KERESÉS search-close

álommunka

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "álommunka"

Kipróbálhatták az álommunkát

Tetováló, rendőr, tűzoltó, énekes, tanár- megannyi  érdekesebbnél érdekesebb szakmát próbálhat ki ma és a következő egy hétben kétszáz fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű ember. A Salva Vita alapítvány idén ötödik alkalommal rendezte meg  szemléletformáló programot elsősorban a cégeknek, hogy lássák, ha valaki megváltozott munkaképességű is,  bármelyik megálmodott szakmában lehet sikeres, ha megtalálják számára a megfelelő munkakört. 

Álommunkák nyomában: legyél te is kovács!

A héten volt már nálunk hivatásos világutazó, étel fotós, de van, akinek teljesen mást jelent az álommunka. Kovács Péter volt Tibi és Eszter vendége, akinek minden álma az volt, hogy egyszer kovács legyen.

Az igazi álommunka: felfedezni a világot, miközben dolgozol!

Vannak olyan szerencsések, akik megkaparintották az álommunkájukat, ilyen Gyémánt Balázs is, aki hivatásos világutazó! Újságíróként bejárja az egész világot, miközben minden élményét megörökíti. Hogyan szerezte ezt az állást? Elmesélte!

Kipróbálhatták álmaik munkáját a segítséggel élők

Tűzoltó, állatgondozó, kormányhivatalnok – csak néhány szakma azok közül, melyeket ma kipróbálhattak a segítséggel élők. A "Neked munka, nekem álom" - napon 19 városban összesen 200-an dolgozhattak olyan helyen, ahová a betegségük miatt sosem vehetnék fel őket. A kezdeményezés Írországból indult, a szervezők szerint még mindig sok az előítélet a sérült munkavállalókkal szemben, ezeket is segít megszüntetni egy ilyen programsorozat.

 

Kipróbálhatták álmaik munkahelyét

Rendőr, grafikus, könyvtáros, állatgondozó, kalauz – ezekről a hétköznapi foglalkozásokról is álmodnak a fogyatékkal élő emberek. Ma egy napra néhányan kipróbálhatták, milyen lehet az álommunka egy ilyen munkahelyen. Ez a kezdeményezés Írországban már évek óta sikeresen működik, itthon tavaly próbálták meg először.

Álommunka fogyatékkal élőknek


szerző:
2015.04.22. 18:25
Álommunka fogyatékkal élőknek

Álommunka egyetlen napra, 16 különböző helyen, 16 fogyatékkal élő embernek. A Salva Vita Alapítvány "Álommunka" programjában volt, aki a a SOTE Neurológiai Klinikáján, más a bűnügyi laborban próbálhatta ki magát szakértőként. Az alapítvány célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkáltatókat és a fogyatékkal élő munkvaállalókat.

„Neked munka, nekem álom”


szerző:
2015.03.20. 18:30
„Neked munka, nekem álom”

Sörcsapoló, agykutató, kutyaidomár – ilyen álommunkák szerepelnek a fogyatékkal élők listáján, vagy legalábbis ilyenekkel jelentkeztek egy kampányra, amely most valóra váltaná az álmukat egyetlen napra. Az áprilisi nyílt napon próbálhatják majd ki a fogyatékkal élők az álommunkájukat.

Brit férfié lett az álommunka


szerző:
2009.05.06. 10:04
Brit férfié lett az álommunka

Egy ausztrál trópusi sziget gondnoka lesz fél éven át.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való