KERESÉS search-close

úszóbotrány

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "úszóbotrány"

Egy héten belül már a második úszóbotránytól hangos a sajtó

Újabb úszóbotrány! A Bors írta meg, hogy a lapnak egy válogatott úszónőről készült intim, meztelen képeket akartak eladni. Híradónk úgy tudja, a fiatal tehetséget volt barátja zsarolhatta a korábban készült fotókkal. Az ügyben a rendőrség is nyomoz.  Néhány nappal ezelőtt pedig egy 16 éves sportoló lányról került fel szexvideó a netre. Úgy tudjuk, mit sem sejtett róla, hogy barátja csapattársai a debreceni uszoda öltözőjében filmre veszik őket. Ebben az ügyben is vizsgálatok folynak.

Gyárfást elmosták a hullámok

Gyárfás Tamás szerda reggel lemondott a Magyar Úszószövetség éléről. Hosszú Katinka már régóta küzdött ezért...

Tusup büszke feleségére


szerző:
2016.11.30. 18:07
Tusup büszke feleségére

Büszke vagyok rád, te vagy a legbátrabb ember a világon, akit ismerek – így gratulált a Facebookon közzétett üzenetében Hosszú Katinkának Shane Tusup.

 

Hosszú Katinka: Kisüt a nap

Egy éven keresztül zajlott a háborúskodás Gyárfás Tamás és a magyar úszás jelenlegi legnagyobb csillaga, Hosszú Katinka között, ami mostanra a sportvezető távozásával végződött. Gyárfás Tamás 23 évig volt az úszószövetség elnöke, jelenleg is a Nemzetközi Úszószövetség alelnöke és a jövő évi budapesti úszó világbajnokság szervezőbizottságának társelnöke. Gyárfás Tamás korábban volt sportújságíró és csaknem 20 évig a Nap-Kelte producere.

Lemondott posztjáról Gyárfás Tamás

Lemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. A döntést ma reggel jelentette be, amikor a magyar úszócsapat elindult a kanadai rövidpályás világbajnokságra. Gyárfás Tamás 23 éven át irányította a magyar úszósportot. Körülbelül egy éve került konfliktusba a legsikeresebb magyar úszóval, Hosszú Katinkával, ami odáig fajult, hogy Hosszú lemondásra szólította fel. A háromszoros olimpiai bajnokhoz több neves magyar úszó is csatlakozott.

 

Tovább dagad az úszóbotrány

Hosszú Katinka után egyre több úszó, egykori olimpiai bajnok és edző meri vállalni a véleményét. Ráadásul az egyre magasabbra csapó hullámok az internetes mémgyártókat is elérték.

Czene is a tiltakozók mellé állt

Egymás után állnak ki az úszók Hosszú Katinka mellett, már hatan jelezték, hogy támogatják az úszónőt. Hosszú Katinka kedden szólította fel a Magyar Úszó Szövetség elnökét arra, hogy mondjon le. Közben Czene Attila olimpikon úszó is a tiltakozók mellé állt. Azt mondta: diktatúra van a szövetségben. Gyárfás Tamás ma nem akart nyilatkozni. Szerdán azt mondta, egyelőre nem tudják, milyen problémák vannak, várják a konkrétumokat. A vizsgálathoz egy bizottságot is létrehoztak.

Hosszú Katinka és az úszószövetség ismét egymásnak esett

Gyurta Dániel után Kapás Boglárka is kiállt Hosszú Katinka mellett. Az olimpiai bajnok úszó kedden nyílt levelében azt írta, a szövetség vezetői úszókat, teljes klubokat tartanak sakkban ígéretekkel vagy megfélemlítéssel, Gyárfás Tamást pedig lemondásra szólította fel. Úgy tűnik, az úszószövetség elnöke év eleje óta nem érti Katinka mivel és miért elégedetlen.

Kiss László úgy érzi, megbűnhődött az erőszakért

Az RTL Híradó csütörtök késő esti különkiadásában azt mondta, megkönnyebbült, hogy bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától és boldog, hogy egykori áldozatán is ezt látta. Az erőszaktevő és az áldozat találkozása 55 évet váratott magára. Kiss László Papp Gergelynek azt mondta, szándékai szerint ezzel az interjúval lezártnak tekinti az ügyet.

Kiss László elismerte, amit tett

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Kiss bocsánatot kért tőle. Papp Gergely kamerája a találkozás minden percét rögzítette. A neki adott exkluzív interjúban az úszóedző azt mondta, ennyi idő után már nincs értelme a részletekbe belemenni, és azt reméli, a bocsánatkéréssel lezárhatják a múltat.

Vágatlanul: Így kért bocsánatot Kiss László áldozatától

Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, a bocsánatkérésével lezárhatja a múltat. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Exkluzív: Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Bocsánatot kért tőle. A találkozás minden percét rögzítette a kamera és vágatlanul mutatjuk meg. Papp Gergelynek Kiss elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

Papp Gergely interjúja Kiss Lászlóval

Bár az ügy még áprilisban robbant ki, Kiss László eddig egyszer sem szólalt meg. Szerdán az RTL Klub riporterének mégis beszélt arról, mi történt évtizedekkel ezelőtt. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Kiss-ügy: újabb megdöbbentő részletek

Egy fiatal lány molesztálása miatt három hónapra kitiltották Kiss Lászlót a Sportuszodából még azelőtt, hogy Takáts Zsuzsannát megerőszakolta két barátjával. Sőt a durva bűncselekmény másnapján is bánthattak egy fiatal lányt. A három ügyből csak egy miatt kellett bíróság elé állnia az úszószakembernek. Most hallhatják a másik két eset részleteit is az egész botrányt kirobbantó újságírótól.

Kiss-ügy: megszólalt a megerőszakolt nő - exkluzív

Él az az asszony, akit 1961-ben a volt úszókapitány és két társa megerőszakolt. Mindhárman letöltötték a büntetésüket. Április elején robbant a botrány, akkor terjedt el - maga Kiss László is úgy tudta -, hogy korábbi áldozatuk már nem él. A sajtóban több negatív megjegyzést is tettek a nőre. A most 73 éves asszony jelentkezett egyik kollégánknál, hogy elmondja, hogyan élte át az 55 évvel ezelőtt történteket.

Fókusz 2016-04-28


szerző:
2016.04.28. 17:25
Úszóháború: egy különleges pár különleges harca

Ember legyen a talpán, aki tisztán lát a Hosszú Katinka-ügyben. Sokan elvesznek a részletekben, mondjuk egy öltözőkulcs vagy egy fel nem vett telefon, meg nem válaszolt e-mail miatt. Mások hajlamosak jó és rossz harcának látni, ami Katinkáék és az úszószövetség között történik, megint mások politikát sejtenek a háttérben. Ekkora botrány már régen tört ki a magyar sportvilágban, és ebben személyes ellenszenvek és eltérő világképek is benne lehetnek. De kik a szereplői ennek a harcnak? És mik a motivációik?

Fókusz 2016-01-08


szerző:
2016.01.08. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való