KERESÉS search-close

Örült nők ketrece

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Örült nők ketrece"

Őrült nők ketrece: álló taps a 100. előadáson

Rengeteg smink és paróka, letörött cipősarkak és lecsúszás a lépcsőről – sok minden történt 100 előadás alatt az Őrült nők ketrecében. Volt olyan néző, aki szombat este már tizenegyedszer látta az előadást, és sokan vidékről utaztak Budapestre, hogy megnézzék a darabot. A rendező, Alföldi Róbert most külföldön dolgozik, videón üzent a nézőknek és a színészeknek.

Stohl András: „Megosztó figura vagyok”

Bár itt a nyár, a színész egy percre sem áll meg, és ha kell századszor is felhúzza azokat a női magassarkúkat. Hogy a munka mellett mit tartogat még Bucinak a nyár, elárulta nekünk.

Ötvenedszer is kinyitották az Őrült nők ketrecét

Őrült nők ketrece 50-edszer. Alföldi Róbert rendezését ünnepelték egy fővárosi mulatóban a szereplők és kollégák. A musicalt tavaly nyáron mutatták be. A történetben egy melegbár sztárját alakítja Stohl András, aki nyolcféle női ruhában játszik minden este.

Így harcolunk a karfáért


szerző:
2014.09.21. 18:40
Így harcolunk a karfáért

Az Őrült Nők Ketrecének szereplői dalt tanítottak a közönségnek, és közben a vállalkozó kedvűek arcára színpadi sminket festettek. Egy másik helyszínen Schneider Zoltán színművész a nézőket tornáztatta.
 

Fókusz 14-07-10


szerző:
2014.07.10. 19:45
Fókusz 14-07-10

Fókusz: Brazil „karantén” - Kórházi számlája miatt nem jöhet haza egy rákbeteg asszony. A biztosító kijelentette, hogy nem segít. Fogyni veszélyes! - A vékony modelleknek is diétázniuk kell a legújabb trend szerint, és mindenből a gyerekméretet viselik. Nőnek öltözik! - Stohl András legújabb szerepe kedvéért női ruhát és parókát ölt magára. Azt mondja, már a zuhany alatt is nőiesedik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való