KERESÉS search-close

íjász

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "íjász"

ELHIVATOTT: Andornak amputálni kellett a lábát, de álmairól így sem mondott le

Andor tehetséges íjász, de egy autóbalesetben elvesztette a bal lábát, ezért most kerekesszékkel indul a versenyeken. Majdnem három hétig küzdöttek az orvosok a fiú lábáért, hétszer műtötték, de végül amputálni kellett. A fiú elhivatottságára jellemző, hogy a műtét után 10 nappal már újra versenyzett. Andor legnagyobb álma, hogy a paralimpián egyszer dobogóra állhasson, ehhez azonban először egy speciális műlábra lenne szüksége, amire a családnak nincs pénze. Ha szeretne segíteni Andornak, itt megteheti: Kollár Andor, OTP, 11773463-01075379.

 

Az az álma, hogy kijuthasson a paralimpiára - műlábra gyűjtenek a kisfiúnak

Amputálni kellett a lábát, de a műtét után tíz nappal már versenyzett egy 11 éves alsónyéki kisfiú. Andor tehetséges íjász, de egy autóbalesetben elvesztette a bal lábát, ezért most kerekesszékkel indul a versenyeken. Szeretné valóra váltani az álmát, dobogóra állni a paralimpián, de ehhez először egy sportolásra alkalmas műlábra lenne szüksége, amire a családnak nincs pénze. Ha szeretne segíteni a családnak itt megteheti: Kollár Andor: OTP: 11773463-01075379.

 

Világjátékok: Kakas István aranyérmes!

Kakas István a Wroclawban megrendezett világjátékokon történelmet írt: elérte a magyar terepíjászat legnagyobb sikerét, aranyérmet szerzett! Most Peller Anna is íjásznak állt!

Magyar íjásztól tanul Matt Damon

Gyorsan tanul és tehetséges - ezt mondta az RTL Híradónak Matt Damonról az a lovasíjász-oktató, aki a hétvégén tanította az amerikai filmsztárt a pasaréti lovardában. Damon következő szerepében egy olyan harcost alakít, akinek sokat kell lovagolnia, ezért kért lovasíjász-oktatást Kassai Lajostól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való