KERESÉS search-close

örökbefogadás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "örökbefogadás"

Új heti szőrösünk Matyi!


szerző:
2019.06.25. 06:09
Új heti szőrösünk Matyi!

Az eleven kutyus mellé olyan fiatal, aktív örökbefogadót keresünk, aki lakásban, vagy kertes házban, de a lakásba korlátlan bejárási lehetőséggel tartaná őt. Matyiért az info@vigyelhaza.hu címen lehet jelentkezni!

A hármasikrek, akik felnőtt korukig nem is tudtak egymás létezéséről

Az egypetéjű hármasikrek elképesztő története, akik felnőtt korukig nem tudtak egymásról, majd véletlenül találkoztak. 1961-ben születtek, és három különböző családhoz kerültek. Sem az örökbefogadó családok, sem pedig a fiúk nem tudtak arról, hogy hármasikrek. 19 évesen egy véletlennek köszönhetően találkoztak egymással.

Top 4 - Fábry Sándor 57 évesen lett újra apuka, gyermekeiről keveset lehet tudni

Az ország egyik legismertebb humoristája csupán 5 évvel maradt le listánk dobogójáról. Fábry Sándor 57 évesen lett apuka. Kislánya, Bori már 8 éves, de sokat nem tudhatunk róla, mert Sándor megrögzötten védi a családja magánéletét a nyilvánosságtól. Néhány éve derült ki az is, hogy van egy kisfia is, aki ma már 11 éves és az anyukájával él. Az Esti Showder műsorvezetőjének van még egy örökbefogadott afrikai gyereke is.

Gáspár Győzőt erről az oldaláról még nem ismertétek!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány örökbefogadó napján járt. Győző elmesélte nekünk, miért tartja fontosnak ezt a napot, illetve miért imádja a kutyusokat. Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogyan ismerkedett meg Győző az alapítvány négylábúival, akkor nézd meg a „Mi a vágyad, more?” mai adását! Ne feledd, minden hétköznap 23:15-kor az RTL+ műsorán!

Kövér László: egy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak

A pedofilokhoz hasonlította Kövér László azokat az egynemű párokat, akik gyermeket fogadnak örökbe - az Index tudósítása szerint. Az Országgyűlés és a Fidesz választmányi elnöke egy választási fórumon beszélt arról, hogy szerinte a gyermek mindkét esetben egy élvezeti cikk, egy normális homoszexuális pedig nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak a többséggel. A Momentum szerint normális országban ilyen nem hangozhat el és Kövér Lászlónak le kell mondania.

ÖRÖKBEFOGADÁS: Véber István családja új taggal bővült

Az RTL meteorológusa szívesen vett részt az örökbefogadási programban, úgy érzi, ezzel ő maga is segíthet megóvni természeti környezetünket.  

Örökbefogadási botrányba keveredett Madonna

Két éve mutatta be a Fókusz: nagy port kavart Madonna újabb örökbefogadási akciója. Az énekesnő egy afrikai ikerpárt adoptált, ami erősen megosztotta a helyieket – a legtöbben azt mondják, hogy az egész csak arról szól, hogy egy gazdag amerikai popsztár meg akarja magának venni az afrikai gyerekeket. Pedig ez koránt sincs így – legalábbis Madonna posztjai nem erre engednek következtetni. 

Tigrise lett Sandokannak


szerző:
2019.02.15. 18:52
Tigrise lett Sandokannak

Örökbefogadta a Fővárosi Állatkert egyik tigrisét Sandokan, azaz Kabir Bedi! A nyolcvanas évek népszerű tévésorozatának főszereplője 35 év elteltével látogatott el újra Magyarországra. A maláj tigrisként ismertté vált indiai származású színész ezalatt nemcsak több tucatnyi filmben szerepelt, hanem jótékony célokat is támogatott: a veszélyeztetett állatfajok - mint például a tigrisek - megmentése mellett is kampányol.

Magához venné, de nem engedik

Elutasította egy védőnő kérelmét a Komárom-Esztergom megyei kormányhivatal, aki a családjába akart fogadni egy félárva kisfiút. Erről elsőként a HVG írt. Bár korábban a gyámhivatal alkalmasnak találta erre, és a gyerek vér szerinti anyja is azt szeretné, ha a védőnő nevelné a fiát, a kérést etikai okokra hivatkozva utasította el a hivatal. A védőnő nem érti miért került hátrányba a munkája miatt.

Down-szindrómás gyerekkel is lehet boldog életet élni

Három éve mutatta be a Fókusz: miközben mások megszakítják a terhességüket, ha kiderül Down-szindrómás babát várnak, Timi és Ádám mindenképpen Down-os babát akart örökbe fogadni. Még barátaiknak is magyarázniuk kellett döntésüket. Pedig ők csak egyszerűen boldogan, családban, nagy szeretetben akarnak élni. Itt az ideje, hogy megtudják milyen jó nekünk, hogy ők vannak - így gondolkoznak. Megvilágítanak egy másik, sokunk előtt ismeretlen utat.

Karolina Karesznak: „Itt mindenem megvan…”

Karesz elment Karolina nevelőszüleihez, hogy közölje velük: magához veszi a húgát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Oláh Gergő megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese megható dolgot mesélt el az RTL Klub Reggeli műsorában.

Állatok karácsonya Győrben

A győri állatok már most karácsonyoznak. Több tonna adományt gyűjtöttek kutyáknak, macskáknak a hétvégén a helyi állatmenhelyen. Volt, aki sétáltatott, vagy épp csak szeretgette az állatokat. Ahogy a karácsony előtti időszakban minden évben, most sem lehet örök befogadni, mivel az ajándékba szánt kutyák, macskák nagy része visszakerül a menhelyre.

Új családtag érkezett Sandra Bullock otthonába

Három évvel ezelőtt az Oscar-díjas színésznő örökbefogadott egy 3 és fél éves kislányt - Bullock ezt az amerikai People magazinban jelentette be, amelyben fotót is közöltek róla az újdonsült családtaggal. A Lousiana-ból származó színesbőrű Lailát nevelőszülőktől vette magához.

Fogadd örökbe Mogyit, a világ legnyugisabb kutyusát!

Ahogy a nézők már megszokhatták, a Heti szőrös blokkunkkal igyekszünk segíteni a gazdátlan kutyusunkon. Jöjjön most egy újabb kis árva: Mogyi!

Megrendítette Miklósa Erikát az SOS Gyermekfaluban tett látogatása

Miklósa Erika, a világszerte ünnepelt operaénekesnő irigyli Marikát, aki nevelőszülő az SOS Gyermekfaluban. Erika, örökbefogadó szülőként látogatta meg Kecskeméten Marikáékat. Amíg ő örökké anyukája lesz gyermekének, addig Marika legszebb és legnehezebb feladata, hogy csak addig szeressen és neveljen egy kisgyereket, amíg az saját családjába vissza nem kerülhet vagy örökbefogadó szülők haza nem viszik.

Fogadd örökbe Zoknit!


szerző:
2018.11.12. 07:46
Fogadd örökbe Zoknit!

Zokni egyéves egészséges, ivartalanított kisfiú. A közepes méretű tacskónál nem nagyobb, de annál magasabb (kb 10 kilós) kutyust gazdája idős kutyája mellé választotta, de nem működött közöttük a „kémia”, ezért most új gazdit keresünk ennek a kedves, játékos
babának. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet!

5-6 évet várnak átlagosan a szülők arra, hogy örökbe fogadhassanak egy gyereket

5-6 évet várnak átlagosan a szülők arra, hogy örökbe fogadhassanak egy gyereket, miközben rengeteg kicsi marad állami gondozásban - ez derül ki abból a felmérésből, amelyet az SOS Gyermekfalvak készített az Örökbefogadás Világnapja alkalmából. A Híradónak nyilatkozó szakember szerint az a baj, hogy a legtöbben újszülöttet szeretnének, miközben az örökbefogadható gyerekek közül sokan 10 év felettiek.

 

Fogyatékkal élő gyerekeket fogadtak örökbe

Példaértékű családok, akik otthont és jövőt adtak fogyatékkal élő gyerekeknek. Akik nélkül ezek a gyerekek nagy eséllyel kórházban élték volna le az életüket.

Fogadd örökbe Bubut!


szerző:
2018.10.09. 07:41
Fogadd örökbe Bubut!

A Vigyél haza Alapítvánnyal karöltve hétről hétre szerető családra váró kutyusokat mutatunk be. Íme új heti szőrösünk, Bubu!

Fogadd örökbe Tücsköt!


szerző:
2018.09.26. 09:00
Fogadd örökbe Tücsköt!

A Vigyél Haza Alapítvány segítségével újabb kutyus keresi gazdiját. Az elgázolt kutyust balesete után az alapítvány vette magához. Dr. Faragó Vivien mesélt róla, kiknek is ajánlaná igazán a játékos Tücsköt.

Anna bántalmazott kutyát lopott

Anna befogadott egy kiskutyát. Gábor igyekezett titokban tartani közeledő műtétjét. Bécy felelőtlen ígéreteket tett új párjának.

Heti szőröseink Fahéj és Füge!


szerző:
2018.09.12. 07:53
Heti szőröseink Fahéj és Füge!

Rengeteg kisállat vár szerető otthonra, így ismerkedjünk meg az új heti szőrösünkkel, jobban mondva heti szőröseinkkel: íme Fahéj és Füge! Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: info@vigyelhaza.hu

Farkasházi Réka örökbefogadott!


szerző:
2018.09.11. 07:26
Farkasházi Réka örökbefogadott!

Itt a Reggeliben hétről hétre igyekszünk segíteni a Vigyél Haza Alapítvány áldásos munkáját azzal, hogy olyan kutyusokat mutatunk be, akik még várják igazi gazdájukat. Manci és Franci már gazdára is talált, méghozzá nem is akármilyen helyre kerültek - Farkasházi Rékáék fogadták örökbe a két édes kutyakölyköt!

Hosszú Katinka új társsal lett gazdagabb

Hosszú Katinka magánéleti válságából az edzésekbe és a versenybe menekült, de most felvetődött, hogy végre önzetlen szeretetet is kapjon egy szőrös csöppségtől. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő az interneten mutatta meg azt a tündéri cicát, aki elé sodort a sors. Annyira megszerette, hogy komolyan felvetődött benne, megtartaná.

Jótékonysági divatbemutató - gazdira váró kutyusokkal!

Szülinapi kívánságnak indult, jótékonysági rendezvény lett belőle - Danics Dóra, Dr. Orosz Cintia riporter és Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója közösen próbálnak tenni a gazdátlan kutyák családbakerüléséért, és ehhez egy egészen új ötlettel álltak elő! Íme a részletek!

Bojtár, add rá a tartalékot!


szerző:
2018.08.28. 08:59
Bojtár, add rá a tartalékot!

Újabb cuki heti szőrös érkezik hozzánk! Rengeteg kutya vár még szerető otthonra, így ismerkedjünk meg legújabb védencünkkel, a borzos kis Bojtárral!

Amerikai  macskafoci árva cicákkal

Amerika fociznak a macskák:az igazihoz hasonló pályán játszanak az állatok, labdával, plüssökkel, botokkal. Mindezt profi sportkommentátorok narrálják, mintha igazi meccs lenne. A kezdeményezés célja az,  hogy az árva macskák örökbefogadót találjanak.

Heti szőröseink Manci és Franci!


szerző:
2018.08.13. 07:40
Heti szőröseink Manci és Franci!

Mancit és Francit, a három hónapos németjuhász jellegű keverék kutyusok megkapták már az oltásaikat és a mikrochipet is, és egészségesen keresik végleges gazdáikat. A nagyra növő, aktív kiskutyák még naponta háromszor esznek, ezért sok szabadidővel rendelkező családokat keresünk nekik. Jelentkezni itt lehet: info@vigyelhaza.hu!

Heti szőrös: Erzsi


szerző:
2018.07.30. 07:51
Heti szőrös: Erzsi

Erzsi 2015-ben került a Macskavilág Alapítványhoz, és egyszer már örökbe is fogadták, de sajnos családi okok miatt ismét gazdi nélkül maradt. Fogadd örökbe Erzsit: info@macskavilag.hu

Heti szőrös: fogadd örökbe Balut!

Egy édes, 8 hónapos tacsi keverék várja, hogy gazdira találjon. Szabó Andrea, a Vigyél Haza alapítvány önkéntese mesélt egy kicsit az utcán talált kölyökkutyusról, Baluról.

Mi a különbség nevelő szülő és örökbefogadó között?

A Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat 2014 óta segít a család nélküli gyermekek nevelőszülőkhöz kerülésében. Az örökbefogadás mellett ez az egyetlen módja annak, hogy szerető családban tapasztalhassák meg azt a biztonságot, ami a többi gyereknek kijár.

Kesu vagyok, gazdit keresek!


szerző:
2018.06.11. 07:18
Kesu vagyok, gazdit keresek!

Kesu 5 hónapos Staffordshire keverék fiú, akit törött combcsonttal adtak le. A szakszerű orvosi beavatkozásokat és a gondos ápolást követően a kutyus maradéktalanul felépült, és egészséges, szerető gazdiját keresi!

Heti szőrösünk Drazsé!


szerző:
2018.05.28. 08:03
Heti szőrösünk Drazsé!

Dr. Faragó Vivien, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese bemutatta nekünk Drazsét, a barátságos, keverék kisfiú kutyust! Drazsét benti tarásra adják örökbe - jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet!

A sérült macskák ragaszkodóbbak

A világ első macska-paralimpiáját rendezték meg Budapesten. A sérült állatok között volt félszemű és süket, és olyan is, amelyik balesetben bénult le és emiatt pelenkázni kell. A szervezők azt akarták megmutatni, hogy ezek az állatok is ugyanolyan szeretetre méltóak, mint egészséges társaik, ezért arra biztatják az örökbefogadókat, hogy őket is választhatják.

 

Macska-paralimpia: sérülten is ugyanúgy szeretnek

A világ első macska-paralimpiáját rendezték meg Budapesten, egy nemzetközi macskakiállítás részeként. Az állatmenhelyek tapasztalatai szerint a sérült macskáknak nagyon nehéz új otthont találni. A különleges bemutatóval a szervezők pont azt akarták megmutatni, hogy a sérült macskák ugyanolyan hálás és szeretetre méltó házikedvencek lehetnek, mint egészséges társaik.

 

Heti szőröseink Fürtös, Fricska és Fodros!

Szabó Andrea, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese három cukiságot hozott hozzánk, akiket örökbe lehet fogadni - íme a Pumi-tesók!

Hoppá! Hedvig lelépett?


szerző:
2018.04.26. 21:50
Hoppá! Hedvig lelépett?

Úgy tűnik, a fiatal kismama meggondolta magát, és már nem akarja örökbe adni kislányát…

Fogadd örökbe Barkát!


szerző:
2018.04.23. 07:36
Fogadd örökbe Barkát!

Barka 4 hónapos keverék: a papát nem ismerjük, de lehet benne rottweiler, és bull jelleg is. Várhatóan közepes termetű lesz, oltással rendelkezik. Vidd haza, és tegyétek boldoggá egymást!

Heti szőrös: Barka


szerző:
2018.04.17. 07:54
Heti szőrös: Barka

A Vigyél Haza Alapítvány egy dobozban talált rá Barkára és testvéreire az erdő mélyén, ti pedig most örökbefogadhatjátok a kiskutyát! Telefonszám: 0620 934 4826

Heti szőrös: Fogadd örökbe Zoét!

A nagyon lefogyott kislányt a III. kerületben találtak szeptemberben. Zoét alapos hízókúrára fogták a Vigyél Haza Alapítványnál. Olyan állatbarát jelentkezését várjuk, aki képes Zoé energiáit lekötni: sokat mozog, kirándul, sétál majd vele. Kertes házba ajánljuk ezt a barátságos, ivartalanított, nagy mackót.

A nevelőszülővé válás menete


szerző:
2018.03.27. 09:09
A nevelőszülővé válás menete

Minden gyerek számára a szülő a legnagyobb példakép. Sajnos Magyarországon több mint 20 ezer gyermek van, akik valamilyen okból nem élhetnek a vérszerinti szüleikkel. Számukra a nevelőszülő a hős, aki megteremti a szerető és biztonságos otthont. Vendégeink Karsa Andrea, a Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat főigazgatója és Samu-Erdélyi Erzsébet nevelőszülő voltak.

Zimány Linda igazi kutyabarát!


szerző:
2018.03.21. 16:36
Zimány Linda igazi kutyabarát!

A modell mindig is imádta a kutyusokat, ráadásul most egy komoly elhatározásra szánta el magát.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Mesét és/vagy Szotyit!

A héten nem is egy, hanem két heti szőrösünk lesz. Ráadásul két elképesztően cuki kölyök kutyusnak keresünk gazdit. Dr. Kutlu Tímea, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese mutatta be Mesét és Szotyit.

Gigi: „Kisbabánk lesz!”

Úgy tűnik, teljesül a fiatal pár álma, ugyanis Hedvig döntött az örökbeadással kapcsolatban.

Gigi: „Elraboltam Tóbiás gyerekét!”

A fiatal lány úgy dönt, el kell mesélnie Hedvignek az igazságot...

Fogadd örökbe Barbit!


szerző:
2018.03.13. 08:14
Fogadd örökbe Barbit!

A másfél éves tacsi keveréket október elején vette gondozásba a Vigyél Haza Alapítvány. Elgázoltan, sokkos állapotban, medence töréssel került az Illatos úti menhelyre. Barbinak azonnali műtétre volt szüksége, de szerencsére mostanra már teljesen meggyógult és gazdit keres.

Heti szőrös: Barbi szerető gazdit keres!

Barbi egy barátságos, nyugodt keverék kutyus, aki kedveli a társaságot, és nem szeret egyedül lenni. Csípőproblémái miatt nem ajánlott számára a lépcsőzés. Nézd meg a videót, és ismerd meg jobban Barbit!

Ádám felfedezi Gigi súlyos titkát?

Ádám talán még ennyire boldog sosem volt, egyfolytában tervezgeti közös jövőjét Gigivel, azonban arra nincs felkészülve a fotós, amit a laptopján talál.

 Nyomoz a rendőrség a Fókusz korábbi riportja kapcsán

A Fókusz riportjában nemrég azt a jelenséget akarta bemutatni, mely szerint egyre több anyuka árulja a magzatát az interneten. Ez a büntető törvénykönyv szerint emberkereskedelem. Néhány napja a rendőrség nyomozást kezdett az ügyben.

 

GAZDIT KERES: az erkélyről kidobott kiskutya

Kidobta a kutyáját az erkélyről egy férfi Dunakeszin. A kutyának szerencséje volt: nem a betonra esett, hanem egy pocsolyába. Híradónknak nyilatkozott az a nő, aki az egészet végignézte az utcáról. Ő azonnal segített a kutyán, és magához is vette. Suzy most egyelőre megmentőjénél van, de keresi új, szerető gazdiját.

Ha segítene, ide írjon: online@rtl.hu

Szombaton lesz a cicák világnapja, fogadj örökbe Te is!

Február 17-én ünnepeljük a macskák világnapját - Borus Bence, a Rex Alapítvány munkatársa beavatott minket a macskatartás és az örökbefogadás lehetőségeibe, szabályaiba!

Hoppá! Gigi meghozta a végső döntést

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 15-ei epizódjaiból!
 

Gigi: „Akarom, szeretnénk megtartani a babádat!”

Úgy tűnik, a fiatal nő meghozta élete egyik legfontosabb döntését…

Madonna újabb két árvát fogadott örökbe?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy újabb két afrikai árvát fogadott örökbe Madonna. Ismét Malawiban járt, ahonnan most sem tért haza üres kézzel és adoptált egy lány ikerpárt, Esthert és Stellát, így saját két gyerekével együtt már 6 csemetéje van.

Gizi: „Volt Stella, nincs Stella!”

Úgy tűnik, Laciék egyre nehezebbe viselik, hogy nevelt lányuk teljesen eltávolodott tőlük, és ez ellen nem tudnak mit tenni.

Heti szőrös: Guszti egy szerető gazdira vár!

Majdnem minden héten megpróbálunk örökbe adni egy kedves kiskutyust, hogy segítsük a Vigyél haza! Alapítvány munkáját. A mai nap is érkezett hozzánk egy szőrgombóc. Ő Guszti.

Gazdira talált a négy kutyatestvér

Ezen a héten Sárit, a négy éves keverék kislányt lehet örökbefogadni. A gazdikereső kiskedvenc annak a négy kiskutyának az édesanyja, akiket sikerült mind-mind örökbe adnunk az elmúlt hetekben. Rami és Tibi Vili (ma már Borisz) szerető gazdijával beszélgetett a Reggeliben.

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Kisbabát pénzért: sokakat felháborított tegnapi riportunk

Nagy visszhangot váltott ki tegnapi riportunk a magzatukat milliókért árusítókról. Sokan nem is akarták elhinni, hogy ilyesmi történhet Magyarországon. Pedig rejtett kamerás felvételünk is bizonyítja és az örökbefogadással évtizedek óta foglalkozó alapítvány vezetőjének tapasztalatai is alátámasztják.

Milliókért árulják gyermeküket

Egyre többen szeretnének örökbe fogadni, jelenleg 2500 család vár ilyen módon gyermekre. Sokszor 3-4 évig. A nagy kereslet miatt dönt egyre több terhes anya úgy, hogy pénzt kér magzatáért. Akkor is, ha ez bűncselekmény.

Survivor Bianka örökbefogadásra adta a fejét

Még csak most készülnek hazavinni az új kutyust a menhelyről, de párjával szeretnének minden eshetőségre felkészülni, mivel már van egy kutyájuk. Állandó kutyaszakértőnk, Korom Gábor most ebben a témában adott neki tanácsokat. Ne feledjétek, még ti is örökbefogadhattok, hiszen Léna továbbra is egy szeretőre gazdira vár!

Heti szőrösök: Fogadd örökbe Lénát és Lunát!

A héten nem is egy, hanem két kutyust lehet örökbefogadni! A németjuhász keverék kölykök a mamájukkal és testvéreikkel nagyon rossz körülmények között éltek az egyik pesti, elővárosi kerületben. Az önkormányzat decemberben lemondatta a kutyák tulajdonosát, így mindannyian a Vigyél Haza Alapítvány gondozásába kerültek. A kicsik három hónaposak, megkapták a mikrochipet és az első két oltásukat is. Jöhetnek az álomgazdik!

ÖRÖKBE FOGADTÁK: Új otthonra talált a gazdiját elvesztő németjuhász

A 11 éves németjuhász múlt csütörtökön szenvedett balesetet az 51-es úton Apostagnál. Gazdája egy autóval az útmenti fának csapódott, a kocsit vezető 67 éves férfi nem élte túl a balesetet. A kutyát állatvédők kórházba vitték. Már meggyógyult és új gazdájának kutyái is befogadták.

Kiselefántot fogadtak örökbe a karthágósok

A rock elefántjai örökbefogadták a Fővárosi Állatkert legfiatalabb ormányosát. A kis elefántbikát meg is látogatták a Karthágó együttes tagjai, de a kölyök nem illetődött meg a híres látogatóktól, mert ő születése óta az állatkert sztárja.

Karácsony előtt maradtak gazda nélkül a kutyusok

A Vigyél haza! Alapítvány újabb küldetésre vállalkozott. Ádi és Buksi gazdája kórházba került, így nem tudja vállalni kedvencei további gondozását. Fogadd örökbe a hűséges kutyusokat: 0620/934-4826.

Fogadd örökbe Bogit!


szerző:
2017.12.13. 07:49
Fogadd örökbe Bogit!

Dr. Faragó Vivien, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese mutatta be Tibinek és Gábornak Bogit, aki szerető gazdira vágyik. Ismerd meg te is a cuki négylábút!

Leila és Maci szerető gazdit kérnek karácsonyra!

A Reggeli hónapok óta segíti a Vigyél Haza Alapítvány áldásos munkáját. Az alapítvány évek óta nagyon sokat tesz az árva és sérült kutyákért. Vannak viszont olyan kutyusok, akiknek a gazdája sajnos vagy elhunyt, vagy pedig olyan súlyos betegsében szeved, hogy nem tudja már gondját viselni kedvencének. Leila és Mackó, a 13 éves kutyaházaspár két évvel ezelőtt veszítette el gazdiját. 

Heti szőrös: Fogadd örökbe Pöttömöt!

Heti szőrösünk Pöttöm, aki egy négy éves ivartalanított, kan kutyus. Pöttöm előző gazdija nemrég elhunyt, és ezért új gazdát keres. Ha örökbefogadnád, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Heti szőrös: Betty


szerző:
2017.11.13. 07:38
Heti szőrös: Betty

Ismerd meg a 9 éves Bettyt! Ha úgy érzed, te vagy számára a megfelelő gazdi, fogadd örökbe!

Fogadd örökbe heti szőrösünket, Linát!

Mindig örülünk, amikor egy kutya gazdára talál, de rengeteg eb vár még szerető otthonra. E heti szőrösünk: Lina! Dr. Faragó Viviennel, a Vigyél Haza alapítvány önkéntesével beszélgettünk a cuki állatról.

Fogadd örökbe Mollyt!


szerző:
2017.10.19. 08:00
Fogadd örökbe Mollyt!

Molly 1,5 éves, kistestű, nagyon kedves kutyus, aki szerető gazdira vár. Ráadásul Anna még hangot is kölcsönzött a számára!

Fogadd örökbe Mollyt!


szerző:
2017.10.11. 08:44
Fogadd örökbe Mollyt!

Molly egy másfél esztendős szuka kutyus, aki nagyon-nagyon okos. Különlegessége, hogy nincsen farka, így amikor csóválja a farkát, olyan, mintha a popóját csóválná.

Fogadd örökbe heti szőrösünket, Tücsköt!

Tücsök 3 hónapos, eleven kiskutya, aki szerető gazdira vár. Fogadd örökbe! Tel: 0620 934 4826

Lajos vallomása:

Lajos és két évvel fiatalabb öccse nevelőszülőknél nőtt fel, és nagyon sok kérdés van benne a gyerekkorával kapcsolatban. A 33 éves férfit 5 éves korában fogadták örökbe, és egészen 18 éves koráig nevelőszüleinél élt. Lajos 15 éve nem találkozott a nevelőanyjával, és most azért jött el a műsorba, hogy újra felvegye vele a kapcsolatot, hiszen neki köszönhet mindent.

Kevin, az RTL kutyacsapat legújabb tagja!

Kevin az RTL kutyacsapatát erősíti, akit gazdái a Reggeli műsorából fogadtak örökbe. Úszni nem annyira szeret, de így is megtalálja a módját, hogy vízre szálljon: a csónakázásért az első perctől kezdve odavan. Az eb igazi kultúrkutya, ölből komplett színházi előadásokat néz végig, szabad perceit pedig imádja a gazdikkal tölteni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Örökbefogadás itthon és külföldön

Charlize Theron, Angelina Jolie, Cate Blanchett, Ewan McCregor, Hugh Jackman és Madonna. Mi a közös bennük? Mindannyian örökbefogadó szülők. És a hírességek között meglepően sok ilyen van. Sőt, a listát elnézve inkább az a kérdés, maradt-e még Hollywoodban valaki, aki csak saját gyermekét neveli? Vajon miért akar minden külföldi híresség adoptálni? Na és mi a helyzet nálunk, Magyarországon?

Story Extra 2017-07-24


szerző:
2017.07.24. 17:25
Anna nem bírt ellenállni a legújabb szőrösnek!

Íme legújabb heti szőrösünk, Süti! A kutyust Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója mutat be a nagyérdeműnek.

Lali, Joe és Gábor a menhelyen élő kutyákért kampányolnak!

Lali Gábor és Joe segítségével elhozza a motoros bandát, és az ő közreműködésükkel készít egy internetes kampányt a kutyák örökbefogadásához.

Steiner Kristóf számára Özge az örök kedvenc!

Továbbra is örökbe lehet fogadni Suzyt, akit bár nagyon aranyosnak tart Steiner Kristóf, ő inkább a kopasz kutyusokért rajong.

Joe:

Elérkezett Ramóna költözésének a napja, Barbi pedig rengeteg meglepetéssel készült a lánynak. Mikor elérkezett a végső búcsú ideje, Barbinak feltűnt, Rami milyen nehezen búcsúzik el Mírától, és rossz megérzése támadt...

Kutyák, macskák vártak gazdira

Örökbefogadó napot tartottak szombaton a NOÉ Állatotthonban. Még szépségversenyt is rendeztek a menhelyen élő állatoknak, hátha így könnyebben találnak nekik új gazdákat. Akinek pedig esetleg nincs helye otthon, de mégis szeretne segíteni és örökbefogadni egy állatot, az most már ezt virtuálisan is megteheti. Tehát bármikor meglátogathatja, foglalkozhat vele, és támogathatja menhelyi kedvence ellátását.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Lolát!

Lüszi után Lola keres gazdit magának a Reggeli nőzi között. A két év körüli ivartalanított kislányt a 22. kerületben találták combficammal, ám most már egészségesen várja leendő gazdiját.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Lüszit!

A Vigyél Haza Alapavítány alapítója, Óvári András és az örökbefogadásra váró Lüszi volt Anna és Miki vendége a Reggeliben. A nézők megismerhették a közepes termetű, barátságos négylábút, aki a héten szeretne gazdára találni.

Reggeli 2017-04-18


szerző:
2017.04.18. 07:15
Másfél évesen látta először

Öt éve harcol a gyerekéért, miután volt párja a tudta nélkül örökbe adta a gyerekét. Tóth Gábor évekig járt bíróságra, hogy bebizonyítsa, ő a vérszerinti apja gyermekének. Másfél év után láthatta először kislányát, még évekbe telhet, mire a bíróság dönt a gyerek sorsáról. A szakértő szerint, nem csak a szülő, a gyerek is megszenvedi az elszakítást.

40. rész - Ellenség a családban!

Németh Linda és családja egy napon újabb fiatal lányt fogadnak örökbe. Azonban sem férje, sem pedig lánya nem tudják és nem is akarják befogadni a jövevényt. Linda elhatározza, hogy kideríti, mi állhat az értelmetlen gyűlölet mögött, ám nyomozása eredménye teljesen összekuszálja a család életét és félő, hogy szét is szakítja azt...

Barbi Joe-nak:

Barbi úgy mond igent az örökbefogadásra Ramónának, hogy meg sem beszéli Joe-val. Mikor Joe tudomást szerez Barbi tervéről, kijelenti, hogy ez a döntés el lett kapkodva, és nem hiszi, hogy jó ötlet lenne megbízni egy tini lányban.

Madonna örökbefogadási botránya

Nagy port kavart Madonna újabb örökbefogadási akciója. Az énekesnő egy afrikai ikerpárt adoptált, ami erősen megosztotta a helyieket – a legtöbben azt mondják, hogy az egész csak arról szól, hogy egy gazdag amerikai popsztár meg akarja magának venni az afrikai gyerekeket. Pedig ez koránt sincs így – legalábbis Madonna posztjai nem erre engednek következtetni. Legutóbb feltöltött egy videót, ahol a négyéves ikerpár, Stella és Esther, egy zongorakísérettel, pizsamában dalolásznak, és elég jól érzik magukat. Az énekesnőnek egyébként két sajátja mellett, van már két adoptált gyermeke is, így elég nagyra bővült a család.

Újabb két árvát fogadott örökbe Madonna

Újabb két afrikai árvát fogadott örökbe Madonna. Ismét Malawiban járt, ahonnan most sem tért haza üres kézzel és adoptált egy lány ikerpárt, Esthert és Stellát, így saját két gyerekével együtt már 6 csemetéje van.

Madonnának ikrei lesznek!


szerző:
2017.02.08. 13:00
Madonnának ikrei lesznek!

Nem csak Beyoncénak és Jay-Z-nek lesznek ikrei, az 58 éves énekesnő családja is hamarosan két fővel bővül.

Hollywood legújabb divatőrülete – Fogadj örökbe!

Pontosan öt éve ezelőtt, ezen a napon a Reflektor bemutatta az amerikai sztárváros egyik legújabb divatőrületét. Míg sok nő azért fogad örökbe gyereket, mert csak így élheti át az anyaság érzését, a világsztárok egészen más okból adoptálnak kínai, dél-koreai vagy éppen afrikai árvákat.

Black Friday után Black Cat Day

A pénteki Black Fridayt szombaton a Black Cat Day követte, vagyis a Fekete Macska Nap. A NOÉ állatotthonban kifejezetten fekete cicákat és kutyákat adtak örökbe. A szervezők szerint a fekete állatoknak sokkal nehezebb gazdát találni. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy ezek az állatok is ugyanolyan szeretnivalók, mint például zsemleszínű, vagy fehér társaik.

Németjuhásszal pózolt Cseh Laci

Olimpikonok és paralimpikonok fotózkodtak kutyákkal. A különleges fényképekből naptárt készít a Vigyél Haza Alapítvány. Az eladásból befolyt összeg jótékony célt szolgál: az állatok gyógyítására fordítják és arra, hogy segítsenek a kutyáknak gazdát találni. Csak ennél az alapítványnál évente 150 kutya vár arra, hogy valaki hazavigye.

Szálláshely-közvetítőkön keresnek gazdit a kutyáknak

Kutyáknak keresnek gazdát a közösségi szálláshelyközvetítőn. Ez egy különleges örökbefogadási akció: a lényeg, hogy az új gazdi olcsóbban bérelhet lakást. Azt remélik, hogy így a budapesti Illatos úti ebtelepről még több kutya kerül biztonságos otthonba. Még külföldiek is jelentkeztek új gazdának.

Gizi és Laci szorult helyzetbe kerül

Az újdonsült szülők nagyon boldogok Stella miatt, és mindent megtennének a kislány boldogságáért. Arra viszont ők sem voltak felkészülve, amit Piros kért tőlük a börtönben. 

Piros: „Anyád imád, de bevarrták!”

Eljött az idő! Stella anyukája úgy döntött, a lánya tudtára szeretné adni, létezését. A börtönből nem tehetne semmi a nő, de cserébe támadt egy igen meghökkentő ötlete.

Komoly dologra vállalkozik Laci és Gizi

Tihanyi Tóth Csaba és Gyebnár Csekka a sorozat 8000. epizódjának ünneplése közben árulta el, mi vár Lacira és Gizire a következő részekben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való