreálig kísértünk egy magyar artistacsoportot, akik első magyar társulatként kaptak meghívást a világ leghíresebb cirkuszának, a Cirque de Soleil-nek kanadai központjába.

18 évet kapott a combinós gyilkos

18 évet kapott jogerősen a combinós gyilkos. A bíróság döntése szerint semmiképpen sem szabadulhat korábban. Két évvel ezelőtt rúgott a villamos elé egy idős asszonyt a Margit híd budai hídfőjénél. Azt mondta: annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékszik. A bíróságon most arról beszélt felfoghatatlan számára, ami történt. Nem akart ölni, nem látta, hogy jön a villamos. A bírót nem hatotta meg amit mondott.

Ünnepel a Barátok közt: 18 év, 8 ezer epizód

18 év alatt 8000 epizód. Csütörtök este jön a Barátok közt ünnepi, 8000. része. Különleges lesz, hiszen az összes szereplő egy helyszínen lesz látható és egy régi szereplő is visszatér. Szerdán a Fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói találkozhattak a sorozat sztárjaival, Kiss Ramónával, Varga Izával, Szőke Zoltánnal és a többiekkel. Együtt el is játszottak néhány igazi jelenetet a sorozatból. 

RTL-ünnep: 18 év, megannyi műsor és beköszönés

1997. október 27-e óta 6568 napja működik az RTL Klub. Ez idő alatt több mint 100 ezer óra adást sugároztunk: híradót, magazinokat, showműsorokat, filmeket és sorozatokat, milliókat leültetve a képernyők elé. Ezeket próbáljuk most felidézni, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Gabi meglepetést szervez Áminak


szerző:
2015.07.15. 23:00
Gabi meglepetést szervez Áminak

18 éve tartó kapcsolatuk megünnepléseként Gabi meglepetést szervez párjának. Ámit elsősorban a számítástechnikai eszközök teszik boldoggá, de Gabi reméli, hogy szereleme egy surányi kikapcsolódásnak is örülni fog. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Megzsarolták a Vatikánt


szerző:
2015.03.10. 18:35
Megzsarolták a Vatikánt

A pápai állam szóvivőjének közlése szerint 100 ezer eurót követel tőlük valaki cserében két Michelangelo-levélért, amik még 1997-ben tűntek el egy vatikáni archívumból. Az ügyben az a meghökkentő, hogy csak 18 év után került nyilvánosságra a két dokumentum eltűnése. Válasz még nincs a miértre.

18 éve ellopott Lada került elő Ukrajnában

A járműre egy közlekedési ellenőrzés során bukkantak rá a rendőrök. Az autó ittas sofőrje alig három évvel volt idősebb az autónál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való