KERESÉS search-close

100 millió forint

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "100 millió forint"

Majdnem százmillió forintnyi valutát rabolt el két férfi Budapesten

Majdnem százmillió forintnyi valutát rabolt el két férfi hétfő délelőtt Budapesten egy pénzváltó alkalmazottjától. A pénz egy bőröndben volt, amit éppen elvittek volna a Régi posta utcán keresztül. A sötét ruhás, kapucnis támadó egy gázpisztollyal ütötte-verte a pénzszállítót és sikerült megszereznie a bőröndöt. A rablót társa egy robogóval várta, amivel együtt menekültek el. A pisztolyt még az utcában eldobták. A rendőrség egyelőre keresi a támadókat.

100 millió forint a tét az RTL Klub legújabb műsorában?

Feszült pillanatok és rettentő nagy pénznyeremény a világ egyik legizgalmasabb játékában: jelentettük be egy évvel ezelőtt. A Fókuszban kiderült, hogy akár 100 millió forintot is elvihettek azok, aki az RTL vadonatúj kvízműsorába jelentkeztek. Sőt még azt is megtudtuk, hogy az új game show-nak a házigazdája Sebestyén Balázs volt. A Fal című műsort nagy izgalommal várta mindenki.

A Fal játékosainak csak a cél lebegett a szemük előtt

Gyuri jól érezte az izolációs szobában, hogy a hat kérdésből csak kettőre tudta a helyes választ, emiatt teljesen elbizonytalanodott abban, hogy elfogadja-e a szerződésben szereplő összeget, vagy sem.

Extra videó: „Ebből nem veszünk lakást”

Gyuri és Kitti azért jöttek a játékba, hogy a közös jövőjüket megalapozzák: saját otthonba szeretnének végre költözni. A szerencse és Gyuri két jó válasza azonban annyihoz volt elég, hogy majdnem hárommillió forintot vigyenek haza. 

Nézd vissza A Fal legszuperebb pillanatait!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

A Fal játékosait elkerülte a fortuna

Hiába adott több jó választ József, és hiába duplázott, és triplázott Lilla, a szerencse elkerülte őket, így a színpadon nulla forintot gyűjtött össze apa-lánya. József pedig az izolációs szobában úgy döntött, kockáztat, és nem fogadja el a garantált nyereményt.

Edina vakmerő döntést hozott


szerző:
2018.05.16. 20:55
Edina vakmerő döntést hozott

A testvérpár nagy álmokkal, és reményekkel érkezett A Fal színpadára. A kezdeti lendület alábbhagyott a harmadik körben, és sajnos Edina utolsó rossz válasza miatt lenullázódtak a lányok. A végső pillanatban azonban minden megváltozott, mikor Viki meghallotta, hogyan döntött a testvére.

Extra videó: „Bocsi, hogy ilyen hülye voltam!”

Edina az adás után szembesült azzal, hogy az utolsó válaszát, azaz az autós kérdést elszúrta, és ezzel le is nullázódtak. Azért szomorkodásra nem volt okuk, ugyanis nem üres kézzel távoztak, csak az érzelmeik elragadták a testvérpárt.

Szandra teljesen lefagyott a végső pillanatban

Már a játék elején kiderült, hogy párosnak némi köze van a szerencséhez, ugyanis az első fordulóban szép nagy összegekbe estek a golyók. A második fordulóhoz érve azonban Ádám magabiztossága - az izolációs szobában - megtört, mikor sorban jöttek a kérdések, és így félő volt, hogy aláírja a szerződést, és a garantált összeget választja.

Extra videó: „Ígérem, Shakespeare-t bepótolom!”

Ádámnak meggyűlt a baja az irodalmi témakörrel, és kiderült, nem nagyon olvasott még Shakespeare-t, és emiatt nem is tudott jó választ adni az ezzel kapcsolatos kérdésre. A játék végén viszont mind a ketten megfogadták, mindenképpen utánanéznek majd az angol írónak.

Extra videó: A nyeremény láttán a pár nem hitt a szemének

Ádám és Szandra egyszerűen le voltak taglózva a nyereményük láttán, és az adás után még egy darabig a színpadon maradtak, hiszen teljesen földbe gyökerezett a lábuk.

Bátraké a szerencse! Közel 15 milliót nyertek A Falban!

Kifejezetten szereti a kalandokat, a kihívásokat az a fiatal pár, akik az RTL Klub, A Fal című műsorában közel 15 milliót nyertek.

Ibolya: „A szívem mindjárt megáll!”

Abban mind a ketten egyetértett anya és lánya, hogy borzasztó kemény perceket éltek át: Ibolya a kapszulában bizonytalankodott magában, Vivien eközben párszor majdnem kifeküdt a labdák miatt. Hogy megérte-e az a sok aggódás és izgulás, az a játék végén kiderült.

Könnyek, érzelmek és bukások: A Fal nagy pillanatai!

A sorsfordító játék a tudásról, a szerencséről, a bizalomról és a jó döntésről szól. Sokszor azonban ez sem elég ahhoz, hogy a labdák jó helyre essenek: elhoztuk A Fal első évadának legnagyobb bukásait, és megható pillanatait.

Éld át újra: ezek voltak A Fal eddigi legnagyobb nyereményei!

A világ egyik legismertebb game show-jában bármi megtörténhet, és bizony láthattuk, hogy meg is történik, vagyis izgalomban eddig nem volt hiány. Elhoztuk hát az első évad legnagyobb nyereményeit, a legbravúrosabb fordulatait!

Május 14-től visszatér A Fal!


szerző:
2018.05.04. 19:01
Május 14-től visszatér A Fal!

A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsorának második évada: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap este láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek. Május 14-től minden hétköznap este, 19:35-től az RTL Klubon!

Visszatér A Fal!


szerző:
2018.05.02. 11:16
Visszatér A Fal!

Május 14-től új műsorrenddel jelentkezik Magyarország piacvezető kereskedelmi csatornája, az RTL Klub. Új időpontban láthatják a nézők a Fókuszt, és visszatér A Fal című game show is.

Extra videó: „Örülök, hogy Dávid jól döntött!”

A pár hihetetlen magaslatokat és mélységeket élt át A Falban, ugyanis volt pillanat, mikor nulla forintjuk volt, de volt olyan is, mikor több mint 11 milliót sikerült összegyűjteni. A műsor legvégén ugyan eltört a mécses, de az adás után kiderült, Szilviék a játék minden percét élvezték.

A Fal játékosai drámai pillanatot éltek át a játék végén!

Nemcsak Szilvi élt át megrázó pillanatokat a színpadon, hanem Dávid is. A férfi rettentően elbizonytalanodott a kapszulában, és a döntés súlya egyre jobban ránehezedett. Mikor újra találkozott a pár, elszabadultak az érzelmek, és könnyek között próbálták egymást támogatni, amig ki nem derült, Dávid milyen döntést hozott odabent.

Extra videó: „Itt minden volt, nagyon durva!”

Az adás után Dávid próbálta Szilviből kihúzni az igazságot, hogy mi is történt a színpadon, amíg ő a kapszulában volt, de a lány szinte semmire se tudott válaszolni, annyira a játék hatása alatt volt még a műsor után is.

Melinda végül a női megérzésére hallgatott

Lassan, de biztosan gyűjtötte András a milliókat, míg Melinda mindent megtett, hogy helyes válaszokat adjon. Az utolsó körben azonban a piros labdák teljesen lenullázták az addig összegyűjtött nyereményt. Melinda közben semmit sem sejtett abból, mi történik a színpadon, és emiatt nagyon nehezen, de dönteni kellett a szerződésről.

Extra videó: Hatalmas ováció fogadta A Fal játékosait!

Adás után sem illant el András és Melinda jókedve, és úgy tűnt, a nagy boldogságban el sem akarják engedni egymást. Pedig a pár nem volt könnyű helyzetben a játék során, ugyanis az utolsó forduló végén nulla forintot sikerült összegyűjteniük. Szerencsére Melinda kitűnő döntést hozott végül, és közel másfél millió forinttal térhettek haza.

Hihetetlen fordulattal ért véget a testvérek játéka

Igen izgalmas pillanatokat élt át Gréta és Gergő. A sok bizonytalanság ellenére a piros labdák megkegyelmeztek a testvérpárnak és több mint ötmillió forintot gyűjtöttek a játék végére. A kérdés csak az volt, hogy Gergő bízott-e Gréta szerencséjében, vagy sem.

Extra videó: „Nagyon bennem volt, hogy ne fogadjam el!”

Gergő legfőképp magában volt bizonytalan a kapszulában ülve, úgy érezte, a kérdések kifogtak rajta. Persze azt nem tudhatta, hogy Grétának milyen szerencséje van, és több mint ötmilliót sikerült begyűjtenie a végjátékban. Az adás után Gergő elárulta, majdnem elfogadta az ajánlatot, de végül egy dolog volt, ami visszatartotta őt ettől.

Extra videó: Gréta és Gergő hitetlenkedve ácsorogtak A Fal előtt

Úgy tűnik, a testvérek nehezen tudták felfogni, hogy több mint ötmilliót nyertek, így az adás után is csak álldogáltak A Fal előtt, és rácsodálkoztak a nyereményükre...

A Fal játékosai egymásban bíznak a legjobban!

Gréta és Gergő közösen szeretnék megvalósítani az álmukat, és ezért próbálnak szerencsét a híres game show-ban. A fiatal lány elárulta, eddig nem nagyon volt szerencséje az életben, de most bízik magában és testvérében.

Sándor szabályszerűen rosszul lett a kapszula után

A pár egyszerűen fantasztikusan játszott: Sándor ügyesen válaszolt a kérdésekre, Klaudia pedig okosan taktikázott. Sajnos azonban a zöld labdák kiszámíthatatlanok, pont, mint a szerencse, amely nem állt a játékosok mellé.

Extra videó: „Maga az izolációs szoba nagyon kemény!”

Sándor az adás után bevallotta, hogy ő sem képzelte volna, hogy a kapszula ennyire meg fogja viselni, de minden percét élvezte a játéknak. Klaudia sem volt könnyű helyzetben a színpadon, mert a zöld labdák egyáltalán nem olyan összegekbe estek, amelyre számított. A pár viszont óriási kihívásnak élte meg A Fal minden percét.

Péter csak a feleségére és kisbabájukra tudott gondolni a kapszulában!

A házaspár A Fal színpadán jelentette be, hogy augusztusban már hárman lesznek, ugyanis érkezik a trónörökös. Ők is tudták, hogy a game show-ban nem elegendő a szerencse, kell a tudás, és a bizalom: Péter bízott Jenniferben, de még így sem sikerült jól döntenie.

Extra videó: „Abszolút kiszámíthatatlan az egész!”

A pár több mint 18 millió forintot gyűjtött össze a játék során, viszont a végső pillanatban kiderült, hogy Péter elfogadta a szerződést, így jóval kevesebb pénzt vihettek haza. Jennifer egyáltalán nem volt elkeseredve, és elmondta, nagyon jól érezte magát A Fal színpadán. 

Extra videó: „Jobb lett volna, ha nem fogadom el?”

A házaspár sajnos elég sok pénzt vesztett azzal, hogy Péter aláírta a szerződést, de így is szép összeggel távoztak. Mindenesetre egyáltalán nem törtek le Jenniferék, és szívük szerint újra visszatérnének egy jó játékra.

Extra videó: „Úgy éreztem, több jó választ adtam, mint rosszat.”

A pár egész este bízott egymásban, és abban, hogy a zöld labdák jó helyre fognak potyogni. Sajnos azonban egyáltalán nem volt szerencséjük, és hiába számítottak egymásra, mégis nulla forinttal távoztak.

Szilvi összeomlott Csaba döntése hallatán!

Csaba nagyon hitt a párjában, a szerencsében és a jó válaszaiban. A férfi azonban nem tudhatta, hogy a színpadon mi is történik valójában, emiatt egyáltalán nem hozott jó döntést a kapszulában...

Extra videó: „Izgalmas volt nekem odabent!”

Bármennyire is nehezen viselte Edit a kapszulát, boldogsággal töltötte el a tudat, hogy a gyermekéért küzdhet. Nem mindennapi élményben volt része az anya-lánya párosnak. 

Edit csak a gyerekeire tudott gondolni a nagy döntés előtt!

Nikoletta és anyukája kirobbanó energiával kezdték meg a játékot, és úgy voltak vele, rendkívül jó párost alkotnak majd A Fal színpadán. Egyáltalán nem tévedtek, ugyanis több mint hatmillió forintot vihettek haza, habár ehhez az is kellett, hogy Edit jó döntést hozzon a kapszulában.  

Atyaég! Sosem fogod kitalálni, mit kapott Sebestyén Balázs A Fal játékosaitól!

A Fal történetében még ilyen nem fordult elő, hogy a játékosok ajándékkal lepjék meg a műsorvezetőt. De az egészben nem is ez a pláne, hanem az, hogy mi is lapult abban a zacskóban…

Extra videó: Editet és Nikolettát kitörő örömmel fogadta a családja!

Az anya-lánya páros hihetetlenül boldog volt, hogy egy örökre szóló élményt adhattak egymásnak, és persze a több mint hatmillióról már nem is beszélve. A játék után pedig Edit és Nikoletta családja már alig várta, hogy jól megöleljék a győzteseket.

Dávidot nagyon meggyötörte a kapszula!

A fiatal fiú sosem gondolta volna, hogy meg fogja viselni az izolációs szoba, és azt sem, hogy el fogja sírni magát a színpadon. A legvégső pillanatban már Dávid nagymamája, Éva sem bírta könnyek nélkül.

Extra videó: „Láttam, hogy nulla, és akkor kezdtem el izgulni!”

Éva nem hitt a szemének, mikor az utolsó körben az egyik piros labda a nyolcmillióban landolt, és az addigi nyereményük lenullázódott. Mindeközben Dávid a kapszulában arra gondolt, hogy olyan döntést kell hoznia, ami mindenkinek a legjobb. 

Ildikó nem bírta visszatartani a könnyeit a végső percekben!

A fiatalok nagy tervekkel, és célokkal érkeztek a játékba, és meg is volt a kezdő lendületük. Sajnos az utolsó körben egy piros labda beleesett a nyolcmillióba, így a végén minden azon múlt, Ádám mit tett, vagy nem tett a kapszulában.

Két jó válasszal 18 milliót nyertek a Fal játékában!

Elvitték az RTL Klub A Fal című játékának eddigi legnagyobb nyereményét.

Gergő nem bízott másban, csak Zsófiban és a szerencséjükben!

A fiatal párnak rendkívül nagy szerencséje volt: Gergő két kérdésre válaszolt jól, és így több mint 18 millió forintot nyertek. Mindenesetre a fiú jól érzete a kapszulában, hogy nem szerepelt túl jól az este, de a játék végén muszáj volt döntenie.

Péter félve árulta el, hogy döntött a kapszulában

Anikóék kétszer nullázódtak le, így kétszer kellett a semmiből gyűjtögetniük. A szerencse és a tudása végül elhozta a várva várt eredményt, és a végén már csak az volt a kérdés, hogy Péter milyen döntést hozott az izolációs szobában.

Extra videó: „Meg se tudunk szólalni!”

Anikó és Péter nem indítottak valami fényesen, sőt volt, hogy kétszer lenullázódtak, és onnan felállva folytatták tovább a játékot. Végül több mint ötmillió forinttal térhettek haza, de ami A Fal színpadán történt, azt még fel kell dolgozniuk.

Extra videó: „Megéri kockáztatni!”

Zsolt inkább kockáztatott, vagyis nem fogadta el a szerződést, mert úgy vélte, hogy inkább azt bukják el, mintsem a sokkal nagyobb összeget. Sajnos azonban nem jött be a fiú terve, és az este végén nulla forinttal tértek haza.

Szilárdot most cserbenhagyta Kevin Costner tanácsa!

A fiúk igen izgalmas pillanatokat éltek meg A Fal színpadán, illetve a kapszulában. Edvin több mint hatmillió forintig szárnyalt, aztán egy rosszul megválaszolt kérdésnél a piros labda a nyolcmillióba landolt. Sajnos feljönni már nem nagyon tudtak, így Ervin abban bízott, hogy testvére aláírja a szerződést.

Extra videó: „Jó lett volna egy kicsivel többel hazamenni!”

A fiúk elhatározták, bármi is lesz A Fal színpadán, nem fognak elkeseredni, mert küzdeni és játszani jöttek a világ egyik legizgalmasabb game show-jába. 

Extra videó: „Minden benne van ebben a játékban!”

A fiúk elárulták nekünk, hogy egyszerűen így még nem izgultak soha, amellett, hogy kifejezetten élvezték is a játékot. A testvérek mellé állt a szerencse, és igen szép összeggel, több mint négymillió forinttal térhettek haza.

Az utolsó pillanatban Mónika inkább a szívére hallgatott!

Már a játék első perceitől a szerencse magához ölelte Dianát, ugyanis a zöld labdák tökéletes helyekre estek, pont, mint a piros labdák. Az utolsó pillanatban azonban megváltozott minden, hatalmas fordulatot vett a játék menete...

8 milliót nyertek A Fal műsorában!


szerző:
2018.02.26. 21:20
8 milliót nyertek A Fal műsorában!

Ahogy azt A Fal műsorvezetője, Sebestyén Balázs mondta, ez a tudás és a szerencse játéka. Sára és Dávid esetében úgy tűnhet, inkább csak az egyiknek jutott főszerep.

A kapszula miatt teljesített Dávid rosszabbul?

A fiú nem is gondolta volna, hogy milyen nehéz mindenkitől elszigetelve lenni, és közben így válaszolgatni a kérdésekre a kapszulában. Először teljesen el is bizonytalanodott, de végül egy olyan döntést hozott, ami Sárát is meglepte.

Dávid és Sári elárulták, mire költik a nyereményt!

A pár igencsak megküzdött azért, hogy több mint 8 millió forintot vihessen haza. A nagy boldogságban elárulták nekünk, hogy nemcsak magukra fogják költeni a nyereményt, hanem a szüleikre is gondolnak majd. De azt is megsúgták, mi lesz az első dolog, amit venni fognak...

Nagyon nehéz időszakon van túl A Fal következő párosa!

Diana és Mónika abban egyetértenek, hogy a játék során a bizalommal nem lesz gondjuk, mert egyértelműen látszik rajtuk, hogy a köztük lévő szeretet ennél már nem is lehetne erősebb, pedig egy elég nehéz időszak van mögöttük.

A Fal párosa a bizonyíték arra, hogy az ellentétek vonzzák egymást!

Dávid és Sári rengeteg mindenben különböznek, de pont ezt szeretik egymásban. Természetesen vannak dolgok, amikben hasonlítanak egymásra, sőt egyben nagyon is: faluszéli családi házat szeretnének venni a nyereményből...

Extra videó: „Csodálom, hogy ő be mert ülni a kapszulába!”

Ildikó végig az angyaloktól várta a segítséget és a támogatást, de valahogy nem jött össze, és nulla forinttal távoztak. Mindenesetre Ivett édesanyja nem keseredett el, és úgy gondolja, mindennek így kellett lennie. 

A végső pillanatban Ivett magára haragudott a legjobban!

Hiába sikerült hatból négy kérdésre jó válaszokat adnia Ivettnek, a színpadon sajnos nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok: nulla forintot nyertek.

Öröm, mámor, bukás: ezek voltak a hét legjobb pillanatai!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este, 19:05-kor az RTL Klub műsorán!

Ismerjétek meg a világ legaranyosabb anya-lánya párosát!

Ivett imádja az édesanyját, és minden vágya, hogy boldog legyen, de ehhez az kell, hogy egy lakásra valót össze tudjanak gyűjteni a játék során. Vajon elég tudások és szerencséjük lesz? Nézzétek A Falat 19:35-kor az RTL Klubon!

Váratlan fordulattal ért véget a testvérpár játéka!

Márta szinte az összes kérdésre helyes választ adott, Ági pedig bőszen dobálta a zöld labdákat. A legvégén sajnos a több mint 10 millió forintról nullára estek le a hölgyek, így Márta döbbenten vette tudomásul a játék végeredményét.

Bemutatjuk A Fal következő testvérpárját, a két tüneményes dívát!

Ágnes és Márta számára a nőiesség mindig központi helyen szerepelt az életükben, mint most is. Kiderült, ebben az egyben hasonlítanak egymásra, más dolgokban viszont teljesen eltér az ízlésük. Úgy érzik, a tudásuk megvan, hogy nyerjenek, de a kérdés, hogy este a szerencse is melléjük szegődik-e. 19:35-kor indul A Fal következő adása!

Extra videó: „Elképesztően örülünk!”

Kitti és Ádám olyan ügyesen játszott, hogy több mint 13 millió forinttal gazdagodtak. Állításuk szerint akkor sem lettek volna csalódottak, ha üres kézzel távoztak volna, mert hihetetlenül fantasztikus érzés volt számukra A Falban játszani.

Extra videó: „Odaálltam, ordítottam!”

A jegyespár szinte fel sem fogta, hogy több mint 13 millióval gazdagodtak, ezért újra és újra meg kellett beszélniük, hogy bizony ez az ő nyereményük, az ő pénzük.

A Fal jegyespárja a szerelemért, és a közös jövőjükért fognak küzdeni!

Kitti és Ádám sorsa megpecsételődött, mikor túl voltak az első randin, hiszen tudták, ez a kapcsolat örökre fog szólni. Úgy érzik, itt az ideje egy közös lakást venni, így a játék során ezt szeretnék megalapozni. Hogy mennyire járnak majd sikerrel, az 19:35-kor kiderül!

Extra videó: „Megijedtem, hogy mi nullával fogunk távozni!”

A lányok már a műsor előtt megbeszélték, hogy ragaszkodni fognak a mottójukhoz, azaz a bátraké a szerencse jelmondathoz, ami végül be is jött nekik. A testvérek nagyon izgultak, de szerencsére ez nem hátráltatta őket, pedig mindkettőjükben nagy feszültség volt a játék közben.

Bettina szinte idegösszeomlást kapott a játék végén!

A testvérek még a műsor előtt eldöntötték, hogy mindenképp bátrak lesznek és kockáztatni fognak. Hiába bíztak egymásban, a döntés pillanatában már az idegösszeomlás szélén álltak.

Renáta rettenetesen megszívatta a testvérét!

Ferenc teljes bizonytalanságban hagyta el az izolációs szobát, és mire a döntés pillanatához érkeztek, azt sem tudta, fiú-e, vagy lány. Az őrjítő percekben pedig Renáta rátett még egy lapáttal, és a bátyja már szinte biztos volt abban, hogy nulla forinttal térhetnek haza.

Extra videó: „Végig a mélyben éreztem magam!”

A testvérpár hősiesen játszott, ehhez képest Ferenc végig rendkívül bizonytalan volt magában, és egyáltalán nem érezte úgy, hogy jó válaszokat adna. Legvégül nem távoztak üres kézzel, több mint hárommillió forintot vihettek haza, amit valószínűleg egy darabig fel sem fogtak.

 

 

A Fal játékosai mindig is szerettek volna egy közös tévéshow-t!

Dominika és Bettina le sem tagadhatják, hogy tesók, de nem csak kinézetre. Ha néha hajba is kapnak bizonyos dolgokon, a testvéri szeretet nagyon is szoros közöttük. Ismerd meg a lányokat, és drukkolj nekik este, 19:35 órától az RTL Klubon!

Esküvőre és traktorra gyűjt A Fal következő testvérpárja!

Ferenc és Renáta már a játék előtt eldöntötték, ha nyernek, mindenképp a családnak fogják adni a milliókat: esküvőre, diákhitelre és traktorra szeretnének gyűjteni! Hogy mennyire lesznek ügyesek és szerencsések, az ma este, 19:35-kor kiderül!

Extra videó: „Hazamegyünk és megnézzük a Barátok köztöt!”

Az unokatesók egy igen nemes célért játszottak: viszont hiába volt meg a lendület és az akarat, a szerencse nem állt mellettük. Ennek ellenére Györgyiék nem voltak elkeseredve, és egy dologban nagyon is egyetértettek…

Extra videó: „Csúsztam-másztam!”

Györgyi és Andi keményen küzdött a játék során, és egy percig sem adták fel a reményt, hogy rengeteg pénzzel térnek haza. A szerencse azonban nem szegődött melléjük, plusz egy rossz válasz miatt nulla forinttal távoztak. Ennek ellenére az unokatesók egy percig sem haragudtak egymásra, kivéve egy dolgot...

Andi teljes bizonytalanságban hozta meg a végső döntést!

Györgyi talán még az utolsó másodpercben is abban reménykedett, hogy unokatesója végül aláírta A Fal szerződését, és nem kell nulla forinttal hazamenniük…

A Fal legújabb játékosai rengeteg pénzt szeretnének nyerni!

Györgyi és Andi unokatesók, és azt vallják magukról, hogy szinte mindig tudják, mire gondol a másik. Nem tagadják, hogy nagyratörő álmokkal érkeztek a játékba, és sok milliót szeretnének hazavinni. Vajon sikerül nekik? Este, 19:05-kor kiderül!

Henrietta óriási nyomás alatt volt az izolációs szobában?

Míg Gyuri a labdákat bűvölte a színpadon, addig a felesége a kapszulában próbálta kihozni magából a legjobbat. A döntés pillanatában azonban kiderült, milyen nagy nyomásnak volt kitéve Henrietta, aki azt is elárulta, hogy mindvégig a megérzéseire hallgatott.

 

Extra videó: „Nagyon-nagyon nehéz volt!”

A házaspár őszintén mesélt arról, hogyan élték meg a játékot, mit történt a színpadon, és milyen érzésekkel térnek haza.

Nagyot szeretne álmodni A Fal következő párosa!

György és Henrietta nem másért, mint a gyermekeikért fognak játszani, hiszen nem vágynak másra csak arra, hogy mindent megadhassanak a három fiúnak.

Domonkos is elérzékenyült a döntés pillanatában!

Fanni nem hitt a szemének, mikor a végeredmény szerint több mint hétmillió forintot nyertek. De az igazi izgalom még hátra volt, ugyanis nem lehetett tudni, hogy a párja elfogadta-e a szerződést, vagy sem.

Extra videó: „Lehet, hogy otthon fogok igazán kiborulni!”

Domi és Fanni hihetetlenül szerencsések és ügyesek voltak, így több mint 7 millió forinttal lettek gazdagabbak, amit viszont egyelőre nem tudnak feldolgozni.

A Fal következő adásában romantikából és érzelemből nem lesz hiány!

Domonkos és Fanni kapcsolata szinte mesébe illően indult: már az első randi után tudták, szerelmük „örökké” fog tartani. Így abban is egyetértettek, hogy kipróbálják magukat A Falban, bízva egymásban és a szerencséjükben.

Volt mitől tartania A Fal játékosának?

Fruzsi és édesanyja, Tímea saját bevallásuk szerint is viharos kapcsolatukról híresek. Pont olyan gyorsan tudnak összeveszni egy apróságon, mint percek alatt kibékülni. Anya és lánya úgy gondolta, hogy számos tervüket meg tudják valósítani az RTL Klub A Fal játékában megnyert összeggel.

Extra videó: „A labdákat a torkomból éreztem a gyomromig!”

Az anya-lánya párosnak sajnos nem volt szerencséje, és nulla forinttal távoztak, de ez mit sem változtatott azon az érzésen, amit a színpadon Tímea, illetve amit az izolációs szobába pedig Fruzsina élt át.

Fruzsina könnyeivel küzdve kért bocsánatot az édesanyjától!

A fiatal lány sírva mesélte el Tímeának, hogy mit élt át az izolációs szobában, miközben leginkább attól félt a legjobban, hogy szidást kap majd a rossz válaszok miatt...

Extra videó: Fruzsina teljesen összeomlott az adás után!

A játék után sem tudta teljesen felfogni a fiatal lány, hogy nulla forintot tudtak összegyűjteni, és az adás után teljesen magába roskadt...

A Fal legújabb párosánál működik a telepátia?

Tímea és Fruzsina szerint náluk valóban működik a telepátia, vagyis biztosak benne, hogy kitalálják majd egymás gondolatait. Hogy mennyire lesz szerencsés az anya-lánya páros, az 19:05-kor kiderül!

Ármin végül nagyot kockáztatott!

A testvérpár nemhiába épített a bizalomra, hiszen a végső döntésnél is ez befolyásolta Ármint, aki csak arra tudott gondolni, mennyire bízik Kristófban és a köztük lévő szoros kapocsban. A bátor döntésének viszont meg is lett az eredménye...

Extra videó: A tesóknak bejött a megúszós megoldás!

Kristóf és Ármin több mint hétmillió forintot vittek haza a játék során, amiért igen keményen megküzdöttek. A testvérek végig nagyon izgultak, de bíztak egymásban és a megérzéseikben is. Hogy mit éltek át testközelből, és mire költik a nyereményt, az a Fókusz keddi adásából derül ki!

Extra videó: „Játszani jöttünk!”

A párnak sajnos nem volt szerencséje, és nulla forinttal távoztak. Zsolt és Dóri azonban annak nagyon örültek, hogy egy jót játszhatnak A Falban. Ne feledjétek, hétfőn folytatódnak az izgalmak, este 19:05-kor az RTL Klub műsorán. 

Zsolt borított mindent, és végül meghökkentő döntést hozott!

A szerencse elpártolt a szerelmes pártól, és a végén hiába reménykedett abban Dóri, hogy nem üres kézzel mennek haza...

A Fal újabb játékosai szinte mindenben egyetértenek, vagy mégsem?

Dóri és Zsolti négy éve élnek szerelemben, a kapcsolatuk pedig – az állításuk szerint – olyan, mint egy hullámvasút. Nézd meg a pár bemutató kisfilmjét!

Több mint 14 milliót nyertek A Fal játékában

Anita és István az elsők az RTL KLub A Fal, a sorosfordító game show műsorában, akik tízmillió forint fölötti nyereménnyel gazdagodtak.

Könnyeivel küzdött Anita és István a nagy pillanatban!

A házaspár egyben biztos volt, bárhogy is döntsenek majd, vagy bármennyi pénzt gyűjtsenek, a szerelemük csak erősödni fog. A végén azért kiderült, hogy Anita nagyon is jól döntött.

A Fal negyedik adásának házaspárja egy nemes célért fog küzdeni!

István és Anita nagy szerelemben, boldogságban és egyetértésben fognak játszani, azért, hogy lányukhoz végre kiutazhassanak külföldre. Ismerd meg az Ötvös család történetét!

Drámai pillanatok a stúdióban


szerző:
2018.02.07. 20:15
Drámai pillanatok a stúdióban

Anita és Gyöngyi azért jött A Fal, a sorsfordító game show-ba, hogy az édesanyjukon segítsenek, és az esetlegesen összegyűjtött pénzzel szerették volna az asszonyt kiemelni nehéz körülményei közül.

A Fal következő játékosai a megérzéseikre fognak hallgatni!

A game show harmadik adásában Anita és Gyöngyi játszhat a 100 millió forintért! Ismerd meg a lányokat, nézd meg a testvérpár bemutatkozó kisfilmjét!

Bemutatjuk A Fal legújabb játékosait!

A Fal második adásában egy házaspár játszhat a 100 millió forintért! Nézd meg Attila és Bori bemutatkozó kisfilmjét!

A teljes adás ide kattintva nézhető vissza!
 

Kérdések feltöltve, milliók készen állva: ma este jön A Fal!

A nagy sikerre való tekintettel ma este új epizóddal jelentkezik a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője, A Fal.

Fókusz 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 17:20

Szombat este visszatér A Fal!


szerző:
2017.12.01. 10:22
Szombat este visszatér A Fal!

A nagy sikerre való tekintettel december 2-án új epizóddal jelentkezik a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője, A Fal az RTL Klub műsorán!

Fókusz 2017-10-06


szerző:
2017.10.06. 17:20
Balázs megőrül a 100 millió forint hallatán

Ha ti is, akkor jelentkezzetek IDE KATTINTVA A Fal című kvíz-showba! Párok, házastársak, testvérek, és szülő-gyermek kapcsolatban lévők jelentkezését várjuk 18 év felett!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való