KERESÉS search-close

őrület

63 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "őrület"

Nők, akik a színes hónaljszőrnek hódolnak!

Az egész világot meghökkentették azok a merész nők, akik egy új őrületnek hódolnak: a színes hónaljszőrnek. A pikáns trend már jó pár ezer embert megfertőzött szerte a világon. Sokan a hajukhoz harmonizáló színt választanak, hogy biztos legyen az összhatás.

 Őrület: motoros kapák versenye

A motoros kapák mennybemenetele, a kerti berregők fiesztája, ahol nem csak a gyorsaság, hanem a sör áteresztési képesség is számít. A hétvégén újabb gumicsizmás hősök születtek, ezúttal Sárosdon.

 Őrület: Will Smith a Lánchídon próbálta ki a nyár legdurvább kihívását

Úgy tűnik, nem múlik el nyár őrült kihívások nélkül.  Az idei sláger az úgynevezett „Keke challenge”, ami világszerte hódít – Will Smithnek köszönhetően pedig Budapest főszerepet kapott benne.

Itt az új Insta-őrület!


szerző:
2018.07.12. 08:45
Itt az új Insta-őrület!

Manapság egyre gyakrabban látni lábujjhegyen pipiskedő lányokat az Instagramon. A Barbie-láb őrületet most Holdampf Linda és Kovács Dóri is kipróbálta!

Snowfeet: a legújabb őrület!

Van ahol még csak várnak a nyárra és most még a tél tombol. A havas hegyekben pedig egy új sportág találtak ki, a snowfeet-et, magyarul a havas lábat. Hogy mi ez az őrület? Kiderül a videóból!

 

Bulikázás az őltözőben! Így lazulnak a döntősök!

A versenyzők néha szeretnek egy kis zenével lazítani a főzések előtt. Ilyenkor együtt rappelnek, táncolnak és énekelnek az öltözőben. Vigyázat, őrületes bulihangulatod lesz tőle neked is!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Itt az új őrület: főzzünk meztelenül!

Három évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja hívta fel a figyelmünket arra, hogy a legújabb őrület három angol egyetemista lány fejéből pattant ki. Akkor ők úgy gondolták, ledobják a ruháikat, és így próbálják népszerűsíteni receptjeiket.

Fókusz 2017-07-27


szerző:
2017.07.27. 19:00
Gábor bevallja Lalinak, hogy megőrül Zoéért

Gábor feldühödve ront be Zoé szobájába, nehogy szexszel fejeződjön be a randija. Amikor az idegen férfi helyett Zoé Lalival szórakozik, és Laller lefotózza a kiakadt Gábort, a srác nagyon kiakad, később pedg bevallja, hogy nagyon vonzódik Zoéhoz...

Mi a Wellhello sikerének a titka? Mutatjuk!

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre, pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon!

Sebestyén Balázs:

Sebetyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri reggeli videója felrobbantotta az internetet, a srácok ugyanis szó szerint megőrültek!

Új őrület hódít a világhálón

Új őrület hódít a világhálón: popsi villantás nyilvános helyeken. A ’’Cheeky Exploits’’-nak, azaz hevenyészett fordításban „Huncut tetteknek” nevezett trend új.

A Barátok közt színésznője őrületes dologba kezdett!

Mérai Katalinról nem mondható el, hogy unalmasan él, vagy nem elég vagány ahhoz, hogy kipróbáljon új dolgokat. Most például úgy döntött, életében először csúszik egy hatalmasat.

Hollywood legújabb divatőrülete – Fogadj örökbe!

Pontosan öt éve ezelőtt, ezen a napon a Reflektor bemutatta az amerikai sztárváros egyik legújabb divatőrületét. Míg sok nő azért fogad örökbe gyereket, mert csak így élheti át az anyaság érzését, a világsztárok egészen más okból adoptálnak kínai, dél-koreai vagy éppen afrikai árvákat.

Ez az őrült „mozdulatlanság” tartja lázban a sztárokat – Itt a Mannequin Challenge!

Bizonyára mindenki emlékszik még a jeges vödrös videókra, mikor az egész világ hideg vizet zúdított a nyakába. Most itt az új móka, amely megőrjítette a sztárokat, de még hazánk egyik legjobb zenekara is beszállt a játékba. VIDEÓ!

Dina: „Dávid izéli a poharakat”

A fiú egy igen innovatív dolgot talált ki társai megőrjítésére. Fogott pár poharat, és elkezdett „zenélni” rajtuk. A köszönet nem maradt el.

Ez az új őrület! Ez a tánc maga alá gyűrte a világot és sztárjainkat is!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Istenes Bence és Fluor Tomi úgy döntöttek, hogy nyakukba veszik a várost, és megmutatják őrült tánctudásukat. És mi volt az? Bizonyára még mindenki emlékszik arra a köpcös koreai énekesre, akinek videóját immár több mint 227 millióan töltötték le az internetről. A gangnam style meghódította a világot.

Botrány az X-Faktor színpadán – Ilyet még nem láttál!

Nincs olyan év, hogy ne boruljon ki valaki a válogató során. A csalódottság sokszor döbbenetes dolgokat válthatnak ki egyes emberekből. Két évvel ezelőtt se úszták meg az akkori mentorok a súlyosabb kiborulásokat, ugyanis volt ordibálás, dobálás és durva sértegetés.

Már csak 1 nap, és kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother!

Még egy nap, és kezdődik az őrület! Felkészültél!? Augusztus 27-én 18:50-kor kiderül, ki az új Károly!

Már csak 2 nap, és kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother!

Még két nap, és kezdődik az őrület! Felkészültél!? Augusztus 27-én 18:50-kor kiderül, ki az új Károly!

Már csak 5 nap, és kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother!

Még öt nap, és kezdődik az őrület! Felkészültél!? Augusztus 27-én 18:50-kor kiderül, ki az új Károly!

Felszállásra felkészülni! Augusztus 27-én indulunk!

Aurelio a jó hír hallatán rögtön kedvet kapott a helikopterezéshez, és megpörgette Szacsuréliót.

Aurelio üvöltve közölte a világgal, hogy kezdődik!

Emberek! Nem hiszem el! Megint kezdődik! Nem hiszem el! Emberek! Nagyon jó lesz, már most izzadok!

Aurelio: „Soha nem volt még ilyen!”

Bár saját elmondása szerint Aurelio angolja „little”, a VV6 győztese  a Hősök terén fotózkodó turistáknak is megpróbálta a lehető legérthetőbben átadni a jó hírt, hogy kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother!

Aurelio telefonon tudta meg, hogy kezdődik az őrület!

Micsoda hír! Ezt tudni kell mindenkinek! Kezdődik, indul az őrület! A ValóVilág és a Big Brother egyesül! A nagy testvér mindent lát! Felszállásra felkészülni! Ki lesz az új Károly? Hamarosan jönnek a klasszikusok!

 

Hamarosan kiderül, ki lesz az új Károly

Aurelio amint megtudta a hírt, hogy kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother, nyakába vette a várost, és szó szerint bukfencet hányt örömében. És, hogy ki lesz az új Károly? Hamarosan kiderül!

EZT LÁTNI KELL MINDENKINEK!

Micsoda hír! Ezt tudni kell mindenkinek! Kezdődik, indul az őrület! A ValóVilág és Big Brother egyesül! A nagy testvér mindent lát! Felszállásra felkészülni! Ki lesz az új Károly? Hamarosan jönnek a klasszikusok!

EXTRÉM: Nedves őrület Bécivel és Anettal

Öt évvel ezelőtt rendesen belecsaptunk a közepébe, legalábbis a ValóVilág ex-villalakója, Béci és Anett biztosan. Tudjátok mi az a leisure diving? Nos, ezt az új őrületet próbálta ki a két valóságshow-hős. Hogy mit szóltak hozzá? Nézd meg!

Az extrém járgány az új őrület

Ezen a napon, öt évvel ezelőtt, mutattuk be azt a „kislányos” járgányt mely meghódította a mai fiatalokat. Az új generációs extrém rollerről kiderült, nem játék. A jobbak pédául szajtózni is tudtak vele. Ördöngös felvételek következnek.

Elképesztő fotók a  menekültek mentőmellényeiről!

35-ször több menekült érkezik Európába, mint tavaly ilyenkor. Nemrég készült egy fotó, melyen több ezer mentőmellény látható.

Szelfi-csapda:az új őrület veszélyekkel jár

Szelfizés. Talán nincs még egy szó, ami jobban jellemezné az Y generációt, a 2010-es éveket, a mostani fiatalokat és trendeket. De mint minden új őrületet, ezt is túlzásba lehet vinni, és ez különböző sérülésekhez vezethet.

Az Erő velünk van, a templomban is

Durva, de a katolikus szentmise és a Star Wars igenis mély összefüggésben vannak egymással. A velvet.hu cikke alapján kiderült, hogy Dr. Csépányi Gábor kisegítő pap igen egyszerűnek látja az összefüggéseket, tartott is egy vasárnapi misét, aminek kereteit kicsit kitágította, lézerkarddal, tömjénnel és élő igével. Elhangzott Luke Skywalker, a sötét és a jó oldal és Ávilai Szent Teréz freskóját elérte a lézer. A hívők a pap szerint megértettek valamit.

Őrült trendek: Dísz a szakállba, csillámpor a hónaljba!

Mindjárt itt a karácsony, itt az ideje beszerezni a legtutibb díszeket és még valamit: egy kis csillámport. Hiszen új hóbort terjed a világhálón, amely leginkább a szakállasokat érinti, mégpedig, hogy különböző színű csillámba hempergessék arcszőrzetüket, a még bátrabbak pedig akár karácsonyi díszeket is aggathatnak bele.

Először nálunk láthatják Az ébredő Erő féltve őrzött képeit!

Hetek óta lázban ég a szerkesztőségünk, hiszen a Fókusz Plusz kapta meg a Csillagok háborúja folytatásának féltve őrzött képeit, interjúit, sokat közülük először láthatnak televízióban. Adásunk első tíz perce minden eddigi Fókusz-szabályt felrúg, dőljenek kényelmesen hátra, most minden kincset átadunk, amit szigorú biztonsági intézkedések mellett az elmúlt huszonnégy órában megkaptunk.

Csúcsra járatott Star Wars őrület: összegyűjtöttük a legviccesebb kisfilmeket!

Adele-t éneklő Darth Vader, mozgólépcsőző halálcsillag flottaparancsnok, twerkelő rohamosztagosok és az a rengeteg Star Wars témájú esemény, amiről film készült. Ezzel adták a következő 4 perces gyűjtemény apropóját.

Star Wars: a legőrültebb házi videók

Adele-t éneklő Darth Vader, mozgólépcsőző halálcsillag flottaparancsnok, twerkelő rohamosztagosok és az a rengeteg Star Wars témájú esemény, amiről film készült. Ezzel adták a következő 4 perces gyűjtemény apropóját.

Ők az igazi Star Wars fanok!


szerző:
2015.11.11. 18:55
Ők az igazi Star Wars fanok!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgyfest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

Lássuk kik, és mennyire rajonganak a Star Wars-ért!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgy fest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

A hajtetoválás az új őrület

Extrém figurák a fejbőrön, és emberi hajból, vagy szakállból készült valóságos festmények az arcon. Új őrület söpör végig a világsztárokon: hajtetoválásnak hívják. Képzeljék, ezt az iparágat egy magyar fodrásznak köszönheti a világ, aki álmában sem gondolta, hogy egyszerű hóbortja egy napon tömeghisztéria lesz.

Cukiságveszély! Nézegessen anyatejtől megrészegült celebbabákat!

Új őrület terjed a kismamák között a közösségi oldalakon és képmegosztó portálokon. Ez pedig nem más mint a ,milkdrunk”, ami az anyatejtől megrészegült, jóllakott kisbabák fotóira utal. Nincs is annál cukibb, mikor pár csepp tej még ott csillog a pici arcán, mikor elalszik a szoptatás után, vagy mikor hatalmas kaján vigyor ül az arcára alvás közben, annyira jól esett neki az étel.

Utánajártunk, mennyire működik a kémia a Szigeten!

Abban már most biztosak lehetünk, hogy soha nem látott mennyiségű partyarcot vonzott az idei Sziget Fesztivál. A teltházas Robbie Williams koncert után sem csappant a lelkesedés és napról-napra a legfurább fazonok gyűlnek egy kupacba, hogy féktelenül bulizhassanak egy teljes héten át.

Új őrület: a buborékmanikűr

Új őrület ütötte fel a fejét a körömtrendeknél, ez pedig nem más, mint a buborékmanikűr. Hogy mit szól ehhez a műkörmös és itthon is terjedni kezdett-e már a nőknek az a kívánsága, hogy ilyen körmöket szeretnének, arról szakértőnket, Hídvégi Otília, manikűröst kérdeztük!

Sammy:”Élve temetem el Gordon Ramsayt”

Sammy szerint Gordon féltékeny a tökére, mert neki nincs.

Mester és tanítványa plexivel indult csókvadászatra

Csókolózás plexin keresztül! Ez most a legújabb őrület az interneten, melynek lényege, hogy idegeneket szólítsunk le az utcán, és rávegyük egy puszira. A móka – honnan máshonnan, mint – Japánból indult hódító útjára. Benkő Dániel és Aurelio most nyakukba vették a várost, hogy teszteljék az új hóbortot. Fodor Bianka riportja.

FURCSA PÁR: Benkő és Aurelio csókra vadászott

Mester és tanítványa, vagyis Aurelio és Benkő Dániel nyakukba vették a várost, hogy egy plexin keresztül csókra vadásszanak a járókelőktől. Sikerrel jártak? A videóból kiderül!

Aurelio és Benkő Dániel csókvadászatra indult

Csókolózás plexin keresztül! Ez most a legújabb őrület az interneten, melynek lényege, hogy idegeneket szólítsunk le az utcán, és rávegyük egy puszira. A móka – honnan máshonnan, mint – Japánból indult hódító útjára. Benkő Dániel és Aurelio most nyakukba vették a várost, hogy teszteljék az új hóbortot. Fodor Bianka riportja.

Őrületes siker, de mi a titka a Wellhellonak?

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre. Hubai Antal riportja.

Aputestért rajonganak a nők?

Egy amerikai lány tette közzé röpiratában az új férfi-ideált, amit magyarul aputestnek neveztek el. Számos érvet felsorol a picit pocakos, de edzett férfiak mellett. Hevesi Kriszta és Valkó Eszter reggel elárulta, hogy mit gondol erről.

Botrány tört ki az X-Faktor válogatásán

Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette a mentorokat. Járt már tavaly is az X-Faktorban és akkor is botrányt okozott. A mentorok azt hitték, hogy már nem jöhet rosszabb, de tévedtek.

Egyre több nő vesz magának mű-gyereket

A baba megszólalásig hasonlít és úgy is viselkedik, mint egy igazi kisgyerek. Az Amerikából indult hóbort már Romániában is terjed. Egy baba ára 100 ezer forintnak megfelelő lejnél kezdődik.

Játszótér mint konditerem


szerző:
2013.04.15. 19:00
Játszótér mint konditerem

A street workout legextrémebb figurái az interneten kötnek ki, az új találmányokat azonnal tízezrek utánozzák.

Fókusz 13-03-07


szerző:
2013.03.07. 19:55
Fókusz 13-03-07

Fókusz: Kirakják a lakásából? - Kocsis Tiborral együtt több mint 100 tulajdonos került kiszolgáltatott helyzetbe. Veszélyes játszótárs? - Hogyan szoktassuk össze gyermekeinket a kutyáinkkal? Mutasd a tested! - Véletlen baleset vagy egy rossz döntés? Extrém tetkók és a hozzájuk kapcsolódó bizarr történetek.

Ismert csapatok járták a Harlem Shake-et

Az interneten szélsebességgel terjedő táncos videó zenéje egy még csak 23 éves amerikai srác, DJ Baauer nevéhez fűződik, aki egy csapásra világhírű lett a dallal. A furcsa mozgások sorozatának lavináját pedig öt queenslandi tinédzser indította el az ő zenéjére.

Reggeli - Csak csajok 12-06-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Konfetti, helikopter, bulihangulat és a bűvös X

Az X-jelet büszkén mutogatja fiatal és idős – már harmadik éve. Több ezer énekes gyűlt össze az X-faktor tömegjelenetének forgatásán, közülük ősszel tizenkettőnek biztosan teljesen megváltozik majd az élete.

Ketrecfoci az új mérföldkő a futball világában

Nem csupán új „őrületet” jelent, hanem az utánpótlás-nevelés hatékony eszköze is lehet.

Fókusz 11-07-22


szerző:
2011.07.22. 20:20
Fókusz 11-07-22

Fókusz: Vera nevében - Tóth Gabi türelmet kér a rajongóktól és elmondja, nővére min megy most keresztül. Nem gyorsított felvétel! - Rekordsebességgel várat építenek, majd szétrombolják. Jönnek a világ leggyorsabb pohárzsonglőrei! Terrortámadás - Bomba robbant Oslóban, megszólalnak a szem- és fültanúk.

Horkolása miatt száműzték Tom Cruise-t

Az atombunker és a pánikszoba után a horkolószoba a legújabb kötelező „szükséglet” a hollywoodi sztárok körében.

Óvja kedvenceit az év végi őrületben!

Névvel, telefonszámmal ellátott nyakörv, zárt hely, nyugtatózás. A többi között ezeket javasolják az állatbarátok.

Kész Átverés Show 10-11-11

Kész Átverés Show: Benkő mágus varázsereje újra a régi! Rippel Ferit egy titkos társaság, barátját pedig a halál kezére adja. Voksán Virágot csalásba és őrületbe kergeti. Tóth Gabi vallomása egy férfit nővé változtat.

Fókusz 10-09-28


szerző:
2010.09.28. 20:40
Fókusz 10-09-28

Fókusz: Szépségek és szörnyetegek, szerelemespárok és szupernagyik. Ott voltunk a Való Világ szereplőválogatásán! Az új őrület már az X-Faktorban is hódít. Egyszemélyes kórusok egyetlen mikrofonnal. Beleszeretett a két hollywoodi sztár a Fókusz tudósítójába. Közrefogták őt, és udvarolni kezdtek neki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való