KERESÉS search-close

építőipari cég

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "építőipari cég"

Sok építőipari céget törölnek

5500 építőipari céget töröltek a cégnyilvántartásból tavaly. Pedig az otthonteremtési kedvezményektől és az alacsony alapkamattól az elemzők az építőipar felfutását várták. Az ágazatban még mindig rengeteg a kifizetetlen számla és a lánctartozás - ezt mondja az Opten céginformációs adatbázis szakértője. A Transparency International szerint azok a vállalkozások vannak jobb helyzetben, amelyek állami megrendeléseket kapnak.

Mészáros Lőrinc új cégével is nyer

Épp 4 hónapos Mészáros Lőrinc új építőipari cége, és máris csaknem 1 milliárd forintos állami megbízást kapott. Orbán Viktor jóbarátja feleségével és lányával alapította a vállalkozást, amely felújítja a szombathelyi püspöki palotát és korszerűsíti a bicskei uszodát is. A DK szerint a NAV-nak vagyonosodási vizsgálatot kellene kezdeményezni Mészáros Lőrinc ellen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való