KERESÉS search-close

érdek

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "érdek"

Rüsztem pasa: „Ettől a perctől a házasságunk nem más, mint egy érdekszövetség!”

Mihrimah láthatóan belehabarodott az őt gyógyító spanyol orvosba, aki szinte már-már viszonozta a szultána féltve őrzött érzelmeit. Azonban Mihirmah elkövette azt a hibát, hogy azt hitte, Rüsztem ebbe nem fog beleszólni. Ennek ellenére a pasa majdnem megölte a férfit, mikor meglátta a házukban, és féltékenységében még a szultánának sem kegyelmezett. 

Kornél megtudja, hogy Lili

Herczegné mindent bevet, hogy elérje célját. Úgy tűnik, ezúttal sikerül megvalósítania tervét: Kornél végleg csalódott Pirosban...

Kíra kimagyarázza eltűnését, és kibékül Bécyvel

Milán egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Milán már azt hiszi, a lány őt választotta, de a lány végül elhagyja, és visszamenekül Bécy karjaiba.

Pénz vs. szerelem - beszélgetés a fiatal nők házasodási szokásairól

Divatba jött a fekete menyasszonyi ruha. Ez a téma pedig remek táptalaja volt egy jó kis beszélgetésnek. Csak sztereotípia, vagy van némi valóságalapja annak a felvetésnek, miszerint a fiatal nők csupán érdekekből házasodnak össze idősebb férfiakkal?

A nők csak a pénzre hajtanak?


szerző:
2015.05.15. 17:11
A nők csak a pénzre hajtanak?

Szerintetek mennyire igaz az, hogy a csajok olyan pasikra buknak, akiknek sok pénze van?  Valóban ennyire pénzéhes a gyengébbik nem? Írjátok meg kommentben, ti mit gondoltok erről a témáról!

Karola rájön, hogy Félix csak kihasználja Regit

Félix ráveszi Reginát a közös üzletre, és elhiteti vele, hogy mennyire szerelmes belé. A büfékocsi tulaja közli Félixszel, hogy már odaígérte másnak a hamburgeres kocsit, ő azonban elűzi a másik vevőt, és újra lefekszik Reginával. Azt azonban nem tudja megakadályozni, hogy Karolának szemet szúrjon az, hogy mennyire kihasználja Reginát.

Házon kívül 13-03-27


szerző:
2013.03.27. 23:30
Házon kívül 13-03-27

Házon kívül: Összefogás egy jó ügy érdekében. A kényszernyugdíjazás csapdájában. A poklot is megjárta a titokzatos palesztin.

Érdekből büntet a rendőrség?


szerző:
2010.07.13. 18:29
Érdekből büntet a rendőrség?

Tizenkét milliárd forint került a rendőrséghez az autósoktól beszedett büntetésekből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való