KERESÉS search-close

árufeltöltő

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "árufeltöltő"

Hogy lett a topmenedzserből árufeltöltő a tejosztályon?

Tamás megszokta a sok munkát és a sok pénzt is. Éveken át nagy cégeknél volt topmenedzser, annak minden velejárójával. Nagy felelősség, rengeteg munka és jó fizetés, igaz, sok volt a konfliktusa is, és erre az életformára ráment a magánélete. Tamás nemrég kiszállt, és most árufeltöltő egy szupermarket tejosztályán. Egy év alatt keres annyit, mint korábban egy hónap alatt, de nem bánja. Történetét először az Index mutatta be, és most Magyar Éva is találkozott vele.

Kevesebb felelősség, kevesebb teher - Péter megkapta Angliában, amire vágyott?

Szalai Péter 18 évig tanított iskolában, az utóbbi 3 év azonban annyira nehéz volt, hogy amikor bement egy nagyáruházba vágyakozva nézett az árufeltöltőkre. A férfi családjával együtt nyakába vette Angliát, és azt mondja, most sokkal nyugodtabb az élete.  Vajon sikerült Péternek megbirkózni az angol nyelvvel? Hogyan boldogulnak Szalaiék a ködös Nagy-Britanniában?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való