KERESÉS search-close

árverés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "árverés"

Cicciolina megszabadul a ruháitól

Egy árverésen tervezi eladni holmiait, még a bugyiját is. Adótartozásai miatt zárolták a számláját, ezért döntött úgy, hogy mindenét pénzzé teszi.

Stróman volt Hadházy édesanyja?

Strómanhálózat tagja volt Hadházy Ákos édesanyja a Fidesz szerint és egy német férfinak segített kijátszani az állami földeladások idején a szabályokat. Erről Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője beszélt a Bors című lap egyik cikkére hivatkozva. Hadházy Ákos hazugságnak nevezte a lap és a Fidesz állításait. Azt mondja, bár édesanyja valóban tervezte, hogy elindul egy árverésen, végül visszalépett és egy hektár állami földet sem vásárolt.

 Kalapács alatt Gábor Zsazsa legértékesebb tárgyai

Gábor Zsazsa ékszerei, személyes tárgyai, sőt, hitvesi ágya is árverési tétel lesz jövő hónapban. Az özvegy, Fredrecik Von Anhalt összesen 1000 tárgyat szeretne pénzzé tenni, köztük igazi kincsekkel: az nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók a kedvencei voltak a dívának: állítólag sosem hagyta el nélkülük a villáját.

 

REKORD: így kelt el 450 millió dollárért a Leonardo-kép

120 milliárd forint. Átszámítva ennyit fizetett Leonardo da Vinci Krisztust ábrázoló Világmegváltó című festményéért egy vevő. Leonardo da Vincinek mindössze 20 festménye maradt fenn, ez az egyetlenyen, amely eddig magánkézben volt. Az új vevő kilétét egyelőre homály fedi.

9 milliárd a legdrágább gyémánt

163 karát csaknem 9 milliárd forintért. Svájcban ennyiért kelt el egy aukción a Creation 1 névre keresztelt gyémánt. Tavaly év elején, Angolában találták, azóta dolgozott rajta egy 10 fős gyémántcsiszoló csapat. A majdnem gyufásdobozméretű követ egy gyémántokból és smaragdokból álló fehérarany nyakékbe illesztették.

Fókusz 2017-11-14


szerző:
2017.11.14. 17:20
106 millió forint Bob Dylan gitárjáért

Csaknem 400 ezer dollárért, azaz 106 millió forintért kelt el Bob Dylan gitárja, amit a hetvenes évekbeli koncertjein használt. A hangszert egy névtelen vásárló vette meg szombaton, pontosan 396 ezer dollárt fizetett érte.

Rekordáron kelt el!


szerző:
2017.11.07. 16:10
Rekordáron kelt el!

Prince egyik kedvenc gitárjáért a Julien's aukciós ház árverésén 700 000 dollárt fizetett egy gyűjtő. A hétszeres Grammy-díjas zenész tavaly tavasszal hunyt el, azóta ereklyéinek árai az egekbe szöktek.

 

30 ezer család kerülhet utcára!

Több mint 30 ezer család kerülne utcára a jelenleg árverésre meghirdetett ingatlanokból - az Igazságügyi Minisztérium adatai szerint. A Széchenyi Hitelszövetség azt mondja, a többség bedőlt jelzáloghiteles, akik közül még soha ennyien nem kényszerültek az otthonuk elhagyására. Az MSZP a kilakoltatási moratórium azonnali bevezetését követeli. A Fidesz kommunikációs igazgatója nem zárta ki, hogy új mentőintézkedést hoznak.

Árveréssel az orrszarvúkért

Az állatvédők által is támogatott törvényes árverést tartanak rinocéroszok tülkéből a Dél-afrikai Köztársaságban. A világ legnagyobb tenyésztője 264 szarvat ad el saját gyűjteményéből, miközben az állatok sértetlenek maradnak. Az ötlet támogatói szerint legalább az orvvadászatot így fel lehet számolni, ha már a felvevő piacot nem.  

Harrison Ford újra jótékonykodik!

Pont egy évvel ezelőtt ezen a napon robbant a hír, hogy aukicóra bocsátják a híres Csillagok háborújából ismert Han Solo dzsekijét. Kiderült, a színész jótékonysági árverésre bocsátja azt a kultikus bőrkabátot, amit Az ébredő Erőben viselt. Harrison az epilepszia kutatására szerette volna fordítani a befolyt összeget, ami akkor több tízezer dollárt jelentett. A kikiáltási ára a dzsekinek 18 000 dollár volt, azaz közel 5 millió forint.

Elárverezik az albérletüket

Elárverezik az albérletüket, ezért költöznie kell egy kétgyerekes beteg asszonynak Orosházán. Egyelőre nincs hová menniük. Olcsó albérletet nem találnak, mást viszont nem tudnak megfizetni, mert a nőnek nincs munkája. Két éve amputálták a lábát, azóta hiába szeretne, nem tud dolgozni. Az orosházi önkormányzatnál azt mondják: ha az asszony hivatalosan kéri, akkor segítenek.

Segítség vagy hátrány?

Több pénzt kaphatnak azok, akiknek az adósságaik miatt el kell árverezni a lakásukat, vagy házukat. Erről fogadott el törvényt az Országgyűlés. Mégsem kell viszont a bankoknak elengedniük az árverezés után fennmaradó tartozást, csak akkor, ha ebbe külön beleegyeznek. Az előterjesztő KDNP szerint mindenki jobban jár az új szabályokkal. A Bankszövetség és a DK szerint viszont ez nem igaz.

Nem adhatják el túl olcsón

Mégsem lesz kötelező a bankoknak elengedniük árverés után a lakáshitelesek fennmaradó tartozását, bár délelőtt még erről beszéltek a KDNP és a Fidesz politikusai is. A törvénymódosító javaslat szövegébe azonban ez a könnyítés nem került be. Változtatnak viszont az árverések szabályain. Eszerint a lakások kikiáltási árából egy évig nem lehetne engedni, és utána is csak maximum 20 százalékot.

Megvehető Hitler telefonja

Elárverezik Hitler egykori telefonját, amelyet a náci vezér berlini bunkerében találtak a szovjet katonák. A kikiáltási ár 100 ezer dollár, de várhatóan ennél jóval többet fizetnek érte. A Vörös Hadsereg 1945-ben ajándékozta a telefont a bunkerbe látogató egyik brit katonának, most az ő fia akarja eladni a ritkaságot.

Tízezrek kerülhetnek utcára

Mindössze 2700 bedőlt hitelessel tudtak egyezséget kötni a bankok a 66 ezer érintettből - a Nemzeti Bank közlése szerint. Az adósok egy része túl nagy kedvezményt akart, másoknál a futamidőt nem lehetett tovább hosszabbítani. Pedig az átütemezést az utolsó esélynek szánta a jegybank. Most több tízezer családot fenyeget árverés, akik legalább fél éve képtelenek fizetni a hitelüket. 

Tízezrek házát árverezhetik el

A bedőlt jelzáloghitelesek mindössze 2-3 százalékával tudtak megállapodni a bankok az adósságok átütemezéséről - a Bankmonitor piaci információi szerint. Emiatt fennáll a veszélye, hogy elárverezik majdnem 140 ezer család lakását. A hitelintézeteknek utolsó esélyként új, megfizethető törlesztőkre, és a tartozás egy részének utólagos elengedésére kellett javaslatot tenniük az elmúlt hónapokban, ahogy azt a jegybank tavasszal ajánlotta. A kormány most további állami segítséget ígér.

 

Robin Williams bicikligyűjteménye

Talán kevesen tudják a 2 éve elhunyt színészről, de imádta a kétkerekű járgányokat. Hatalmas kollekciót vásárolt fel az évek alatt: összesen 87 bicikli boldog tulajdonosa volt. Ezeket árverezték el most jótékonysági céllal gyermekei.

 

Elárverezi lovagkeresztjét L. Ritók Nóra

Közösségi oldalán árverezi el az esélyteremtésért kapott lovagkeresztjét L. Ritók Nóra. Az állami kitüntetést hat évvel ezelőtt vehette át, ám Bayer Zsolt kitüntetése után ő is csatlakozott azokhoz, akik lemondtak róla.  De ő nem adta vissza a keresztet. Úgy döntött, elárverezi. Az 5 éve működő tanodájuk ugyanis nem nyert állami támogatást, így nem tudja, hogyan finanszírozzák tovább a működésüket. Most abban bízik, hogy a hátrányos helyzetű és roma gyerekek fejlesztésével foglalkozó tanoda működését egy ideig ki tudja fizetni az aukción befolyt pénzből.

Elárverezik Hitler zokniját

Elárverezik Hitler zokniját és Göring alsónadrágját – egy müncheni aukciós házban kerülnek kalapács alá a náci vezetők személyes holmijai. A gyűjtők más tárgyakat is megszerezhetnek, például egy kötéldarabot, amellyel egy náci háborús bűnöst felakasztottak. Közben Olaszországban az okozott botrányt, hogy egy milánói napilap a Mein Kampf-ot adta ajándékba hétvégi számához.

Nem földügyekről, fociról beszélgettek

A kávézás napján vonta vissza három, Mészáros Lőrinc által bérelt föld árverési kiírását a Nemzeti Földalapkezelő. A felcsúti polgármester éppen azon a napon találkozott az állami földekért felelős államtitkárral egy budapesti szállodában. Bitay Márton a kávézás után azt állította: földügyekről nem, csak fociról beszélgettek. Az Együtt szerint ezzel bebizonyosodott, hogy Mészáros Lőrinc a földekről egyeztetett. A minisztérium szerit viszont csak technikai okból vonták vissza az árverést, amit még május végén megtartanak.

25 millió forintot ér Ricky Martin csókja?

Ricky Martinnal valószínűleg nagyon sokan lopnának csókot. Egy hölgy rajongójának azonban nagy szerencséje volt: a puerto ricoi énekes a napokban, egy jótékonysági eseményen bocsátotta árverésre ajkait a jó ügy érdekében. Ana Paola Dini ajánlotta a legtöbbet: közel 25 millió forintnak megfelelő amerikai dollárt. Íme, a csók! 

Hugh Hefner unja a Playboy-birodalmát!

Hefner a palotáját 56 milliárdért árulja, erre egyelőre nincs vevő. Az ingatlannál sokkal nagyobb falat azonban a Playboy birodalom, ami a magazint, az internetes oldalt és a márkanevet tartalmazza. A kikiáltási ára 140 milliárd forint, ami szinte felfoghatatlanul sok.

Megsemmisítik a mezőhegyesi árveréseket

Hiába adta el néhány hónapja az állam, mégsem lesz a vevőké a Mezőhegyesi Ménesbirtok majdnem ezer hektárnyi földterülete. A kormány ugyanis egy rendelettel felülírta az árverések eredményeit. Az LMP szerint azért, mert a kormánynak nem tetsző gazdák nyerték el a földeket. A kormánybiztos szerint erről szó nincs és nem éri kár a nyertes gazdákat.

Milliókat ér John Lennon hajtincse

Évekkel ezelőtt, egészen pontosan 1966-ban vált meg a legenda fürtjétől. A hajszobrász már akkor tudta, hogy érdemes lesz zsebre vágni a lehullott szálakat, és milyen igaza volt...

Eladták John Lennon haját


szerző:
2016.02.21. 18:11
Eladták John Lennon haját

35 ezer dollárért, azaz csaknem tízmillió forintért kelt el John Lennon egy hajfürtje egy dallasi árverésen.

Nógrád megyényi földet ad el rohamtempóban a kormány

Egy teljes Nógrád megyényi földet ad el rohamtempóban a kormány, de a többszázmilliárdos bevételt csak földvásárlásra költheti. Az ellenzék szerint a kormányhaverok gyakorlatilag ingyen jutnak állami földhöz. Politikai vita. ÉS: az Energiaklub kutatása szerint támogatás nélkül nincs lakásfelújítás, mert a kormány csak középületekre költi az erre szánt uniós pénzeket.

Mészáros több földet vett a megengedettnél

A megengedettnél 100 hektárral több, összesen 400 hektár állami földet vásárolt magának Mészáros Lőrinc. Ez derül ki a most nyilvánosságra hozott hivatalos árverési jegyzőkönyvekből.

Két millió a Matolcsyt ábrázoló képért

Több mint kétmillió forintot fizettek egy Matolcsy Györgyöt ábrázoló festményért egy árverésen. Sokan licitáltak rá, kikiáltási árának több mint hatszorosáért kelt el. Alkotója, Máriás Béla azt mondta, azután döntött úgy, hogy lefesti a nemzeti bank elnökét, hogy a jegybank 4,2 milliárd forintot fizetett egy Tiziano-képért, miközben a kortárs magyar festőket nem támogatja.

Orbán gratulált L. Simon feleségének

Gratulált Orbán Viktor L. Simon László feleségének a földvásárláshoz. A miniszterelnök a Parlamentben beszélt kedden arról, hogy a földárverés nem lottó, aki ott valamit venni akar, annak fizetnie kell érte. A szocialisták szerint a cinikus válasz azt bizonyítja, hogy a kormány már büszke a mutyizásra. Közben az agrárkamara fideszes elnöke bejelentette: ő is licitált a földárverésen és nyert is, amivel szerinte semmi baj nincs.

L. Simon felesége is vett földet az államtól

L. Simon László államtitkár felesége is vásárolt földterületet az állami árveréseken. Egy olyan Natura 2000-es természetvédelmi területet vett meg, ahonnan örökpanorámás kilátás nyílik a Velencei tóra. Az elhanyagolt terület iránt évek óta érdeklődnek turisztikai befektetők. Az Együtt szerint a Fidesz saját hűbérbirtokaként bánik Fejér megyével. L. Simon Lászlót és feleségét hiába kerestük.

Rendőrök vezették ki az aktivistákat

Civil ruhás rendőr vezette ki Egerben az állami földek elárverezése miatt tiltakozó LMP-s aktivistákat, és a párt országgyűlési képviselőjét is távozásra kérte. Emiatt rövid időre felfüggesztették az árverést. Az ország hat megyéjében kezdődött el kora reggel a licit az állami földekre. Az ellenzéki pártok több helyszínen tiltakoztak, de a licitálást nem tudták megakadályozni. Az államtitkár szerint az ellenzék nem a kormánnyal vitatkozik, hanem a gazdákkal.

Mégis vehetnek földet külföldiek

Mégis vásárolhatnak állami földeket külföldiek is a hétfőn induló árveréseken. Így módosította rendeletét a kormány. Lázár János szerint az Európai Bizottság kényszerítette ki a változtatást, miután ahogy fogalmazott, magyar ellenzéki pártok feljelentést tettek Brüsszelben.

Elárverezik a Faludy-hagyaték egy részét

Egyebek között a költő kedvenc kávés bögréjét, nyakkendőjét és Kossuth-díját. Az aukcióra bocsátott 100 tétel között kiadatlan erotikus versek is vannak. A költő özvegye azért döntött az árverezés mellett, mert így szeretné egyben tartani a Faludy-örökség nagyobb részét.

November 15-én kezdődhetnek a földárverések

Kedden jelentek meg a részletes szabályok a Magyar Közlönyben. Az ellenzék már hetek óta tiltakozik az állami földek eladása ellen, hétfőn országos demonstrációt is tartottak. Kedden a mezőgazdasági bizottságban folyt a vita, a kormány szerint a nyilvános árverés garanciát jelent a visszaélések ellen. Az ellenzék szerint a földbérleti pályázatoknál is a fideszes pályázók jártak jól - ettől tartanak most is.

Négymillió forintért vehetnek Hitler-festményeket egy szlovák aukción

Elég jól mennek a Hitler-képek az aukciókon, vasárnap újra kalapács alá kerülnek a náci diktátor alkotásai.

Kinek kedvez a földárusítás?

Földet vegyenek! A kormány egy megyényi földterületet, adna el - rohamtempóban, részben licitálással, részben nyilvános árveréseken. Cél - a családi gazdaságok erősítése, és 300 milliárd forint bevétel. Az ellenzék szerint viszont az eladás csak a földbérleti pályázatokon győztes haverok érdeke, ám ezzel a magyar vidék sorsa úgymond megpecsételődik. Magyarul Balóval 21:30-tól az RTLII-n!

Rohamtempóban adnák el a földeket

Rohamtempóban értékesítené a kormány a százmilliárdokat érő állami földeket. Ez derül ki abból az előterjesztésből, amit az LMP hozott nyilvánosságra. A dokumentum szerint heti 5-600 árverést tartanának meg. Az LMP szerint az elmúlt 25 év egyik legnagyobb lopásáról van szó, amellyel a Fidesz-közeli gazdák, például Mészáros Lőrinc járnak majd jól. A Földművelésügyi Minisztériumnál saját javaslatukról azt mondták, hogy csak előterjesztésről van szó, ezért az nem tekinthető a kormány álláspontjának.

Aki a legtöbbet adja, azé lehet az állami föld

A föld azé legyen, aki megműveli. Erre hivatkozva ad el 380 ezer hektár, eddig állami tulajdonban lévő termőföldet a kormány. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtök délután jelentette be, hogy a döntés értelmében az állami földet árveréseken értékesítik. Csak magyar földművesek licitálhatnak.

Milliókért vette, milliárdokért eladta a Tiziano-festményt

2005 áprilisában kapott egy budapesti galéria megbízást arra, hogy adja el azt a képet, amely 50 évig lógott egy pécsi lakás falán és melyről csak annyit tudtak, hogy egy ismeretlen velencei mester műve a 16. század közepéről. A kép 1932-ben úgy szerepelt egy magyarországi aukción, hogy Tiziano-másolatnak tartották, ezért potom pénzért kelt el. Dörmer Csaba riportja.

Végrehajtó vitte el a Nemzeti Vagyonkezelő elnökének házát

Egy több százezer eurós tartozás miatt rendeltek el végrehajtást az állami tulajdon kezeléséért felelős társaság vezetőjénél, aki korábban vagyonpolitikáért felelős államtitkár is volt. A házat kilencvenhárom millió forintért adták el.

Rosszul járt a NAV-tól vett autóval

Egy pécsi férfi azt hitte, nem lehet baj, ha az adóhatóságtól vásárol. De lett. Még tavaly májusban vásárolt teherutót a NAV árverésén. A kocsi viszont nem ment át az eredetvizsgálaton. Kiderült, a jármű alvázszáma nem stimmel.

Kivégzése előtt írta a levelet


szerző:
2014.12.13. 18:30
Kivégzése előtt írta a levelet

Néhány órával a kivégzése előtt írhatta az egyik aradi vértanú azt a búcsúlevelet, amely most egy hagyatékból került elő. Nagysándor József vezérőrnagy nagybátyjának címezte a búcsúszavakat. A magyar állam egy árverésen 14 millió forintért vásárolta meg a levelet, amely az elmúlt évek egyik legjelentősebb dokumentumleltének számít. A Magyar Nemzeti Múzeumban állították ki.
 

Elárverezik Radnóti Fanni hagyatékát

Radnóti Fanni egykori személyes tárgyaira licitálhatnak vasárnap a műgyűjtők. Azokra a tárgyakra, amelyeket Radnóti Miklóssal közösen, a barátaiktól kaptak korábban, és amelyeket haláláig Gyarmati Fanni örzött Pozsonyi úti lakásukban. Bár az árverés nagy port kavart, Radnóti Fanni végrendelete egyértelmű. Nem akarta, hogy a hagyaték egyben maradjon. Azt szerette volna, ha magánszemélyekhez kerülne.

 

Reflektor 13-12-10


szerző:
2013.12.11. 00:45
Reflektor 13-12-10

Reflektor: Elárverezték Kocsis Tibor pólóját. Ábrahám Edit a fiával készül a karácsonyra.

Elárverezik a sorozat kellékeit

A Minden lében négy kanálnak hét évad után vége, a rajongók pedig megvehetik a kellékeket, hiszen azokat árverésre bocsátják.

Fókusz 12-12-03


szerző:
2012.12.03. 20:55
Fókusz 12-12-03

Fókusz: „Xínpadláz!” - Mindenki másként dolgozza fel a feszültséget, Oláh Gergő ugrálással, Stone pedig angolszótárral. Puzsér visszavág - A csípős nyelvű kritikus olyat tesz, amit sohasem, bocsánatot kér Kiszel Tündétől. Uzsoracsapda - Ruttner György megelégelte az uzsorások követeléseit. Vajon miért ment bele az előnytelen üzletbe?

60 ezres tartozás helyett sokmilliót bukott

Mindössze 60 ezerrel tartozott, mégis sokmilliós autóját vitték el! Lippai László elsőként a Fókusz kamerájának mondta el, szerinte hogyan játszották ki vagyonából.

Bikavásár a Hortobágyon!


szerző:
2011.10.08. 18:20
Bikavásár a Hortobágyon!

Magyar szürke marhákat árvereztek. Némelyik állat olyan heves vérmérsékletű volt, hogy a gulyásokat is megkergette.

Sportereklyékkel a rákbetegség ellen

A daganatos betegségen átesett játékvezető fejében lábadozása közben született meg az árverés ötlete.

Kalapács alatt Bruce Lee emlékei


szerző:
2011.08.06. 11:40
Kalapács alatt Bruce Lee emlékei

Elárverezték a harcművészetek legendás alakjának, Bruce Lee-nek tizenhárom tárgyát Hongkongban.

Csúcsáron talált gazdára a legendás fényképező

Világrekordnak számító 1,32 millió euróért kelt el egy 1923-ban gyártott Leica fényképezőgép egy árverésen.

Kalapács alatt Sólyom László „kincsei”

Sólyom László a külföldi útjain kapott dísztárgyait és egyéb ajándékokat is árverésre bocsátott.

Kapkodnak a kalapcsoda után a licitálók

Már több mint 20 ezer fontot ajánlottak az árverésen azért a kalapért, amit Beatrix hercegnő viselt Vilmos herceg esküvőjén.

Elkelt a Tizenhat Jackie


szerző:
2011.05.11. 14:16
Elkelt a Tizenhat Jackie

Majd négy milliárd forintért talált gazdára a híres festmény John F. Kennedy özvegyéről.

Nem lesz tömeges árverezés!


szerző:
2011.04.02. 18:00
Nem lesz tömeges árverezés!

Várhatóan csak akkor lesz árverezés, ha a lakás tulajdonosa sem a bankkal, sem az önkormányzattal nem hajlandó megállapodni.

Árverésen várja gazdáját a csodaszép fejdísz

Akár 10 millió dollárért is elkelhet a különleges ékszer, amin a körte formájú zöld kövek összesen 500 karátosak.

Jól indult a Segítsüti árverés

A tortákra és édességekre április 2-ig lehet licitálni. A befolyt összeggel a Down-szindrómás gyerekek fejlesztését segítik.

Elárverezték Vilmos arájának szexis ruháját

78 ezer fontért kelt el az áttetsző ruha, amit Kate Middleton viselt, amikor Vilmos herceg szeme megakadt rajta.

Borsos áron kelt el Overdose patkója

Közel százezer forintnak megfelelő összegért árverezték el a „Csodaló” patkóját egy német árverési portálon.

Terítéken Andrew Lloyd Webber milliós borai

A brit zeneszerző által eladott 746 palack bort összesen 1,1 milliárd forintért vették meg a licitálók.

Bárki licitálhat Zalatnay Cini tárgyaira

Az interneten árverezik az énekesnő nyáron lefoglalt ingóságait. Az RTL Híradó információi szerint az internetes árverés február 2-ig tart.

19 milliót fialtak a szocreál relikviák

Az árverésre bocsátott műtárgyak 70 százaléka kelt el, a pénzt a vörösiszap károsultjai kapják.

Árveréssel segítik a múzeumot


szerző:
2010.12.09. 18:51
Árveréssel segítik a múzeumot

A Ludwig Múzeum árverésén 4 millió forint gyűlt össze a kecskeméti Magyar Fotográfiai Múzeum javára.

Árveréssel a hajléktalanokért


szerző:
2010.12.09. 12:09
Árveréssel a hajléktalanokért

Szerda este a Szalmaszál a Hajléktalanokért Alapítvány immáron tizenötödik alkalommal rendezte meg művészeti kiállítását.

Kennedy-relikviák kalapács alatt


szerző:
2010.12.08. 12:23
Kennedy-relikviák kalapács alatt

A néhai elnök, John F. Kennedyről készült fénykép-ritkaságokat és más relikviákat árvereznek el szerdán New Yorkban.

Kétszer is elkelt ugyanaz a Lenin-portré

A hétfő esti jótékonysági árverésen valaki megvette a képet, majd újra felajánlotta licitre. Így 102 kommunista relikviát árvereztetett el az állam.

Rendőrautót vesznek Hunvald kocsijából

Elárverezik a volt erzsébetvárosi polgármester szolgálati autóját, és rendőrautókat vesznek belőle.

70 milliós ínyencség


szerző:
2010.11.29. 04:03
70 milliós ínyencség

A kulináris különlegesség 330 ezer dollárért, azaz csaknem 70 millió forintért kelt el.

Jótékonysági árverés szocreál relikviákból

Árverésre bocsátanak több mint kétszáz állami tulajdonú, az önkényuralmi rendszerhez kötődő tárgyat.

Kevés kép kelt el a jótékonységi árverésen

Nem volt túl nagy érdeklődés azon az árverésen, amelyet a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére tartottak.

Egymilliót fizettek a költségvetés tokjáért

Kikiáltási ára tízszereséért árverezték el a költségvetési táskát, a pénzt a Magyar Kármentő Alap kapta.

Íme világ legdrágább gyémántja!

40 millió 500 ezer svájci frankért kelt el kedden a világ legszebbnek tartott gyémántja.

Titokzatos gazdára talált a vagyont érő műkincs

Rekordáron kelt el egy XVIII. századbeli kínai váza egy londoni aukción. Hogy kinek a tulajdonába került, nem tudni.

A Beatles-tagok lekörözték Hitlert

A Beatles-tagok autogramja tizenötször többet ér, mint Adolf Hitler dedikált Mein Kampf-ja.

Árverésen került elő a lopott Degas-kép

A Sotheby's aukciós ház New York-i árverésén találták meg az impresszionista festő, Edgar Degas egyik, csaknem 40 évvel ezelőtt ellopott festményét.

Túladtak James Bond kocsiján


szerző:
2010.10.28. 12:42
Túladtak James Bond kocsiján

Amerikai gyűjtő viheti haza James Bond híres Aston Martinját, 800 millió forintos ajánlatával.

Eladó a szuperkém verdája


szerző:
2010.10.27. 14:36
Eladó a szuperkém verdája

Kalapács alá kerül az az Aston Martin, amelyet két James Bond-filmben is használtak.

Beatles-ereklyék kerültek kalapács alá

Paul McCartney egyik basszusgitárja 6,8 millió, Lennon rajza pedig 2,3 millió forintnyi dollárért kelt el.

Elkelt Mick Jagger volt nejének aktja

A Sotheby's aukciós ház londoni árverésén több mint 600 ezer fontot fizettek Jerry Hall állapotos aktjáért.

Szenzációs képek Jackóról


szerző:
2010.10.15. 19:40
Szenzációs képek Jackóról

Négy, eddig soha nem látott fényképet mutattak be Michael Jacksonról pénteken Párizsban.

Csaknem 10 ezer font Lennon vécéjéért

Összesen 9500 fontért kelt el egy toalett, amelyet egykor John Lennon használt.

Kalapács alatt a Lost-ereklyék


szerző:
2010.08.15. 18:08
Kalapács alatt a Lost-ereklyék

Árverésre bocsátják a készítők a Lost című sorozat kellékeit és jelmezeit.

Egy vagyonért kelt el Churchill protézise

A néhai brit miniszterelnök protéziséért csaknem öt millió forintnyi fontot fizetett egy gyűjtő.

Reggeli 10-07-28


szerző:
2010.07.28. 09:05
Reggeli 10-07-28

Reggeli: Minden nap Karácsony! – ennek jegyében telt a szerdai Reggeli, itt volt a Mikulás is, akik épp nyári szabadságát tölti. Vers mindegy, kinek című rovatunkban Hajdu Steve ezúttal egy Crystal-sláger szövegét szavalta el.

Napoleon hajtincsére licitáltak


szerző:
2010.07.01. 10:15
Napoleon hajtincsére licitáltak

Kalapács ará került az egykori francia császár hajtincse, amelyet halála után egy katona vágott le a fejéről.

Ocskay sisakja segített a tűzoltóknak

A 4400 lakosú Szendrő megpróbáltatásait most enyhíteni látszik az országban tapasztalható összefogás és szeretet. A beszakadt 500 éves híd fölé már emelik be a daruk az ideiglenes megoldást, amelyet jelképesen egy forintért adnak majd bérbe, hogy a kisváros szíve megint két pitvarral dobogjon.

Pénteken nyílik a budapesti Fodrászmúzeum

A budapesti Fodrászmúzeumot péntek délután nyitják meg hivatalosan a XIX. kerületi Ady Endre úton.

Műalkotásokból árvízi segély


szerző:
2010.06.22. 13:50
Műalkotásokból árvízi segély

Csaknem egymillió forint gyűlt össze a Magyar Képzőművészeti Egyetem aukcióján az árvízkárosultak javára a Múzeumok Éjszakáján.

Jótékonysági árverés árvízkárosultak javára

A Magyar Képzőművészeti Egyetem aukciót szervez diákok és a mestertanárok alkotásaiból.

Árvízkárosultakon segítenek a kézisek

Az RTL Klub, a Sportklub televízió és a Magyar Kézilabda Szövetség segítségével árverésre bocsájtanak egy mezet a játékosok képével és aláírásával ellátva.

Ma zárul a licit Koló kenujára


szerző:
2010.06.09. 08:27
Ma zárul a licit Koló kenujára

Szerda délután négy óráig lehet licitálni Kolonics György egyedi versenykenujára.

Vegye meg James Bond autóját!


szerző:
2010.06.02. 16:20
Vegye meg James Bond autóját!

A várakozások szerint több mint egymilliárd forintnak megfelelő összegért kel el egy októberi árverésen James Bond legendás autója.

Árverésen Koló versenykenuja


szerző:
2010.05.26. 18:48
Árverésen Koló versenykenuja

Kolonics György versenykenujára licitálhatnak az érdeklődők Magyarország egyik legnagyobb árverési portálján szerdától jövő hét szombatig.

Több mint 2,3 millió dollár egy bélyegért

A 14 évvel korábbi árnál, azaz 2,3 millió dollárnál is többet fizettek egy svéd bélyegért.

Matisse és Picasso az Abigail kiállításán

Neves magyar és külföldi alkotók képei láthatók az Abigail Galériában. A képeket később el is árverezik.

106 millióért talált gazdára a Picasso

Az „Akt, zöld levelek és szoborportré” című alkotásért egy ismeretlen vevő kínálta a gigantikus összeget.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való