KERESÉS search-close

öregség

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "öregség"

Időutazásra fel: találkozunk 40 év múlva a Mátyás király téren!

A Barátok közt Instagramján megdöbbentő és humoros fotók láttak napvilágot a színészekről. Szerinted melyik szereplőnek áll jól az öregség? 

A zenében és a rajongásban nincs korhatár?

Úgy tűnik a rockzene nem csak halhatatlan, de kortalan is: egy évvel ezelőtt megtaláltuk az ország legelszántabb nyugdíjas metálrajongóját, és azt a pécsi legendát, akinek lakása már valóságos zarándokhely lett.

Bözsi vallomása: „Féltékeny vagyok Irmára”

Furcsa játékot űz Bözsi Vilmossal. Először felbújtja az öreget, hogy barátkozzon Irmával, amikor pedig Vilmos megfogadja a tanácsot, és úgy tesz, hatalmas balhé lesz belőle.

Alíz összekeveri Bözsit Irmával – Mi történhetett?

Bözsiéknél nagy a felfordulás, de ez leginkább a lakók lelkiállapotára igaz. Vili bácsi aggódik, Bözsi kerítőnőt játszik és már a halállal barátkozik. Alízka meg kétségbeesetten próbálja kituszkolni Irmát az életükből.

Felpezsdül a szenvedély Gizi és Laci között

Laciékat elönti a félelem, hogy vajon tényleg megöregedtek-e vagy csak túl aggódják a dolgot. A kompót főzésből végül egy spontán légyott parti lett. 

A körömgomba komoly egészségkárosodást okozhat

Ez a betegség főleg a fiatal sportolókat, és az idősebb korosztályt érinti. Ne szégyelljük, forduljunk orvoshoz, hiszen komoly problémákhoz is vezethet, ráadásul több gyógymód közül is választhatunk!

Több száz évig is élhetünk

Akár több száz évig élhet az ember jó néhány évszázad múlva egyes kutatók feltételezése szerint.

Ideje az öregségnek Törőcsik Marival

Az alkotás azt a kérdést járja körül, miként éljük meg az öregedést. A film tulajdonképpen egy önvizsgálat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való