KERESÉS search-close

Ónodi Eszter

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ónodi Eszter"

Már csak egy nap, és megtudhatjuk, melyik színésznő kapja a Comet-gömböt!

Már csak egy nap van hátra, és kiderül, hogy ki kapja a legjobb színésznőnek járó díjat a Comet gálán! A díjkiosztó történetében ez a második alkalom, hogy nem csak a zenei élet kedvencei, hanem színészek és színésznők is gömbbel térhetnek haza!

Már csak 1 nap és megtudhatjuk, melyik színésznő kapja a Comet-gömböt!

Már csak egy nap van hátra és kiderül, hogy ki kapja a legjobb színésznőnek járó díjat a Comet gálán! A díjkiosztó történetében ez a második alkalom, hogy nem csak zenei élet kedvencei, hanem színészek és színésznők is gömbbel térhetnek haza!

Mit jelent a színészek és színésznők számára a Comet jelölés?

A tavaly megújult Comet gálán már nem csak a hazai zenei élet nagyjait díjazzák. Számos új kategóriával bővült a díjátadó, és természetesen nem lesz ez másképp idén sem. A legjobb színész és színésznő kategória jelöltjeit faggattuk arról, hogy mit jelent nekik a jelölés.

Ónodi Eszter


szerző:
2017.10.25. 12:00
Ónodi Eszter

Születési név: Kovács Eszter
Születési idő: 1973. február 17.
Születési hely: Budapest, Magyarország
Csillagjegy: vízöntő
Foglalkozás: Jászai Mari-díjas színésznő
Társulat: Katona József Színház
Legutóbbi alakításai: Ahogy tetszik, Nóra, Top Dogs, Portugál, Mártírok, A két Korea újraegyesítése, Abigail bulija, Részegek, Aranyélet, Anyám és más futóbolondok a családból
Érdekességek: 2017-ben megkapta a legjobb színésznőnek járó Televíziós Újságírók Díját.

Te jó ég, mi történik? Meglepő fordulat a Valami Amerika 3 házatáján!

A magyar sikerfilm harmadik fejezete már forog, több hírt is kaptunk a munkálatokról! Most azonban egy váratlan esemény következett be!

Exkluzív képek! - Less be te is a Valami Amerika 3 kulisszái mögé!

A magyar sikerfilm harmadik fejezete már forog, a történet Timijét alakító Oroszlán Szonja pedig rengeteg fotót és érdekes információt osztott meg a munkálatokról! Kíváncsi vagy? Megmutatjuk!

Az Örkény darabja a legjobb

Az Örkény Színház előadása lett a legjobb! Tegnap este osztották ki a díjakat a színházi szakma művészeinek a 17. Pécsi Országos Színházi Találkozón. A Katona József Színház Nóra-karácsony Helmeréknél című előadása két rangos elismerést is bezsebelt, rendezője, Székely Kriszta és főszereplője, Ónodi Eszter is a legjobbnak bizonyult.

Mikrofon próba!


szerző:
2017.05.12. 17:25
Mikrofon próba!

Komoly kihívás prózai színészeknek énekesként is helytállni, de Jordán Adél és Ónodi Eszter is hamar ráérzett az ízére: a nézők pedig imádják hallgatni őket.

Story Extra 2017-05-12


szerző:
2017.05.12. 16:55
Múzsák nyomában a Man of the Year gálán!

A Man of the Year gálán az este főleg az elismerésre méltó férfiakról szólt, de nem feledkezhetünk meg az őket megihlető múzsákról sem. Következő riportunkban ezekkel a hölgyekkel beszélgettünk és párkapcsolati témában többüktől is meglepő válaszokat kaptunk. Emellett Kiss Ramóna is megosztott néhány titkot új szerelméről.

VIVICITTA: Ónodi Eszter és Zacher Gábor is futott

A Vivicittát 32. éve rendezik meg Budapesten. A félmaraton rajtjához gyülekezők között ismerős arcokat talált az RTL Híradó riportere: Zacher Gábor, toxikológus és Ónodi Eszter, színésznő is rajthoz állt a városvédő futáson.

Comet: Ki lesz a legjobb színésznő?

Az idei Comet díjátadó sok szempontból nagyon más lesz, mint az eddigiek. például abban, hogy háromszázhatvan fokban élvezhetjük majd a showt, és különleges, új kategóriákban is győzteseket hirdetnek. Az egyik ilyen a színésznőké lesz, amelyben a Válótársak Tamarája, azaz Balsai Móni is az esélyek között van.

 

ÓNODI ESZTER:

Ónodi Eszter kislányként egyáltalán nem arról álmodozott, hogy színésznő lesz. Sőt, ha felnőtt önmagára gondolt, egy negyvenes nőt képzelt el, aki neveli a gyerekeit, és húzza-vonja az igát. A színésznő mostmár örül annak, hogy a színészpálya rögös útjára keveredett, és büszke arra, hogy a sok száz szerep mellett a való életben anyaként is tud bizonytani.  

Hemzseg a Comet jelöltektől a Quimby új klipje!

A Quimby "Tükrök olcsón" című dalához nemrég elkészült a videoklip is, amiben az Aranyélet szereplői is feltűnnek.

Ónodi Eszter életében először futott versenyen

Az Aranyélet színésznője a hétvégén felvette futócipőjét, és a Budapest Maraton keretein belül tíz kilométert futott.

Színészek, sportolók is indulnak a maratonon

27 ezer indulót várnak a hétvégén a 31. Budapest Maratonra. Sok  színész, és profi sportoló fut majd: Ónodi Eszter színésznő élete első versenyén 10 kilométeren indul, Imre Géza olimpiai ezüstérmes pedig a Hospice Alapítványért fut vasárnap. Szombaton rendezik a rövid távokat, vasárnap a 42 kilométeres maratont. A fél város le lesz zárva, de a szervezők szerint nem lesz káosz.

ÓNODI ESZTER: „Mélységesen kikapcsol a futás”

Ónodi Eszter is indul a vasárnapi Budapest Maratonon. A színésznő rendszeresen fut, most 10 km-es távot vállal. Az esemény azonban mindenképp kihívás lesz számára, hiszen ez lesz élete első versenye, sohasem futott még betonon, Budapest lezárt utcáin és ennyi emberrel egyszerre.

Ónodi Eszter


szerző:
2016.09.12. 19:40
Ónodi Eszter

Születési név: Kovács Eszter
Születési idő: 1973. február 17.
Születési hely: Budapest
Csillagjegy: vízöntő
Foglalkozás: színésznő
Társulat: Katona József Színház
Legutóbbi alakításai: Top Dogs, Portugál, Mártírok, A két Korea újraegyesítése, Abigail bulija, Részegek, Ahogy tetszik, Aranyélet, Anyám és más futóbolondok a családból
Kategória: Legjobb színésznő

Fotó: Katona József Színház

Ónodi Eszter ihlette meg a festőművészt

Sokszor hallhattunk már nagy művészek múzsáiról. Ők azok, akik inspirálják a költőket, szobrászokat, zeneszerzőket, vagy például a festőket. Bér Rudino, festőművész legutóbb nem más ihletett meg, mint Ónodi Eszter színművésznő. De, hogyan találkoztak ők ketten és mi ragadta meg a művészt Eszterben igazán? Erről faggattuk most Bér Rudinot.

Meseautó


szerző:
2014.11.13. 10:30

Meseautó


szerző:
2014.08.07. 23:30
Meseautó

Meseautó: Szűcs János (Stohl András), egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke, gazdag, sikeres és nőtlen. Végre egy hosszabb szabadságra készül, és ennek örömére autókereskedő nagybátyjától (Kern András) egy gyönyörű autót vásárol, amellyel már az első napon sikerül elütnie egy görkorcsolyás fiatal lányt (Ónodi Eszter). Nagyobb baj nem történik, talán „csak” annyi, hogy az elnök beleszeret a lányba...

Oscar-díjas színésszel játszik együtt Ónodi Eszter

Az Aglaja című filmben nyújtott alakítása után a nemzetközi filmvilág is fölfigyelt Ónodi Eszterre: Adrien Brody oldalán láthatjuk majd egy Houdiniről szóló minisorozatban. Eszter elmesélte, hogy milyen ember a hollywoodi sztár, és hogy miért volt jó vele dolgozni.

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45
Aglaja

Aglaja: A cirkuszi mutatványos Szabina (Ónodi Eszter) és férje, Tandarica (Bogdán Zsolt) kislányukkal, Aglajával együtt nyugatra menekül Ceauşescu rendszeréből. Szabina a család minden megtakarított pénzét odaadja egy lélegzetelállító mutatványért, ami nem kis veszéllyel jár. A saját haján lóg a kupolában, miközben égő fáklyákkal zsonglőrködik. Aglaja minden este attól retteg, hogy a mamáját baleset éri. Ez a rettegés átszövi egész életét, ráadásul tudja, hogy neki is ezt a sorsot szánták, s hamarosan ő lép az anyja helyébe.

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45

Portré 13-07-14


szerző:
2013.07.15. 00:30
Portré 13-07-14

Portré: Sabina sokszor gyermekei érdekeit sem nézve lépdel karrierje felé, hogy a világ legmagasabb trapézait is meghódítsa. Ónodi Eszter édesanyaként ezt persze soha nem tudná megtenni. Az Aglaja főszereplőjével beszélgettünk a Portréban.

Ónodi Eszter Monte Carlo-i élményei

Az Aglaja című film és Ónodi Eszter sikerére nemcsak a magyar közönség, de a színésznő kisfia, a hétéves Zsigmond is nagyon büszke, aki már alig várta, hogy az édesanyja hazaérkezzen Monte Carlóból.

Reflektor 13-06-18


szerző:
2013.06.18. 23:30
Reflektor 13-06-18

Reflektor: Boros Kriszta egyedül neveli a kisfiát. Ónodi Eszter Monte Carlo-i élményei.

Reflektor 13-06-14


szerző:
2013.06.15. 00:40
Reflektor 13-06-14

Reflektor: Ónodi Eszter Arany Nimfát kapott. Kásás Tamás új életet kezdett. Stohl András a Kőműves Kelemenben.

Fókusz 13-06-14


szerző:
2013.06.14. 19:45
Fókusz 13-06-14

Fókusz: Sosem jönnek haza - Döbbenetes felvételek hegymászók tragédiáiról és hozzátartozók, akik a mai napig hazavárják őket. Történelmi siker - Magyar film négyszeres győzelme Monte Carlóban. Az Aglaja az RTL Klub segítségével született.

Fókusz 12-10-19


szerző:
2012.10.19. 20:50
Fókusz 12-10-19

Fókusz: Van, akire rá sem lehet ismerni! Hogyan alakultak át az X-Faktor versenyzői az első fellépésüktől az élő show-ig. Honnan jön az ihlet? Geszti Pétertől Pataki Attiláig - hírességek mesélnek a nagy slágerek születéséről. Összejöttek vagy nem jöttek össze? Az X-Faktor egykori versenyzői Nagy Szilárd és Bagosi Alexa másképp emlékeznek a történtekre.

Ónodi Eszter a filmvásznon is anyát alakít

A népszerű színésznő két év után újra főszerepet alakít a filmvásznon, miközben csaknem minden este a színpadon is láthatjuk. Az Aglaja című film bemutatója kapcsán többek között a hatéves kisfiáról, Zsigmondról is mesélt a Reflektor riporterének.

Reflektor 12-10-16


szerző:
2012.10.17. 00:25
Reflektor 12-10-16

Reflektor: Koncz Gábor fűnyíró-balesetet szenvedett. Zámbó Krisztián nem hagyja ott az X-Faktort. Ónodi Eszter a filmvásznon is anyát alakít.

Reggeli - Csak csajok 12-03-07

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-02-10


szerző:
2012.02.10. 19:51
Fókusz 12-02-10

Fókusz: Elkészült az interjú - A Viszkis nem felejtett, és a Fókusznak beszélt először a szabadulása után. Sztárnak születtek - Hírességek gyerekei, akik már most diktálják a divatot. Kinyíltak a kincset rejtő gardróbok. Seri vagy Kinga? - A párbajozók családjai nem kímélik egymást. Megindult az üzengetés.

Fél kettő 11-09-15


szerző:
2011.09.15. 14:15
Fél kettő 11-09-15

Fél kettő: Színház a világ - Ónodi Eszter 7 darabban játszik, vendégem volt a színésznő. Haj-baj - A legtöbben attól szenvednek, hogy hullik, de van aki a végletekig növeszti. 50 éves az Omega - Összegzés és ünneplés, Kóbor Jánossal beszélgettem.

Buzog sztárjainkban a környezettudat

Pöfögő autók, szénmonoxid, tömeges megbetegedések: a légszennyezés és a környezetkárosítás már a mindennapok része. De egyre többen próbálnak vigyázni a környezetre. Ónodi Eszter például bicajra cserélte autóját, Ulmann Mónika pedig villanykocsival közlekedik.

Csak csajok 10-10-22


szerző:
2010.10.22. 09:05
Csak csajok 10-10-22

Csak csajok: Most már rengeteg lehetőségük van a nőknek a nevük megváltoztatására, ha megházasodnak, sőt, akár a férfiak is felvehetik a feleségük nevét. Mégis egyre gyakoribb, hogy a házasságkötés után is megmarad mindenkinek az eredeti neve. Vajon ez az emancipáció eredménye?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való