KERESÉS search-close

álom

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "álom"

Teljesült Boggie álma: kedvenc énekesnője kérte fel őt, hogy lépjen fel a koncertje előtt!

Hihetetlen koncertélményben volt részük azoknak, akik kilátogattak Zaz budapesti koncertjére – de a kilátogatók nem csak a francia sanzonok királynőjét, hanem Csemer Boggiet is hallhatták, hiszen ő lépett fel Zaz előtt. Hogyan esett Boggie-ra az énekesnő választása, és milyen volt együtt bulizni Zazzal? A Reggeli beszélgetésből kiderül!

Érkezik az új magyar modellüdvöske?

Briginek kiskori álma, hogy egyszer befutott modell legyen, ám anyukája sehogy sem nézi ezt jó szemmel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnagyobb álma, hogy tetoválóművész legyen

Sanyi már gyerekkorában is szeretett kitűnni társai közül a vagány stílusával, így nem véletlen, hogy imádja a tetkókat. Sőt, hatalmas vágya, hogy egyszer ő maga is varrasson másokra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ismerd meg a legnagyobb Fördős Zé rajongót!

Guba Yvett nem véletlenül „hozta magával” a gasztrobloggert, hiszen hamarosan az egyik legszebb álma válik valóra…

Roskadozó falak közül az elit orvosi egyetemre

Rostás Gusztáv története mondhatni sikertörténet. Először nem is mert túl nagyot álmodni: az öcsödi körülményekből elérhetetlennek tűnő orvosi pálya helyett, az ápolói szakmát tűzte ki magának. Első útja pedig a könyvtárba vezetett, ahol egy anatómia könyvet szeretett volna kikölcsönözni – de a könyvtáros azt mondta, nem lehet.

VV Zsuzsu:

A lány a nagy takarítás közepette mondott köszönetet rajongóinak, majd nagy tanulságra hívta fel a figyelmet...

 

 

Végre valóra vált Görgényi Fruzsina egyik legnagyobb álma!

A Barátok közt színésznője már gőzerővel készül a közelgő jubileumi Story Gálára, ráadásul nemrég egy kulisszajáró vlogot is indított, amelyben a színházi élet titkaiba kalauzolja be a nézőket. Sőt, a Reggeli egyik házigazdájával, Peller Annával is forgatott már!

VV Hunor majdnem meghalt?

A villalakók a hálószobában beszélgettek a paranormális jelenségekről, és megdöbbentő titkokra derült fény!

Adri súlyos szexhiánytól szenved...

A lány bevallotta: sosem volt még ilyen hosszú idő, hogy ne bújt volna ágyba valakivel. Nem is csoda, hogy pajzán álmok "gyötrik"...

Reninek álmokkal üzennek az ˝égiek˝?

Egész összetett és szürreális álma volt a villalánynak, amit sikerült megfejtenie - saját bevallása szerint. Ha igaz, azt is megjósolta, kik fognak párbajozni legközelebb.

A Barátok közt színésznői egy álmot váltottak valóra

Nagy Alex és Koller Virág megható ajándékkal lepte meg a sorozat egyik rajongóját...

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Miről álmodozott Radics Gigi, Gál Petra és Schmied Zoli?

Radics Gigi, Gál Petra és Schmied Zoli álmaikról és azok beteljesüléséről meséltek nekünk - karrierjük szempontjából!

Megható: Az 1 perc és nyersz! stúdiójában teljesült egy álom!

Három évvel ezelőtt velünk együtt több mint 800 ezer nézőnk szurkolt egy emberként az 1 perc és nyersz! akkori első győztesének. Barsi Lilla 3 milliót nyert, amelyet egy az egyben legjobb barátnője gyógyítására, életének megkönnyítésére ajánlott fel.

Ne csak álmodj róla: legyél te a Barátok közt legújabb szereplője!

Ha eddig csak vágytál rá, ha eddig csak elképzelted, hogy a sorozatban szerepelsz, akkor itt a te nagy lehetőséged!

Vajon miért álmodunk?


2018.08.10. 19:55
Vajon miért álmodunk?

Előfordult már, hogy Kabát Peti felüvöltött álmában. Mégsem emlékszik semmire. Sütő Enikő viszont boldogan meséli, hogy ő gyakran repül álmában. Önök szoktak emlékezni az álmaikra ébredés után?  Nézzük, miért is álmodunk!

Kétszer volt, hol nem volt...

Kétszer volt, hol nem volt, való vált az egypetéjű ikerlányok álma, egypetéjű ikerfiúk vették őket ugyanis feleségül.

Istenes Bence új műsorvezetőtársat kap?

Amikor kijött a ValóVilágból VV Anikó, talán remélte, de biztos nem lehetett benne, hogy egyszer majd ő vezetheti a legújabb ValóVilágot, igaz már Nádai Anikók néven. Két évvel ezelőtt pedig kiderült, hogy Anikónak teljesült az álma, és hogy még tetézzük, kiderült az is, hogy Istenes Bence lesz a párja. 

Mi van a sztárok bakancslistáján?

Valaki extrém helyzetekre, mások szakmai elismerésre vágynak, a legtöbben pedig legszívesebben bejárnánk az egész világot. Hazánk sztárjai népszerűek, sikeresek, de kívánságaikkal ők sem fukarkodnak. Kiderítettük, vajon mi a rejtett álma Korda Györgynek és mi szerepel Szabados Ági listáján?

Teljesül Vili bácsi álma?

Bözsi és Vilmos olyan információhoz jutnak, ami teljesen felforgatja a körülöttük lévő dolgokat…

Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?


szerző:
2018.05.03. 16:17
Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?

A Tanár főszereplője elárulta, mi az, amire gyermekkora óta vágyik! 

VV Soma erotikus álmokban is hódít

Viki gyengéd érzelmeket táplál VV Soma iránt, ráadásul intim álmai is voltak már a Való Világ győztesével. A lány alig várta, hogy végre-valahára személyesen is találkozhasson kedvencével.

Ilyen dögösnek még sosem láttad Hannát!

A fiatal lány felhúzta a tűzpiros magassarkúját, hozzá egy testhezálló bomba ruhát, és elindult meghódítani Petit, vagy mégsem őt?

Szebb életet hazudunk?


szerző:
2018.01.31. 08:30
Szebb életet hazudunk?

Manapság egyre többen vannak olyanok, akik a látszatnak élnek. Ez akkor a legnehezebb, amikor olyan élethelyzetbe kerülünk, ahol szembesülnünk kell a „valódi életünkkel”, és azzal, hogy hol tartunk. Egy ilyen alkalom például egy osztály- vagy évfolyamtalálkozó.

Bionikus kézre gyűjt a szakács

Minden álma, hogy egyszer újra főzhessen a vendégeknek egy étteremben – ezt mondta Híradónknak az a fiatal szakács, akit tavaly nyáron gázolt el egy villamos Budapesten. A férfi azt mondja: a megoldást egy úgynevezett bionikus kéz jelentené, de a másfél milliós önrészt nem tudja kifizetni. Ezért családja gyűjtést szervezett.

 

Kovács Dóri egyetlen vágya az esküvőjét illetően: legyen ott Takács Nikolas!

Bár Kovács Dóri még nem tudja, hogy kihez szeretne hozzámenni, egy dologban biztos: szeretné, ha Takács Nikolas is ott lenne, és elénekelné a Hallelujah című dalt.

Ez volt ám a ValóVilág pénzesője!

Hát évvel ezelőtt a Fókusz lencsevégre kapta az akkori valóságshow játékosainak szeretteit, hogy kiderüljön a villalakók mire is költenék azt a sok milliót, ha megnyernék. Gyorsan kiderült, hogy Alekosz, Szandika, vagy Gombi igazat mondtak-e, amikor bevallották, mire költenék a főnyereményt.

Barbi: „Tudok magamra vigyázni”

Barbi egyre jobban úgy érzi, hogy anyukája, Zsuzsa túl rövid pórázon tartja őt. A fiatal lánynak minden vágya, hogy egyszer modell lehessen, de szülei hallani sem akarnak róla. Szerintük ugyanis a tanulás az első.

Legyél te a Barátok közt főszereplője!

Ne habozz, jelentkezz, és valósítsd meg az álmodat! Légy te a sorozat főszereplője!
 

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga Hajnal kezében van?

Hajnalt rémálmok gyötrik, mióta megtudta, hogy Márk megcsalta saját ágyukban. Úgy tűnik, az átvert lány közel jár az igazsgához...

A teljes adásért kattints IDE!

Sokan csak álmodoznak a mogyorókrémről...

Adri és Szandi rendkívül ügyes a titoktartásban, így egyelőre senki nem sejti, hogy van egy üveg mogyorókrémük elrejtve. Ehhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy a lányok remekül eljátsszák, hogy mennyire ki vannak éhezve egy kis finomságra...

Delfinekkel úszhat a beteg fiú


szerző:
2017.09.12. 18:31
Delfinekkel úszhat a beteg fiú

Teljesülhet a szemdaganatos kisfiú álma, úszhat a delfinekkel. A 4 éves Pintér Zalán nagy vágyáról vasárnap számoltunk be Híradónkban. Szülei attól tartanak, hogy mivel a kisfiú szemén minduntalan kiújul a daganat, elveszítheti látását. Ezért szerették volna, ha a gyerek álma, hogy ússzon a delfinekkel, minél előbb teljesül. Adásunk után több százan keresték őket és egy névtelenséget kérő adományozó felajánlotta, hogy állja a repülőjegyet Izraelbe, kint élő magyarok pedig megszervezték a család szállását és a programot. Zalán várhatóan október 29-én utazik ki szüleivel és három testvérével.

Dodi és Tomi az Anikó Show-ban duetteztek először!

Mivel Dodi nagyon tiszteli Tomit, arra kérte, hogy énekeljék el közösen a "Hogy mondjam el" című számot. Tamás örömmel mondott igent, így megvalósult Dodi egyik nagy álma.

Elhoztuk ÉNB Alexa vadonatúj klipjét!

A fiatal lány az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége szerint, a klip önmagáért beszél és az önállóságot szimbolizálja. Legalábbis ezt mesélte két évvel ezelőtt Alexa a Fókusz riporterének.

A ValóVilág szőkesége nem adja fel álmait!

Öt éve már annak, hogy hiba volt leírni VV Seherezádé DJ karrierjét, ugyanis kiderült, hogy külföldön például nagyon odavoltak a gyönyörű lányért. Azonban már akkor sem tartotta kizártnak Seherezádé, hogy a jövőben itthon is tartson majd egy-két bulit.

VV Attilának teljesült egy régi álma

Öt éve történt, hogy a VV-k egyik legemlékezetesebb alakja, VV Attila egy régi vágyát váltotta valóra. Megszerezte a jogosítványát, melyet már nagyon régen magának szeretett volna tudni. Hogy miért? Kiderül a riportból!

A Barátok közt Alizát így még sosem láttátok!

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér Aliza álomba szenderült. Ami azután következett, azt bizonyára nem nagyon felejthették el a nézők. A szép szőke lány magát álmodta meg egy gyönyörű színpadon, ahol egy dívaként tündököl, pont úgy, mint egy szupersztár.

Dani feladja az álmait Grétiért

Dani és Gréti beszélgetése veszekedésbe torkollik, aminek az a vége, hogy felteszik a kérdést maguknak, vajon nem lenne-e jobb, ha szakítanának. Végül Gréti kis híján lemond a fotós állásról, de ekkor Dani beállít a klubba és bejelenti, hogy a kedvéért Budapesten marad.

Aurelio: „egymilliárd forinttal mit kezdenék?”

Nemcsak a ValóVilág fenegyerekét kérdeztük meg erről, hanem Sebestyén Ágit, Róka Adriennét és VV Somát is.

BRÉKING: Eljegyezték az X-Faktor műsorvezetőjét!

Kiss Ramóna egy megható fotóval tudatta a világgal, és a rajongókkal, hogy bizony megkérték a kezét…

Frabato feltárta, mit üzennek álmaink

Frabato azért jött a Reggeli stúdiójába, hogy megválaszolja az álmokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket. Kiderült például, hogy lehet-e befolyásolni az álmainkat, illetve az is, hogy mire utal, ha álmunkban repülünk.

Menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Nádai Anikót!

A Farm egykori műsorvezetője, Nádai Anikó varázslatos fotózáson vett részt, amit a Fókusz nézői is láthattak.

Magyarok New York bűvöletében!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta azt a két magyart, akiknek teljesült az álma, és elutazhattak a világ másik pontjára, New Yorkba.

Ezt látnod kell! VV Soma élete egyetlen videóban!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese videóblogot indít! "Ezzel a videóval nem az volt a célom, hogy menj el gyúrni, és jelentkezz egy valóságshow-ba, hanem hogyha van egy álmod, menj el és küzdj meg érte!" - fűzte első videójához Soma.

Teljesült az Egy perc és nyersz! játékosának álma

Az Egy perc és nyersz! játékosa egymillió forintot nyert, a dupláját annak, amit kitűzött célnak, így egyenes út vezet a lemezhez, amit a testvéreivel szeretne kiadni. Hallgasd meg, hogyan klarinétozik László!

Barátok közt: Ez történt a 13. héten

Gigi segítene Zsófinak megvalósítani az álmát. Péter nem tud megbízni a hirtelen feltűnt rokonban. Stella végre lehetőséget kap, hogy választ kapjon a kérdéseire. Krisztián és Aliz kapcsolata fordulatot vesz. Kristófot és Tóbiást nagy meglepetés éri a szüleikkel kapcsolatban. Miklós másnak tulajdonítja Júlia ötletét, amiből számos gond származik. Natasa egyetemi feladata érzékenyen érinti Irmát. Nóra újabb randevúja nem úgy sikerül, ahogy elképzelte. Ágnes hírt kap Ludwigról.

Lacus:

Márti nekilátott a fánkocskák kiszaggatásának, Lacus pedig elmesélte a kicsi égetett fánkok történetét. Kiderült, hogy Lacus álmában találta ki ezt a receptet, és nagyon szeretné elvarázsolni vele Pierre urat.

 

Következő rész (2017. március 27.)

Hogy sikerül Stella és Piros első találkozása? Vajon Zsófi megvalósíthatja az álmát? Péter továbbra sem tud megbízni Bandiban. Krisztián és Aliz kapcsolatát egy félreértés sodorja veszélybe.

A ValóVilágból a popszakmába?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy alig ért véget a ValóVilág hetedik szériája, máris megjelent az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettünk volna rögtön az elején a kedvét szegni, de már akkor tudtuk, hogy lesz könnyű dolga.

„Na, most békében halok meg, köszönöm” – Egy gyönyörű történet véget ért!

A Keresem a családom egyik legmeghatóbb forgatását sosem fogjuk elfelejteni, mikor is a 105 éves Erzsi néni utolsó kívánságát teljesítette a stáb. A történet szomorú fordulatot vett, az idős hölgy elhunyt. 

Sikerült! Teljesült Tóth Andi álma!

Két éve már, hogy a Fókusz kameráinak örömmel és büszkén mesélt arról az énekesnő, hogy szinte minden vágya teljesült az X-Faktor óta. Kiderült, tizenhat évesen azzal a rockbandával léphetett fel, amit évekkel ezelőtt a többi rajongóhoz hasonlóan csak a tömegből csodált. Az X-Faktorban Hooligans nótával tört be, és azóta is érezni körülötte az elképesztő pezsgést, amit csak egy őstehetség képes kiváltani.

Hoppá! Opitz Barbi elhagyta az országot!

A 2016-os X-Faktor győztese a minap arról számolt be Facebook-oldalán, hogy nővérével együtt elhagyta Magyarországot. 

Erika és Gyuri álomszerű esküvője

Vajon végre valóra válik Erika álma, és elveszi őt feleségül Gyuri? A válasz igen, sőt már az időpontot is kiválasztotta a srác! Vagy mégsem?

Kispolskit kapott Tom Hanks


szerző:
2017.01.23. 18:47
Kispolskit kapott Tom Hanks

Megvalósul Tom Hanks vágya. Összegyűlt a pénz, lengyel rajongói megvették neki a Polski Fiatot. A színész Budapesten forgatott, amikor több fotót is felrakott közösségi oldalára, amint egy-egy kispolski mellett pózol. A képek mellé azt írta: az új autóm. Ezt látva fellelkesültek annak a lengyel kisvárosnak a lakói, ahol az autót gyártották. Gyűjtést indítottak, hogy a pénzből vásároljanak a filmsztárnak egy ilyen járgányt. A hétvégén sikerült is megvenni a kocsit, amit most felújítanak, és terveik szerint néhány hónap múlva adnak át Tom Hanksnek.

Mata Ricsi elárulta legféltettebb titkát!

Még mindig kiráz minket a hideg, ha a döntés pillanatára gondolunk. Mikor kimondták Opitz Barbi nevét az egyik szemünk nevetett, a másik sírt. Na, de ne szomorkodjunk, ugyanis a 2016-os X-Faktor második helyezettje szépen szövögeti újévi terveit.

Dobó Kata: „Fontos, hogy kivel éled meg az álmod”

Öt évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő élete egyik legcsodálatosabb szerepére készült, amit az élet osztott rá. Már nagyon szeretett volna anyaként is helyt állni, és végre teljesülhetett ez a vágya is. A Fókusz kameráinak erről mesélt, akkor volt a csodálatos hetedik hónapban.

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Mindig is kutyaszánra vágyott

Többszáz kilométer kutyaszánon, mínusz 20-30 fokos hidegben – internetezők váltják valóra egy 38 éves, miskolci édesanya gyerekkori álmát. Egy regényben olvasott először a kutyászanhajtásról, azóta szerette volna kipróbálni. Az internetes szavazásnak hála, néhány hónap múlva megteheti. Majdnem 14 ezer szavazatot kapott, így áprilisban utazhat Norvégiába, egy 330 kilométeres kutyaszán-túrára.

Vivi már a Happy End-et várja

A villalakó elárulta, elég furcsa neveltetést kapott, így szerinte nem csoda, hogy olyan lett amilyen, amit egyébként ő cseppet sem bán, sőt kifejezetten szereti, hogy ilyen fura. Krisztián pedig bíztatta a lányt, soha senki kedvéért ne változzon meg!

Soma és Vivi együtt álmodozott a Fináléba jutásról

Miután Vivi és Gina a zuhany alatt megmutatták énektudásukat, a szőke lány a Sufniba vonult Somával, hogy megbeszéljék, hogyan tovább, és ki mire számít a finálét illetően.

Miről szoktál álmodni?


szerző:
2016.11.22. 17:25
Miről szoktál álmodni?

Furcsa álmai a magyar hírességeknek is vannak, ezekből néhányat meg is tudhatunk tőlük. Miről szoktál álmodni? Ez a nap kérdése.

Istenes Bence olyat tett, amire már kiskora óta vágyott

Az X-Faktor műsorvezetője az Instagram storyján keresztül sokkolta követőit egy olyan képpel, amit már régóta el akart készíteni.

Nem fogod elhinni, mit álmodott Zsolti!

Zsolti Hófehérkeként serénykedett a Villában, a sok kis kedves állat (villalakó) pedig a segítségére volt a rendrakásban. Hát nem tökéletes egy álom?

Krisztián már a nősülést tervezi?

A macsó terve az, hogy megvalósítsa mindazt, amiről már két éjszaka is álmodott azaz, hogy elvegyen egy thaiföldi nőt! Mit fog szólni ehhez Mici?

Zsolti párja féltékeny Vivienre

Zsolti azt álmodta, hogy találkozott szerelmével, aki bevallotta neki, hogy isznyúan féltékeny Vivienre. Vajon mit szól ehhez a lány?

Egy álom vált valóra – Nem fogod elhinni kivel fotózkodott Dombi!

Nádai Anikót és a népszerű humoristát kérték fel a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gálájának vezetésére. Az ünnepi hangulatú eseményen nem csak a nyertesek gazdagodtak életre szóló élménnyel…

Bea asszony a Szulejmánról álmodozik

Két évvel ezeleőtt ilyenkor celebjeink szépen próbálták elütni a dzsungelben eltöltött időt. Míg Madár játékkal, addig Krasznai Tünde egy kis dobolással dobta fel perceit. Bea asszony pedig egyszerűen hangosan elképzelte, hogy épp azon a napon, azaz szerdán, mit csinálna otthonában. 

Teljesült Zseraldin álma!

A nézők Zserit választották villamesternek. A lány nem is lehetett volna boldogabb, és azonnal hozzálátott a szabályok lefektetéséhez, ami Micinek nem nyerte el a tetszését.

Fekvőtámasz Soma-módra

Soma egyik legféltettebb álma, hogy olimpia bajnok legyen egyszer, amit Zsolt is szívből támogatna. A sportos fiú meg is mutatta, milyen erő rejtőzik benne.

Vivi:

Vivien elárulta, milyen számára az álompasi, akinek neve is van, méghozzá Jack, és akitől legalább álmában megkapja, amire oly régóta vágyik..

Így szabadulj meg fél mázsától! Mutatjuk!

40 kilót fogyott egy év leforgása alatt. A háromgyerekes anyuka még időben húzta meg a vészféket és döntött a teljes életmódváltás mellett. Persze a csodás eredményeket nemcsak elérni, hanem megőrizni is nehéz, Kinga példájából sokan tanulhatunk!

Story Extra 2016-09-21


szerző:
2016.09.21. 16:55
Magyarok, akiknek sikerült a lehetetlen!

Amerika, az álmok országa. Ott valóban minden megtörténhet, főleg ha az embernek van akaratereje, kitartása és némi szerencséje. A Fókusz felkutatta azt a két fiatalembert, akik a forró sivatagi kánikulában virágzó, csillogó kaszinóvárosban, Las Vegas-ban alapozták meg az életüket. Két évvel ezelőtt belepillanthattunk két mesébe illő történetbe.

Valóra vált Solti Ádám álma!


szerző:
2016.08.19. 16:30
Valóra vált Solti Ádám álma!

Végre teljesülhet az, amire a színész fiatal kora óta vágyott, ráadásul mindezt kedvesével is megoszthatja. Ám idáig eljutni nem volt egyszerű!

VV Béci: Egy álom teljesült?

Öt éve már, hogy a Fókusz stábja felkereste a valóságshow negyedik szériájának legmarkánsabb szereplőjét, azaz Béci, hogy megkérdezzék tőle, mi a véleménye mostani helyzetéről. Mindenkinek volt egy álma a villában, a rapper fiúnak is. A riportból kiderült, mi történt vele a játék befejeztével. 

Oláh Gergő nagy bejelentésre készül

A 2012-es X-Faktor győztese hamarosan megmutatja, hogy milyen izgalmas projekten dolgozik. Addig is, hogy fokozza a hangulatot, közösségi oldalán árulta el érzéseit a bejelentés kapcsán.

Már spirituális erők is segítik a taktikázást a Farmon

Erre a napra egyből két vérpezsdítő és gyomorszorító élmény is jutott a Farm-lakóknak: Dória és Cintia az Adriai-tenger hullámait szelték, Attila pedig földöntúli üzenetet kapott egy halott szerettétől. A többiek pedig a kapanyelet szorongva izzadtak a tűző napon. Lássuk, mi minden történt a legutóbbi adásban!

Gábor pocakfájása fontosabb, mint Attila álma?

Attila azt hitte, farmertársa nem fogja fel, amit mond neki, pedig éppen egy fontos álmába avatta be a srácot, ami valószínűleg hatással lesz az életükre is. Gábor azonban elárulta, mi okozta az ignorálást részéről.
 

Tűzoltónak állhatott a beteg kisfiú

Egy napra tűzoltónak állt az ötéves Horváth Gábor. A Csodalámpa Alapítvány és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezzel ajándékozták meg a leukémiás kisfiút, akinek minden vágya volt, hogy egyszer részt vehessen egy műszaki mentésben. A Csodalámpa Alapítvány célja, hogy nagybeteg gyerekek kívánságait teljesítse. Évente nagyjából 280 gyerek mindennapjait teszik ezzel boldogabbá.

Valóra vált Kovács Patrícia legnagyobb álma

A színésznő legnagyobb álma vált valóra, hogy amikor reggel kinyitja a szemét, akkor tökéletesen lásson. A színésznőnek évekig 8 dioptriás lencse kellett ahhoz, hogy élesen lásson. Ennek most már vége!

Fergeteges lakodalmat tartottak Karda Beáék

Karda Beáta gyönyörű menyasszonyi ruhában, és hatvanöt évesen másodszor is férjhez ment. Hogy a bakancslistájáról is kihúzhasson egy kívánságot, - amit halála előtt szeretne átélni - fergeteges lakodalmat is tartottak szerelmével, pontosan olyat, amilyen nagykönyvben meg vagyon írva.

Sanyi: „Ezt az autót egy mosómedve is el tudná vezetni

A formabontó új RX Lexus túlszárnyalja eddigi elődjeit. Maradt a markáns külső, de ez a széria egyáltalán nem agresszív, már-már barátságosnak is mondhatnánk. De mi van a belsővel? Ezt látni kell!

Szulejmán békés álmát megzavarja valami

Szulejmán próbálja kizárni a körülötte történő eseményeket, talán egy kicsit el is szundikál, mikor megijeszti valami, és felriad álmából.

Ha Szulejmán álomra hajtja a fejét, Ibrahimot megölhetik

A helyzet súlyosságát jól mutatja, az uralkodó már rég nem azon gondolkodik, megbocsájtson-e a pasának, hanem azon, hogyan vethet véget a férfi életének, anélkül, hogy ne szegje meg a saját szavát.

Szulejmán rájön a megoldásra


szerző:
2016.02.25. 15:00
Szulejmán rájön a megoldásra

Szulejmán a Kádi Efenditől kér tanácsot saját problémájára. A megoldás egyszerű, de borzasztóan megdöbbentő.

 

Tényleg meseszerű a focistafeleségek élete?

Gyönyörű autók, még gyönyörűbb nők, jó fizetés, és látszólag felhőtlen élet. Ha csak a fotókat nézzük, a menő futballisták a világ bármely pontján irigylésre méltó életet élnek. De vajon mit vállalnak a feleségek, barátnők? Hiszen a magányosan eltöltött hétvégék, a távkapcsolat nehézségei, vagy az állandó kísértés sosem látszik a róluk szóló címlapokon.

FOCISTAFELESÉGEK: Victoria Beckhammel azonosítja mindenki ezt az életet!

Valóban meseszép a futballistafeleségek élete? A jelenleg Békéscsabán játszó Laczkó Zsolt felesége, a modell-műsorvezető Tóth Laura meséli el, milyen negatív és pozitív oldala van a focistafeleségek életének.

9 éves Vasember


szerző:
2016.02.14. 18:47
9 éves Vasember

Valóra válhattot egy súlyasan beteg fiú álma Ausztráliában. A 9 éves Domenic egy napra kedvenc képregényhőse, a Vasember páncéljába bújhatott, hogy megmentse a világot. Helikoptert, motorcsónakot is bevetettek a szervezők, sőt, a filmbeli Vasembert alakító Robert Downey Junior videóüzenetet is küldött a fiúnak.

Életükben először voltak moziban

Miközben sokaknak mindennapos, hogy moziba mennek, sok szegénységben élő kisgyereknek ez még sosem adatott meg. Nyolcvan hátrányos helyzetű gyereknek viszont most teljesült az álma: életükben először nézhettek filmet moziban. A szervezők célja, hogy élményekkel tegyék szebbé a mindennapjaikat.

Napi Doktor: egy riasztó jelenség - az alvajárás

Ijesztő érzés lehet, ha egy nyugodtéjszaka közepén egy öntudatlan állapotban járkáló családtag motoszkálása ébreszt fel legszebb álmunkból. A betegség a népesség 5-10 százalékát érinti és gyermek- és felnőttkorban egyaránt jelentkezhet. Az alvajárás okairól, következményeiről és kezelési módjairól beszélgettünk Dr. Folyovich Andrással.

Vágó Zsuzsi számára a színpad egy álom

Fiatalok, tehetségesek és nagy álmai vannak az operett műfajában. Itthon nagy népszerűségnek örvendenek, hatalmas rajongótáboruk van.  A közelmúltban pedig nemzetközi közönség előtt is bizonyíthattak, ugyanis a Milánói Világkiállítás vendégei voltak. Az Operett színház sztárjai Vágó Zsuzsi és Laki Péter.

Zsolt és felesége közös álma, hogy eljussanak Afrikába

Nagy álma teljesülhet Pető – Plaszkó Zsoltnak, hiszen tegnap 3 millió forinttal lett gazdagabb az Egy perc és nyersz! játékában.

Lola ledobta a textilt


szerző:
2015.08.31. 09:03
Lola ledobta a textilt

Az egykori tinisztárból, mára igazi céltudatos nő érett, aki rengeteg változáson ment át az évek során, mind testileg, mind pedig lelkileg. Talán ennek is köszönhető, hogy Lola úgy döntött, megvalósítja egy álmát, ami régóta ott fészkelt a fejében: ruha nélkül pózolt egy fotósorozat kedvéért. Hogy miért pont most döntött úgy, hogy ledobja a textilt, erről őt kérdeztük!

Fókusz 15-08-12


szerző:
2015.08.12. 19:25
Fókusz 15-08-12

Fókusz: Vége mindennek! - Ezt mondja a férfi, aki egyszerre vesztette el feleségét és imádott kislányát a majosházi motorbalesetben. Vágyaink és álmaink - Mire vágyik a férfi és mire a nő? És mi alapján választunk párt magunknak a városban és vidéken? Magassági rekord - Bence 5300 méter magasságban sétált át két tibeti hegycsúcs között. De mit élt át, miközben világrekordot döntött?

Tények és tévhitek az álmokról

Mindenki álmodik, csak nem mindegy, hogy mit és mikor. Egy alvásszakértővel beszélgettünk az álmodás folyamatáról, fázisairól és a rémálmok mögött húzódó lelki tényezőkről.

Barabás Éva színészként debütált

A Fókusz műsorvezetőjét gyermekkora óta vonzza a színház világa, mindeddig azonban nem volt lehetősége arra, hogy a színpadon is bizonyíthassa tehetségét. Amikor nemrégiben megkapta élete első szerepét, sokáig ő maga sem hitte el, hogy végre megvalósul az álma. Az álom azóta valósággá vált, ahogy azt a Szentivánéji piknik című előadáson mi magunk is megtapasztalhattuk.

Érkezik hozzánk a Hungary’s Got Talent két műsorvezetője

Sebestyén Balázs és Dombóvári István elmondja, hogy megy a közös munka. Dominikán került elő az a kisfiú, akit két éve az apja rabolt el. Hogy milyen büntetés várhat a férfira, kiderül. Az álmodással kapcsolatos tévhiteknek is utána járunk, de Stohl András is érkezik holnap reggel, aki elárulja, mennyit dolgozik idén nyáron.

Kommandósok vitték kezelésre a beteg kisfiút

Kommandósok várták a kapuban, és igazi, autópályás rendőrautó repítette Budapestre. Hatalmas meglepetést okoztak a zalai rendőrök annak a 12 éves nagykanizsai fiúnak, aki nemrég új szívet kapott.

VV Seherezádé gyerekkori álma is megvalósulni látszik

Seherezádé reggel arról mesélt nekünk, hogy milyen nagyot fordult vele a világ. Szinte sorolni is nehéz, mi minden trötént az egykori villalakóval: szakított olasz szerelmével, levágatta a haját, az évek során külseje is megváltozott, sikeres DJ lett, járja a világot, közben pedig még arra is jutott ideje, hogy gyerekkori álmát megvalósíthassa, így ma már saját tervezésű ruhákat is gyárt.

Miről álmodnak a humor nagyágyúi?

Ábel Anita a miniszterelnökről álmodott, Para-Kovács Imre Szijjártó Péter frizuráját irigyli, Varnus Xavér nagy vágya viszont végre teljesült: szemtől-szembe láthatja Gálvölgyi Jánost!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való