KERESÉS search-close

Ózd

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ózd"

Traktorja alá szorult és életveszélyesen megsérült egy férfi

Traktorja alá szorult, életveszélyesen megsérült egy férfi Ózdon. A traktor egy domboldalon állt, amikor süllyedni kezdett a sárban. Felborult, a vezetője már nem tudott kiugrani belőle. Nem ez volt az egyetlen traktorbaleset a napokban. Szombaton, Tiszaszentimrén sérült meg egy traktoros, amikor járműve kereke kitört. Ő agyrázkódással megúszta.

A kórházban tartóztatták le a késeléssel vádolt férfit

A kórházban tartóztatták le azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint hétfőn halálra késelte két nevelt fiát Ózdon. Azután élettársára is rátámadt, az asszonyt életveszélyesen megsebesítette, majd saját magával is végezni akart. Mindkettőjüket az ózdi kórházban ápolják. A férfi kihallgatása másfél órán át zajlott.
A hétfői riportot ide kattintva nézheti meg.

Halálra késelte két nevelt fiát

Megrázó történet!
Halálra késelte két nevelt fiát egy férfi Ózdon, egy 16 és egy 18 éves fiú az áldozat. A férfi az élettársára is rátámadt, őt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Ezután megpróbált öngyilkosságot elkövetni, de csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A szomszédok csak keveset tudnak a családról, néhány hónapja költöztek be az albérletbe.

Aznap szabadult a börtönből, kis híján újra ölt

Aznap szabadult a börtönből, nem sokkal később kis híján megölt egy fiatalembert egy 29 éves férfi Ózdon, a hétvégén. Úgy tudjuk, azon dühödött fel, hogy szerinte a fiatalember és a társai hangoskodva mentek el a házuk előtt. Már akkor vitatkozni kezdtek. Amikor a társaság elment a helyszínről, a férfi három barátjával utánuk ment, és egy bozótvágó késsel többször lecsapott a fiatalra.

Kutyalánccal verte halálra a 69 éves nyugdíjast

Sohasem szabadulhat a rácsok mögül az a férfi, aki egy kutyalánccal halálra vert egy 69 éves nyugdíjast otthonában még 2013-ban Ózdon. Három másik társával együtt 20 ezer forint értékű holmit vitt el a családi házból, ahol egy idős testvérpárra támadtak rá.

Egy világ választja el Sopront Ózdtól?

Aki dolgozni szeretne, de nem akarja elhagyni az országot, miért nem költözik olyan régióba, ahol munka is van, és a fizetés is magas? A válasz két évvel ezelőtt kutatta a Fókusz stábja: egy ózdi család például hiába adja el a kertes házát, abból lehet, hogy még egy panellakást sem tud venni, mondjuk Sopronban.

Pár ezer forintért gyilkoltak

Pár ezer forintért és egy szatyornyi ételért vertek halálra egy férfit Ózdon, még 2013-ban. Az áldozat testvére csak azért menekült meg, mert halottnak tettette magát. Négy éve történt a brutális gyilkosság, a miskolci bíróságon csütörtökön hoztak ítéletet. A négyfős banda valamennyi tagját elítélték, egyikük életfogytiglant kapott.

Meghalt, de senki sem felelős

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, ezért lezárták a nyomozást annak a 23 éves férfinak az ügyében, aki tavasszal halt meg egy ózdi gyártelepen. Családja szerint munkaügyi papírokért ment be a gyárba, mivel nem sokkal korábban elbocsátották. A biztonsági őrök nem engedték be, a földre teperték, néhány perccel később pedig már halott volt. Élettársa azt mondta stábunknak, felháborító, hogy senkit sem vonnak felelősségre a férfi halála miatt.

NÉZŐI: Jégesővel érkezett a vihar Ózdra

Köszönjük a videót Bakk Tamásnak.

Kigyulladt a lakás, bennégett a tulajdonos

Holtan találták azt a fiatalembert, akinek kigyulladt a lakása kedden este Ózdon. A tűz az ötödik emeleten, a konyhában keletkezett, egyelőre nem tudni, hogyan. Tizennégy lakót kellett kimenekíteni az épületből, senki sem sérült meg. Ugyanebben a lakásban áprilisban volt már tűz, azért, mert a fiatalember az ágyban dohányzott.

Sóért és kenyérért verték össze

Egy kiló sóért és egy kenyérét vert meg brutálisan egy idős férfit Ózdon egy 20 éves fiú. Pénzt követelt, és egyből ütött, végül a nyugdíjas szatyrát vitte magával. Az összevert férfi testvére azt mondta stábunknak, ismerik a támadót, az apja jó barátjuk. A rabló többször is volt már büntetve, most akár évekre börtönbe kerülhet.

300 kilométer és egy világ választja el Sopront és Ózdot

Aki dolgozni szeretne, de nem akarja elhagyni az országot, miért nem költözik olyan régióba, ahol munka is van, és a fizetés is magas? A válasz sajnos egyszerű. Egy ózdi család például hiába adja el a kertes házát, abból lehet, hogy még egy panellakást sem tud venni, mondjuk Sopronban.

Ózd és Sopron: egy országban vannak, mégis egy világ választja el őket

Kétszer olyan jól lehet keresni Sopronban, mint Ózdon, és még munka is lenne! A keleti országrészből azonban nagyon nehéz kitörni, egyszerre két riporterünk vágott neki az ország két végének. Önök is megtudhatják, hogy mire jutottunk!

Sikított és megrúgta a támadóját

Egyedül már az utcára sem mer kimenni az a lány, akit egy lakótelep melletti piactéren próbált megerőszakolni egy férfi Ózdon. A lány hazafelé tartott az egyik este, mikor hátulról valaki megragadta és megpróbálta letépni a ruháját.

Óvodások között a jobbikos pártelnök

Politikai célra használta az ózdi gyerekeket Vona Gábor, a Jobbik elnöke az Együtt szerint, ezért az Emberi Erőforrások Minisztériumához fordulnak, és vizsgálatot követelnek. Vona Gábor fél napot dolgozott óvóbácsiként egy ózdi óvodában, erről több fotó is készült, amelyek felkerültek a politikus közösségi oldalára. Vona Gábor azt mondta, évek óta önkénteskedik, az óvodai látogatás is ennek volt része. Szerinte nem használta a gyerekeket politikai reklámra.

Down-kóros gyerekével tették az utcára

Down-kóros gyermekével költöztettek ki önkormányzati lakásából egy anyát Ózdon – az asszony szerint 68 ezer forint bérleti díj- és közműtartozás miatt. Az esetről a Magyar Narancs számolt be elsőként. Ózdon májustól szigorúbb feltételekkel lehet önkormányzati lakást bérelni. Rendszeres jövedelem kell hozzá, és a bérlőknek nem lehet díjhátralékuk.

Cigányokra lőtt volna a kabinetfőnök

Géppisztollyal lőne a cigánytelepen élőkre az ózdi jobbikos polgármester kabinetfőnöke – egy facebookos bejegyzés szerint. A nő ezt még 2012-ben írta ki a közösségi oldalra, azután, hogy romák állítólag többször is meglopták a családját.

Pezsgőt és édességet lopott a 15 éves fiú

Egy boltba tört be Ózdon egyik éjszaka. Az üzlet biztonsági kamerája minden lépését rögzítette. Mégsem ez buktatta le, hanem egy piros nyelű fogó és a biciklije, amit megtaláltak a betörés helyszínén.
 

Főleg fiataloknak árult, elfogták a dílert

Újabb kábítószerdílert fogtak el Ózdon. A 28 éves férfi főleg fiataloknak árulta a drogot a belvárosban. A lakásán nagy mennyiségű kábítószert és különböző, a használatukhoz szükséges eszközöket is találtak a rendőrök.


 

Szavazókat szállítottak Ózdon?


szerző:
2014.11.10. 18:45
Szavazókat szállítottak Ózdon?

Szavazók szállítása, listázás, krumpliosztás - a Jobbik szerint így próbált befolyásolni a Fidesz a vasárnapi megismételt polgármester választáson Ózdon. A borsodi városban most is, csakúgy, mint októberben, a Jobbikos jelölt nyerte a választást.
 

Megismételt választások több településen

Több településen is változhatnak az októberi önkormányzati választás eredményei. Az országban több helyen vasárnap meg kellett ismételni a voksolást. Az okok változatosak: Ózdon például eltűnt néhány szavazat, egy Csongrád megyei településen a személyi igazolványokat felejtették el ellenőrizni októberben.

Játszótér mellett árulta a drogot

Játszótér közelében is árulta a drogot az a díler, akit saját otthonában fogtak el a rendőrök Ózd belvárosától nem messze. Úgy tudjuk, a 24 éves férfi lakásában is adott el kábítószert helyi fiataloknak.

Fedezet nélküli milliárdos ígéretek Ózdon?

Ózd 45 évnyi adóbevételének megfelelő összeget, 65 milliárd forint fejlesztést ígért választóinak a Jobbik jelöltje, Janicsak Dávid. És a választók hittek neki. A harmincezres városban 66 szavazattal ugyan, de ő nyert, így jobbikos vezetheti a várost öt éven át.
 

Forró nyomon 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 22:00
Forró nyomon 13-01-23

Forró nyomon: Hogyan legyen egy szülő óvatos a gyereke helyett is? És ha bajba kerül, hogyan mentheti meg? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Forró nyomonban, ahol egy abszurd történetnek is utánajárunk, és rejtett kamerával megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Osztálytársait terrorizálta


szerző:
2011.10.27. 18:59
Osztálytársait terrorizálta

Saját osztálytársait zsarolta egy 15 éves fiú egy ózdi szakközépiskolában.

Elfogták a koldusok rémét


szerző:
2011.10.25. 18:49
Elfogták a koldusok rémét

Hajléktalanokat tartott rettegésben egy ózdi férfi. Több embert is megfenyegetett, ha nem teszik, amit mond, akkor megöli őket.

Halálos vonatgázolás Borsodban


szerző:
2011.07.19. 21:20
Büntetett előéletű férje elől ugrott ki a nő

Korábban már többször volt büntetve az a férfi, aki elől a menekülő felesége kiugrott a második emeleti lakásuk ablakából Ózdon.

Félelmében kiugrott a második emeletről

Férje elől ugrott ki második emeleti lakásuk ablakán a napokban egy ózdi nő.

Vizsgálják a meggyötört ózdi kutyákat

Sebeik alapján amatőr viadalokon vehettek részt azok a kutyák, amelyeket nemrég foglaltak le a rendőrök a gazdájuktól Ózdon.

Viadalokon sérült kutyákat koboztak el

Valószínűleg kutyaviadalokat tartott az a sajóvárkonyi férfi, akitől hét állatot hozott el a sintér.

Összeomlóban az ózdi uzsoramaffia

Újabb három embert fogtak el Ózdon. Azzal gyanúsítják őket, hogy uzsorakamatra adtak kölcsön.

Moslékkal és kutyatáppal etették rabszolgáikat

Tizennégy uzsorást lepleztek és tartóztattak le néhány hónap leforgása alatt az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói.

Kéménybe szorult a betörő Ózdon

A férfi a rendőrség szerint a tetőn keresztül próbált a kocsmába bejutni, ezért mászott a kéménybe, de kijönni már nem tudott.

Felszámolás alatt az ózdi uzsoratársadalom

Újabb három embert fogtak el Ózdon, akik a rendőrség gyanúja szerint ötven-száz százalékos uzsorakamatra adtak kölcsönöket.

Beszélő térfigyelők Ózdon


szerző:
2011.03.02. 14:44
Beszélő térfigyelők Ózdon

Hangszórókkal egészítették ki az Ózdon működő térfigyelő kamerákat, így az ügyeletes rendőr akár rá is tud szólni a szabálysértőkre.

Hangszóróból „bírálnak” a rendőrök

Hangszórókat szerelnek fel a térfigyelő kamerák mellé Ózdon, hogy rá tudjanak szólni a szabálytalankodókra.

Uzsorás rabszolgatartókat fogtak el Ózdon

Három éven keresztül tartott fogva egy idős férfit Ózdon egy uzsorás házaspár. A nyugdíját elvették és bezárták a padlásra.

Kommandósok teperték le a drogdílert

Drogdílert fogtak el kommandósok Ózdon. A 29 éves férfira a lakásán csaptak le a rendőrök.

Zöld szatyor buktatta le az uzsorásokat

A rendőrség gyanúja szerint uzsorakamatra adott kölcsön különböző összegeket egy társaság Ózdon.

Élőben nézték ahogy lopják a 220-at

A felvételt éjszaka rögzítette egy kamera, a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és elfogták az áramtolvajokat.

Hősi halottá nyilvánították az elütött rendőrt

Radovics Dusán temetésén a család mellett ezerötszáz rendőr, a teljes rendőri vezérkar, és Pintér Sándor belügyminiszter is részt vett.

Életfogytiglan az ózdi kettősgyilkosnak

A férfi 2008. szeptemberében egy helyi vállalkozóval, valamint annak tíz esztendős kislányával végzett egy tartozási ügy miatt.

„Magyarország rendet akar!”


szerző:
2010.05.11. 18:16
„Magyarország rendet akar!”

Lesz pénz a közbiztonságra, lesz megfelelő számú rendőr, és minden településen lesz rendőrőrs - a többi között ezt mondta Orbán Viktor Ózdon.

Fegyverkeznek az ózdiak


szerző:
2010.02.16. 17:58
Fegyverkeznek az ózdiak

Kardok, kések, fegyverek és vipera - csak néhány azok közül, amelyeket az ózdi rendőrök foglaltak le tavaly.

Intenzívre került egy H1N1-ferőzött tini

A 13 éves ózdi lány olyan súlyos tüdőgyulladást kapott, hogy napokig mesterségesen kellett lélegeztetni.

Beismerte tettét a vetkőztetős rabló

Ha a bíróság bűnösnek találja, akár 15 évet is kaphat.

Egyre többen a hajléktalanszállókon

A hideg miatt hétvégére a nappali melegedőt is megnyitják, korábban a szokásosnál.

Meztelen férfi sétált Ózdon


szerző:
2009.09.08. 14:02
Meztelen férfi sétált Ózdon

A férfi a kórházban kapott egy pizsamát, de amíg felvették az adatait, megszökött.

Veszélyben a postások segélyosztáskor

Segélyosztáskor a segélyre jogosultak elárasztják a főposta környékét.

Rendőrségre vitte a busz a problémás utasokat

Nem voltak hajlandóak igazolványt mutatni az ellenőrnek és jegyük sem volt.

Lakat került egy ózdi diszkóra


szerző:
2009.08.13. 20:34
Lakat került egy ózdi diszkóra

Nem volt működési engedély, nem adtak számlát és feketemunkásokat is találtak.

Világháborús bombát találtak Ózdon

Kétszáz embert kellett kilakoltatni Ózdon egy feltehetően második világháborús bomba miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való