KERESÉS search-close

élettárs

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "élettárs"

8 évre ítélték az aszalói késelőt

Nyolc év börtön az aszalói késelőnek. Tavaly húsvétkor otthonuk udvarán leszúrta élettársát egy asszony a Borsod megyei Aszalón. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy néhány perc múlva meghalt. A vád szerint a 20 éves nő azután végzett a férfival, hogy meg akarta ütni gyermeküket, amiért kiszaladt az utcára.

A parkban szúrta meg élettársát az asszony

Egy parkban szúrta le élettárást egy nő a gyanú szerint. Tegnap este Mátészalkán italoztak, majd valamin összevesztek, a nő pedig dühében egy késsel megszúrta élettársát. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, úgy tudjuk azóta már jobban van, az állapota stabil. Az asszonyt a helyszínen elfogták és őrizetbe vették a rendőrök, úgy tudjuk mindent beismert.

Késsel támadt anyja élettársára egy 15 éves sükösdi fiú

Letartóztatta a kecskeméti bíróság azt a 15 éves sükösdi fiút, aki pünkösd vasárnap szívtájékon szúrta anyja élettársát. A férfit újra kellett éleszteni, a kés az egyik verőerét találta el, életmentő műtétet hajtottak végre rajta a kórházban. A fiú beismerte tették, de nem tett vallomást. 

Így fogták el a kommandósok azt a lőfegyveres férfit, aki élettársára támadt

Kommandósok fogtak el egy férfit Győrben, miután valószínűleg alkohol és gyógyszerek hatása alatt élettársára támadt, majd bezárkózott a lakásába. Azért a terrorelhárítókat riasztották, mert a férfinak több lőfegyvere is volt. A kommandósok végül kihozták, és zavart állapota miatt mentő vitte el. Az engedéllyel tartott fegyvereit lefoglalták.

Eltávozást kapott a börtönből, megfojtotta élettársát

Mindent beismert és lemondott a tárgyalás jogáról, majd miután megtudta, hogy több mint 23 évet is kaphat, meggondolta magát. A férfi tavaly júniusban eltávozást kapott a börtönből, majd a vád szerint egy cipőfűzővel megfojtotta élettársát Nagyecseden. Egy nap bujkálás után fogták el a rendőrök.

Féltékenység miatt késelhette meg élettársát

Féltékenység miatt szúrt - információink szerint ezt mondta a férfi, akit szerdán azért vettek őrizetbe a rendőrök, mert otthonukban megkéselte az élettársát. Úgy tudjuk, azt mondta, az asszony nagyon féltékeny volt, emiatt rendszeresen vitatkoztak.

Megölte, majd feldarabolta élettársát egy 27 éves nő?

Megviselte az ügy és nem akar róla beszélni. Ezt üzente Híradónknak annak a nőnek az anyja, aki a gyanú szerint február végén Bécsben megölte élettársát, feldarabolta holttestét, majd a maradványokat bőröndben, telekocsival hozta haza, és Jászalsószentgyörgyön elrejtette.

Saját kertjében ásta el barátnője holttestét

Megfojtotta a barátnőjét, majd elásta a kertben egy 44 éves nő Szegeden, a rendőrök gyanúja szerint. A gyilkosság tavaly májusban történt, de a holttest csak tegnap került elő. A két nő élettársi kapcsolatban élt. A gyilkosságot vita előzhette meg, majd a testet az élettárs egyik barátja segített eltüntetni. Ezután összeköltöztek és csaknem egy évig éltek a halott asszony házában.

10 hónapos kislánya előtt szúrta le volt szerelmét

Az egész falu ledöbbent Kajárpécen, miután megtudták, hogy milyen gyilkosság történt a békésnek hitt kis településen. A holtan talált lányt a volt élettársa szúrta le egy veszekedés után. A szörnyűség közben ott volt a lány 10 tíz hónapos kisbabája is, őt szerencsére nem bántotta a brutális ex-barát.

Terrorizálhatta élettársát a nő

Szomszédai szerint terrorizálta élettársát az a drégelypalánki nő, aki a gyanú szerint a hétvégén mellkason szúrta párját. A helyiek szerint sokszor veszekedtek, a férfi emiatt többször az autójában éjszakázott. Ismerőseik azt mondták, ezúttal is ez történt: miután az asszony késsel megfenyegette, ő a kocsijába menekült, de élettára utánament, kirángatta, majd megkéselte.

18 évet kapott a késes támadó

Sokkal enyhébb ítéletre számított, 18 év fegyházat kapott az a férfi, aki 2017-ben egy éjjel megkéselte volt élettársát és annak három gyermekét, majd napokig bujkált a rendőrök elől. Kiderült, szerelmes volt egykori párja akkor még csak 15 éves lányába, akit teherbe is ejtett. A gyerek anyja eltiltotta őket egymástól, a férfi ezután dühében, részegen betört a házukba, ahol késsel támadt a családra.

Féltékenységből szúrhatta le élettársa

Féltékenységből szúrhatta le élettársa azt a 64 éves férfit, akit csütörtök délelőtt találtak holtan egy balassagyarmati lakásban. Lakótársuk szerint a pár sokat veszekedett, legtöbbször olyankor szólalkoztak össze, ha ittak. Ilyenkor szinte mindig megcsalással vádolták egymást. A nő a rendőrségen beismerte, hogy ő szúrta meg a férfit.

Beledi késelés: többször is megszúrta élettársát

Mindene tiszta vér volt - ezt mondta a megkéselt nőről a szomszédja. A 49 éves áldozat és élettársa összeszólalkozott, a férfi ezután támadt rá, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A játékkonzol rabságában


szerző:
2018.04.13. 18:00
A játékkonzol rabságában

Evelinnek elege van, hogy párja, Norbi állandóan a telefont és a játékkonzolt nyomkodja, miközben ő a házimunkával bajlódik. Szeretné, ha élettársa változtatna bosszantó szokásán. Vagy ez már gyógyíthatatlan függőség a fiúnál?

Nem kell börtönbe mennie a feltételezett gyilkosnak

Egyelőre nem kell börtönbe mennie annak a nőnek, aki a gyanú szerint három napja ittasan, egy konyhakéssel szíven szúrta a szintén ittas, ágyban fekvő élettársát.

Bérgyilkosokat fogadhatott a nő

Sírva érkezett és sírva távozott - hat év fegyházra ítélte a bíróság azt a nőt, aki a vád szerint bérgyilkosokkal ölette meg élettársát még 1997-ben. Egymillió forintot, arany ékszereket és az áldozat autóját ajánlotta annak, aki megöli a férfit.

 

Gyerekei előtt kínozta, verte élettársát

Vádat emelt az ügyészség egy kegyetlen kecskeméti férfival szemben. Az ügyészség szerint másfél hónapon keresztül válogatott módon bántalmazta élettársát. A szomszédok ebből semmit sem vettek észre…Megrázó tudósítás!

 A feldolgozhatatlan gyász vezette rá a nagymamát a testépítésre

Veronika élete egy óriási veszteséggel változott meg végérvényesen. Egy éve elvesztette élettársát, és nem bírta feldolgozni a fájdalmat. Azután rátalált a testépítésre, és minden megváltozott. Eleinte azért csinálta, hogy lefárassza magát, és tudjon aludni. Mostanra viszont már életformája lett az edzés, olyannyira, hogy nemrég senior versenyen is indult.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Féltékenységből ölhetett

Féltékenységből ölhetett, előzetesbe került. Ügyvédjét meglepve kérte előzetes letartóztatását a bírótól az az 55 éves férfi, aki még december 23-án végzett 70 éves élettársával a Bács-kiskun megyei Szabadszálláson. Az RTL Híradónak nyilatkozó védő szerint a férfi örült, hogy a rendőrök megtalálták, nyomasztotta a gyilkosság. A nő holttestét kedden találták meg, a férfit még aznap éjjel elfogták.

Elásott női holttest az erdőben

Elásott női holttestet találtak a rendőrök a jászfelsőszentgyörgyi erdőben. Azonosítása után kiderült, hogy az asszonyt meggyilkolták. Több mint egy éve eltűntként keresték. Volt élettársát gyanúsítják az emberöléssel. Őt ma előzetes letartóztatásba helyezték. Úgy tudjuk: azt mondta, hogy családi vita miatt ölte meg a nőt.

Két gyilkosság ugyanabban a házban

Két gyilkosság néhány hónap különbséggel, ugyanannál a háznál, Apajon. Először az ott élő nő élettársa ölte meg az egyik ismerősét az épületben. Börtönbe került, a nő pedig új élettársat választott. Azonban ő is gyilkolt, a gyanú szerint megölte az asszonyt.

 

Életveszélyben a megkéselt nő

Brutális támadás, megkéselte élettársát egy pécsi férfi. A 19 centiméteres késsel többször mellbe és hátba szúrta a nőt. A szomszédok az asszony segélykiáltását hallották, aki az erkélyen keresztül akart menekülni. A rendőrök hamar elfogták a késelőt, a bíróság ma egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte. A megkéselt nőt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Azért ölte meg a nőt, mert az el akarta hagyni

Túl van az életveszélyen az a 13 éves Spanyolországban élő magyar fiú, akit szerdán apja sebesített meg egy késsel. A kamasz és 11 éves húga anyjukat próbálták védeni. A nőt végül halálra szurkálta élettársa. A két gyereket kórházban ápolják, már jobban vannak. A Külügyminisztérium tájékoztatása szerint a gyerekekre az anya két kint élő testvére vigyáz. Csak a családtagok látogathatják őket a kórházban. A Külügyminisztérium szerint valószínű, hogy a gyerekek gyámjai az apai nagyszülők lesznek majd.

Nem vette észre, hogy halálra késelte

Már előzetesben van az a hevesi férfit, aki szerdán megkéselte az élettársát. Részegen összevesztek valamin, majd megszúrta a nőt. Ezután mindketten lefeküdtek aludni. Mire a férfi felébredt, élettársa már halott volt. A késelőt emberöléssel gyanúsítják.

„Be voltam hallucinálva, azóta nem drogozom”

Elnézte a házszámot, a szomszédból akarta erőszakkal hazavinni élettársát egy férfi Hevesen. A kabaréba illő eset tavaly októberben történt, most emeltek vádat ellene. Az élettársa a szüleihez költözött, onnan akarta hazavinni. Helyette egy házzal odébb tört be: szétverte az ajtót, a berendezést, és az ott lakó, terhes fiatal nőt vitte volna el. Stábunknak csütörtökön azt mondta, kábítószer hatása alatt volt, de azóta leszokott, és az élettársával is kibékültek. 

Örökbefogadott fiát venné feleségül egy amerikai férfi

Évekkel ezelőtt Amerikában sem gondolták volna, hogy egyszer legális lesz a melegházasság, így sokan más lehetőséget kerestek annak érdekében, hogy törvényileg is családként kezeljék őket. Az örökbefogadást választották, de most éppen ez az, ami megakadályozza, hogy összeházasodhassanak. 

Legalább százszor bántotta az élettársát

Több mint százszor verhette meg élettársát egy férfi Budapesten a gyanú szerint. A héten kapták el, miután annyira megverte a nőt, hogy kórházba kellett vinni. Az asszony a rendőrségen is védte élettársát, azt mondta, hogy sose bántotta.

Élettársa késelte meg az asszonyt

Hason, mellkason és karon szúrta volt élettársát egy férfi Szolnokon. A nő ugyan súlyosan sérült, de még volt annyi ereje, hogy elmeneküljön és segítséget kérjen. A szolnoki kórházba vitték. Sebeit ellátták, már jobban van. A késelőt elkapták a rendőrök.

Hónapokig hallgattak a gyilkosságról

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly novemberben megölte, majd elásta barátját a Pest megyei Apajon. A korábban szobafestőként dolgozó gyanúsított egyelőre nem adott pontos magyarázatot tettére, csak annyit mondott, hogy a férfi rátámadt élettársára, ezért ölte meg, ráadásul részeg is volt.

Mihez van joga az élettársnak?

Sok kérdés vetődik fel az élettársak jogaival kapcsolatban, hiszen akár öröklésről, akár vagyonmegosztásról vagy gyermekfelügyeletről van szó, teljesen más szabályok vonatkoznak rájuk, mint a házasokra.

Megszúrta élettársát, majd hívta a rendőröket

Mellkason szúrta élettársát egy 24 éves nő egy Nyíregyházához közeli tanyán. Veszekedés közben ragadott kést, és szúrta meg a férfit, majd hívta a rendőröket. Egy percig sem tagadta, hogy mit tett. Élettársát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A nőt előállították a rendőrök, de azóta már újra szabadlábon van.

Brutálisan végzett kislányával


szerző:
2015.04.08. 18:01
Brutálisan végzett kislányával

Előzetes letartóztatásba helyezte a tatabányai bíróság azt 41 éves nőt, aki a gyanú szerint egy tatai panzióban megölte 8 éves kislányát. Az asszony nem tett vallomást, ügyvédjének azt mondta, megbánta a tettét. Híradónk beszélt a nő mostani élettársával. Ő és a gyerek apja napokig próbált kapcsolatba lépni a nővel a húsvéti hétvégén, mindvégig azt hazudta nekik, hogy a gyerek barátokkal, ismerősökkel játszik. Pedig a kislány ekkor már valószínűleg napok óta halott volt.

Leszúrta barátját, majd kihívta a rendőröket

Leszúrta élettársát majd kihívta, és meg is várta a rendőröket egy asszony Vértesszőlősön. Azt azonban még nem lehet tudni, mivel indokolta tettét. A rendőrök jól ismerik a párt. Egy hónapja már jártak náluk, akkor a nőt szúrta nyakon a férfi, de ő megbocsátott párjának.

 

Vasrúddal verte agyon élettársát egy nő

Vasrúddal verte agyon élettársát egy nő Oroszlányban. Egy vita durvult el.  A nő saját maga hívta a rendőröket, mindent beismert. Vallomása szerint azért gyilkolt, mert a férfi kérdőre vonta, hogy miért nem hozott neki italt.

Előzetes: Vasrúddal verte agyon élettársát egy nő

Egy vita durvult el. A nő maga hívta a rendőröket, és mindent beismert. Vallomása szerint azért gyilkolt, mert a férfi kérdőre vonta, hogy miért nem hozott neki több italt. Miután brutálisan megverte az élettársát, lefeküdt aludni. A rendőröket reggel azután hívta, hogy észrevette, a férfi már nem él. A szomszédok jól ismerték a párt. Hogy mit mondtak róluk, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.
 

Élettársaknak kevesebb szocpol jár

Különbséget tesz a házastársak és az élettársak között a kormány az új szocpol szabályoknál. Ha a házastársak bevállalnak egy újabb gyereket, jár nekik a magasabb támogatás, az élettársaknak azonban ilyen lehetőségük nem lesz.


 

Megszólal a büntetőügyben gyanúsított főrendőr párja

Dr. Gulyás Imre, a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának egykori vezetője jelenleg 8 hónapja tölti előzetes letartóztatását. A Vizoviczki-ügy egyik tavaly letartóztatott, korrupcióval gyanúsított rendőre. Közben megszületett kisfián életmentő szívműtétet hajtottak végre.

Fókusz 13-02-08


szerző:
2013.02.08. 20:55
Fókusz 13-02-08

Fókusz: Megszólal! - Az évtized büntetőügyében gyanúsított főrendőr élettársa. A férfit az éjszaka császáraként emlegetett V. László ügyével hozták kapcsolatba. Rockisten - Találkoztunk Slash-sel, a Guns N’ Roses egykori szólógitárosával, aki magánéletébe is beavatott minket. Igazából szerelem - Először beszél kapcsolatukról Vastag Tomi és kedvese. Mit gondol Tomi arról, hogy barátnője bátyja táncpartnere?

Másfél éve senkinek nem adott interjút!

Stohl András élettársa először beszél a megrázkódtatásokról, és az újrakezdésről. Ancsika nem titkolja: a mélypont akkor érkezett el, miután a színész kiszabadult. Életük legnehezebb időszakáról otthonukban meséltek a Fókusznak.

Lajos László anyja tisztázta az érthetetlen tragédiát

Csézy volt élettársának édesanyja szerint fia nem tudta túltenni magát az őt ért veszteségeken. Üzleti ügyei már nem úgy alakultak, ahogyan korábban, és élete szerelme elköltözött tőle. László testvérei is először beszéltek a nyilvánosság előtt.

Magánéleti gondok miatt halhatott meg Csézy párja

Az Eurovíziós Dalfesztiválon ismertté vált Csézy eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette párját. A rendőrség vizsgálja miért és hogyan halt meg a férfi.

15 évet kapott a kegyetlen gyilkos

A 40 éves bökönyi férfi halálra verte élettársát, korábban megverte apját és Down-szindrómás unokaöccsét, akinek maradandó sérülést is okozott.

Féltékenységből zárta be és erőszakolta meg

Nem tudta elviselni, hogy prostituáltként dolgozik, ezért tartotta fogva.

9 évet kapott a féltékeny volt élettárs

A fiatalember a vád szerint 2008-ban dulakodás közben megölte volt élettársát Kőbányán.

Rálőtt az utcán élettársára


szerző:
2010.03.16. 23:43
Rálőtt az utcán élettársára

Mivel a fegyver nem sült el, fojtogatni kezdte a nőt. A férfi végül futva menekült a rendőrök elöl.

Felgyújtotta párját egy szabolcsi férfi

Bántalmazta, majd benzinnel lelocsolta és felgyújtotta élettársát egy férfi kedden hajnalban.

Fura csavar az örökbefogadásnál

A meleg párok, ha bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek, ezután sem fogadhatják örökbe egymás gyerekét.

Botrány Flipper Öcsi öröksége körül VIDEÓ

Azzal került címlapokra az elhunyt zenész édesanyja és élettársa, hogy veszekednek a hagyatékon.

Útmutató anyakönyvvezetőknek melegekhez

Sokuk nem tudta, hogy milyen megszólításokat, kifejezéseket használhat, hogy ne sértse az előttük megjelent párokat.

Bosszúból késelt az asszony


szerző:
2009.06.15. 11:11
Bosszúból késelt az asszony

Tízszer szúrta mellkason egy késsel az élettársát egy komáromi asszony, mert a férfi kizárta a lakásból.

Életbe lép a bejegyzett élettársi viszony

Sólyom aláírta a törvényt, így július 1-től a meleg párok regisztrálhatják kapcsolatukat.

Bejegyezhető az azonos neműek kapcsolata

Bejegyzett élettársi kapcsolatot két, 18. évét betöltött, azonos nemű személy létesíthet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való