KERESÉS search-close

ügyvéd

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ügyvéd"

Mind a hét földrész legmagasabb hegycsúcsát megmászta egy magyar ügyvéd

Mind a hét földrész legmagasabb hegycsúcsát megmászta egy magyar ügyvéd. Neszmélyi Emil már három éve hírnevet szerzett magának, amikor első magyarként mászta meg az Mount Everest csúcsát a rettegett északi oldalról. Legutóbb pénteken ért csúcsot, az Észak-amerikai Denalin, ez volt az utolsó a hét földrész legmagasabb csúcsai közül. Mindezt úgy, hogy asztmában szenved.

Neszmélyi Emil: „Az Elbruszon egy ausztrál hegymászót kellett mentenünk”

Mind a hét földrész legmagasabb hegycsúcsát megmászta egy magyar ügyvéd. Neszmélyi Emil már három éve hírnevet szerzett magának, amikor első magyarként mászta meg az Mount Everest csúcsát a rettegett északi oldalról. Legutóbb pénteken ért csúcsot, az Észak-amerikai Denalin, ez volt az utolsó a hét földrész legmagasabb csúcsai közül. Mindezt úgy, hogy asztmában szenved. Telefonon nyilatkozott nekünk, az elmúlt időszak csúcstámadásairól, sikereiről.
2016-ban a Fókusz is forgatott vele, azt a videót, ide kattintva nézheti meg.

Még több kényes részletet rejthet az osztrák alkancellárt megbuktató felvétel

Egy bécsi ügyvéd állhat az osztrák alkancellárt megbuktató ibizai rejtett kamerás felvétel megszervezése mögött - erről beszélt a Die Presse napilapnak a videó másik szereplője, a Szabadságpárt azóta szintén lemondott frakcióvezetője. Az ügyvéd már korábban is gyűjtött terhelő anyagokat a szélsőjobboldali politikusról, megbízóját azonban nem árulta el. A videó teljes tartalmát továbbra sem hozták nyilvánosságra, de állítólag további kényes részletek várhatók.

A család szerint a férj gyilkolt

Sosem tudják túltenni magukat a történteken - ezt mondja annak a nőnek a testvére, akit a vád szerint a férje megölt, majd feldarabolt 2014-ben, a Győr Moson Sopron megyei Darnózselin. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat testvérével készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Kik védik és miért a legkegyetlenebb gyilkosokat?

Lichy József és Szikinger István. Két ügyvéd két különböző szemlélet. Amiben hasonlítanak, hogy mind a ketten hírhedt bűnözőket védenek és védtek. Brutális gyilkosságok elkövetőit, maffia vezéreket vagy azok embereit. Mert mindenkinek joga van a védelemhez, még a legelvetemültebb gyilkosoknak is. Amiben a két ügyvéd véleménye különbözik, egyikük vállal kirendelt ügyvédi szerepet, a másik nem.

Mi marad a Drága örökösökre és mit örökölhet egy macska?

Az egyik legkényesebb családi téma: az öröklés. Kinek, mi jár és örökölhet-e mindent például egy macska? Sztárok milliárdos hagyatéka, de akár egy parcella föld is vezethet családi botrányhoz. Mit mond az ügyvéd?

Az évszázad magyar szélhámosa a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetét is eladta

Eladta a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetét, az egyik budapesti utca díszburkolatát. Az évszázad magyar szélhámosa volt már pap, főorvos, ügyvéd,- diploma nélkül. Bósa István miatt módosították a BTK-t, elérte, hogy csecsemőgyilkosságért életfogytiglan járjon. Korábban is forgattunk vele, éveket ült börtönben, de mit csinál most? Megkerestük.
Arról, hogy korábban miket követett el, ide kattintva részletesen mesél.

PAPNAK IS HAZUDTA MAGÁT: „Nemcsak kereszteltem, temettem, eskettem is”

Az évszázad magyar szélhámosaként emlegetik, tény, hogy negyvenhét nap után már főosztályvezető orvosnak nevezték ki, abban az intézményben ahol orvosi diploma nélkül, elmeorvosként dolgozott. És ez csak a jéghegy csúcsa. Bósa István mesél. A teljes riportot megnézheti ITT.

Már az ügyvédje sem hisz Joe ártatlanságában

Joe kirúgta az ügyvédjét, amiért az megpróbálta rávenni, hogy vallja bűnösnek magát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe számára felvillant a fény az alagút végén?

Szilárd meglepte Karolát. Joe kirúgta az ügyvédjét. Szofinak problémája akadt egy utcazenésszel.

Levédetné egy ügyvéd az „O1G”-t

Védjegy lehet a kormányellenes tüntetések egyik jelképéből, az O1G-ből. Egy budapesti ügyvéd ugyanis védjegy oltalmat kért a kifejezésre – írta meg először a hvg.hu. Ha ezt megkapja, csak az ő beleegyezésével lehetne például ruhákon használni ezt a kifejezést. Az ügyvéd a Híradónknak azt mondta: nem akarja korlátozni a jelkép használatát és pénzt sem akar keresni vele.

 

ByeAlex: ˝Úristen! Beengedtem Puskás dolgait magamba!˝

A Marzipan B nem győzte meg a zenekarok mentorát, viszont Peti annál inkább. Ha bárki bajba kerül a jövőben, és ügyvédre lesz szüksége, akkor a Puskást kell hívni - ByeAlex szerint.

Nézd meg a produkciót!

Ügyvéd ellen emeletek vádat

Vádat emelt az ügyészség egy budapesti ügyvéd ellen, aki korábban MSZP-s önkormányzati képviselő is volt a III. kerületben. A vád szerint a férfi egy örökölt lakás felét próbálta megszerezni egyik ügyfelétől, akinek hatmillió forintot ígért az üzletért. A sértett végül meg sem kapta a pénzt, így jelezte a hatóságoknak, hogy mire kényszerítették, ezután fogták el az ügyvédet, akinél ráadásul még kábítószert is találtak.

Végképp elmérgesedett a helyzet Angelina Jolie és Brad Pitt között!

A színészpár még 2016-ban adta be a válópert, és azóta is tart a vita közöttük mégpedig a gyermekeik elhelyezéséről.

Hogyan alapíts céget itthon? Segítünk!

Most a legjobb céget alapítani! Ma már tízből kilenc fiatal felnőtt azt mondja, hogy vállalkozni akar. Mivel jár az indulás? Dr. Tóth Virág segített nekünk abban, hogy hogyan válljunk vállalkozókká itthon.

Előzetesben az ismert ügyvéd

Előzetes letartóztatásba került egy ismert budapesti ügyvéd. A férfi az Oszter Sándor színművész és társai ellen indult vesztegetési ügy miatt került harminc napra börtönbe. Az ügyészség szerint nemrég rávette egyik vádlott társát arra, hogy vonja vissza korábban tett beismerő vallomását.

 

Miért jó a házassági szerződés?

Három évvel ezelőtt boncolgattuk azokat a kérdéseket, hogy vajon érdemes-e kötni házassági szerződést, illetve mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe.

Nyomkövető az ismert ügyvéden

Több mint 500 millió forintos csalássorozattal gyanúsít az ügyészség egy ismert budapesti ügyvédet, egyetemi docenst. A gyanú szerint csaknem két éven át kért pénzt cégektől és magánszemélyektől, de ezeket nem fizette vissza, hanem valószínűleg elköltötte.

 

VV Fanni gyilkosa a lány pénzéért ölhetett?

Egyre rejtélyesebbek a valóságshow sztár halálával kapcsolatos infók, most például kiderült, hogy mi lehetett az oka a megölésének. Vajon mi lehet az igazság?

Zsolt körül nagyobb a baj, mint gondoltuk!

Nóra és Emília mindent megtesznek azért, hogy kiderüljön, az őr hibázott, mikor Zsoltot megverték a fegyházban.

Story Extra 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 16:20
Előzetesben az ügyvéd, képviselő

Előzetes letartóztatásba helyezték azt az ügyvédet, aki - a gyanú szerint- zsarolással és fenyegetéssel kényszerített egy embert arra, hogy a piaci árnál jóval olcsóbban adja el ingatlanrészét. Az ügyvéd az Óbudai Önkormányzat képviselője, és az MSZP etikai bizottságának is tagja. A szocialisták pénteken felfüggesztették a párttagságát.

Fókusz 2017-11-09


szerző:
2017.11.09. 17:20

Story Extra 2017-10-05


szerző:
2017.10.05. 16:50
A

Létezik-e jó válás? Régi kérdés ez, amire sokan nemmel felelnek, mert a válás mindig fájdalmas. Ráadásul sokkal nehezebb meghozni ezt a döntést, ha van gyermek is. A felek sok felesleges sérülést elkerülhetnek, ha felkészülten, az indulatokat félretéve vágnak bele a procedúrába.

Barátok közt: Ez történt a 33. héten

Bandi súlyos állapotba kerül a történtek után, majd döntést hoz ügyvédjével kapcsolatban is. Félix és Emília kapcsolata ismét fordulatot vesz Emília készülő könyve miatt. Krisztián és Tóbiás tovább színlelnek Sári előtt. A kérdés csak az, hogy mennyire sikeresen teszik mindezt. Ludwig rájön, hogy mit tett Ágnes és változtat a tervén. Úgy tűnik, Natasa és Rudi megtetszettek egymásnak. László minden áron el akarja titkolni Gizella elől, hogy Piros a házban dolgozik. Hanna szinte csak rossz híreket kap.

Az ügyész is előzetesbe került

Több tízmillió forintot tehettek zsebre a vesztegetéssel gyanúsított hivatalnokok. Pénzügyőrök, ügyész és ügyvéd is van a hat gyanúsított között, öten közülük előzetes letartóztatásba kerültek. A gyanú szerint nyomozások adatait adták ki, pénzért. Az ügyész korábban főként kábítószeres ügyeket vitt, volt felesége is a gyanúsítottak között van. 

Következő rész (2017. június 21.)

Nóra komoly kéréssel fordul Husztihoz. Irma rájön, mi emészti Natasát. Tóbiás és Aliz újratervezik az esküvőjüket. Miklós egy nagy titokba készül beavatni Bandit.

Előző rész (2017. június 20.)

Vajon végrehajtja Rudi és Milán a festménylegalizálási akciót? Tóbiásból kibukik, mert megviseli Bence távolléte. Vajon hogy sikerül Aliz ál-lánybúcsúja? Nóra és Huszti kapcsolata új fordulatot vesz.

Őrizetben egy MSZP-s politikus

Őrizetbe vettek egy szocialista politikust költségvetési csalás gyanújával. A NAV nyomozói fogták el Szegeden, most is az ottani rendőrség fogdáján őrzik. Czeglédy Csaba Szombathelyi önkormányzati képviselő és ismert ügyvéd. Az adóhatóság szerint társaival 3 milliárd forintos kárt okozhattak.

Fókusz 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 18:55
Leonóra és Joci hamar egymásra hangolódtak

Bálint Leonórát kérte meg, hogy segítsen Jocinak jogi úton rendezni a Szonjával való kapcsolatát. Az ügyvédnő elmondta, hogy azt ki tudja deríteni, Szonja megcsinálta-e a beültetést, és rájött, hogy ő és Joci egy valamiben nagyon hasonlítanak: mindketten gyűlölik, ha beleszólnak az életükbe.

Összetört a rendőr gyilkosa

Megtört a kórházban, amikor megtudta, hogy rendőrt ölt. Ezt mondta Híradónak a 76 éves bőnyi lövöldöző ügyvédje. Léhner György beszélt arról is, hogy tudomása szerint az egyetlen éles fegyver volt a házban, amivel a halálos lövést leadták. A szerda reggeli konfliktus azért alakult ki, mert védence nem akarta beengedni a rendőröket a lakásába és amikor utána mentek, akkor fogott fegyvert a nyomozókra.

BŐNYI LÖVÖLDÖZŐ ÜGYVÉDJE:

Léhner György a 76 éves bőnyi lövöldöző ügyvédje beszélt arról is, hogy tudomása szerint az egyetlen éles fegyver volt a házban, amivel a halálos lövést leadták. A szerda reggeli konfliktus azért alakult ki, mert védence nem akarta beengedni a rendőröket a lakásába és amikor utána mentek, akkor fogott fegyvert a nyomozókra.

Tóbiás ügyvédje szétcincálja Ádámot és Zsófit

Ádám minden vágya, hogy nyíltan vállalja fel őt Zsófi. A bíróságon meg is történik a nagy bejelentés, csak a fotósfiú nem számol Tóbiás ügyvédjével, aki csúnyán darabokra szedi őt és kapcsolatát. 

 

 

 

Ádám rettentő kínos helyzetbe került – VIDEÓ!

Javában folyik Bence baba elhelyezési pere, melybe sajnos nemcsak Kristóf, hanem már Ádám is belekeveredett. Úgy tűnik, hiába akart segíteni a jószívű srác, csak rontott Zsófi és kisbabája helyzetén. 

Egy nap Zimány Lindával


szerző:
2016.10.19. 17:25
Egy nap Zimány Lindával

Zimány Linda karrierje már gyerekként elkezdődött. A tini Britney hasonmás élete a versennyel egy csapásra megváltozott és népszerűsége azóta is töretlen. Időközben a csinos, szőke tini lányból 30 éves komoly nő lett, akit a bulik és a reflektorfény helyett már sokkal inkább az anyaság gondolata és a karrier, vagyis az ügyvédkedés foglalkoztat. Linda nagyon ritkán ad interjút mostanában. Mi mégis elkísérhettük egy napjára.

A testéből élt VV Veronika?


szerző:
2016.09.06. 15:16
A testéből élt VV Veronika?

Négy éve történt ezen napon, hogy az ex-villalakó egy csúnya balhéba keveredett. Egy ismeretlen féri azzal vádolta a fiatal lányt, hogy 16 évesen a testéből élt. Veronika azonnal ügyvédhez fordult, hogy a hírnevét ne érje csorba. Felkavaró interjú következik!

Mészáros ügyvédje is álláshalmozó

Mészáros Lőrinc ügyvédje is a jegybanki álláshalmozók között van - tudta meg az RTL Híradó. Vörös József, aki a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia jogi képviselője is, egyszerre három posztot tölt be jegybanki szervezeteknél. Az Együtt szerint azért őt nevezték ki, hogy ne derüljenek ki az alapítványok ügyei. A szervezeteknél azt állítják, az ügyvédre 25 éves jogi tapasztalata miatt esett a választás.

Rabosították Kis Grófot

Ujjlenyomatot vettek tőle, lefényképezték és gyanúsítottként hallgatták ki a népszerű zenészt, Kis Grófot értesült a Blikk. Az énekes még május végén keveredett családi verekedésbe Abonyban. A történtekről mind a két érintett fél mást állít, vita van például abban, hogy ki szorította le a másikat autójával az útról. A rendőrség egyelőre szűkszavúan annyit közölt, garázdaság miatt nyomoznak.

KIS GRÓFO ÜGYVÉDJE:

A rendőrségre várták Kozák Lászlót, művésznevén Kis Grófot. A zenész május 29-én keveredett verekedésbe Abonyban. Az ügyről a Fókusz számolt be először. A zenésznek az unokatestvére korábbi barátnőjének családjával gyűlt meg a baja. Az ügyről a rendőrség csak egy szűkszavú közleményt küldött. Ebben azt írják, hogy garázdaság miatt indítottak eljárást, eddig gyanúsítottakat és tanúkat hallgattak meg, valamint házkutatást is tartottak. Bővebb tájékoztatást azonban nem tudnak adni, mert folyamatban lévő ügyről van szó.

Ügyvéd a csúcson: megmászta a Himaláját

Még a családja sem tudott róla, hogy mire készül. Az óbudai ügyvéd első magyarként ért fel a Himalája csúcsára azon az útvonalon, amely már sok hegymászón kifogott az elmúlt években. Neszmélyi Emil három éve határozta el, hogy meghódítja a Mount Everestet. Titokban készült, maratonfutással, El Caminoval,- nem akarta, hogy bárki is aggódjon érte. A világ tetején aztán kitűzte a magyar zászlót, és az ott készült videóját a Fókuszban mutatja meg először!

Rendőrök állították elő az ügyvédet

Rendőrök állítottak elő egy szegedi ügyvédet, aki be akart jutni Botka László polgármester irodájába. A hivatal szerint feldöntötte az egyik munkatársukat, az ügyvéd azt állítja, hozzá sem ért. A jogász csaknem száz kereskedőt képvisel, akik a helyi piac bérleti díjainak megemelése ellent tiltakoznak. Többen fel is mondták a bérleti szerződést, az ügyvéd azt mondta, erről akart a polgármesterrel beszélni, de a titkárnő az útját állta.

Ezért néz ki ilyen piszok jól Zimány Linda!

A lány köztudottan hazánk egyik legszexibb celebritása, még akkor is, ha mostanában keményen dolgozik azért, hogy ne ebben a szerepben tekintsenek rá az emberek. Most megmutatjuk, hogy mitől néz ki ennyire jól az ügyvédként tevékenykedő modell.

Nincs sok esély a perújításra?

Nincs sok esély perújításra, így reagált Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak arra, hogy Kiss László újranézetné ügyvédjével a korábbi iratokat. Így látja az az egykori rendőr is, aki kihallgatta az úszókat a történtek után. Martinkó Károly a Népszabadságnak beszélt erről Takáts Zsuzsa interjúja után. A Fókusznak pedig egy mesteredző azt mondta, azért nem beszéltek kollégái, mert féltek a következményektől.

KISS LÁSZLÓÉK ÁLDOZATA: Megkönnyebbült, és végre nyugodtan alszik

Takáts Zsuzsanna szombaton adott exkluzív interjút az RTL-nek. A riportban részletesen elmesélte, mi történt 55 évvel ezelőtt a Sportuszodában. Nagy Henrik - az asszony ügyvédje – bízik abban, hogy ez talán más áldozatokat is arra sarkall, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé.

Magyar György a Heti Hetesben


szerző:
2016.04.03. 10:34
Magyar György a Heti Hetesben

Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti Hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak, akik az RTLII-re kapcsolnak. 

Fegyházba küldenék az

Fegyházba kerülhet a nyíregyházi keresztapaként elhíresült ügyvéd. A luxusban élő férfi a vádirat szerint egy bűnszervezetet működtetett, ami egyebek között cégek eladásával foglalkozott. Akár egy millió forintot is elkérhetett azért, hogy az adósságokat felhalmozott magyar cégeket ukrán emberek nevére írassa.

Lajcsi Mexikóba menekült volna?

A zenész ügyvédjén keresztül azt üzeni: cáfol minden olyan híresztelést, miszerint ő el akar menekülni az igazságszolgáltatás elől. Mi pedig mutatjuk, hogy szerdán délelőtt mi történt birtokán, amikor mi éppen az elmúlt napok híreszteléseinek hátterét, és igazságtartalmát próbáltuk felderíteni. 

Az ügyvéd szerint érzékeny lehet az alkoholra

Lehet, hogy tudtán kívül érzékeny az alkoholra a mentősök támadója - ezt gyanítja a férfi ügyvédje, ezért szakértői vizsgálatot kért. Így nem született ítélet a gyorsított eljárásban. A vádlott vasárnap este támadt mentősökre Budapesten, előtte zavartan viselkedett, váratlanul oroszul kezdett beszélni hozzájuk.

Kiengedték a fogdából, bérgyilkost keresett

Amint kiengedték az előzetes letartóztatásból, újra bérgyilkost akart fogadni egy volt budapesti ügyvéd. 2014-ben három embert akart megöletni, de a gyilkossággal megbízott inkább a rendőröknek szól. A volt ügyvéd előzetes letartóztatásba került. Alig engedték ki a bödönből, újra bérgyilkost keresett, igaz most már nem az adósait, hanem volt élettársának a barátját akarta megöletni. Ez sem sikerült neki, most újra előzetesben van.

Képviselő fiából lett NAV vezető

Egy Fideszes országgyűlési képviselő fiát nevezték ki a Békés megyei NAV igazgatóság élére. Ezt az ellenzéki Együtt hozta nyilvánosságra. A párt szerint érthetetlen, hogy miért egy ügyvéd lett a megyei adóhatóság első embere, akinek semmiféle szakirányú tapasztalata nincsen.

Egy angol ügyvéd lehet a bliccelés világrekordere

A 43 éves férfit azzal vádolják, hogy több mint két éven át vonatozott jegy nélkül, ezzel 23 ezer fontos, csaknem 10 millió forintos kár okozott a brit vasútnak. A szigetországban kampányt indítottak a bliccelők ellen.

Maffiamódszerekkel irányította a bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd

Keresztapaként működtetett bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd, a pénzügyi nyomozók gyanúja szerint. A banda évek óta pénzért tüntetett el cégeket, csempészett és lányokat is futtatott.

LUXUS: Ilyen körülmények között tengette életét a nyíregyházi keresztapa

A helyszín nem Amerika, hanem egy nyíregyházi lakás. Az itt lakó ügyvéd a pénzügyi nyomozók szerint úgy működtetett bűnszervezetet, mint egy keresztapa. A banda cigarettát csempészett, cégeket tüntetett el, és lányokat is futtatott. A házkutatáskor több százezer forint, telefonok és papírok kerültek elő és még gumilövedékkel működő fegyvert is találtak a nyomozók.

Előzetes: Keresztapaként működtetett bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd

A banda évek óta pénzért tüntetett el cégeket, csempészett és lányokat is futtatott. Hogy milyen luxuskörülményeket kellett most cellára cserélnie az ügyvédnek, megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Fedél nélkül a Kodály köröndi tűz károsultjai?

Az ott élők közös képviselője telefonon, ügyvédjük pedig a stúdióban a legfrissebb fejleményeket osztotta meg velünk.

264 millió forint külsős ügyvédeknek

Még 264 milliót költhetnek idén ügyvédekre a Miniszterelnökségnél. Ez derül ki a Lázár János által vezetett tárca nemrég nyilvánosságra hozott listájából. És az is, hogy 6 millió forintot már kifizettek Balsai István alkotmánybíró fiának ügyvédi irodájának. 45 milliós keretszerződése van Körmendy-Ékes Judit irodájának, ő az első Orbán-kormány alatt volt a médiahatóság elnöke. Az Együtt alelnöke azt akarja tudni, miért kell külsős cégeket alkalmazni milliókért. Lázár János szerint arányaiban nem sok az ügyvédekre költött pénz.

Hogyan adjunk kölcsön?

Csak egy kis baráti kölcsönnek indult, aztán évekig tartó bírósági háborúskodás lett belőle, sajnos láttunk már ilyet. Ilyenkor az ember visszagondolva mindig belátja, a legjobb az lett volna, ha írásba foglaljuk. Dr. Vidákovics Béla, ügyvéd segített tanácsokat adni, hogy mire ügyeljünk kölcsönügyeinknél.

Muri Enikőt kiborítja egyik szomszédja

A szomszédait nem válogathatja meg az ember. Ennek kapcsán kért Muri Enikő közösségi oldalán segítséget, ugyanis pár hónappal ezelőtt hangos szomszédok költöztek a házba, ahol a színésznő lakik, ám nem tudja mit tehetne. Egy ügyvéd próbált segítséget nyújtani nemcsak neki, hanem azoknak is, akik hasonló problémával küszködnek.

Súlyosbították az érdi gázoló büntetését

Az első fokon kiszabott két év hat hónap helyett jogerősen három év hat hónapot kell ülnie annak a 66 éves asszonynak, aki 2012-ben elgázolt egy ikerpárt Érden. Hogy miért szigorították az ítéletet, arról ügyvédjét, Dr. Dunai Józsefet kérdeztük.

Elévült pótdíjakat hajt be a BKV?

A BKV rájátszva arra a jogszabályra, miszerint ha az utas 15 napon belül nem vitatja a bírságot, akkor az végrehajthatóvá válik, több ezer bírságot is kiküldhet. Megkerestük az ügyben érintett BKV-t is, akik azonban nem kívántak nyilatkozni. Az ügyről Dr. Lichy Gábor ügyvéddel beszélgettünk. 
 

5. évad, 10. rész - Édes hármas


szerző:
2015.04.14. 22:05
5. évad, 10. rész - Édes hármas

Megölnek egy híres válóperes ügyvédet. A gyilkosság gyanúja az exférjekre terelődik, ami igencsak megnehezíti a nyomozást, hiszen az ügyvédet jó néhány pert vesztett férfi gyűlölte. 
Castle volt felesége, Meredith váratlanul megjelenik, és ideiglenesen beköltözik hozzájuk. Ez persze nem kevés feszültséget szül Rick és Kate között.

Mel Gibson szeretné, ha nem lenne ismert

Az ötvenkilenc éves Mel Gibson a Malibu-i háza közelében autókázott, mikor neki ment egy tizenhárom éves parkoló autónak. 

Hat év börtön a megyei főrendőrnek

Hat év börtönt kapott a Heves megyei rendőr-főkapitányság volt bűnügyi osztályvezetője. Bűntársát, egy ügyvédet, aki korábban szintén ugyanebben a beosztásban volt, két évre ítélték. Az egykori főrendőrt azzal vádolták, hogy két éve kenőpénzt fogadott el egy eljárás alatt álló férfitól, akinek azt ígérte, közbenjár az ügyében, hogy ne ítéljék el.
 

Bennfelejtett géz, összecserélt láb: rémtörténetek a műtőszobából

Legtöbbször sikerült, de előfordult, hogy nem. Sajnos a kórházi beavatkozások - véletlenül vagy figyelmetlenségből - gyakran nem úgy végződnek, ahogy azt eredetileg tervezték.

Borzalmas műhibák és ami utána következik: megéri perelni?

Legtöbbször sikerült, de előfordult, hogy nem. Sajnos a kórházi beavatkozások - véletlenül vagy figyelmetlenségből - gyakran nem úgy végződnek, ahogy azt eredetileg tervezték.

Tragédia: Nincs megnyugvás


szerző:
2014.05.07. 17:55
Tragédia: Nincs megnyugvás

Egy megtört édesanyja 2013. januárban vesztette 13 éves kislányát. Réka torkán az iskola menzáján egy uborka akadt és megfulladt. A mentősök 20 percig élesztették újra a lányt, akinek, bár beindult a szíve, agyhalott állapotba került.

Orvosi műhiba miatt nem lehet gyereke?

Varga Beáta egy rutinműtétnek számító petefészekciszta eltávolításra feküdt be a kórházba. A beavatkozásból ötórás operáció lett, és kis híján az életével fizetett mindezért és ezek után nem is lehet gyermeke.

Forró nyomon 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 21:30
Forró nyomon 13-05-22

Forró nyomon: Stábunk olyan civileket talált a Poór-ügy kapcsán, akik teljesen másképp emlékeznek a rendőrgázolásra. Aztán utánajárunk, hogy a rengeteg legálisan működő alapítvány közül hogyan válasszunk. Végül kiderítjük, ki menti meg a megkínzott teheneket és az éhező kutyákat.

A hagyaték része a tartozás is

Dr. Hidas Gábor ügyvéd segítségével boncolgattuk azt, hogy ki viszi tovább a tartozást, öröklődik-e ez egyáltalán és milyen arányban, valamint mi történik akkor, ha valaki a tartozás miatt inkább lemond az örökségről.

A kulcsi gyilkos családja bocsánatát kéri

Családjára támadt egy 23 éves férfi Kulcson. Négy családtagjával végzett, édesanyja és nővére azonban túlélték a támadást. Dr. Hortobágyi Tibor, a férfi ügyvédje elmondta, hogy egyelőre keresik a választ arra, hogy beszámítható-e a férfi vagy sem.

Deliági Éva - Pszichológus

Deliága Éva okleveles pszichológus, gyermekterapeuta vagyok, 2003 óta dolgozom elsősorban családokkal.

Dr. Bátki Pál - Ügyvéd

Összesen tíz éve vagyok az ügyvédi pályán, dolgoztam ügyvédjelöltként, kis ideig minisztériumi tanácsosként, öt éve praktizálok a saját irodámban.

Dr. Rajkai Balázs - Ügyvéd

2005 óta tevékenykedem ügyvédként társas ügyvédi irodában, mely tevékenység magában foglalja képviseletet peres és peren kívüli eljárásokban, tanácsadást, véleményezést és okiratszerkesztést.

Pert nyert két devizahiteles Debrecenben

A bíróság megállapította, hogy a hiteldíj egyoldalú módosítására vonatkozó szerződési feltételek tisztességtelenek voltak a bankkal kötött szerződésükben, mert sérti az arányosság, az átláthatóság és a szimmetria elvét.

Fókusz 13-02-15


szerző:
2013.02.15. 20:50
Fókusz 13-02-15

Fókusz: Totális pánik - Sokan azt hitték, itt a világvége. A hatalmas meteor Oroszországban csapódott be. Szerelem-faktor - Mivel lepte meg feleségét Oláh Gergő, és hogyan hozta zavarba Csobot Adélt Istenes Bence? Romantika X-Faktor módra. Életben maradt - Legyőzte a nyirokmirigyrákot, gyerekkorában sokat volt kórházban. Az Éjjel-Nappal Budapest Ritája már makkegészséges.

Százmilliókkal kisemmizték az uzsorások a sztárügyvédet?

Ruttner György sikeresen védte Kovács Lázárt, Damu Rolandot, Oláh Ibolyát és Stohl Andrást is. Mindenki azt hitte, őt nem lehet megtéveszteni, sérthetetlen. Kiderült, uzsorások semmizték ki.

Házon kívül 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 23:20
Házon kívül 12-11-07

Házon kívül: A politikusokat is elérte a kivándorlási hullám. Miért nem fizette be az adót Gáspár Győző? Hogyan vigyázhatunk az értékeinkre?

Reflektor 12-09-25


szerző:
2012.09.26. 00:25
Reflektor 12-09-25

Reflektor: Tihanyi Tóth Csabáéknál kerek lett a világ! VV Eszter anya lett! A ValóVilág ügyvédnője boldogabb, mint valaha. Bár férjével közös gyermekük még nincsen, Eszter mégis gyakorló édesanyaként éli mindennapjait.

Kirúgások - Van ingyenes jogi segítség, még győzni is lehet

Úgy érzi, jogtalanul rúgták ki, és nincs pénze ügyvédre? Pedig létezik ingyenes jogi segítség az elbocsátott alkalmazottaknak. Összeszedtük, hol milyen segítséget kaphatnak.

Reggeli - Csak csajok 12-09-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-09-06

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-08-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-19

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

VV Eszter menyasszonyi ruháját keresi

A VV ügyvédlánya már a játék alatt is bebizonyította, hogy ha döntéshelyzetbe kerül, akkor igen határozott tud lenni. Úgy tűnik, nincs ez másként a magánéletében sem: alig párhónapnyi ismeretség után férjhez megy a barátjához.

VV Eszter az esküvőjére és kedvező ítéletre vár

Május végén lesz Eszter fegyelmi tárgyalása, amelyen kiderül, folytathatja-e ügyvédi pályáját. Bármilyen döntés is születik, az egykori Villalakó nyár végén hozzámegy szerelméhez, Imréhez.

Reflektor 12-05-11


szerző:
2012.05.12. 00:55
Reflektor 12-05-11

Reflektor: Kelemen Annával fordult egyet a világ. Király L. Norbinak fia lesz! VV Eszter az esküvőjére és kedvező ítéletre vár.

Fókusz 12-04-11


szerző:
2012.04.11. 20:50
Fókusz 12-04-11

Fókusz: Szilikont és köbcentit is váltott Seherezádé, aki veszélyes implantátumai miatt aggódott. Bementünk a kényes műtétre. Első klipjét akarta megünnepelni, de verekedés lett belőle. Gyurcsík Tibi elmeséli, mi történt. Induljon a banzáj! - A gyerekek is szerepet kaptak Ákos legutóbbi videoklipjében. Megszólal a zenész felesége is.

Veszélyben VV Eszter ügyvédi karrierje

Dadi Eszter, a Való Világ ügyvédnője újságírók és fotósok gyűrűjében rögtönzött néhány mondatot egy sajtótájékoztatón, miután az Ügyvédi Kamara meghallgatásán próbálta védeni becsületét.

Reflektor 12-03-05


szerző:
2012.03.06. 00:35
Reflektor 12-03-05

Reflektor: Mi vár Stohl Bucira? Összemérték erejüket az X-Faktorosok.

Stohl Andrással lepleztük le a börtönlegendákat

Stohl András első beszélőjéről az ügyvédje mesélt. A színész-műsorvezetőt ugyanolyan szabályok alapján látogathatja családja, mint bármelyik fogvatartottat. De mi igaz a legendákból és pletykákból? Mit szabad és mit nem egy ilyen találkozáskor?

Fókusz 11-11-30


szerző:
2011.11.30. 20:20
Fókusz 11-11-30

Fókusz: Ki az a nő, akiről már az egész ország hallott, akinek szerelméért tv nézők milliói előtt küzd volt párja? Fecó érte költözött a villába - a kétgyerekes apuka kamerák kereszttüzében bizonyít Angélának. Először áll kamera elé Csábi Bettina családjának nevében a világbajnok boxoló sógora. A férfi beszél az őket ért megrázkódtatásról. Értetlenül állnak a történtek előtt.

Reggeli - Csak csajok 11-11-23

A szerdai Reggeli – Csak csajokban a gyereknevelésről és a családellátási támogatásokról beszélgettünk, de kipróbáltuk a Ji King jóslást.

Kizárhatják VV Esztert az ügyvédi kamarából

A kamara fegyelmi bizottsága egyelőre vizsgálja, felelősségre vonható-e az ügyvédnő viselkedése miatt.

Véget érhet VV Eszter ügyvédi karrierje?

Karrierista nőként ment be a Villába, hivatásos ügyvédként pedig próbált békét tenni egyszer Cristofel és Veronika között. Aztán összeszűrte a levet a kubai csődörrel...

Jogtalanul törték rájuk az ajtót a rendőrök?

Per lett egy debreceni házkutatás vége. Az apa állítása szerint a rendőrök késő este, hivatalos házkutatási engedély nélkül rontottak rájuk.

Segített neki az ügyvéd, megölte

Benyújtotta a vádemelési javaslatot a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a februárban meggyilkolt dombóvári ügyvéd ügyében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való