KERESÉS search-close

önálló est

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "önálló est"

Új szexuális vágyakat gerjeszt Orbán Viktor, a CSOK-király?

Szobácsi Gergő önálló estje a Bye bye Budapest arról szól, miért költözött a tősgyökeres, panelban felnőtt pesti fiú Jászfényszarura? Az is kiderül, miért szexel manapság a magyar ember a feleségével?

 

 

 

Aranyosi Peti még a börtönt is megjárta?

A humorista volt ma a Reggeli egyik vendége, ahol nemcsak a Dombival összeállított közös estjükről mesélt, de még az is kiderült róla, hogy egyszer a rendőrök kezére került.

Dombi senkit sem kímélt!


szerző:
2018.05.15. 05:00
Dombi senkit sem kímélt!

Három évvel ezelőtt számoltunk be róla, hogy Dombóvári István azért szeretett volna a Fókuszba kerülni, mert kiderült, hogy az egyik péntek este csak az övé lesz, és megtarthatja az első önálló estéjét, amelyben majd 50 percen keresztül szórhatja a poénjait.

Elcsábítanád Aranyosi Pétert? Segítünk!

Többféle mód is létezik rá, hogy megkaparinthassuk a humorista szívét: egy-kettőt már eddig is ismertünk, azonban a „4 betűs szavak” című önálló estjén még nagyobb Aranyosi-szakértővé válhattunk.

Aranyosi: „Én tankon gyereket tudnék csinálni… a tanknak!”

Részlet az önálló estek 3. részéből:

A humorista odavan a tankokért, nem is meglepő, hogy akár a világ végére is képes elmenni, hogy legalább egy múzeumban jól megtapogathassa őket. Persze, kísérője is mindig akad, az egyik ilyen „áldozat” Hadházi László volt.

Ha nem ugrasz, eltörik az ujjaidat: így repült Aranyosi!

Részlet az önálló estek 3. részéből:

A felkészülés, a fűben legelés, a halálfélelem, majd a felszállás… miközben lentről repkedő kis pitypangokat láthatunk, fentről egészen más átélni, amikor kidobnak egy száguldó repülőgépből…

Kíváncsi vagy a sztori elejére? Kattints ide!

Hogyan keveredett Aranyosi illegális ejtőernyőzésbe?

Részlet az önálló estek 3. részéből:

„Pofád befogod” – nagyjából ez lehetett a kulcsszó, amikor a humoristát Robi haverja sutyiban elvitte ejtőernyőzni. A miskolci reptér (mert van ilyen) még sosem láthatott ilyen para áradatot.

Kíváncsi vagy a sztori folytatására? Kattints ide!

Készülj te is Aranyosi Péterrel az önálló estjére!

Részlet az önálló estek 3. részéből:

Kíváncsi vagy, mit csinál a humorista, mielőtt színpadra lépne? Férfiként azért neki is készülődnie kell, mindig „kicsinosítja magát”, hogy teljes harci díszben léphessen a közönség elé.

Tanulj meg jógázni a Showder Klubosokkal!

A humorshow fellépőire mindig számíthatunk, ha egy kis nevetés után sóvárogna a szívünk, mostantól ráadásul önálló esteken ismerhetjük meg őket még jobban. Gondoltad volna például, hogy Hajdú Balázzsal tornázhatsz?

„Buddhista vagyok, de magyar buddhista” (Hajdú Balázs)

Részlet az önálló estek 2. részéből:

Meditálás, jógázás? Balázs nemcsak a lassú beszéddel hozza meg a nyugalmat az életébe, de plusz gyakorlatokat is tesz ennek érdekében! Nyugi, neked is segít benne!

Nézd meg itt a teljes adást!

Vissza a gyerekkorba: ismerd meg Hajdú Balázs családját!

Részlet az önálló estek 2. részéből:

Sok minden kiderülhet valakiről, ha jobban megismered a családját! Most eljött az alkalom, hogy időutazzunk kicsit, hiszen Balázs mesélt pár sztorit a gyerekkoráról!

Nézd meg itt a teljes adást!

Hajdú Balázs a gimis elmék pallérozója? Úgy bizony!

Részlet az önálló estek 2. részéből:

Gondoltad volna, hogy a humorista a poénok mellett még egy gimnáziumban tanít? Őt is meglepi a dolog, persze a jól összerakott, rafkós önéletrajznak nagy ereje van!

Nézd meg itt a teljes adást!

Hajdú Balázs képekben mondja el...

Részlet az önálló estek 2. részéből:

A humoristának nem sok képe van, mert úgyse nézegetné őket, most mégis fotókkal mesélte el, hogyan is jutott el oda, ahol most van! Kíváncsi vagy a pici Balázsra?

Nézd meg itt a teljes adást!

DOMBI: A legtöbb RTL-es műsor áldozatul esett a paródiának

Dombóvári István és a Showder klub különkiadással jelentkezik. Dombi úgy érezte, eljött az idő arra, hogy önálló esttel rukkoljon elő, de nem csak stand upolni akart, hiszen a humor elég tág fogalom, amibe beletartozik a paródia is. Hogy mely műsorok estek áldozatul a humoristának, kiderül a videóból.

Dombóvári István önálló esttel rukkolt elő

Dombóvári István azért szeretne a Fókuszba kerülni, mert péntek este lesz adásban első önálló estje, amelyben majd 50 percen keresztül szórja majd a poénokat. Polyák Alexandra riportja.

Egy este Dombóvári Istvánnal!

Különleges adással jelentkezik a Showder Klub: a színpadon most Dombóvári István veszi át a hatalmat, persze ő sem marad egyedül, segítsége is akad a humorkodásban. Egyetlen műsor sincs biztonságban! Vigyázat, Dombi támad!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való