KERESÉS search-close

éjjal-nappal budapest

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "éjjal-nappal budapest"

Alexa egy félmeztelen lányt talált a pasija ölében

Az Éjjel-nappal Budapest modell-műkörmös lánya két éve éppen ezen a napon úgy döntött, saját testével lepi meg szerelmét, aki inkább haza küldte a fokozottan szexibe öltözött Alexát. A lány gyanút fogott, és visszament...

Kikészültek barátai Éjjel-Nappal Alexa klipjén

Az Éjjel-Nappal Budapest ázsiai származású szereplője, akit korábban a sorozat legszexisebb csajává választottak, énekesi babérokra tört, Béci pedig már jó ideje egyengeti a lány karrierjét. A sorozatban a nézők csak egy kis részletet láttak belőle, de a Fókusz megmutatta a teljes klipet Alexának és Bécinek, aki kissé rossz szájízzel nézte a videót.

LALI kiborult Alexa klipjén


szerző:
2015.08.26. 16:00
LALI kiborult Alexa klipjén

„Nem jó az eleje, a közepe és a vége se” – elemezte Lali a látott képsorokat. Szerinte Alexának mind a tehetsége, mind pedig a kinézete vitatható.

Éjjel-Nappal Budapest Lali az új mulatós király

A legnagyobb videómegosztó oldalon már több mint másfél milliószor tekintették meg Éjjel-Nappal Budapest Lali dalát. A 8:08 – Minden reggel adásában a fiú elmondta, imádja a sztárságot, meg persze a vele járó felhajtást, és a rajongó lányok rohamát, akik szinte tapadnak Magyarország legújabb mulatós csillagára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való