KERESÉS search-close

új élet

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új élet"

NÁDAI ANIKÓÉK ÚJ OTTHONA: Már az elején elosztották a ház körüli teendőket

Anikó és Gergő márciusban ünnepelték az első évfordulójukat, ezért döntöttek úgy, hogy összebútoroznak. Bár a műsorvezetőnek nem volt könnyű az elején: saját bevallása szerint, újra kellett tanulnia az együttélést.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

Mindenük megvolt Magyarországon, a család mégis a nehezebb utat választotta

Bernadett és Balázs jómódban éltek Orosházán, mégis úgy döntöttek, hogy Ausztriában kezdenek új életet. Számításaik bejöttek, ma már saját házuk van egy osztrák kisvárosban.

Mi történt Ritával és Krisztiánnal Milánóban, mióta nem láttuk őket?

Ott voltunk, amikor kiköltöztek és láttuk a csalódás könnyeit. Rita sokat köszönhet a családnak. Ők tartották benne a lelket az első hónapokban. Mi történt Kirsztiánékkal, mióta nem láttuk őket? Novemberben, amikor a család megérkezett Milánóba még egy szót sem beszéltek olaszul. Azóta Rita és Krisztián is szorgalmasan tanulja a nyelvet, sőt Rita még kisfiával is olaszul "beszélget".

Folytatódik az Isten Veled Magyarország

Ausztrália, New York. Újabb izgalmas sztorikkal folytatódik hétfőn este az Isten Veled Magyarország. A második évad első részében szereplő család tagjai mindenüket eladták, hogy a föld másik felére költözzenek. Ráadásul mindent elölről kellett kezdeniük. Isten veled Magyarország, a második évad, 22.45-kor, A Tanár után.

Egy gyorséttermi fizetésből hárman élnek meg Németországban - visszamentünk Angéláékhoz

Angéla és két fia Lajosmizséről költözött Németországba. Visszamentünk hozzájuk és megmutatjuk, hogyan élnek hármasban. Bár Angéla diplomája szerint tanár, nem akar többet tanítani, elkezdett a webdizájnnal és a kiadványszerkesztéssel foglalkozni. Amíg ez nem indul be, a gyorséttermi fizetéséből tartja el hármójukat.
A családról készült korábbi riportot itt nézheti meg.

Peruban és Írországban keresik az álmaikat

János és felesége, Erika csak most találták meg álmaik házát, és máris arra készülnek, hogy itt hagyják. A férfi egy olyan munkaajánlatot kapott egy ír autóalkatrész-gyártó cégtől, amit bűn lenne visszautasítani... Soós Tamás néhány éve költözött Peru fővárosába, Limába. Turistaként érkezett ide, és hamar rátalált a szerelem. De, hogy sikerült-e beilleszkedniük, vagy megtalálni álmaikat az kiderül az Isten veled, Magyarország ma esti adásából.

Magyarok a dzsungel szélén

Első látásra megvalósult álomnak tűnt - ezt mondja Teveli Gábor, aki 10 évvel ezelőtt vándorolt ki Thaiföldre. Aztán kiderült, az egzotikus országban még egzotikusabbak a szokások - amikhez viszont nem könnyű hozzászokni. Az Isten veled, Magyarország ma esti adásához Dél-kelet Ázsiába utazott el a műsor stábja, hogy megmutassák, mi tart ott, a dzsungel szélén is magyarokat.

Nyelvtanulás és iskolakezdés egy új országban - visszatértünk Hockenheimbe

Erika és Csaba története Dévaványáról indult. Tavaly nyáron költöztek a németországi Hockenheimbe. Csaba, az apuka már évek óta kint dolgozott kamionosként. Amikor új cégnél kezdett dolgozni, úgy döntöttek, mind Hockenheimbe költöznek. Ott voltunk az első nehézségeknél, megnéztük, hogyan sikerül elindítani új életüket. Erika hétvégén rezsipénzért mosogat, ha megtanul németül, már biztosan könnyebb lesz a beilleszkedés.
A családról forgatott első riportot ide kattintva nézheti meg.

Drámai sorsok az „Isten veled, Magyarország!” második részében!

Három új történettel folytatódott az RTL Klub legújabb doku-reality sorozata, melyben ismét sorsfordító történeteket ismerhettek meg a nézők.

Vidámság, bulizás, szieszta - így élnek nálunk az olaszok

Modell, étteremtulajdonos, hipnoterapeuta. Mindannyian Olaszországban születtek és nőttek fel, aztán a nők vagy az üzlet miatt, vagy épp csupán kalandvágyból költöztek ide. Ráadásul kivétel nélkül úgy, hogy egyáltalán nem beszélték a nyelvünket. Mit szeretnek itt és mi hiányzik nekik a szülőhazájukból?

Tamara minden emlékétől megszabadult

Tamara Tivadar segítségével elkezdte eltüntetni a régi élete emlékeit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hogy ítéli meg magát Ambrus Attila?

Az egykori elítélt ma már jó útra tért és fazekasmesterré képezte magát, de állítja, egy a börtönben készített váza minden nap emlékezteti arra, mennyi rossz döntést hozott élete során és, hogy sosem szabad vissza kerülnie a rácsok közé…

Az ex-villalakó bevallota, hogy megbánta tetteit!

A botrányairól elhíresült egykori villalakó, VV Cristofel három évvel ezelőtt, pont ezen a napon jelentette be, hogy maga mögött hagyta a múltat és új életet kezdett. Elmondta, hogy keményen dolgozik, hosszú távú tervei vannak és már a nőügyeivel sem kerül a címlapokra.

Új életet kezdett VV Cristofel?

Már három évvel ezelőtt is nehéz volt elhinni, hogyVV Cristofel megjavult, legalábbis azt mondta a Fókusz riporterének. Kiderült, hogy rendes állása van, több szakmát is kitanult, és már nem balhézik a nőkkel.

Vége! Szakított kedvesével a Barátok közt jóképű színésze!

Seprenyi Laszló nehéz időszakon van túl, és most még egy fontos döntés előtt áll…

Nádai Anikó nagy dologra szánta rá magát!

Már három éve annak, hogy beszámoltunk arról: Nádai Anikó élete új irányt vett. Kisbabája miatt úgy döntött akkor, hogy egy időre elköszön az Éjjel-Nappal Budapesttől, és a kicsi érkezéséig más területen próbálja ki magát.

16 év után búcsúzott a Barátok közt sorozattól a színésznő!

A sorozat Claudiája 16 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Mátyás király teret, és lassít az addigi életének tempóján. A színásznő négy évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és a forgatások után hogyan fogja elütni az idejét.

Barbi egy szörnyű kapcsolatból menekült el

Rengeteg bántalmazott nő van Magyarországon, akiknek erőt adhat Barbi története. Neki és lányának sikerült elmenekülnie a szörnyűségek elől, és most egy szebb és boldogabb életet élhetnek.

ValóVilág: egy új élet reménye!

Hat évvel ezelőtt a valóságshow játékosairól kiderült, hogy éltek át már sokkal nehezebb időszakot is, a Villát csak kollégiumnak becézték. A Fókuszban megszólalt VV Gergő édesanyja, aki azt mesélte, hogy a ValóVilágban is támogatni fogja a fiát, bár azt hozzátette, a börtönévek ilyen szempontból egyszerűbbek voltak.

Szabó Ádám élete megváltozott

Új bandával tér vissza! Szabó Ádám élete megváltozott, és nem csak a zenei karrierje, hanem az életmódja is. Eddig nyolc kilót fogyott!

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20
Az ex-villalakó, Cristofel keményen kigyúrta magát

Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba léphet a botrányhős ex-villalakó? Cristofel két éve kezdte kigyúrni magát, túl van élet első testépítő versenyén, ahol új barátnője volt legszenvedélyesebb drukkere. A kubai macsó mellett számos hölgyet ismerhettünk meg, viharos kapcsolatok állnak mögötte. Nikivel azonban minden eddiginél szorosabb a kötelék, bizonyíték erre a tetoválás is, egymás nevét varratták magukra egy oroszlánfej kíséretében.

A teljes adást itt nézheti meg!

PITTMAN (VV) CRISTOFEL: Megtalálta az igaz szerelmet!

Cristofel új kapcsolata most minden eddiginél szorosabbnak tűnik. Barátnőjével, Nikivel az interneten ismerkedtek meg, és november óta alkotnak egy párt.

A teljes adást itt nézheti meg!

VV Fanni lemondott az álmairól?

A ValóVilág 7 egykori játékosa ma már egészen másfajta értékeket tart fontosnak, mint amikor megismertük, sőt, bármilyen hihetetlen, de már szoláriumba is sokkal ritkábban jár. Riporterünk a két évvel ezelőtti változás okairól és a terveiről beszélgetett tündérfalvi Fannival.

Egy világ választja el Sopront Ózdtól?

Aki dolgozni szeretne, de nem akarja elhagyni az országot, miért nem költözik olyan régióba, ahol munka is van, és a fizetés is magas? A válasz két évvel ezelőtt kutatta a Fókusz stábja: egy ózdi család például hiába adja el a kertes házát, abból lehet, hogy még egy panellakást sem tud venni, mondjuk Sopronban.

Így kezdtek új életet az RTL Klub sztárjai!

Nehéz és fájdalmas döntés a szakítás, nem beszélve arról, ha egy többéves kapcsolatot kell felszámolnia egy párnak. Sztárjaink sem mentesülnek a szakítás fájdalmai alól, és bizony ilyenkor nekik is új életet kell kezdeniük. A Fókusz utánajárt mindennek, pontosan öt évvel ezelőtt.

Rátalált Németh Kristófra a boldogság!

Két évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a színészre a szerelem végül az Operettszínházban talált rá, egy táncosnő személyében, akit Juditnak hívnak. Kiderült, hogy az előadás több jelenetében is együtt szerepeltek a színpadon, de a próbafolyamat elején még csak köszönő viszonyban voltak. Első közeledésük a színpadon történt meg.

VV Szandika minden nap megküzd a saját démonjaival!

A ValóVilág egykori szőkesége olyan hatalmas változáson ment keresztül, hogy először el sem akartuk hinni, hogy őt látjuk. Szandika pont egy évvel ezelőtt mesélt a Fókusz kamerái előtt arról, hogy mekkora fordulatot vett az élete és azt is elmondta, miért.

Puzsér Róbert kifakadt a Reggeliben!

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal sem volt ez másképp, és bár az életében bekövetkező változásokról kérdezték őt a Reggeli házigazdái, Puzsér egészen más irányba terelte a beszélgetést.

Hegedűs Misi:

Május 25-én bemutattuk Hegedűs Misi történetét. A férfi pénteken átesett a gyomorszűkítő műtétén, és vasárnap már el is hagyhatta a kórházat. Misi köszöni szépen, jól van, és reméli, hogy egy év múlva 70-80 kilóval könnyebben éli majd az életét.

Új jövevény érkezett Puskás Peti és Angéla otthonába

Puskás Peti és Eke Angéla közös otthonába beköltözött a boldogság. Életük pár héttel ezelőtt szinte fenekestül felfordult, ám ők ezt egyáltalán nem bánják. A fiatal pár úgy érzi, így lett teljes az élete. De vajon mi vagy ki az, aki ekkora hatással volt rájuk?

 

Joe megbocsát Barbinak, és új életet kezdenek

Barbi reggel visszautazott Budapestre, és úgy döntött, hogy a házassága megóvása érdekében nem mondja el Joe-nak a félrelépését...

Előző rész (2017. április 27.)

Vajon Tóbiásnak sikerül eltávolítania Gigit Bence közeléből? Ágnes külföldön tervez új életet Lizával. Vajon László megbocsájt Vilmosnak a múltbéli bűnéért? Kristófot sokkolja az apja végrendelete.

Előző rész (2017. április 20.)

Vajon hogy fogadja Stella, hogy Piros aznap szabadul? Ágnes úgy dönt, hogy új életet kezd. Emíliát sokkolja Félix vallomása. Tóbiás elkezd gyanakodni Gigire.

Kiss Ramóna: „Boldog vagyok, úgy érzem!”

A gyönyörű színésznő kendőzetlenül mesélt a z RTL Klub Reggeli című műsorában az elmúlt hét napjairól, érzéseiről, örömeiről, és bánatairól.

46. rész - A férjem kómában van, de én élek!

Az ipari alpinistaként dolgozó Vadász János egy munkahelyi baleset következtében éber kómába került. A felesége rendszeresen látogatja őt abban bízva, hogy egy nap felébred, azonban több hónapnyi várakozás után úgy dönt, hogy új életet kezd. Ekkor váratlan esemény történik!

FOCISTAFELESÉG: Egy új ország lett az otthonuk

Vajon mit jelent egy honosított sportolónak új nemzetéért küzdeni? És a családjának egy új országban letelepedni, élni? Paulo Vinicius 5 éve él Székesfehérváron. Felesége mesél arról, sikerült-e nálunk otthonra találniuk.

ÉNB Alexa egy igen különleges dologgal lepte meg magát!

Az Éjjel-Nappal Budapest csinos szereplője két éve, ezen a napon eldöntötte, egy újabb tetoválással lepi meg magát. Egyébként ÉNB Alexa akkor úgy érezte, most van igazán elemében, és végre megtalálta helyét a világban. Új életének szimbóluma lett legújabb tetkója, amelyről azt gondolta, hogy átlendíti majd az élet nehézségein.

Tajvanon minden a legekről és a csúcstechnológiáról szól

A Dél-kínai-tenger ékszerdobozának becézett Tajvant sokan a kettőségek országának tartják, ahol a modern technológia és az ősi keleti kultúra párban járnak. Egy harmad Magyarországnyi területen 24 millióan élnek és a nem is olyan rég még harmadik világbéli fejlődő országnak számító sziget mára vezető gazdasági nagyhatalommá vált. Nézze meg a riportot és higgyen a szemének!

 Paula:

Amikor este Paula, Márk és a féltékeny Tamás megint összebalhéznak, Paula hirtelen úgy dönt, elfogadja Márk ajánlatát, és elutazik vele Balira.

Valami Amerika!


szerző:
2017.02.03. 17:25
Valami Amerika!

Polgár Kriszta és kedvese Amerikába készül. A szépségkirálynő teljesen új életet kezd. De miért hagyja el hazáját, és milyen kalandokra számítanak a tengerentúlon?

Az X-Faktor győztese bocsánatot szeretne kérni – INTERJÚ!

Opitz Barbi élete hatalmasat változott, mióta megnyerte a 2016-os tehetségkutatót. Komoly és súlyos döntéseket kellett azóta hoznia, és köztük voltak olyanok is, melyeknek nem mindenki örülhetett.

Damu Rolandból új ember lett?


szerző:
2016.09.20. 17:25
Damu Rolandból új ember lett?

Ledobott 20 kilót, és azt mondja, béke költözött a lelkébe. Pedig a börtönben kötött házassága tönkrement, és 5 hónapos kislánya betegségéről is cikkeztek az újságok. Damu bevallja, tényleg alkoholista volt, de változtatott, és Istennel is elbeszélgetett. Ma már tudatosan étkezik, sportol és az italt is végleg letette. Mesélt terveiről, kislányáról, arról is, hogyan hat mostani életére a rácsok mögött eltöltött 3 évet.

Visszakaphatja elvett nevét

Visszakaphatja elvett nevét a 76 éves kaposvári férfi. Kuzma József történetét a hétvégén mutattuk be. Új személyi igazolványt akart készíttetni, de az anyakönyvi kivonatában más néven szerepel, mint amit egész életében használt, ezért a személyit arra állították ki. Az új nevén egyelőre nem kap nyugdíjat, és biztosítása sincsen. A névcserére a kormányhivatal közleményben reagált, eszerint a férfi kérheti a névváltoztatást.

Tóth Vera szakított párjával

Hetek óta Tóth Vera magánéletétől volt hangos a sajtó, mindenki azt találgatta, hogy vajon vége-e az énekesnő párkapcsolatának. Vera mindig is igyekezett megóvni a nyilvánosságtól magánéletét, de a Fókusszal most kivételt tett, és kameránk előtt elárulta, mi igaz a pletykákból.

TÓTH VERA:

Hetek óta Tóth Vera magánéletétől volt hangos a sajtó, mindenki azt találgatta, hogy vajon vége-e az énekesnő párkapcsolatának. Vera mindig is igyekezett megóvni a nyilvánosságtól magánéletét, de a Fókusszal most kivételt tett, és kameránk előtt mesélt arról, mi igaz a pletykákból.

A Barátok közt színésze Londonba költözik?

Három éve, ezen a napon adott interjút Aradi Balázs a sorozat színésze a Reflektor magazinnak, mégpedig arról, hogy biztosan elhagyja a Mátyás király teret, sőt hazánkat is.

Hogyan változott meg a Farm győztesének élete?

A Farm hős-szerelmes győztese, a 26 éves szihalmi fiú hiába nyerte meg a húszmilliós fődíjat, úgy tűnik álma darabokra hullott. Barátnője nem úgy várta itthon ahogyan arra ő annyira vágyott, egy elcsattant csók miatt most bizony hezitál, hogyan tovább? 

A tűz és a jég hazája: Izland

Az izlandi labdarúgás eddigi legnagyobb sikere, hogy válogatottjuk kijutott az Európa-bajnokságra. A Fókusz szerkesztő-riportere pár napja elrepült Izlandra, exkluzív filmjét most láthatják. Dörmer Csabát a háromszáz-néhány ezer lakót számláló szigetországban élő magyarok látták vendégül, ők teljes lázban és enyhe tudathasadásos állapotban várják a szombati találkozót.

Bécy gyűlöli az új életét

Amikor Bécy egy vén szipirtyót szed fel egy szexi csaj helyett, a férfi kénytelen beismerni magának, hogy gyűlöli az új életét.

A testépítés egy életforma

Kellő rutinnal, gyanútlanul elindult a Fókusz stábja a testépítő Európa-bajnokságra a hétvégén, aztán jól meglepődtünk, amikor az egyik kategóriában megláttuk VV Szandikát. Ő az a szókimondó lány, akinek az ajkaiba talán a kelleténél egy picivel több hialuronsavat töltöttek. Viszont most egyáltalán nem emiatt volt különleges, hanem mert szépen kidolgozta a testét, és közben az életén is sokat változtatott.

VV SZANDIKA:

Lőrincz Alexandra, ismertebb nevén, VV Szandika egy év alatt igazi izomkolosszussá gyúrta magát. A hétvégén harcba is szállt a testépítő Európa-bajnokságon, hogy megmutassa ország-világ előtt az igazán kerekre formált idomait.

Milán teljesen új életet kezd

Miután Milán újra összefut Karesszel úgy dönt, hogy elfogadja az autómosós állást, és teljesen új barátokkal kezd új életet.

EGY REMETE ÉLETE:

Korim László úgy döntött, elhagyja a várost, munkáját és az ezekkel járó állandó stresszt és rohanást. Most a zempléni erdőben remeteként él. Nincs tévéje, se telefonja. Azt mondja, a legtöbb ember nem tud jól élni. Ő havi 20-30 ezer forintot költ. Nincs is szüksége többre. Gombászik, ásványokat gyűjt, járja az erdőt, ahonnan minden szükségeset be tud szerezni.

Irány a szomszédos csillagrendszer

Elképesztő tervet jelentett be a világhírű brit tudós, Stephen Hawking, és a sokszoros milliárdos, orosz üzletember, Jurij Milner. Mobiltelefon nagyságú robotok tömegét akarják küldeni az Alfa Centauri-hoz, a Naphoz legközelebbi csillagokból álló hármas rendszerbe. A cél: életet keresni. A programra 100 millió dollárt szánnak, egyelőre.

Polyák Lillára újra rátalált a szerelem

Először szólal meg azóta, hogy párjával bejelentették, zátonyra futott a házasságuk. Polyák Lilla majdnem húsz évig volt együtt Homonnay Zsolttal. Fél éve kezdett új életet, amelyet ma már új szerelmével is megoszt.

POLYÁK LILLA:

Közel húsz év együttlét és tizenhat, házasságban eltöltött év után, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt útjai külön váltak. A színésznő beszél élete legfájdalmasabb időszakáról, az újrakezdésről, és arról, hogy mitől kapott új erőre és jött bombaformába.

Varnus Xavér Berlinben talált új otthonra

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Úgy tervezi, hogy rendszeresen hazalátogat idős szüleihez, döntéséért sokan támadták.

VARNUS XAVÉR: Berlin az igazi multikulti!

Varnus Xavér az interneten kapott hideget-meleget, amikor kiderült, hogy Berlinbe költözik. Először nekünk mutatta meg új otthonát és döntésének okairól is beszélt. Felpezsdíti a berlini élet, amit kulturális sokszínűség és az emberek nyitottsága jellemez.

Kelemen Anna pszichológus segítségével lépett a gyógyulás útjára

A szőkeség, még tavaly novemberben jelentette be, az RTL Klub képernyőjén, hogy új életet kezd. A lány finomított botrányosnak ítélt külsején, amivel sokaknak szálka volt a szemében. Visszavonult a nyilvánosság elől és szakemberrel próbált túllépni a múltján.

Zentai Márk új élete

Az elmúlt években nem igazán lehetett hallani Zentai Márkról. A fiatal énekes  azonban nem távoldott el teljesen a zenei szakmától: folyamatosan képezte magát. A közelmúltban pedig egy új, kihívásokkal teli feladat találta meg. Ő lett az egyik legnépszerűbb hazai pop acapella csapat legújabb tagja. Ezekről mesélt nekünk reggel Márk.
 

Kelemen Anna hátat fordít a múltjának

Az egykori playmate a negyedik X felé közeledve úgy érzi, eljött az ideje, hogy új életet kezdjen és megmutassa, ki is ő valójában. Azt persze ő is nagyon jól tudja, hogy a múltat nem lehet meg nem történtté tenni, de mint mondja, ez nem is áll szándékában.

Kulka János új életet kezd?

Kulka János meghódította Amerikát. A Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész az elmúlt hónapokban rengeteg helyen járt. Nyáron színpadra lépett Bécsben és Hollandiában, szeptemberben pedig Bostonban és New Yorkban is koncertezett.

Nyári Dia meglepő titkot árult el

A Barátok közt sztárja elárulta titkát: ráfeküdt a flowra, rendszeresen edz, egészségesen táplálkozik, és szebb, mint valaha. Na, de az örök kérdés, mit és hogyan?

VV Kinga új életet kezdett

Régen hallottunk róla, pedig azelőtt sokat szerepelt az újságok címlapjain. Kutai Kingáról, a VV egykori cselszövőjéről van szó, aki most azért volt itt, hogy kifaggassuk mit csinált az elmúlt években, van-e szerelem az életében és milyen új hobbiba kezdett.

Ildikó kioktatja Joe-t az új házban

Joe segíteni akar Barbiéknak, ldikó azonban nem akarja többé a férfit Barbi közelében látni.

Milán és Karesz megérkeznek Obertauernbe

Karesz és Milán megérkeznek Obertauernben, a szállodába, az első munkahelyükre, de animátorkodás helyett takarítaniuk kell.

Tóth Andi elbúcsúzott Nagyváradtól és Budapestre költözött

Megpróbálta. Hozta. Megnyerte. Aztán egy kicsikét hazament. De Tóth Andi végre visszatért! Bőröndjeiben feltűnő göncökkel és még valakivel együtt, aki színes ruhák és bakancsok helyett inkább kötött szvettereket és süteményes recepteket hozott magával.

Hanna és Áron Nyíregyházán kezdenek új életet?

Áront reggel állásinterjúra hívja a nyíregyházi cég főnöknője, így hát egy kitalált ürüggyel lemondja a Hannával tervezett kirándulást. Áron az állásinterjún nagyon kishitűvé válik a jelenlévő konkurencia láttán. Amikor aztán nagy meglepetésére mégis ő kapja meg az állást, örömében azonnal aláírja a szerződést, amit persze Hanna nem sokkal később megtalál. Összevesznek, mert Hanna úgy érzi, Áron a megkérdezése nélkül döntött. Később a lakóhajón kibékülnek, és Hanna kijelenti, hogy hajlandó elgondolkodni azon, hogy talán mégis Nyíregyházára költözhetnének.

Segítségre van szükségük az új élethez

Végre munkája és rendes háza lehetne egy budapesti hajléktalan párnak, ehhez azonban egy kis segítségre van szükségük. A tolna megyei Döbröközön kaptak állást, ahová valakinek el kellene szállítania az évek során összegyűjtött, az új háztartásban nélkülözhetetlen ingóságaikat. Az elmúlt 7 évben az erdő szélén éltek egy lemezekből épített házban.


 

Új életet kezdett a viszkis rabló

Kerámiáit árulja az egyik kecskeméti bevásárlóközpontban a viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila. Saját készítésű alkotásait szinte mindenki szemügyre veszi. Mai napig sokan hősként rajonganak érte. A sorozatrabló pedig 1993 és 1999 között 30 pénzintézetből, több mint 200 milliót rabolt.


 

Londoni magyarok egy új élet nyomában

A most következő fiatalok úgy érezték, álmaikat egy másik országban tudják valóra váltani. Nem állítják, hogy odakint kolbászból van a kerítés, nekik mégis sikerült az, ami sok társuknak nem: pénzt keresni és boldogulni egy idegen kultúrában.

Hétköznapi tündérmese Londonból

Miután László szinte mindenét elveszítette, Londonban kezdett új életet. A hitén és akaraterején kívül más vagyona nem volt: ma már viszont ő önt lelket azokba, akik a boldogulást nem a saját hazájukban keresik.

Ambrus Attila új vállalkozásba kezdett

Talán még maga sem hiszi el amit lát, pedig a műhelybe saját kétkezi munkáját is beletette. A keramikus műhely falai állnak, tető van felette.

Talmácsi Gábor új életet kezdett

A világhírű sportoló nemrégiben nem csak sportágat, életmódot is váltott. Hogy ez a korának, vagy inkább a legújabb barátnőjének köszönhető, azt nem lehet tudni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való