KERESÉS search-close

öngyilkossági kísérlet

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "öngyilkossági kísérlet"

A születésnapján próbált véget vetni az életének, trükkel hozták le a magas épületről

Rendőrök és tűzoltók mentettek meg egy férfit Kecskeméten, ők hozták le a tetőről. Egy bevásárlóközpont tetejére mászott fel. Minderről felvétel is készült. Az üzletközpont biztonsági őrei hiába próbálták lekönyörögni a magasból, ezért segítséget hívtak. Végül egy trükkel sikerült lehozni. A férfi éppen a születésnapján akart öngyilkos lenni.

Beteg, ezért enyhébb a büntetés

Megpróbálta megölni élettársát – négy és fél év börtönre ítélték. Évekig ápolta magatehetetlen élettársát egy asszony Szentesen, de a férfi állapota egy éve nagyon leromlott. A nő azt állítja, hogy közös öngyilkosságot terveztek.

Fókusz 12-09-20


szerző:
2012.09.20. 20:45
Fókusz 12-09-20

Fókusz: Megrendítő vallomás - Már az ugrás pillanatában megbánta döntését. Anita elmeséli, mi történt a végzetes éjszakán. Intim részletek - Nevük nem jelent semmit, viszont lyukat fúrtak a kádba, és több tízezres rajongótáboruk van. Az Intim Torna Illegál testközelből. Búcsú - Nem válogatták be az olimpiai keretbe, komoly döntést hozott. Benedek Dalma világbajnok kajakozó Szerbiában folytatja.

El kellett engedniük a családirtót

Nem tarthatta bent tovább az esztergomi kórház öngyilkossági kísérlete után az ácsi ámokfutót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való