KERESÉS search-close

üdülés

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üdülés"

Megszüntetné a kormány a nyugdíjasok és fogyatékkal élők szociális üdültetését

A jövő évi költségvetésben azt javasolja Varga Mihály, hogy az Erzsébet-programmal már csak gyerekek nyaralhassanak, nyugdíjasok és fogyatékkal élők ne. A DK szerint ez embertelenség. A kormány annyit válaszolt: a pontos szabályokról az ősszel döntenek.

Érdemes még májusban elkölteni a tavalyelőtti SZÉP-kártya feltöltést

Havi 3%-ot bukhatnak a SZÉP-kártya tulajdonosok, ha nem költik el hónap végéig, ami a tavalyelőtti feltöltésekből maradt. Az idei évtől a bankok nem utalják vissza a maradékot a munkáltatóknak, de havi díjat vonnak majd a határidőre fel nem használt összegek után. Az énpénzem.hu úgy számol, a hátralévő alig több mint három hétben összesen több mint kétmilliárd forintot kellene pihenésre költeniük a dolgozóknak.

 

Üdülési rekordok dőlhetnek meg, érdemes már most megtervezni a jövő évi pihenést

Akkorát nőhet a turistaforgalom az újévben, hogy érdemes már most megtervezni a jövő évi üdüléseket - a Szállodaszövetség elnöke szerint. Az egyik legnagyobb cafetéria-tanácsadó cég úgy számol, a munkáltatók 50%-kal több pénzt utalnak majd a SZÉP-kártyákra, miután több népszerű béren kívüli juttatás adókedvezménye megszűnik holnaptól. A szállodák már idén Szilveszterre is hónapokkal előre megteltek. 

Szenonzárás a Balatonon


szerző:
2018.08.27. 18:50
Szenonzárás a Balatonon

A változékony idő miatt nehezen indult, aztán felpörgött az idei balatoni üdülőszezon. Júliusban sokszor csak sétáltak a parton, augusztus elején a legtöbb strandon lépni is alig lehetett. Vasárnap már egy hidegfront is jelezte: vége az idei balatoni nyárnak.

Mi legyen kedvencünkkel, ha nyaralni megyünk?

Korom Gábor, a Tükör módszer alapítója elárulja, hogy mire érdemes odafigyelnünk nyaraláskor, ha házi kedvencünket is magunkkal akarjuk vinni!

Fókusz 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 18:55

Fókusz 2017-06-21


szerző:
2017.06.21. 18:55
Következő rész (2017. január 30.)

Milyen ultimátumot ad Krisztián Rudinak? Hogyan végződik Kristóf és Tóbiás üdülése? Vajon elárulja Natasa Emíliának a rosszkedve okát? Vajon hogyan alakul Attila és Szilvia kapcsolata a Mátéval történtek után?

Story Extra 2017-01-09


szerző:
2017.01.09. 17:25

Fókusz 2016-07-14


szerző:
2016.07.14. 18:55
A Balaton legnaposabb pontja

Balatonvilágos több szempontból is tökéletes üdülőhely. A kerékpártúrák mellett vitorlázni is lehet, ráadásul itt található az egyik legcsodálatosabb kilátó is, melyről az egész tavat belátni!

Európa kedvenc üdülőhelyein is terrortámadásokra számíthatunk?

Az olasz titkosszolgálat kiszivárgott jelentése szerint az Iszlám Állam terroristái kedvelt európai üdülőhelyeken tervezhetnek merényleteket, mozgó árusnak álcázva magukat. Tényleg ekkora a veszély, vagy túldimenzionáljuk az egészet?


 

Magyarországon is vannak csodák!


szerző:
2015.11.06. 18:26
Magyarországon is vannak csodák!

A Kalandor mai adásában előbb Hévízre, majd Siófokra látogatunk.

A magyarok voltak többen idén a Balatonnál

Tömve volt ma a Balaton-part, sokan kihasználják a nyár utolsó hétvégéjét. A 30 fok feletti hőségben napoztak és a vízben hűtötték magukat a strandolók. A szállodák is megteltek vendégekkel, többségében magyarokkal. Idén eddig belföldi nyaralóból volt több a szállodákban. Habár az orosz és a német vendégek száma csökkent, egyre több lengyel és szlovák nyaral a Balatonnál.

A szocializmus legkedveltebb úticéljai

Druzsba, Kelet-Berlin, Csorba-tó, Leningrád, Szováta, Rovinj. A keleti blokk leghíresebb üdülőhelyei voltak ezek, főleg azért mert a szocializmus alatt csak ide mehettek a magyar turisták pihenni. Most újra meglátogattuk ezeket a helyeket, hogy megnézzük mi változott ott a rendszerváltás óta, és hogy érdemes-e egyáltalán manapság is odautazni. Jász Zoltán riportja.

Üdülés: már alig volt választék

Bukhatják a kedvezményes üdülésre befizetett pénzt a nyugdíjasok. Egy pécsi házaspár kereste meg az RTL Híradót azzal, hogy csalódtak az állami Erzsébet-programban. Azt mondják, mire megkapták a kedvezményre jogosító kártyát, a korábban kínált több mint 30 szálláshely helyett alig tízből választhattak. Ezek között pedig már nem volt a számukra megfelelő termálvizes üdülő. Ha nem utaznak, akkor a befizetett önerőt is elveszítik, ez fejenként 5 ezer forint.

Reflektor 15-02-04


szerző:
2015.02.05. 00:05
Reflektor 15-02-04

Reflektor: Istenes Bence Costa Ricán nyaralt. Tóth Andi Budapestre költözött.

Hogyan készülnek a nyárra a magyar sztárok?

Egy társasági eseményen faggatuk a hírességeket arról, hogy hova készülnek a nyáron. Van, aki a gyereke társaságában tölti a nyarat, van, aki az utolsó pillanatig halogatja az indulást, és olyan is akad, aki a távkapcsolata miatt állandóan ide-oda repked.

Reflektor 13-03-05


szerző:
2013.03.06. 00:15
Reflektor 13-03-05

Reflektor: Zalatnay Cini és a lánya anyagi gondokkal küzd. Fotósok támadták le VV Attilát és Kingát Balin.

A sztárok külföldön süttették a hasukat

Bali, Maldív-szigetek és Mexikó. Farkasházi Réka férjével, Polgár Kriszta párjával, Vadócz Krisztián pedig a feleségével vágott neki a forró nyárnak, a hideg tél kellős közepén.

Wellnesseztetik az elefántokat


szerző:
2011.07.12. 09:58
Wellnesseztetik az elefántokat

Egy hónapig tartó kényeztető üdülésre küldték az indiai Kerala állam egyik hindu templomának elefántjait.

Fél kettő 11-06-14


szerző:
2011.06.14. 14:20
Fél kettő  11-06-14

Fél kettő: Torz tükörképek - A tinédzserek többsége ok nélkül elégedetlen testével. Hogyan nyaraljunk? - Keleti Andrea tavaly lakókocsival üdült. Mik a tapasztalatai és hogyan utazik idén? Elkallódott lányok - Több száz magyar fiatal prostituáltként dolgozik Svájcban.

Elkótyavetyélték az állami üdülőket?

A Nemzeti Üdülési Alapítvány elnöke szerint értékpapírokba fektették a befolyó pénzt.

Gyanús utazások 500 millióért


szerző:
2011.04.21. 20:54
Gyanús utazások 500 millióért

Félmilliárd forintot fizetett ki szakszervezeti vezetők üdültetésére a Nemzeti Üdülési Alapítvány.

Mobillal és fényképezővel kelünk útra

A nehéz gazdasági helyzet ellenére a válaszadók kétharmada tervez üdülést a következő fél évben.

Itthon költjük a pénzt nyaralásra

A hazai szolgáltatások színvonalának növekedése miatt választják többen a hazai turizmust, de a drága euró is közrejátszik a döntésben.

1 milliárdot csaltak ki nyaralni vágyóktól

30 évre vettek üdülési jogot, vakációzni azonban már nem mehetnek.

Nekünk a Balaton a Riviéra


szerző:
2010.06.15. 14:49
Nekünk a Balaton a Riviéra

100 nyaralásból 86-ot itthon terveznek az emberek a Magyar Turizmus Zrt. felmérése szerint.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való