KERESÉS search-close

összetűzés

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összetűzés"

lyen még nem volt - Brutális vita a Drága örökösökben!

Kristóf és Mónika úgy összevesztek, mint még soha! De vajon miért? A videóból kiderül!

Moszkva emeli a tétet?


szerző:
2018.11.27. 18:47
Moszkva emeli a tétet?

Előzetes letartóztatásba helyezte a vasárnapi tengeri összetűzés után elfogott ukrán matrózokat egy orosz bíróság, miután hárman közülük beismerték az orosz állami tévében, hogy provokációt követtek el. Kijev szerint vallomásukat erőszakkal kényszerítették ki, és követelik szabadon bocsátásukat. Vlagyimir Putyin egyelőre nem szólalt meg az ügyben, szóvivője szerint azonban az ukrajnai hadiállapot bevezetése növeli a konfliktus kiszélesedésének kockázatát.

Milyen konfliktusai voltak Radicsnak?

Úgy tűnik, az első kiválasztott sokaknál kihúzta a gyufát. Pláne a lányoknál...

Következő rész (2018. november 09.)

Joe befogadja Renit. Bence és Marci összetűzésbe kerül. Tamara igent mond a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

„Egy lány nem ér annyit, mint a mi barátságunk”

Egy átbulizott éjszakán kezdődött minden, mikor Nikolasz összekavart egy ismeretlen lánnyal. A fiú másnap nagy büszkeséggel mutogatta barátjának, Csabának a lány fényképét, akinek az álla is leesett, hiszen a lány nem más, mint Csaba barátnője!

Rap a barátságért


szerző:
2018.04.11. 18:00
Rap a barátságért

Kalló mostanában komolyabban elkezdett foglalkozni a zenéléssel, de gyerekkori legjobb barátja, Kevin nem nézi ezt túl jó szemmel, és nagyképűnek tartja barátját. Sőt, a fiúk kapcsolatuk odáig romlott, hogy már nem is köszönnek egymásnak a faluban. Kalló most egy saját dallal készült barátjának.

Brutális kimaradt jelenet az Anikó Showban!

Elszabadultak az indulatok az Anikó Show stúdiójában, amikor Peti és egykori anyósa szemtől szemben tisztázták konfliktusukat. A komolyabb összetűzést Anikó és a beérkező biztonsági őrök akadályozták meg. A teljes történetet ide kattintva tudod megnézni!

Következő rész (2017. május 03.)

Stellát hivatalosan is felveszik a Wittenbergerbe. Krisztián rádöbben, hogy hibázott, mikor elengedte Alizt. Júlia újabb összetűzésbe kerül Miklóssal Bandi miatt. Vajon sikerül Emíliáéknak megmenekülnie a lakásukban kialakult túszdrámából?

Dagad a botrány a ValóVilág játékosai körül!

Pontosan négy éve, hogy az egykori ValóVilág játékos, VV Béci kitálalt a Reflektor magazinnak. Mint kiderült, a két egykori Villalakó visszamenő vitája újra kirobbant, de annyira, hogy az egyik sértett, azaz Béci a nyilvánossághoz fordult a sérelmeivel. VV Leonidasz ellen a rapper nyilatkozatában súlyos vádak szerepeltek.

Fókusz 2016-11-24


szerző:
2016.11.24. 18:55

Máté rátámad Ottóra


szerző:
2016.10.24. 22:10
Máté rátámad Ottóra

Stellának mostanában csillog a szeme, ha Ottóra néz, vagy a fiúval beszél. Ez Máténak is feltűnik, akinek több sem kell, és gyorsan el is dönti, személyesen beszél erről Ottóval. 

Söröskorsóval verekedett az énekes?

Söröskorsót vágott hozzá egy közismert énekes, lebénult a fél arca. Erről a Blikknek számolt be egy férfi. Azt állítja, a nevelt fiával sörözött, amikor egy, a 90-es években népszerű banda énekese- szerinte indok nélkül- nekiment, egy teli korsót vágott a fejéhez. Az énekes szerint nem így történt. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz.

Összetűzés a rendőrök és a szurkolók között

A szurkolók közül néhányan sörösüvegekkel dobálták a rendőröket, akik válaszul könnygázt vetettek be.

Fókusz 12-04-24


szerző:
2012.04.24. 20:50
Fókusz 12-04-24

Fókusz: A nagy összecsapás - Varga Viktor felháborodott Puzsér Róbert szombati kritikáján. Hogyan védi meg magát az énekes? Hollywood Budapesten - Autós robbantás Bruce Willis filmjének forgatásán a belvárosban. Kulisszatitkok, amelyeket senki sem láthatott. Mellbedobás - Seherezádé keblei 70 köbcentivel nőttek meg. Az eredménnyel kameránk előtt szembesült. És miért nem láthatja ezt a párja?

Összetűzés a buszon, egy utas meghalt

Két utas a vezetőre támadt, ekkor lett rosszul az idős utas, aki végül meghalt.

Betörték egy MSZP-s képviselő orrát

A képviselő lemondott mentelmi jogáról, az esetet a rendőrség vizsgálja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való