KERESÉS search-close

új sorozat

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új sorozat"

Van az a pillanat, amikor még egy ateista is kitér a hitéből?

Isteni sorozat érkezett az RTL Klub képernyőjére. Miles apja lelkész, ő ennek ellenére mégis folyamatosan tagadja a Teremtő létezését. Egészen addig, amíg egy új ismerősnek jelölés nem érkezik a telefonjára. Magától a Teremtőtől.

Megtörve - Új, izgalmas sorozat az RTL Klub-on!

Megtörve címmel, három Oscar-díjas filmből készült sorozat érkezik a csatornára - íme az első előzetes!

Megtörve - Hamarosan az RTL Klub-on!

A 2006-ban három Oscar-díjjal is kitüntetett Ütközések című film alapján készült sorozat hamarosan az RTL Klub-on!

Külföldre költöző magyarok történetét mutatja be hétfő esténként az RTL Klub

637 ezer ember. Ennyire becsülik a jelenleg külföldön élő, dolgozó magyarok számát. Azaz minden tizenötödik magyar távol él a hazájától. Miért döntöttek úgy, hogy elmennek? Hogy élnek most? Megbánták valaha a döntésüket? Többek között ezekkel a kérdésekkel indultunk el kivándorló honfitársainkhoz. Az Isten veled, Magyarország! az RTL vadonatúj dokureality-je. Ezentúl hétfő esténként külföldre költöző és ott élő magyarok életét, történetét mutatjuk be. Olyanokét, akik Németország, Anglia, Vietnam, Ausztrália vagy éppen Izland felé vették az irányt. Milyen lehet megszokni egy idegen országot?

Új sorozat indul az RTL-en

Új sorozat indul ma este 21:30-kor az RTL-en, a Szemfényvesztők ráadásul rögtön dupla résszel startol. A történet főhőse, Cameron Black, egy illuzionista, aki mindenét elveszíti, miután leleplezik a titkát.

Trip To The Moon (előzetes)

Nyolc menő fiatal zenész nekivág és végigzúzza Európát. TRIP TO THE MOON címmel egy új zenés roadmovie sorozat indul, november 4-től, minden szombaton 17:20-tól az RTL KLUB képernyőjén.

Elif: új sorozat indul az RTL-en

 Az Elif - A szeretet útján címmel új sorozat indult az RTL-en. A kalandos történetet átszövi az ármány, egy mélyben lappangó családi titok és a mindent legyőző szeretet.

Fókusz 2017-06-23


szerző:
2017.06.23. 18:55

Story Extra 2017-06-23


szerző:
2017.06.23. 17:25
Az RTL Klub mutatja be itthon az új Winnetou sorozatot!

Tavaly decemberben nagy sikerrel debütált Németországban a legendás Winnetou című filmsorozat 2016-os változata. A minisorozatban Gojko Mitic is feltűnik, akit az RTL Klub nézői április 15-én este láthatnak majd újra.

Új sorozat az RTL-en!


szerző:
2016.08.19. 18:00
Új sorozat az RTL-en!

Csúcsformában címmel vadonatúj akciósorozat debütál az RTL Klubon. A történetben két, egymással teljesen ellentétes vérmérsékletű nyomozó kénytelen együtt dolgozni. Rengeteg akcióban és a humoros jelenetben sem lesz hiány: a Csúcsformában mostantól minden pénteken 21:25 perctől lesz látható az RTL Klubon.

A sorozat epizódjai visszanézhetőek az RTL Moston ide kattintva!

Hamarosan: Volt egyszer két Németország

Február 4-től új sorozat érkezik az RTL Klubra! A "Volt egyszer két Németország" minden csütörtökön 21.20-tól jelentkezik majd, a premier napján viszont rögtön dupla epizódot láthatunk belőle.

PREMIER: Hétfőn debütál az RTLII legújabb thriller sorozata

Végy egy újságírót, egy építészt és egy ápolónőt, akik mind-mind sötét múltat rejtegetnek…és végy egy kórházat, ahol rejtélyes gyilkosságok történnek. Így indul az RTLII legújabb akciódús thriller sorozata.

Hétfőn startol a Szérum az RTLII-n

Végy egy újságírót, egy építészt és egy ápolónőt, akik mind-mind sötét múltat rejtegetnek…és végy egy kórházat, ahol rejtélyes gyilkosságok történnek. Így indul az RTLII legújabb akciódús thriller sorozata.

Gubás Gabi, Stohl András és Scherer Péter Válótársak lettek

Ma este debütál a csatorna legújabb saját gyártású sorozata a Válótársak. A sorozat középpontjában egy hétköznapi történet áll, olyan, ami bárkivel bármikor megtörténhet: magánéleti problémákat boncolgat. Három válófélben lévő férfi szemszögéből ismerhetjük meg az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait. Reggel maguk a színészek meséltek nekünk.
 

Megnyitotta kapuit a Butiquehotel

Reviczky Gábor összeköltözött Gesztesi Mátéval. Persze nem a való életben, hanem csak egy szerep kedvéért. 5 nappal ezelőtt ugyanis megnyitotta kapuit a Butiquehotel, az RTL2 vadonatúj vígjáték sorozata.

Különleges hotel, kiváló színészek, indul a butiquehotel.hu!

Összeköltözött Hernádi Judit és Reviczky Gábor, mégpedig egy különleges hotelbe, ahol még a hálószobatitkoknak is szemtanúi lehetünk ma estétől az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatában a butiquehotel.hu-ban.

Ott voltunk az RTL vadonatúj sorozatának a forgatásán

Összeköltözött Hernádi Judit és Reviczky Gábor, mégpedig egy különleges hotelbe, ahol még a hálószobatitkoknak is szemtanúi lehetünk ma estétől az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatában a butiquehotel.hu-ban.

Szelfi főcím


szerző:
2015.06.08. 22:10
Szelfi főcím

A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben. A Szelfi több, mint hat történet: generációs korrajzot ad napjaink valóságáról.

Meryem Uzerli újabb sorozatban kapott főszerepet

A Szulejmán című népszerű török sorozat Hürrem szultánája Murat Yıldırım oldalán fog feltűnni az új szériában.

Colin Hanks két hölggyel érkezett a Golden Globe-ra

A Furcsa páros színésze is részt vett a vasárnap megrendezett dííjátadón, méghozzá nem is akárhogyan, azonban üres kézzel kellett távoznia.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való