KERESÉS search-close

árnyékszínház

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "árnyékszínház"

Ismét tehetségkutatóban aratott sikert az Attraction

A magyar árnyékszínház tagjai az America's Got Talent speciális adásában szerepeltek hétfőn: idén 184 ország 50 legjobb produkcióját hívták meg egy szuperdöntőbe, köztük a magyarokat is. Az Attraction volt az a csapat, amely 2013-ban eddig egyetlen külföldiként megnyerte a világ legnépszerűbb tehetségkutatójának brit változatát.

Nagy Alexandra édesapja emléke előtt tisztelgett produkciójával

Nagy Alexandra kezdetben úgy gondolta, hogy az édesapja elvesztése és ennek feldolgozása kizárólag csak rá tartozik, azonban rájött, hogy ha a közönséggel is megosztja az érzéseit, azzal az édesapja előtt is tiszteleg.

Fókusz 13-07-15


szerző:
2013.07.15. 20:50
Fókusz 13-07-15

Fókusz: Bendegúz nyomában - Olvasztó Imre nemrég az otthonában fogadta a Fókuszt. Mi lesz a gyereksztárokkal, ha felnőnek? A legtökéletesebb - Regős Lili mindent vitt. A fitneszmodellt a világ legjobbjának választották. Mi lehet a titka? Az árnyak rejtélye - Kik azok, akik az Attractiont sikerre vitték? Megmutatjuk a csapatot úgy, ahogy még nem látták.

Fókusz 13-07-02


szerző:
2013.07.02. 20:55
Fókusz 13-07-02

Fókusz: Az életét áldozta - Először áll kamera elé a hegymászó Kiss Péter édesapja. Szívbemarkoló felvételek és az édesanya búcsúlevele elhunyt fiának. Diadalmenet - Hogyan élte meg a család az Attraction sikerét? És miért indul a csapat Las Vegas helyett Kazahsztánba? Búcsú a barátoktól? - Ki éli túl a tragikus autóbalesetet? Esélylatolgatás a Barátok közt szereplőivel.

Reflektor 13-06-26


szerző:
2013.06.27. 00:05
Reflektor 13-06-26

Reflektor: A kecskeméti repülőnap igazi sztárjai. Noha az egyedülálló légi show-ra még több mint egy hónapot várnunk kell, a kecskeméti repülőbázison már mindenki a kétnapos rendezvényre készül. Erről Ada is meggyőződhetett, amikor ellátogatott a bázisra, ahová két hétéves pilótajelöltet is magával vitt. Szűcs Zoltán sikereit már nem érhették meg a szülei.

Attraction: Kamerák hada várta haza a győzteseket

Kedd éjfél, Liszt Ferenc repülőtér – már csak egyetlen gép landol a kifutón. De ahelyett, hogy minden elcsendesedne, a teljes magyar sajtó csőre töltve várakozik a terminálon.

Állva tapsoltak a magyar csapatnak Londonban

A Brit tehetségkutatóban szenzációs meglepetést okozott a Csillag Születikben feltűnt árnyékszínház. A Face Team után az Attraction is a nemzetközi karrier kapujában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való