KERESÉS search-close

árulás

61 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "árulás"

Vali teljesen kiborult Tibor és a kocsmárosné fotóit látva!

Sándor olyan képeket mutatott Valinak, amitől a szegény asszony teljesen kiborult - vajon joggal...?

Adri elárulta Zsuzsut és Renit?

Roland és Adri egy őszinte beszélgetésen vannak túl, ahol bizony olyan is elhangzott, aminek Zsuzsu, Greg és Reni biztos nem örülnének.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Vajon ez lesz Musztafa utolsó útja?

Hiába kérleli Nissa és Mahidevrán szép szóval a herceget, hogy ne járuljon Szulejmán elé a táborba. Musztafa azonban nem enged, ugyanis eldöntötte, bízik édesapja ígéretében, és abban, hogy az uralkodó ártatlannak fogja őt találni az árulás vádjával szemben. Így meghatóan forró búcsút vesz szerelmétől Musztafa.

Lili elárulja Kornélt...


szerző:
2018.01.10. 20:30
Lili elárulja Kornélt...

A Herczegné váratlanul toppant be a virágboltba, legalábbis Piros számára biztos, hogy váratlan volt. Lili úgy döntött, ismét kezébe veszi az irányítást, hiszen mégiscsak családjáról, pontosabban a fia jövőjéről van szó.

Hajnal nekiesett Angélának


szerző:
2017.11.30. 20:30
Hajnal nekiesett Angélának

Miután Hajnal megtudta, hogy nővére elárulta őt, egy teátrális jelenettel tudatta Angélával, hogy mit is érez iránta. 

Verekedés lett a féltékeny testvérharcból

Eldurvult a veszekedés. Hajnal szerette volna visszaadni a lakáskulcsot nővérének, ám először csak szavakat vágtak egymás fejéhez, végül azonban már az arckrémek is röpködtek a levegőben.

A teljes adásért kattints IDE!

Horváth Sisa Anna: Angéla és Márk afférjáról

Kiderült, hogy hogyan vélekedik a színésznő karakteréről. Nézd meg a videót!

János döntött: Elárulja barátját!

A srác örlődött azon, hogy vajon mit tegyen, de végül rászánta magát, hogy felvilágosítsa Hajnalt arról, hogy valójában kivel is csalta meg vőlegénye az eljegyzésük másnapján.

Szilvia megtudta, hogy Angéla elárulta

Angéla besétált Manfréd és Szilvia csapdájába? Eljött az igazság és a szembesítés pillanata...

Hajnal megtudta, hogy mit tett Angéla!

A lány rájött, hogy nővére elárulta őt. Zokogva röntött rá közös otthonukban, ahol Angéla próbálta vigasztalni a megbántott lányt, de Hajnal békíthetetlen volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Huricihan vajon milyen titkot árult el?

A fiatal szultánát csellel ugyan, de el akarták távolitani Bayezid mellől. A tervben természetesen Hürrem is benne volt, sőt ez szinte az ő ördögi ötlete volt: míg a herceg vadászik, addig a Huricihant el lehet tüntetni a palotából. Végül Ibrahim pasa és Hatiche lánya úgy döntött, Bayezid szolgálójának elárul egy titkot, mely megváltoztatja nemcsak a saját, hanem mindenki életét is.

Lilla visszatért, hogy bosszút álljon

Mivel Krisztián feladta a játékot, ezért egy szigetlakó visszatérhetett a szigetre a kiesett játékosok közül. Lilla saját bevallása szerint bosszúból érkezett a Buwaya törzsbe, és elsőszámú célpontja Anita lesz.

Lilla kellemetlen helyzetbe hozta Anitát és Gergőt a Buwaya előtt

Lilla visszatérése teljesen felforgatta a Buwaya életét, valamint Anita és Gergő eddig felépített szövetségeit. Az egykor Ibonos lány fájdalmasan emlékezett vissza a kiszavazására, Iliászék azonban mást hallottak a történtekről Anitától és Gergőtől. Vajon kinek van igaza?

Zoli megszerezte a védettségi amulettet, és elárulta eredeti birtokosát!

Tamás úgy döntött, hogy Zolira ruházza védettségi amulettjét, mert benne bízott meg a legjobban, és félt, hogy őt szavazzák ki a többiek a Törzsi Tanácson. Zoli azonban visszaélt Tomi bizalmával, és beköpte őt a törzs tagjai előtt.

Gergely mindent bevetett, hogy ne rá szavazzanak a többiek

Miután az Ibon törzsben elterjedt Nóri amulettjének a híre, Gergely rádöbbent, hogy ha nem Nórit szavazzák ki a többiek a törzsi tanácson, akkor őt fogják hazaküldeni, ezért taktikázni kezdett.

Pisti túl későn jött rá, mennyit ér neki Márk barátsága?

István azért jött az Anikó Show-ba, hogy kibéküljön legjobb barátjával, Márkkal. A barátságuk tavasszal ért véget, amikor egy szülinapi bulin István megcsókolta Márk barátnőjét. Pisti nagyon bánja, ami történt, de vajon mit mond Márk, aki egy szülinapi bulin két embert is elveszített?

Maja elárulja Borit és a barátságukat

Bori és Maja összevesznek a strandon egy pasi miatt, de Maja megígéri Borinak, hogy nem foglalkozik a sráccal, hiszen a barátságuk a legfontosabb. Később Bori rajtakapja őket, és végtelenül felhúzza magát az áruláson...

Fanni a gyermeke apjának testvérével lépett félre...

Fanni szilveszter este bújt ágyba szerelme testvérével, majd az együtt töltött éjszaka után végleg dobta egykori kedvesét, aki egyben gyermeke édesapja is volt. Miért döntött így a lány, és hogyan élte meg mindezt Krisztián, akit nem csupán barátnője, de testvére is elárult?

Sümbül végzetes hibát követett el?

Az aga boldogabb, mint valaha! Sose gondolta volna, hogy a szerelem egyszer őt is megtalálja. A nagy örömködésbe azonban becsúszik egy hiba. Az egyik légyott közben Sümbül kicsit többet iszik a kelleténél, és egy olyan titkot fecseg ki Hürremről, ami akár a szultána életébe is kerülhet.

Bori nemcsak a barátait, de az otthonát is elveszíti?

Mikor Bori oda akarja adni a Tamástól kapott előleget Karolának, a lány ahelyett, hogy elfogadná a pénzt, kidobja a szemétbe, és megkéri Borit, hogy azonnal költözzön ki a házból.

Bori teljesen magára marad

Miután Bori a hétvégét egy barátnőjénél töltötte, hétfőn hazament és abban reménykedett, hogy Karolával meg tudják beszélni a történteket...

Roland lefekszik Borival, aztán csúnyán elárulja

Roland nagyon szenved, amiért Gréti egy seggfejnek tartja, és eldönti, hogy úgy fog viselkedni, ahogy régen. Lefekszik Borival, és amikor a lány azt hiszi, minden rendben, kiszolgáltatja Karolának és a többieknek. 

Emma megint hoppon marad Péterrel szemben

Emma nagyon kirekesztettnek érzi magát, amikor Linda és Péter kettesben viszik Mikit kivizsgálásra. Amikor Linda hazaérve összepakolja a cuccait, és kijelenti, hogy a kórházban éjszakázik, Emma újabb jelenetet rendez.

Előző rész (2017. június 09.)

Bori attól fél, hogy Roland beváltja a fenyegetését és beárulja Karolának. Milán megpróbál kitérni a barátai útjából. Miki balesetet szenved, és a kórházba kell vinni.

Roland elárulja Karolának az igazságot

Bori egész nap azért könyörgött Rolandnak, hogy ne árulja el a titkát Karolának. Miután Gréti Roland értésére adta, mennyire undorodik tőle, a srác eldöntötte, hogy félrerakja az érzelmeit, és bosszút áll...

Következő rész (2017. június 09.)

Bori attól fél, hogy Roland beváltja a fenyegetését és beárulja Karolának. Milán megpróbál kitérni a barátai útjából. Miki balesetet szenved, és a kórházba kell vinni.

Bécy Tamásnak: “Egy szarka vagy!”

Amikor Alexa is felbukkan és mindenki előtt szemrehányásokat tesz neki, Tamásból kibukik, hogy a tesztet Bécy számára vette. Bécy emiatt nagyon mérges lesz Tamásra, aki rájön, hogy féltenie kell az egzisztenciáját. 

Bori: „Egy utolsó senkinek érzem magam…”

Este a klubban Karola megpróbálja kibulizni magából a frusztráltságát, de annyira túlzásba viszi a vadulást, hogy összerúgja a port az egyik vendéggel. Amikor Bori kérdőre vonja a barátnőjét, Karola összetörten megvallja neki, hogy rettenetesen boldogtalan.

Emma végleg leszámol Lindával?

Emma sms-ben leszámol Lindával, aki azonban semmit sem tudott a férje akciójáról és szenvedélyes kirohanással próbálja meggyőzni a lányt. Emma végül aztán újra ágyba bújik Lindával - de rögtön meg is bánja...

Karesz kirúgatja Paját, hogy Milánnak munkát szerezzen

Karesz megígéri, hogy állást is szerez Milánnak az autómosóban – de Milán kemény marad. Később, amikor pénz szűkébe kerül, Milán mégis megváltoztatja a véleményét és elfogadja Karesz ajánlatát.

Noémi egy táskáért cserébe elárulja Tamarának apja titkát?

Noémi megpróbálta meggyőzni Tamarát arról, hogy vegyen meg neki egy minőségi, nagyon drága táskát, azonban Tamara elintézte annyival, hogy nem tehetik meg maguknak, így felejtse el, és különben sem akarja, hogy elkényeztetett kislány váljon belőle. Noémi az apjánál is falakba ütközött, ezért újra Tamaránál próbálkozott: a drága táskáért cserébe hajlandó elmondani neki apja féltett titkát.

Adri:

Bori és Karola kiszabadítják Adrit, és felteszik egy Győrbe induló buszra. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt, mert a lánynak semmije sincs, így a lányok békében válnak el.

Adri Karolának:

Karola elfogadja az apja ajánlatát, és bedumálja magának, hogy nem érdekli őt Adri, és nem a pénzért teszi, amit tesz. 

Niki és Gábor bulizása kishíján szexbe torkollik

Mivel Lali nem ér rá, Gábor hagyja magát rábeszélni, hogy egyedül menjen el Nikivel bulizni – ami majdnem a vesztét okozza, amikor egy vad flörtölés után a klubban Niki felmegy az albérletbe Gáborral...

Soma lőszernek használja Tivyt

Elindult a cicázás, az ugratás. Gina átlát a dolgokon, érzi, hogy a szószátyár többet lát bele kettejük kapcsolatába. És ezt nemcsak a lány érzi, hanem Soma is, aki rá is kérdez mindenki előtt Tivynél, hogy hányadán állnak, ez persze kiveri a biztosítékot.

Gréti megbánta, hogy összejött Rolanddal?

Gréti és Roland együtt töltötték az éjszakát, és reggel nem is csináltak ebből titkot a többiek előtt. A boldogságuk azonban nem tartott sokáig...

Lali Gábornak: „Ezt nem bocsájtom meg neked, amíg élek!”

Gábornál elszakad a cérna, és lebuktatja Lalit és Lunát a rendőrök előtt, mikor a rendőrségről hazaérve összefutnak Gáborral, Lalinak elborul az agya..

Karesz: „Elszúrtad az esélyemet

Karesz ma bizonyíthat az autómosóban: helyettesítenie kell a főnökét, Bandit. Amikor elromlik az autómosó, Karesznek gyorsan a fejére nő a feladat. Később megtudja, hogy Milán áll a leállás mögött.

Rüsztem: „Az életedet kérte cserébe”

A pasa meglátogatja a szultánát szörnyű száműzetésében. A találkozó igen érdekesre sikeredett, és Hürrem élete került veszélybe.

Már mindent értünk! – Ági ilyen mélyre süllyedt?!

Hiába, az információ az egyik legnagyobb kincs, de nem mindegy, hogy kinek a birtokában van az a bizonyos titok. Arról nem is beszélve, mi történik akkor, ha rossz kezekbe kerül.

Ildikó bosszúból elárulja Joe titkát?

Joe és Ildikó összeszólalkoznak a bonbon készítő tanfolyamon. Ildikó mérgesen megfenyegeti a vejét, hogy elárulja Barbinak a félrelépését, ha nem bánik vele jobban.

Barbi esküjét hallva Ildikó meggondolja magát

Ildikó a lánya esküjét hallva megérti, hogy Barbi számára Joe az egyetlen, és mindig is az marad, ezért úgy dönt, mégsem mondja el az igazat neki, és nem áll a boldogságuk útjába.

A háború után Bécsben nyüzsögtek a kémek

Ausztriában ténykedő magyar kémek. A magyar titkos ügynökök is ott voltak Ausztriában - hol a szovjeteknek, hol a franciáknak kémkedtek, segítették vagy épp pénzért árulták el Magyarországot. Elrabolták, szőnyegbe csavarva hozták Budapestre – kémek élete a XXI. századan.

Ludwig: „Lizát Timiért!”

A gyászoló apa mindenre képes, csakhogy végre kiderüljön, ki ölte meg fiát, Róbertet. Az őrültség határán lévő Ludwig a gyerekrablástól sem riad vissza. Forrósodik a helyzet.

Előző rész (2016. március 21.)

Kihez fordulhat Ágnes, ha még a saját férje is elárulja? Miklós helyett Attilával pótolja Nóra a férjét? Lesz-e módja Zsoltnak méltón elbúcsúzni a fiától? Vajon önző vagy önfeláldozó döntést hoz Zsófi, amikor elhagyja a családját?

Következő rész (2016. március 21.)

Kihez fordulhat Ágnes, ha még a saját férje is elárulja? Miklós helyett Attilával pótolja Nóra a férjét? Lesz-e módja Zsoltnak méltón elbúcsúzni a fiától? Vajon önző vagy önfeláldozó döntést hoz Zsófi, amikor elhagyja a családját?

Ez volt Ibrahim utolsó felkiáltása

Ibrahim legszebb álmából felriadva veszi tudomásul, hogy élete veszélyben van. A többi már történelem...

Ibrahim valóban áruló volt, vagy egy szörnyű összeesküvés áldozata?

Ibrahim sorozatbeli alakja szorosan megegyezik a történelemből ismert valódi nagyvezír életével. Ő volt Szulejmán jobb keze, barátja és kegyeltje. Ki volt ő, és tényleg képes lett volna elárulni hőn szeretett szultánját?

Következő rész (2015. október 15.)

Mi lesz a sorsa Hanna, Péter és Balázs barátságának a történtek után?  Kideríti-e Róbert, hogy ki árulta el az apjának?  Nóra egyre féltékenyebb lesz, de vajon van rá oka?

Előző rész (2015. október 14.)

Vajon meg tudja-e magyarázni Róbert árulásának okait Ludwignak?  Nóra féltékeny lesz Mónikára Miklós miatt.  Péter Balázs tanácsára bepróbálkozik a magányos Hannánál.

Következő rész (2015. október 14.)

Vajon meg tudja-e magyarázni Róbert árulásának okait Ludwignak?  Nóra féltékeny lesz Mónikára Miklós miatt.  Péter Balázs tanácsára bepróbálkozik a magányos Hannánál.

Előző rész ( 2015. augusztus 14.)

Képes Hanna megbocsátani az anyjának? Számíthat-e Zsófi a családjára a terhessége alatt? Mit tesz Krisztián, ha rájön, hogy elárulták?
 

Következő rész (2015. augusztus 14.)

Képes Hanna megbocsátani az anyjának? Számíthat-e Zsófi a családjára a terhessége alatt? Mit tesz Krisztián, ha rájön, hogy elárulták?
 

Szulejmán - 115. rész


szerző:
2015.03.18. 21:15
Szulejmán - 115. rész

Hatidzse elviteti Nigart, miután kiderül, hogy terhes. Nigar váltig tagadja, hogy Ibrahim lenne a gyermek apja, azt állítja, hogy Naszuh efenditől állapotos. Hatidzse ezért elküld a Matrakosért, és kifaggatja. Ibrahim hírt kap az efendiről, aki államuk közellensége, és Szulejmán parancsára rajta üt Edirnében. Ibrahim és a szultán abban a hiszemben vannak, hogy végeztek ellenségükkel, Naszuhhal. Mahidevran segítséget kér Ibrahim pasától. Elmondja, hogy tetemes hitelt vett fel egy uzsorástól, és nem tudja miből visszafizetni. A pasa segítséget ígér neki.

Üzletkötés közben csaptak le rájuk

Két drogdílert fogtak a rendőrök a Heves megyei Jászapátiban. A gyanú szerint a környező településeken árulták a kábítószert. Egyikük most előzetes letartóztatásban van, a másik pedig szabadlábon védekezhet.

Maci árulásszagot szimatol a levegőben?

Maci úgy érzi, valaki megváltozott, mióta visszament Zsu, és nagyot csalódott ebben az emberben. Hogy ki ő, kiderül a keddi Összefoglalóból!

Milán megbékél a kialakult helyzettel

Milán úgy dönt, hogy ott hagyja barátait és külföldre utazik, Karesz azonban nem akarja elengedni barátját. A stoppoló fiút felveszi egy furgon, de váratlanul Karesz úgy dönt, hogy Milánnal tart. A fiúk eleinte nem jutnak közös nevezőre, aztán belátják, hogy a barátságuk a legfontosabb, és kibékülnek, aminek mindenki nagyon örül.
 

A szerelem rabjai 12-05-29

A szerelem rabjai, 139. rész - Victoria és Conrado elmondja Tatinak az igazat, aki nagyon megdöbben. Rubi egyelőre nem szól Carlosnak a vidéki turnéról. Barbara dühös Guillóra, hogy cserben hagyta, elmondja Nicolasnak, hogy még mindig szereti. Paz megkéri Aliciát, mutassa meg, hol van a halott csecsemő sírja.

Te vagy az életem 10-10-06

Te vagy az életem, 72. rész - Dufre felajánlja Martinnak, hogy elárulja Constanza titkát, pénzért. Martin dühbe gurul, és kirúgja Dufrét a házból. Constanza megkönnyebbül. Alfredo dührohamot kap féltékenységében. Turca és Jose találkoznak, ahol kölcsönösen megvallják egymásnak szerelmüket, majd szenvedélyesen csókolóznak. Martin hívatja Alfredót és Esperanzát, majd felmond a lánynak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való