KERESÉS search-close

10 éve

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "10 éve"

10 éve halt meg Michael Jackson

Több, mint 750 millió eladott album; 367 elnyert zenei díj; 39 Guinness rekord. Michael Jackson hihetetlen karrierjét folyamatos botrányok, gyerekmolesztálási és pedofil vádak árnyékolták be, miközben talán ő volt a valaha élt legtöbbet adakozó sztár.

A romák elleni gyilkosságsorozat áldozataira emlékeztek

10 évvel ezelőtt gyilkolták meg Tatárszentgyörgyön az 5 éves Csorba Robikát és apját - a romák elleni gyilkosságsorozat áldozataira emlékeztek szombaton a településen és országszerte. 2008-ban és 2009-ben 4 támadó összesen hat embert ölt meg. A gyilkosok soha nem jöhetnek ki a börtönből. A legfiatalabb áldozat nagyanyja azt mondta az RTL Híradónak, az idő nem gyógyít, olyan mintha a gyilkosságok tegnap történtek volna.

Nézd meg, mennyit változtak az RTL Klub sztárjai az elmúlt 10 évben!

Egy újabb őrületes kihívás ütötte fel a fejét az elmúlt napokban, melyhez rengeteg magyar és külföldi híresség is csatlakozott.

Így nézett ki Rácz Jenő tíz éve!

Az Instagramon most mindenki visszaemlékezősre fogta, hiszen újabb kihívás indult, amiben egy mostani és egy tíz évvel ezelőtti fotót kell összehasonlítani. Nézzük, mit talált magáról a séf!

10 éve, hogy nincs velünk Heath Ledger

Ma 10 éve találták meg az akkor 28 éves Heath Ledgert holtan New York-i otthonában. Ma sem lehet tudni, hogy pontosan mi történt, a hírek arról szóltak, hogy gyógyszer túladagolás okozta a színész halálát.

Fókusz 15-06-08


szerző:
2015.06.08. 19:25
Fókusz 15-06-08

Fókusz: Kozsó őszintén - A szomorú szamuráj többször is elsírta magát kameránk előtt. A halálból tért vissza, de a színpadon nincs helye a drámának. Az évszázad szökése - Filmbe illően szöktek meg a bűnözők, mindenkiből bolondot csináltak, most a környékbeliek tőlük rettegnek. Megkapta - VV Robin Aurélio szomszédja lett. Megkapta a nyereménylakást és az autót is. De ki költözik mellé?

Idézze fel velünk, mi is történt az elmúlt 10 évben!

2005-ben halt meg II. János Pál pápa, a Csillagok háborújában bosszút álltak a Sithek, Madonna még csak 47 éves volt és hiába énekelte azt, hogy „Time Goes By So Slowly”, egyáltalán nem volt igaza: az idő bizony nagyon is gyorsan halad.

Emlékeznek rá, mi történt 10 éve?

2005 júniusának nagy durranása volt a videóhívásra is alkalmas mobilkészülék – Csonka András aggodalma azonban fölösleges volt. Bár belegondolni is hihetetlen, hogy ez a technológia már 10 éves, az alkalmazást használók biztosan megtalálják a módot, hogy leplezzék titkaikat. Süle László riportja.

10 éve pusztított a cunami


szerző:
2014.12.26. 18:30
10 éve pusztított a cunami

Pénteken a világ több országában is megemlékeztek az Indiai-óceáni cunami áldozatairól, ami éppen 10 évvel ezelőtt, 2004 karácsony másnapján pusztított.


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való