KERESÉS search-close

árva

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "árva"

15 gyermek maradt félárván egy autóbaleset miatt

Még reménykednek, hogy életben marad. Ezt mondta Híradónknak annak a fiatalembernek az édesapja, aki hétfőn autóbalesetet szenvedett négy utastársával Gelejnél. A balesetet csak a férfi élte túl, még most is lélegeztető gép tartja életben.

Cukiskodás: Cumisüvegből etetik az elárvult őzgidát

Két éve mutattuk be azt a videót, ami mindenkit levett a lábáról: Bambi, a fél éves őzgida a Lakatos család udvarán nevelkedik. Anyja elhagyta, így került a pótszülőkhöz. Kecsketejjel és zöldségekkel etetik. Bambi egyáltalán nem félős, ami abból is látszik, hogy vígan játszik a család kutyájával, Macival.

SID: Árván maradt lajhár bébi a gondozók új kedvence

A gondozók nevelik az árván maradt lajhár bébit, Sidet. A győri állatkert alig három hónapos lajhárjánál két hónapos korában vették észre, hogy nem az anyja hasán csüng, hanem magára hagyatva  a kifutó padlóján fekszik.

SZUPERCUKI: otthon neveli a kismajmot

Anyjaként szereti gondozóját az árván maradt kismajom. A kölyök augusztus végén született a veszprémi állatkertben, ám anyja elpusztult, így gondozója vette magához. Azóta otthon neveli, a csöppség bébitápot kap, de már ismerkedik az ízekkel. Kedvence a sütőtök és az édesburgonya.

Elveszik a nagymamától a gyerekeket

Másfél éve neveli árván maradt unokáit egy 52 éves asszony Konyáron. Lányát tavaly nyáron gyilkolták meg. A gyilkossággal a gyerekek apját vádolják, aki jelenleg is börtönben van. A felügyeleti jogot a nagymama kapta, de csak ideiglenesen. A bíróság ugyanis alkalmatlannak találta a feladatra, ezért a gyerekeket az apa 60 éves nővérére bízta. Az asszony történetét a haon.hu írta meg először. Otthonába csak az RTL kameráit engedte be. Megrázó történet!

Nevelőszülők lesznek Novákék?

A fiatal nagymama sokáig bizonytalankodott abban, hogy Lacival bevállaljon-e egy örökbefogadott gyereket. Addig gondolkodik Gizi, míg maga az élet oldja meg a problémát. 

Már csak kettőt kell aludni, és a Barátok közt 8000. részéhez érünk! Addig lássuk mi a helyzet Novákéknál!

Novák család gyermeklázban ég. Már egy ideje tervezik, hogy újra szülők lehessenek, csak Gizella nem volt biztos a dolgában. Aztán érkezetett Stella, aki elvarázsolt mindenkit.

Mi vár a gyerekekre?


szerző:
2016.01.02. 20:00
Mi vár a gyerekekre?

A háborúk főleg a gyermekekre van a legdrámaibb hatással. Becslések szerint legalább 30 millió olyan gyerek él a világon, akik kénytelen voltak elmenekülni a hazájukból fegyveres konfliktusok miatt.

Árván maradt a három, iskolás testvér

Tavaly meghalt az édesapjuk, néhány hónapja pedig az édesanyjuk is: árván maradt három testvér egy kis somogyi faluban. 12, 14 és 16 évesek, de muszáj felnőttként élniük. Csak azért nem kerültek állami gondozásba, mert az idősebb lány párja vállalta, hogy a gyámjuk lesz.

Gyerekek, akiket magukra hagytak a szüleik

Senki sem értette, miért nem jelentkeztek szülei a kisfiúért, akit Miskolcon találtak. A két és fél éves fiúcska nem tudott beszélni és nem volt szobatiszta. Úgy tűnt, enni is rendszertelenül kapott. Mi lesz vele? És mi lesz a többi, húszezernél is több gyerekkel,- mert évente! ennyi gyereket emelnek ki családjukból, szüleik betegsége, vagy hanyagsága miatt? Ki segít az elhagyott gyerekeknek?

Ki segít az elhagyott gyerekeknek?

Egy ország figyelte értetlenül, hogy miért nem jelentkeznek szülei a kisfiúért, akit Miskolc belvárosában találtak. A két és fél éves fiúcska nem tudott beszélni és nem volt szobatiszta. Úgy tűnt, enni is rendszertelenül kapott. Mi lesz vele? És mi lesz a többi, húszezernél is több gyerekkel, akiket kiemelnek a családjukból, mert szüleik betegség, vagy hanyagság miatt nem gondoskodnak róluk? Ki segít az elhagyott gyerekeknek?

Nem jelentkezik senki az elhagyott kisfiúért

Három év körüli kisgyereket találtak járókelők hétfőn délután Miskolcon. A szülei vagy rokonai egyelőre nem jelentkeztek érte. A kisfiú keservesen sírt egy padon az egyik lakótelepen, ez tűnt fel a közelben élőknek. Valaki hívta a rendőröket. Szemtanúk szerint sokáig tartott, amíg a zokogó gyereket megnyugtatták. A kisfiú jelenleg a miskolci megyei kórházban van, ott azt mondták, egészséges.

Fókusz Plusz 15-04-04


szerző:
2015.04.04. 19:20
Fókusz Plusz 15-04-04

Fókusz Plusz: Mi az igazság? - Tényleg április negyedikén ért véget számunkra a második világháború? Hogy zajlott a Mohácsi csata? Történelmi tévhitek nyomába eredtünk. Nem adta fel - Felébredt a kómából, megvakult, majd árván maradt. Egy 26 éves lány megdöbbentő története.

Három gyerekkel lakoltatták ki


szerző:
2014.11.24. 18:32
Három gyerekkel lakoltatták ki

Élőlánccal védték a házat, a négyfős családnak mégis mennie kellett. Egy héttel a kilakoltatási moratórium előtt tették az utcára a fiatal nőt, fiát és két árván maradt testvérét, mert elmaradtak a lakbérrel és a rezsivel.

Árván maradt az orángutánbébi


szerző:
2014.09.19. 18:55
Árván maradt az orángutánbébi

Orángután bébi életéért küzdenek a Fővárosi Állatkertben. Azért van erre szükség, mert a kölyök anyja egy héttel a szülés után elpusztult. A kicsi jól van, bár egyelőre a gondozókon és az orvoson kívül senki nem láthatja.

Hogyan boldogul az árván maradt testvérpár?

Alig nagykorúak, és alig van pénzük, mégis egyedül kell boldogulniuk a bürokrácia dzsungelében, miközben megpróbálnak talpon maradni és tanulni. Mire jutnak a bankkal?

Fókusz 12-07-09


szerző:
2012.07.09. 20:05
Fókusz 12-07-09

Fókusz: Csaba a csúcson - Meglepetéssel készültek az X-Faktor győztesének legfanatikusabb rajongói. Vastag Tomi közben születésnapot ünnepelt. Visszautasítja! - Ákos értetlenül fogadta a róla megjelent híreket. Kiderül az igazság! Kinyírta a Fókuszt - Bruce Willis észrevette stábunkat, és forgatás közben leszámolt riporterünkkel.

Fókusz 12-03-29


szerző:
2012.03.29. 20:50
Fókusz 12-03-29

Fókusz: Kinga meztelen - A VV hisztikirálynője formába hozta magát és ledobta az összes textilt a fotós kedvéért. Egy ágyban Zimbával - Heni korábban együtt aludt sörényes kedvencével, de ma már ezt nem próbálja ki. Tíz körömmel - A hollywoodi sztárok stílustanácsadója, a francia manikűr feltalálója a magyar nők körmére nézett.

Torokszorító riport Etiópiából


szerző:
2012.03.29. 20:05
Torokszorító riport Etiópiából

Etiópiában 16 év az átlagéletkor, a lakosság nagy része HIV-fertőzött. Egy lelkes magyar csapat elhatározta, mindent megtesz a megmentésükért.

Árván maradtak, 7 milliós hitellel a nyakukon

Egyedül kell felnőttként boldogulnia a 17-18 éves testvérpárnak, akik közül az idősebb, hogy fizetni tudják a hitelt és a rezsit, még a középiskolát is abbahagyta. Ki segíthet a korán felnőtt testvéreknek?

Házon kívül 12-03-07


szerző:
2012.03.07. 23:20
Házon kívül 12-03-07

Házon kívül: Egyedül kell felnőttként boldogulnia a 17-18 éves testvérpárnak, akik közül az idősebb még az iskolát is abbahagyta, hogy fizetni tudják a hitelt és a rezsit. - A gyerekek nemrég még kesztyű és meleg ruha nélkül fagyoskodtak, riportunk óta viszont elárasztották az adományok Szemerét. - Sokan kaptak mostanában 540 ezer forintról szóló csekket az egyik gázszolgáltatótól, mert állítólag lopták a gázt. De mi van, ha a szolgáltató téved?

Fókusz Plusz 11-11-26


szerző:
2011.11.26. 19:30
Fókusz Plusz 11-11-26

Fókusz Plusz: Milliók zsebbe - Megkent focisták, átvert edzők. Minden idők legnagyobb bundabotrányának nyomába eredtünk. Útvesztőben - Miért szinte lehetetlen nálunk gyereket örökbe fogadni egzotikus országból? Sikertörténetek és az adoptálás nehézségei.

Jerzy nem felejtette el, honnan jött

VV Jerzy népszerűségét kihasználva, hozzá hasonló nehéz sorsú gyerekeken segít.

Reflektor 11-10-03


szerző:
2011.10.03. 23:30
Reflektor 11-10-03

Reflektor: Jáksó László többé nem szabad préda - A hosszú éveken át nőtlenségre panaszkodó műsorvezető becsajozott. Hogy ki a párja, azt még nem tudjuk, de higgyék el, szerkesztőségünk rajta van az ügyön. Jerzy nem felejtette el, honnan jött - Az egykori Villalakó - népszerűségét kihasználva - hozzá hasonló, nehéz sorsú gyerekeken segít.

Kutya fogadta örökbe az árva kistigriseket

Egy kínai vadasparkban egy kutya lett a mamája három fehér tigrisnek, miután a kölyköket anyjuk eltaszította magától.

A mindennapok hőseit nevelik állami otthonokban

Magyarországon egy kisvárosnyi gyerek él gyerekszoba helyett intézmények falai között, ők mindenféle rokoni támasz nélkül indulnak útra a nagyvilágban.

Fél kettő 11-08-25


szerző:
2011.08.25. 14:15
Fél kettő 11-08-25

Fél kettő: Dia 13 éve elárvult és milliós adósságot örökölt, ma már boldog és féjhez ment. Többezres tömeg előtt lépett fel Galántán Takács Nikolas. Terhesség és szoptatás után mikor indokolt egy újabb mellplasztika?

Fókusz 11-08-24


szerző:
2011.08.24. 20:30
Fókusz 11-08-24

Fókusz: Földreszállt angyal - Király L. Norbi ördögszarvak előtt őrjítette meg hölgyrajongóit siófoki koncertjén. Titokzatos jótevő - Folytatódik a Fókusz legmeghatóbb története az árván maradt testvérpárról és a megtalált boldogságról. A legsármosabb pasi - Csabát az év modelljének választották. Kinek tetszik a reklámvilágban a bajusz és a szakáll?

Magyarok tettek csodát Srí Lankán

Hét évvel a soha nem látott méretű pusztítást okozó cunami után ismét Srí Lankán jártunk. A magyarok az árhullám után az elsők között kezdték az újjáépítést, és még mindig segítenek. Ezt nem felejtik a helyiek. Az árvaházban közösségre talált gyerekek még mindig tudnak magyarul köszönni.

Árván veszi fel a harcot a hitelek és perek sorával

Első 18 évében már egy egész életnyi tapasztalatot szerzett. Pedig Patriknak, ahogy a többi gyereknek is, csupán az lett volna a dolga, hogy egészségesen, vidáman felnőjön. Ám eddig beteg anyukáját ápolta, aztán eltemette, most pedig próbál életben maradni, árván.

Kesztyűszülő „neveli” a pingvincsemetét

Fekete ipari kesztyűből készítettek pingvinszerű pótanyát brit állatgondozók.

Mentorok szelídítik az árva kutyákat

Kutyamentor programot indított a tatabányai állatmenhely.

Fókusz 10-08-13


szerző:
2010.08.13. 20:40
Fókusz 10-08-13

Fókusz: A nagymama hallani sem akar a móri bankrabló segítségéről árván maradt unokája számára. Megmutatta sérüléseit Kovács Lázár eltitkolt gyermekének anyja, és kiderül mi lett a szakács jegygyűrűjével. Kiszel Tünde Görögországban készített videónaplót, de mitől lehet érdekes a celebvakáció?

Magyar árvaház épül Haitin


szerző:
2010.02.09. 15:43
Magyar árvaház épül Haitin

Újabb magyar csapat utazott a katasztrófa sújtotta térségbe, hogy előkészítsék az árvaház építését.

Haiti árvák kerülhetnek magyar családokhoz

Több százezer árva gyerek van az országban. A baptisták azt szervezik, hogy néhányukat Magyarországon örökbefogadhassák.

Kórházból rabolják el a haiti gyerekeket

Az UNICEF attól tart, gyermekkereskedők útján kerülnek külföldi örökbefogadókhoz az eltűnt gyerekek.

Nagymamája fogadná örökbe a H1N1-árvát

Magához venné unokáját az újinfluenzában meghalt fiatal győri nő édesanyja.

Lakást kapnak az árván maradt testvérek

Édesanyjuk után óriási adósságot örököltek, amiért az otthonuk volt a fedezet.

Elton Johnt kérleli a kis Lev anyja

Az ukrán asszony arra kéri a popsztárt, hogy ne akarja örökbe fogadni gyerekét.

Szabadon engedték az árva harkályfiókákat

A madárkák szüleit autók gázolták el Bodajkon.

Belefulladtak egy megduzzadt folyóba a szülök

A gyerek szülei megpróbálták kimenteni a család kutyáit egy megduzzadt folyóból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való