KERESÉS search-close

Öcsi

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Öcsi"

Valódi a botrány a régi és jelenlegi Neoton Família tagjai közt?

Botrány a családban! Nem állnak szóba egymással a Neoton Família Sztárjai! Ilyen, és ehhez hasonló hírek jelentek meg a napokban a legendás zenekarról. Most megkerestük az érintett feleket. Azt mesélik a jelenlegi tagok és a volt tagok közti feszültség a Story díjátadó gálán kezdődött, amikor a Neoton Famíliát díjazták.

 

NEOTON FAMÍLIA SZTÁRJAI:

Csepregi Éváék azt mondják, ők hosszú évtizedek óta azon dolgoznak, hogy a Neoton nevet, és a hozzá köthető legsikeresebb dalok hírnevét fenntartsák, ezért etikátlannak tartják, hogy valaki, aki évtizedekkel ezelőtt önszántából lépett ki a zenekarból, az ő sikerüket meglovagolva akar babérokra törni. De, mit szól mindehhez Pál Éva?

KVÍZ: Vajon mit mond Öcsi?

Ahogy Kati engedélyt adott, Öcsi nem lacafacázott, és megkóstolta a krumplit. És hogy milyen íze volt? Találjátok ki!

Nagymama krumplis tésztája debreceni kolbásszal

A házitészta kicsit vastag lett, és egy picit főhetett volna még. A krumpli túlfőtt, már-már pép lett belőle. Az egész tányér tocsogott a zsírtól, de az ízek jól harmonizáltak.

Katit gyerekorri emlékek kötik a torzsához

Miközben Helga a káposztát szeletelte, Kati elmesélte fiának az üvegfal mögött ácsorogva, hogy az ő gyerekkorában a torzsát az kapta meg, aki a legjobb gyerek volt, a legrosszabb gyerek pedig a fakanállal kapott.

Öcsi szerint a sok fokhagyma emeli a dózist

Öcsi nem spórolt a fűszerezéssel, és a krumplira egy jó nagy adag fokhagymát szórt, ugyanis szerinte attól lesz jó ízletes az étel.

Öcsi megnyugtatott mindenkit: „KEINE PANIK”

Miután Öcsibogyó gondosan megfújta a kóstolni valót, egy nagy adag sót szórt az ételbe, és megnyugtatott mindenkit, hogy pánikra semmi ok, így legalább nem lesz ízetlen.

Öcsibogyó Bencének: „Majd megtetszik látni!”

Istenes Bencének nagyon tetszett, ahogy Öcsi a paradicsomból virágot varázsol. Amikor megkérdezte, hogy mi készül ebből, a srác úriemberként csak annyit reagált: „Majd megtetszik látni!”

Öcsiék végig kommentálták Kondorosiék főzését

Miközben Helga a konyhában tevékenykedett, Katiék az üvegfal mögött mindenhez hozzáfűztek valamit, Öcsi pedig megfogalmazta, hogy a főzés olyan, mint egy futóverseny.

Öcsin a kés, Katin pedig Öcsibogyó segített

Öcsibogyót a kés nem akadályozta, hanem előre juttatta, amikor pedig Kati volt szorult helyzetben , a srác biztatással orvosolta a pánikhelyzetet.

Öcsi és Kati Giziék főzési idejében fogadtak

Kati és Öcsi abban fogadtak, vajon a Kondorosi család hány percet kap az étel elkészítésére. A tét hatalmas volt, ugyanis a vesztesnek egy héten át kell gondoznia a kutyát.

LEBUKTAK! Öcsi és Kati titokban tanulmányozták a konyhát

Az adás szünetében amíg Kati haját igazították, Öcsi szorgalmasan tanulmányozta a piacteret, és hogy mi merre található. Végül a srác a múltkor bújócskázó fakanalat is megtalálta, aminek nagyon örült.

Öcsi kitűnően utánozza Dr. Bubó hangját

Öcsi és Kati hiba nélkül eltolták a Dr. Bubó főcímdalát, ráadásul a srác megmutatta azt is, hogyan kell a ledoktorált bölcs bagoly hangját utánozni.

Visszatér Kati és Öcsi


szerző:
2016.05.24. 19:00
Visszatér Kati és Öcsi

Kati és fia Öcsi, akit anyukája csak kétezermesternek hív, legutóbb a krumplistészta készítésével próbálkoztak.

Öcsi a tésztának: „Ne kekeckedj velem”

Öcsi a tészta gyúrkázása közben arra kérte az alapanyagokat, hogy álljanak össze, és ne kekeckedjenek vele, majd hozzátette azt is, hogy ügyesek vagyunk és udvariasak, megcsináljuk. De vajon kire értette a többes számot?

Öcsi bebizonyította, hogy tényleg kétezermester

Mivel a legnagyobb fedő is kicsi volt Öcsi serpenyőjére, rögtönöznie kellett, ezért alufóliával fedte le a rotyogó krumplit, a fiú leleményességének pedig Kati örült a legjobban.

Pierre elfelezte a nyereményt

A műsor történetében először döntött úgy Pierre, hogy egyik családot sem hagyja főzni, így a csütörtöki adásban két új családdal ismerkedhetünk meg.

A fakanál Öcsivel bújócskázott

Nagy szükség lett volna egy fakanálra, de Öcsi sehol sem lelte. Istenes Bence szerencsére segített neki, és a hideg-meleg keresős játék segítségével elnavigálta a fiút a fakanálhoz.

Megtaláltuk Flipper Öcsi hangját!

Másfél évvel Flipper Öcsi halála után megszólal az énekes egykori élettársa!

Botrány Flipper Öcsi öröksége körül VIDEÓ

Azzal került címlapokra az elhunyt zenész édesanyja és élettársa, hogy veszekednek a hagyatékon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való