KERESÉS search-close

élet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "élet"

Magyarok, akik Máltán kezdtek új életet

Van, aki a szerelem segítségével tanult meg itt angolul, másnak pedig már itt született a gyermeke. De van olyan is, aki egyszerűen csak kalandra vágyott, és itt ragadt. Magyarokat mutatunk be, akik úgy döntöttek, kipróbálják, milyen az élet Máltán, és nem bánták meg.

Egy város, ami nem alszik: így élnek Las Vegasban a magyarok

Egy város, ami nem alszik, ahol a fények soha nem hunynak ki. Mindenki jókedvű és vidám, mert szórakozni, pénzt költeni érkezik ide. A vibráló hangulat pedig magával ragadó. Olyannyira, hogy számos turista később itt telepszik le, ahogy tette annak idején több magyar is...

Rékasi Károly: „Az életemmel egyáltalán nem vagyok elégedett”

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A Story Extra a Barátok közt sztárjait kérdezte erről.

Elégedett vagy az életeddel?


szerző:
2018.10.17. 16:20
Elégedett vagy az életeddel?

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A nap kérdésében a Barátok közt sztárjait faggattuk. 

Ilyen az élet a híres szülők árnyékában!

Sokan azt mondják, ha híres az apád, sokkal könnyebben érvényesülsz. Hogy ez az elmélet igaz-e, csak azok tudják, akik híres szülők gyermekeként indultak el az életben. Közülük többen is azt állítják: nekik a társaiknál sokkal többet kellett letenniük az asztalra, hogy tehetségüket szélesebb körben is elismerjék – erről készült riport pontosan három évvel ezelőtt.

Miért érdemes élni?


szerző:
2018.09.04. 16:30
Miért érdemes élni?

Miért érdemes élni? Boldogság? Szeretet? Pénz? Utazás? Erről kérdeztünk sztárjainkat.

Báró már majdnem megérkezett

Már majdnem a telelőhelyére ért az ország egyik legismertebb gólyája! Báró már csak 150 kilométerre van a céltól a jeladó szerint.

Van rendszer az életedben?


szerző:
2018.08.03. 16:50
Van rendszer az életedben?

Van, aki még azt is megtervezi, hogy 5 nap múlva mit fog ebédelni, más képtelen 1-2 óránál előrébb gondolkodni. A túlzott szabályok gúzsba köthetnek, viszont megkímélnek a meglepetésektől. Vajon sztárjaink életében mennyire van rendszer?

Kiss Tibi körül zajlik az élet!

A Quimby énekese nem tagadta, hogy volt egy időszak az életében, amikor nem csak a zenei karrierje, de még az élete is veszélyben forgott - erről mesélt öt évvel ezelőtt a Reflektor magazinnak.

#HAT KÉRDÉS: mennyire ismered Palvin Barbit?

Szerinted az idei Szigeten is összefuthatsz Palvin Barbival, hova megy a családjával nyaralni, mi a kedvenc étele, és vajon van jogsija? A szexi magyar modell egyenesen New Yorkból érkezett a budapesti divat és jótékonysági party-ra, ahol Lakatos Márk faggatta ki a szépséget.  

Forrás: Lakatos Márk

CSÁNGÓ DANI:

Dani 14 éve ül kerekesszékben, dolgozik, egyetemen tanít, saját projektjeit csinálja, társainak segít, fesztiválokra jár, csajozik, vagyis éli az életét, úgy, ahogy mindenki. Azonban hosszú út vezetett idáig.

Kelet és Nyugat-Magyarország – két külön világ?

Az ország legszegényebb és leggazdagabb településein jártunk. Míg keleten reggelire sincs pénz, nyugaton megszokott a tengerparti nyaralás. 300 kilométer választja el egymástól őket, mégis, mintha két külön világ lenne.

Vadonatúj talk show az RTL Klubon!

Pont egy évvel ezelőtt tettük közzé, hogy vadonatúj talk show-t indít az RTL Magyarország, a beszélgetős műsor házigazdája pedig Nádai Anikó lesz. Kiderült, hogy az Anikó #show-ban a műsorvezető civilekkel beszélget majd hétköznapi témákról. Azt is megtudtuk, hogy drámára is számíthatunk majd, és nem fognak hiányozni az érzelmek sem.

Hogyan lehet hatvan és száz között nem besavanyodni?

Anyu egy atomnagy repper, ezt mondja a fia a hatvan éves Kati mamáról, akinek öt unokája van és hatalmas nézettsége az interneten. A zumbanagyi, a hatvankilnc éves Erzsike, vagy a 76 évesen fülig szerelmes Icuka sem akarja megadni magát az életnek.

Istenes Bence imádja az életét

Istenes Bence a Fülöp-szigeteken gőzerővel dolgozik a Survivor legújabb évadán, Instagramját követve pedig a mindennapjaiba is betekintést nyújt.

 

Cinthya Dictator: ˝Elvonási tüneteim voltak˝

A Kifőzde mai vendége hihetetlen őszinteséggel éli életét. Cinthya elárulta, hogy egy igazán nagy mérföldkőhöz érkezett, ahol szintén ezt a szemléletet képviseli.

Megmutatjuk, milyen elképesztő luxusban élnek a világ leggazdagabb focistái

Barcelona – Real Madrid, az El Clasico. A két spanyol focicsapat vasárnap esti összecsapása minden sportrajongó számára ünnep, mi azonban most egy kicsit más szemmel tekintenénk a legjobb játékosokra...

Szulejmán: Ibrahim pasa megvédte Szulejmánt

Öt évvel ezelőtt a híres török sorozat egy igen izgalmas pillanathoz ért: az egyik imádság alatt a szultánt megpróbálták megölni, csakhogy a pasa még időben vette észre a támadót. Ibrahim pedig egyáltalán nem gondolkodott azon, hogy a tőr elé ugorjon, vagy sem…

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Így él Európa egyetlen vak tűzoltója

Zoli egész életében látássérült volt, néhány éve pedig teljesen vak. Iskolába viszi a fiát, dolgozni jár, ő Európa egyetlen vak tűzoltója. Mikor megtudta, hogy végleg megvakul, akkor is a munkára koncentrált, és tudta, hogy számítanak rá, és tartozik egy közösséghez, a tűzoltókhoz.

Delhusa Gjon: „A zene olyan, mint a napsugár”

Az énekes már alig várja, hogy belépjen a stúdióba, hiszen hamarosan egy meglepetésvendég érkezik hozzá. Delhusa őszintén mesélt rajongótáboráról és a zene szeretetéről.

Tóth Eduárd megtanít az életre!

Részlet a 21. évad első részéből:

Mitől jó a házasság? Mik a tejfakasztó buli veszélyei? Mi az a„rántott segg”? Edu választ adott minden kérdésre!

A teljes adást itt tudod megnézni!

Hürrem: „Nem akarok élni, nem akarok így!”

A szultána ráeszmél, hogy a saját hibája miatt halt meg a fia, és sosem gondolta volna, hogy Musztafa megöletésével Cihangir halálos ítéletét is aláírja. Hürrem annyira összetörik a fia elvesztése miatt, hogy önmaga halálát kívánja, mert úgy érzi, így már nem tud tovább élni. 

Rékasi Károly egész életére kihat balesete

A Barátok közt színésze kolléganőnknek őszintén mesélt arról is, hogyan hatott az életére a baleset és miként csapódott le benne, hogy még a klinikai halál állapotából is sikerült visszatérnie?

Valóságshow: Pumpedék a tévében!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy kamerák követik Gabót és kedvesét mindenhová, miközben a kigyúrt srác akkor éppen szóba sem állt barátnőjével, anyjával pedig folyamatos volt az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehettünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshettünk be, a család és a barátok is szerephez jutottak…

Sokkal tovább élhetünk, mint eddig hittük! De meddig?

Jó lenne, mondjuk 120 évesen ejtőernyőzni? 130 évesen vígan tornászni, vagy fél évszázaddal a nyugdíjba menetel után lazán kondizni? Lehet, hogy nemsokára eljön ez az idő is. A legújabb kutatások szerint ugyanis sokkal tovább képes az ember élni és fiatal maradni, mint eddig hittük. De vajon meddig?

Schwarzenegger elárulta sikerének titkát!

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerája előtt egyszerűen nem maradt titok, ami a filmsztárból lett politikust illeti. Egyszerűen mindenhova elkísérték Arnoldot, aki meg hozta a sajátosan humoros formáját.

Kasszasikerek főszereplői lettek

Három különeges és elismert színésznő, akik mind egy határon túli kis településen álmodtak egy nagyot. Kitörtek és kasszasikerek főszereplői lettek. Borbély Alexandra, Kerekes Vica és Petrik Andrea, akiknek sikerült.

 

8 év után szent a béke?


szerző:
2018.02.21. 18:00
8 év után szent a béke?

Péter a nővérével, Krisztinával szeretne kibékülni, akivel a sok nézeteltérés miatt közel 8 éve nem találkozott. A fiú szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy örök harag legyen közöttük, így elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Az életben is tökéletes páros Solti Ádám és Görgényi Fruzsina!

A színészek nemcsak a sorozatban értik meg olyan tökéletesen egymást, hanem a való életben is. Hogy ennek mi a titka, illetve hogyan érezték magukat a fotózáson, arról Fruzsi és Ádám is örömmel meséltek nekünk.

Mik azok a mormonok?


szerző:
2018.02.07. 06:00
Mik azok a mormonok?

Alkoholt, kávét, zöld teát nem isznak, nem cigiznek, havonta egyszer huszonnégy órás böjtöt tartanak. Fizetésük tíz százalékát egyházuknak adják. Mindenük a család, gyakran négy öt gyereket nevelnek. Ryan Gossling és Christina Aguilera is ilyen családban nőtt fel. Magyarországon ötezren vallják magukat mormonnak.

Milánnak szörnyű hírrel kell szembesülnie!

A fiatal fiú épphogy kezdte jól érezni magát a Mátyás király téren, mikor egy váratlan dolog mindent felborít az életében.

Szebb életet hazudunk?


szerző:
2018.01.31. 08:30
Szebb életet hazudunk?

Manapság egyre többen vannak olyanok, akik a látszatnak élnek. Ez akkor a legnehezebb, amikor olyan élethelyzetbe kerülünk, ahol szembesülnünk kell a „valódi életünkkel”, és azzal, hogy hol tartunk. Egy ilyen alkalom például egy osztály- vagy évfolyamtalálkozó.

Damu Roland konyhán dolgozik

A jobb napokat is látott színész kisegítőként vesz részt egy konyha életében. Úgy érzi, igazságtalanul ültették kispadra a színházak és szinkronstúdiók. Máig nem tudta megemészteni, hogy nem tud megélni szeretett szakmájából. Könnyeivel küzdve beszélt helyzetéről.

„A gyermekeim a legfontosabbak” – Viki, Attila, Tomi, Marci és Milán története

Van úgy, hogy egy kapcsolat tönkre megy, még úgyis, ha már több gyermek van a családban. De mit tehet ilyenkor egy édesanyja, aki tudja, romokban a házassága, jön a harmadik baba és egyszerűen nincs mit tenni, így kell tovább csinálnia, az élet megy tovább…

Sosem késő a jó útra térni!

Bea és Gusztáv a fiukat, Pistit szeretnék jobb belátásra bírni. A 19 éves fiú állandóan keresi magának a bajt, és kétes ügyekbe keveredik, ráadásul a hiányzások miatt még az iskolából is kirúgatta magát. Vajon Pisti már a teljes életét elrontotta?

A műsorvezető cukorbetegen is teljes életet élhet

Három évvel ezelőtt a Reflektor magaziban mesélt arról Kovács Áron, hogy egészen kiskorában, kilencévesen diagnosztizálták a cukorbetegséget nála, nemrég pedig úgy döntött, megmutatja sorstársainak, hogy emellett a betegség mellett is lehet teljes életet élni.

Tragédiák sorozatával kellett megküzdenie ÉNB Emesének

Két éve annak, hogy egy új színfolt tűnt fel az albérletben, aki akkor már több mint egy hónapja gazdagította az Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudtak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őrzött a fiatal lány, amit a Fókusz kiderített.

Ungár Anikó eredetileg nem is bűvész szeretett volna lenni?

A bűvésznő arra esküszik, hogy először érzelmeit veszi figyelembe, és csak azután hoz döntéseket. Így lett "hirtelen" nagycsaládos, így vált elismert bűvésznővé is, és kitart amellett, hogy semmit sem változtatna meg életében.

ValóVilág: sorsok a játék után!

VV Bécit és testvérét, Gigit a valóságshow-ban ismerhették meg a nézők. A műsor és a vele járó hírnév az összes egykori villalakó életét megváltoztatta. A Reflektor négy évvel ezelőtt járt utána, hogy mi történt a testvérpárral a játék óta.

˝Nyugodtan halok meg˝ - Nézd vissza a Keresem a családom! megható történetei!

A híres doku-reality hamarosan új évaddal jelentkezik, de addig is nézd vissza azokat a videókat, melyeket nem tudod könnyek nélkül végignézni!

Hogyan boldogulnak a magyarok Montenegróban?

Hogyan lesz egy magyar nő szállodaigazgató ott, ahol ilyen posztban eddig csak férfit láttak? Hogyan válik nyolc év alatt szinte őslakossá egy mediterrán országban, ami tulajdonképpen csak 11 éve létezik? A Montenegró kapujában található Kotori-öbölben, amely a világörökség rész korábban már forgattunk, az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel. Most a balkáni országban boldoguló magyarok mondják el hogyan találták meg éppen ott a számításukat.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

KELEMEN ANNA: Most már meggondolom, mire adok ki pénzt

Kelemen Anna mindig is értett ahhoz, hogy kitűnjön a szőke bombázók egyébként igen sűrű mezőnyéből. Igazi botrányhős, aki szélsőséges viselkedésével gyakran szerepelt ruhában is a magazinok címoldalán.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Rékasi Károly: ˝Bartha Zsolt visszatér a Barátok köztbe!˝

A színész őszintén vallott fájdalomról, örömről és az újrakezdés csodáiról.

Evelin:

Evelin hosszas gyötrődés után végül arra jut, hogy a kapcsolatát csak úgy tudja megmenteni, hogy ha úgy dönt, Danival megy. Dani iszonyú boldog, de Evelint valójában továbbra is komoly kételyek gyötrik.

#szevaszteso: Számoljunk! Mennyibe kerül az élet Új-Zélandon?

Vajon Új-Zélandon a kerítés is kolbászból van? Gyuri és Kata kiszámolta neked!

Szilveszter: „Az életem a tánc!”

Szilveszter 9 éves kora óta táncol, és az elmúlt tíz évben nem telt el nap anélkül, hogy a srác nem perdült táncra. A 19 éves Szilveszter sokszor munkaidőben is táncol, és saját elmondása szerint a hip-hop a mindene!

Bátraké a szerencse? A változás jó? Pszichológus válaszol!

Geist Klára pszichológussal arról beszélgettünk, miért félünk a változástól, és honnan van az a berögződés, hogy az ismeretlen rossz.

Őrület: VV Zsófika főzni tanul

Három éve, pontosan ezen a napon történt, hogy az ex-villalakó fontos döntést hozott, azaz ráébredt, hogy meg akar tanulni főzni. Egyik első kísérleténél a Reflektor stábja is jelen volt, a bevásárlástól a terítésig végigkövethettük az eseményeket.

Van jogunk ahhoz, hogy magunk döntsünk a halálunkról?

Eutanázia. Vajon engedélyezni kell vagy tiltani? Csak az élethez van jogunk, vagy ahhoz is, hogy magunk döntsünk saját halálunkról? Az eutanáziáról több riport is készült. Minden alkalommal elhangoztak érvek és ellenérvek mind a gyógyíthatatlan betegek, mind pedig az orvosok részéről. Most egy szentesi asszony esete miatt vált újra aktuálissá az eutanázia kérdése.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Bréking: Ludwig életben van!

Ági és Liza azt hitték, vége, hogy örökre megszabadultak Ludwigtól. Pedig a java csak most kezdődött el…

A celebek tudják, hogy mi a boldogság titka!

Pumped Gabo, Aurelio, Sebestyén Ági és VV Soma meséltek a boldogság forrásáról. Valóban a pénz az elsődleges oka az örömünknek?

Kiborultak a bulinegyedben élők

Drogdílerek, prostituáltak, emberi ürülék, bűz, és hangzavar. Erre panaszkodik az erzsébetvárosi bulinegyedben élők egy része. Azt állítják, hogy hiába fordulnak az önkormányzathoz, egyszerűen lepattannak róla. Ezért tartottak ma sajtótájékoztatót a hivatal előtt. Az erzsébetvárosi polgármester nem nyilatkozott, de sajtófőnöke azt írta, hogy mindent megtesznek, hogy orvosolják az ott élők panaszait.

 

A 20 éves Szabolcs elárulta, mivel motiválja az embereket

Bár Lovas Szabolcs még csak 20 éves, motivációs trénerként dolgozik. A fiatal srác állítja, hogy a korától függetlenül hallgatnak rá az emberek, és sokan járnak az előadásaira.

Mi történt? Nyugdíjasok lepték el Gáspár Győző villáját!

Hét évvel ezelőtt történt, hogy Győzőék bizony útra keltek, és egy igen érdekes kalandba keveredtek. A családfő lagziba szerette volna vinni kis családját, de sajnálatos módon a járt utat elhagyta egy járatlanért, aminek meg is lett a következménye. Eközben Győző testvére, Zsolti múzeummá alakította a gyönyörű családi házat, és jó pénzért be is engedte az érdeklődőket.

Mi történne, ha megváltoztathatnánk egy dolgot az életünkben?

Mi történne, ha egy dolgot megváltoztathatnánk életünkben? Vajon mi lenne az? Véleményvezéreinket kértük meg, valljanak színt a Story Extrának.

Bennfentes titkokat árult el Völgyesi Gabi!

Két éve, hogy a nagysikerű sorozat kezdetét vette, másképp a Szelfi. A kétgyermekes anyuka a Reflektor nézőinek pedig elmesélte, milyen az élet két gyerekkel egy férjjel és plusz egy kamerával. Gabi beavatott minket a legapróbb részletekbe!

Istenes Bence elárulta, mi hiányzik neki a Fülöp-szigeteken

Istenes Bence már több mint 40 napja éli életét a földi paradicsomban, a Fülöp-szigeteken. Nagy erőkkel zajlik a Survivor forgatása, de Bence még szinte nem létező szabadidejéből is szánt egy kicsit a Story Extrára. Elárulta mi hiányzik neki a legjobban, milyen volt a 30. születésnapját a világ túlsó oldalán tölteni, és hogy mit szól ahhoz, hogy Kiss Ramóna váltja őt az X-Faktor műsorvezetői székében.

Következő rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Aurelio:

A sokszor pityergő Aurelio Caversaccio Facebook-oldalán vallott arról, miért fontos neki május 11-e, és mi történt pontosan három évvel ezelőtt.

Szegénység: Mutatók dzsungelében

A KSH és ennek nyomán az Eurostat szerint is összességében látványosan csökkent a súlyosan nélkülözők száma Magyarországon. Ugyanakkor egyes nehéz helyzetű csoportok nagy többsége továbbra is szegénynek számít. Az eligazodást nehezíti, hogy sokféle fogalom és mérőszám keveredik: szegénység, súlyos nélkülözés, létminimum és ezek különféle mutatói.

Előző rész (2017. április 24.)

Ramóna megvallja Barbinak, hogy nagyon fél új életet kezdeni. Maja nagyon izgatott, mivel egy fontos castingra megy. Mesi úgy dönt, hogy megpróbálja összehozni Kareszt és Hajnit.

Napi jó hír: Olvasással a hosszabb életért

Egy amerikai kutatócsoport vizsgálata alapján kiderült, hogy két évvel tovább élnek azok az emberek, akik olvasnak. Például akik heti 3 és fél órát töltenek a betűk birodalmában, ők kisebb eséllyel haltak meg a kutatás 12 éve alatt.De van még egy jó hírünk: gazdára talált Lüszi!

Következő rész (2017. április 20.)

Vajon hogy fogadja Stella, hogy Piros aznap szabadul? Ágnes úgy dönt, hogy új életet kezd. Emíliát sokkolja Félix vallomása. Tóbiás elkezd gyanakodni Gigire.

Élet lehet az Enkeláduszon

Óriási felfedezés a NASA-tól. Akár élet is lehet a Szaturnusz egyik holdján. A tudósok már tanulmányozzák egy ideje az Enkeladuszt. Mint kiderült, megvannak azok a feltételek, amelyek a földi élet kialakulásához is kellettek. A hidrogén jelenléte különösen fellelkesítette a szakembereket.

Evelin belátja, hogy az egész élete romokban hever

Evelin a többiek puszta gyűlöletével találja szemben magát, ami elől elmenekül. Miközben Gréti este Daninál talál vigaszt, addig Evelin kénytelen belátni, hogy el kell hagynia Budapestet.

 

Előző rész (2017. április 11.)

Evelin kénytelen belátni, hogy az élete romokban hever. Ede titokban a görényeken teszteli az italt, ami rosszul sül el. Mesi megcsókolja Milánt.

1000. adásához érkezik ma este az Éjjel-Nappal Budapest

1000. adásához érkezik ma este az Éjjel-Nappal Budapest. Ha szünet nélkül szeretnénk végignézni, akkor több mint egy hónapig kellene a tv előtt ülni. Kusza szerelmi szálak, viharos érzelmek, nagy viták és egymásra találások. Az Éjjel-Nappal Budapestben egy valami állandó, az albérlet.

 

Mindennapok hősei

Vannak társaink, akiknek sokszor annyit kell küzdeniük azért az életért, ami nekünk természetes. Ezek a társaink nem „csak” szegények, hanem cigányok is, és az ezzel járó előítéletek külön is megsokszorozzák életkezdésük nehézségeit. Vannak, akiknek sikerül. A létéért küzdő Roma Sajtóközpont hétköznapi hősöknek nevezi őket. Hárman vannak itt ma este.

Következő rész (2017. április 11.)

Evelin kénytelen belátni, hogy az élete romokban hever. Ede titokban a görényeken teszteli az italt, ami rosszul sül el. Mesi megcsókolja Milánt.

Az akaraterő csodája! Egy lány, aki rácáfolt mindenre!

Két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz Plusz azt a fiatal lányt, akire érdemes volt odafigyelni! A mindig derűs, jókedvű dunaújvárosi lány 6 évesen hatalmas pofont kapott az élettől. Kis híján meghalt, de amikor felépült, elhatározta, hogy tanulni és dolgozni fog, és példát mutat mindenkinek.

Mindenét elveszítette, csak a hite maradt! – RIPORT!

Két évvel ezelőtt a Fókusz Plusz egyik riportjában ismerhettük meg Józsefet, akinek története igencsak szívfacsaró. Kiderült, hogy akik már ismerték az akkor  52 éves pilótát, tudták róla, hogy hadnagyként szerelt le a seregből. Később elhunyt szülei devizahitele miatt mindenét elvesztette. Kertész és gyógymasszőr a szakmája, de ha úgy adódott, elvégzett szobafestő, burkoló munkát is. Igazából bármit, mert például a riport napján sem evett semmit.

Cukorbetegek is élhetnek teljes életet?

Valkó Eszter egy rendkívül kedves dietetikussal találkozott, akit erről a témáról faggatott. A teljes életbe természetesen beletartozik a nassolás is. A lényeg, hogy nem mindegy, mi a nassolás tárgya!

Alföldi Róbert kimondta, amit még soha!

Három évvel ezelőtt a híres rendező, és színész egy nagyon őszinte interjút adott a Fókusz stábjának. Alföldi Róbert akkor nyíltan kimondta, meleg. A volt színházigazgató korábban teljes mértékben elzárkózott a témától. Az interjú előtt fél évvel törte meg a csendet először, amikor könyvében egy rövid részt szentelt homoszexualitásának.

Ilyen a való világ VV Józsival!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág gyúrós Józsija úgy döntött, elmondja végre, hogy mi bántja a lelkét. A fiatal fiú akkor három hónapot adott magának, hogy újraépítse a testét. Eleinte a kameránk elé sem akart állni, annyira szégyellte a jelenlegi kinézetét, szerencsére végül sikerült rábeszélni, hogy interjút adjon.

Öngyilkosság: ítélkezés helyett...

Nem mindenkinek egyforma érték a saját élete. Egy közszereplő öngyilkossági kísérlete miatt megint téma lett, hogy milyen keveset tudunk azokról az embertársainkról, akik fontolgatják, hogy eldobják az életüket. Sokszor észre sem vesszük, ha valaki a környezetünkben esetleg öngyilkosságra készül, ha mégis észrevesszük, nem nagyon tudunk mit kezdeni vele, nem tudjuk, mit mondjunk, mit ne mondjunk neki, hogyan segíthetnénk. Nem köztudott, hogy minden befejezett, tehát halálos öngyilkosságra 19-20 kísérlet jut. Szakértők szerint az öngyilkosság megelőzhető. Akkor miért nem sikerül mindig megelőzni?

Lakható bolygók a „szomszédban”

Szenzációs felfedezést jelentett be az Amerikai Űrkutatási Hivatal. A NASA minden eddiginél közelebb, a Földtől mindössze 40 fényévnyire talált egy naprendszert, amelynek mind a hét bolygója hasonló méretű a Földhöz. Közülük három ráadásul az úgynevezett lakható zónában van, ahol lehetséges a folyékony víz és így az élet jelenléte.

70 kilós fogyás! – Harc az életben maradásért!

Nem könnyű eldönteni, hogy mától egészségesen élünk, rendszeresen mozgunk, és bizony szigorúak leszünk önmagunkhoz. Persze ez másképp nem megy, muszáj erősnek lennünk, hiszen az életünkről van szó. Pont így tett Gábor is, aki mielőtt döntött volna már 6-7 XL-es pólókat hordott. Miután életmódot váltott, hetven kilótól szabadult meg a férfi!

VIDEÓ – Hajléktalanból lett milliomos

Az élet írja néha a legnagyobb drámákat, tragédiákat, és komédiákat. Így járt Leé József is, akinek mind három megadatott, sorsa volt már tragikus, de ami négy évvel ezelőtt történt vele, az csodaszámba írható. Az évek óta tartó nyomor után József élete az egyik napról a másikra változott meg.

Minden, amit 2017-től várhatunk!

Hatalomra került furcsa politikusok, kiberháború, leszámolás Törökországban, széthúzó Európa, háborúzó Oroszország és sok minden más is történt 2016-ban a nagyvilágban. De vajon milyen lesz az idei év? Végleg legyőzik az ISIS-t? Felbomlik az Európai Unió? Kitör a harmadik világháború? Ezekre a kérdésekre keressük most a választ a világ válságövezeteit jól ismerő szakértőkkel.

Karesz megmenti Milán életét

Amikor Karesz már majdnem összejönne Babával, egy csapat fiatal elvonja a figyelmüket – egy ismeretlent akarnak megverni a lakóhajó előtt. A fiatalok elkergetik a verekedőket, Karesz pedig nem hisz a szemének, amikor a vérben ázó Milán fekszik előtte…

Következő rész (2016. december 15.)

Hogyan sikerül a közös vacsora Stella nagynénjével? Hogyan alakul Attila és Szilvia randevúja? Vajon mit szól Bözsi a meglepetéshez? Vajon hogyan alakul Liza szerelmi élete?

Mi a közös a Playboy magazinban és az Alfa Romeo Giuliában? Mutatjuk!

Ha hiszitek, ha nem, számtalan közös pontot fedezhetünk fel bennük, ugyanis mind a kettő vérlázítóan kívánatos és formás, emellett ugyanazt a célcsoportot szeretnék elérni. Az általuk megformált üzenet is hasonló, vagyis „élvezzük az élményeket, és imádunk élni”.

Karesz: „Nekem most az utca az otthonom!”

A fiú próbál pénzt keresni, de nagyon melléfog. Ezért Pepe bezárja egy kukába, és közli vele, hogy semmi keresnivalója a bandájában. Karesznek végül Joe segítségével sikerül kiszabadulnia...

Zajlik az élet az állatkertekben is

Nem csak a sztárvilágban zajlik az élet, hanem az állatkertekben is. Chicago-ban például végre bemutatkozott a látogatóknak a 4 hónapos Amuri leopárdkölyök. Timúr ma már 20 kilót nyom. Édesanyjával együtt kritikusan veszélyeztetett fajhoz tartoznak: ma már csak 70 állat él a vadonban.

Előző rész (2016. november 14.)

Karesz úgy érzi, nincs értelme az életének. Evelin próbálja kerülni Simont, amióta furcsa érzései vannak a fiú iránt. Bori és Vince újra randiznak.

Bódi Sylvi felejthetetlen névnapi ajándékban részesült! - FOTÓK!

Az egykori szépségkirálynő manapság kedvenc hobbijának él, az óceánnak és a hullámoknak. Úgy tűnik, ennyire még sosem volt boldog, és ennek az egyik posztjában hangot is adott. Lélegzetelállító képek jönnek! 

Áremelés lehet a béremelésből?

Áremelkedést hozhat a kormány által tervezett minimálbér-emelés - elemzők és a Vállalkozók Országos Szövetsége is ettől tart. A nemzetgazdasági miniszter pénteken jelentette be, hogy jelentős béremelésre készülnek: a minimálbért 15, a szakmunkás minimálbért pedig 25 százalékkal emelnék. Mindezt a munkaadói járulék 4 százalékos csökkentésével ellensúlyoznák. A munkaadók szerint viszont ez nem elég, ezért árat kell majd emelniük, hogy kigazdálkodják a béremelést. A végleges döntés néhány héten belül várható.

Így választ ruhát Gubás Gabi egy filmpremierre

Gubás Gabival egy színházi próba után találkoztunk, és elkísértük őt szokásos nap közbeni intézkedős körútjára. Ezúttal jelmez és ruhapróba volt terítéken. Hogy készült az ismert színésznő a Halloweenre, és hogy választ ruhát mondjuk egy filmpremierre? Mutatjuk. 

Damu Roland rendhagyó közönségtalálkozón

Damu Roland rendhagyó közönségtalálkozón vallott megváltozott életéről. A zenés délutánon a színész elmesélte: a börtönévek és tönkrement kapcsolata után gyökeres fordulatot vett élete. Nem törték meg a nehézségek, az alkohol teljes megvonása mellett egészséges életmódot folytat. Vegetáriánus étrendje is segített abban, hogy 20 kilónyi feleslegétől megszabaduljon. Nem rég jutott el oda, hogy őszintén ki tudja jelenteni: jól érzi magát a bőrében. Persze ehhez kellett az is, hogy újra szerepeket vállaljon a színházban. Rövidesen négy új darab bemutatóján vesz részt.

Másfél éve nem adott interjút – Most kivételt tett!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon tört meg a csend, és Stohl András élettársa interjút adott a Fókusznak. Talán olyan még sosem volt, hogy a színész kedvesével és közös gyermekükkel szerepeljen együtt a tévében. A pár sokat mesélt arról a stresszről, ami a pereskedés előtt volt, és arról az időszakról, mikor a színész börtönbe vonult. Megrázó interjú következik.

Zacher Gábor: „Függő vagyok!” – Döbbenetes vallomás!

Az ország leghíresebb toxikológusa fáradtságot és időt nem kímélve, rengeteg életet mentett már meg. De közben mi van az övével? Kiderült, neki is vannak jó és rossz szokásai, emellett megmutatta, hogy mire jó egy infúziós szerelék és egy fecskendő a hétköznapokban! VIDEÓ!

Verebes István életében új korszak kezdődik

A 68 éves színész és rendező legkisebb fia is kirepül a családi fészekből, külföldre megy tanulni. A Jászai Mari-díjas művész így egyedül marad feleségével a Zala megyei Bazitán. Azt mondja furcsa lesz, mégsem aggódik, hiszen 20 éve boldog házasságban él. Nem volt ez mindig így, a Story Extrának Verebes elismerte, korábbi három házassága félrelépései miatt ment tönkre.

„Előzd meg a jövőt!” – Mit tehetünk az egészségünkért?

A Fuss magadért egy kört! mozgalom arra hívja fel a figyelmünket, hogy mi magunk tehetjük a legtöbbet saját egészségünkért. Már kis lépésekkel lehet életmódot váltani, itt megtudhatod, mit és hogyan változtass!

ÉNB Marciról nosztalgiázunk!

A jóképű srác már a kezdetek óta egyik alapszereplője a sorozatnak. Nem nagyon volt olyan rész, melyben ne tűnt volna fel, így a távozása valóban megrázta a rajongókat. Marci a nőügyeit sosem titkolta. Igaz, nem tudja megszámolni, hány lánnyal bújt ágyba, de talán nem is ez a lényeg. Két évvel ezelőtt épp Karolával pezsdült fel a fiú viszonya. Nézzétek!

Igaz a hír! – Istenes Bence távozik

Nemcsak a rajongóknak, hanem Dörmer Csabának, a Fókusz riporterének is fúrta az oldalát a kíváncsiság, hogy a műsorvezető valóban hátat fordít-e hazánknak vagy sem, így gyorsan meg is kérdezte a fiatal apukát. VIDEÓ! 

 

Brazília a káosz és lehetőségek hazája

Az olimpiát rendező Brazíliában a minimálbér huszonnyolcezer forint, a legszegényebbek favellákban élnek. Közülük egynek az olimpia nagy lehetőséget hozott. Megmutatjuk a lehetőségek országát, ahol, reméljük, sok magyar sportoló tud majd élni a csak négyévente adódó lehetőséggel és élete legjobb formáját hozza majd.

Hány évig szeretnél élni?


szerző:
2016.08.03. 18:00
Hány évig szeretnél élni?

Hogy kinek milyen hosszú a bakancslistája, vagy van-e egyáltalán, könnyen kiderül abból, hogy hány évig szeretne élni. Ez a nap kérdése.

Peller Annáék nem megszokott családi élete

A színésznő ideje nagy részét munkájával tölti, férje pedig főállásban neveli közös csemetéjüket. Ám amikor a család visszakapja anyucit, minden feladat Anna nyakába szakad. Mi pedig egy ilyen pillanatban leptük meg a színésznőt!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való