KERESÉS search-close

útlevél

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "útlevél"

Halála után 3200 évvel útlevelet kapott Ramszesz

A fáraó egy nem várt problémával találkozott, ugyanis maradványait egy franciaországi múzeumba akarták szállítani restaurálásra, a nemzetközi törvények viszont csak útlevéllel engedélyezik emberi maradványok szállítását.

Mindent tagad az erőszakkal vádolt férj

Minden szexuális aktus a felesége beleegyezésével történt. Ezt állította a bíróságon az a francia állampolgárságú féri, akit egyebek mellett azzal vádolnak, hogy évekig nem engedte el Bora-Bora szigetéről magyar feleségét és kisfiúkat, és még az útleveleiket is elvette. A vád szerint Budapesten meg is erőszakolta nőt. A férj most Magyarországra utazott a tárgyalásra, ahol mindent tagadott.

Kit csókolt John Legend?


szerző:
2016.02.23. 17:51
Kit csókolt John Legend?

Az énekes és modell párja megmutatta, hogy milyen harmóniában várják a kicsit. Legend épp puszit nyom Chrissy Teigen gömbölyű hasára, a kanapé előtt a kutyájuk is szinte mosolyog. Prince Rogers Nelson pedig útlevélképét mutatta meg rajongóinak...

Embercsempészeknek adták az útlevelüket

Most, hogy börtön várhat rájuk, biztosan sokan bánják, hogy embercsempészeknek adták el az útlevelüket. Rossz anyagi körülmények között élő magyarokat vittek Törökországba a csempészbanda tagjai. Ott aztán 1000 euróért, nagyjából 300 ezer forintért megvették tőlük az okmányukat. Ezt filmbe illő módszerekkel meghamisították és tovább értékesítették szír menekülteknek.

Nem stimmelnek az egyik terrorista adatai

Eddig úgy tűnt, hogy a francia hatóságok tudják, ki robbantotta fel magát a francia-német focimeccs idején, a stadion közelében. Mostanra azonban kiderült, hogy egy Szerinában elfogott másik férfi útlevelében ugyanazok az adatok vannak, mint az övé, ráadásul a terrorista neve valószínűleg egy halott szír kormánykatonáé.

Fókusz Plusz 15-07-25


szerző:
2015.07.25. 19:25
Fókusz Plusz 15-07-25

Fókusz Plusz: Retro-túra - Amikor Jugóba, meg a bolgár tengerpartra jártunk üdülni. Vajon mi vonzza a turistákat most az egykori szocialista nyaralóhelyekre? Botrányos rapperek - Lemondják a fellépést, letartóztatják őket, de olyan is akad, akinek a határon semmisítették meg az útlevelét. És mit szólnak a rajongók?

Magyar babák a hivatal fogságában

Egy nő férjével mintegy öt hónapja vár arra, hogy a tavaly októberben született lányuknak megrendelhessék az útlevelet, melynek az elkészítéséhez szükség van anyakönyvre is. Telefonon kapcsoltuk az édesanyát, majd egy családjogásszal beszélgettünk a nem egyedi esetről.

Négy év után szabad Patrícia és kisfia

Négy év után szabadulhat Bora Boráról Nyíri Patrícia és kisfia. A magyar nő lényegében rabságban élt gyermekével, miután a férje elvette az útlevelüket. A válóper miatt sokáig azt sem lehetett tudni kinél marad a gyerek, most azonban a francia kormánynak köszönhetően pont kerülhet az ügy végére. Patríciát kapcsoltuk telefonon.

Bora Bora: elutazhat kisfiával a magyar anya

Négy év után elhagyhatja kisfiával Bora Bora szigetét az ott rekedt magyar anyuka, aki elmenekült az őt bántalmazó francia férje elől. A szigetet tehát elhagyhatják, de Francia Polinéziát nem, mert a gyermek útleveléhez az apa aláírása is kell. A magyar nő már 4 éve haza akar jönni fiával. Édesapja 21 napig éhségsztrájkolt a budapesti Francia Nagykövetség előtt, hétfőn kórházba vitték megfigyelésre.

Hamis iratokat árultak


szerző:
2015.06.04. 18:20
Hamis iratokat árultak

Hamis útleveleket árultak, őrizetben vannak az ügyintézők. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Okmányiroda két munkatársát, valamint három másik embert azzal gyanúsítanak, hogy hamis magyar útleveleket, személyiket árultak. Az ügyintézők a nyomozók szerint közvetítők segítségével juttatták el a hamis iratokat külföldi, nem uniós országokból jövőknek, akik ezekkel átjuthattak a határon.

12 év után Asthon újra megölelhette édesanyját

A magyar anyanyelvű, ébenfekete fiatalember a világ egyik legszegényebb országából, Bissau-Guineából nem tudott hazajönni útlevélproblémák miatt.

Ausztriába utazna? Elő az útlevéllel!

Ismét szükség lesz az okmányok felmutatására az Ausztriába tartóknak.

Több órás sorban állás az útlevélért

A Központi Okmányirodába küldik, akit nem tudnak fogadni, ott emiatt tumultus van.

Ellopták Lindsay Lohan útlevelét

Nem tudott visszautazni Los Angeles-i bírósági tárgyalására a színésznő.

Bulival ünnepelték a vízummentességet

Szerbia, Montenegró és Macedónia állampolgárai vízum nélkül utazhatnak a schengeni térség országaiba.

Órák alatt is elkészülhet az útlevél

50 ezer forintot kell majd fizetni a sürgősséggel készült okmányért.

Hétfőtől már 14 év alatt is jár személyi

Már a gyerek születésekor is lehet kérni. Így könnyebb lesz a beiratkozás és az utazás.

Jön az ujjnyomatos útlevél


szerző:
2009.06.20. 08:53
Jön az ujjnyomatos útlevél

Az 5 évre érvényes 7500, a tíz évre érvényes 14 ezer forint lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való