KERESÉS search-close

Érd

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Érd"

Sikerült megmozdítani a hétfőn kisiklott mozdonyt

Nyolc órás előkészület után sikerült megmozdítani azt a mozdonyt, ami még hétfőn kisiklott és kavicságyba fúródott Érden. Pénteken éjjel kezdték el a 126 tonnás jármű kiemelését, ehhez egy speciális darura is szükség volt. A munkálatok miatt másfél napra lezárták a Kelenföld-Százhalombatta vasútvonalat.

A fürdőben lőtte fejbe volt feleségét az érdi autószerelő

A fürdőszobában, egyetlen fejlövéssel végzett volt feleségével az érdi autószerelő, akit hétfő délután fogtak el a rendőrök. Még vasárnap ölte meg az asszonyt, majd kocsijával elhajtott a közös otthonukból. Néhány kilométerrel odébb egy horgásztónál találták meg másnap a rendőrök. Úgy tudjuk, hogy mindent beismert.

Részegen, bedrogozva gázolt az érdi férfi

Vádat emeltek az Érden, részegen, kokain hatása alatt száguldozó sofőr ellen. A férfi tavaly novemberben halálra gázolt egy embert. Mostanra kiderült: a 28 éves érdi sofőr a szűk kertvárosi utcában ötven helyett százharminccal hajtott és autója egy másik kocsival is ütközött.

Autista gyerekek szenvednek az iskolájuk melletti építkezés zajától

Több diák folyamatosan sír és dührohamot kap az építkezési zajtól Érden, ezt mondják azok a szülők, akiknek autista gyerekei egy speciális általános iskolába járnak. Az iskola mellé ugyanis orvosi rendelőt és parkolót építtet az önkormányzat, a munka már egy éve tart. A hangokra rendkívül érzékeny gyerekek a szüleik szerint fülhallgatóval járnak iskolába, és eddig hiába kértek segítséget.
A szülők ide kattintva még több részletet mesélnek el az ügyről.

ELVISELHETETLEN: Másfél éve szenvednek a gyerekek a zajtól

Hatalmas zajjal dolgozik a flex Érden a Bagoly utcába. Orvosi rendelő épül parkolóval. Közvetlenül egy általános iskola egyik épülete mellett, ahová speciális igényű gyerekek járnak, többek között autisták. Ők rendkívül érzékenyek a zajokra, úgynevezett túlhallásuk van.  Az ő szüleik keresték meg Híradónkat. Több diák folyamatosan sír és dührohamot kap a zajtól.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

20 év az érdi kettős gyilkosságért

Elítélte a bíróság azt az asszonyt, aki 2015 őszén a vád szerint megölt egy idős tanár házaspárt. Diótörő kalapáccsal végzett velük. Nyolc hónappal később fogták el, a rendőröknek beismerte tettét, a bíróságon azonban már mindent tagadott. Azt mondta, csakis azért vallotta be a gyilkosságot, mert a rendőrök megígérték neki, hogy cserébe hazamehet a családjához.

 

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Sokkoló: idén még 100-an fognak meghalni az utakon

Sokkoló videót tett közé a rendőrség. Kiszámolták, hogy matematikai alapon idén még 100-an fognak meghalni az utakon különböző balesetekben. Az év első tíz hónapjában, eddig 513 –an haltak meg, ezért kérik arra az embereket, hogy figyeljenek egymásra az utakon. Alig egy órával a videó megjelenés után máris történt egy halálos baleset Érden.

NÉZŐI: Videók a felhőszakadásról

Budapesten, a Váci úton egyenesen a gyalogosok nyakába zúdul a víz az aluljáróban, ha elmegy egy kamion. Érden pedig többen is felvették, hogy az esőcsatornák nem tudják elvezetni a sok vizet.

Halálos háztűz Ladánybenén

Egy vályogház égett ki a Bács-Kiskun megyei településen, a bent élő halt meg. Érden pedig egy romos épületben volt tűz, ott egy gázpalack is felrobbant. Egy férfi súlyosan megsérült. Az RTL Híradónknak nyilatkozott az egyik szomszéd, aki azt mondta, a férfi már negyedszer gyújtotta magára az épületet. 

Halálos lakástűz Érden


szerző:
2017.07.03. 18:15
Halálos lakástűz Érden

Halálos lakástűz Érden. Kigyulladt egy családi ház egyik szobája hajnalban a Fehérvári úton, egy 95 év körüli nő meghalt, lányát füstmérgezéssel vitték kórházba a mentők. Mielőtt a tűzoltók megérkeztek, ő próbálta megfékezni a lángokat. Egyelőre vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet, a legvalószínűbb, hogy elektromos zárlat.

 Többször újra kellett éleszteni a sofőrt

Többször is újra kellett éleszteni egy sofőrt, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Érden. Az idős férfi kihajtott a főúton haladó elé, a másik autós már nem tudta elrántani a kormányt. Hárman sérültek meg. A környéken lakók szerint abban a kereszteződésben rendszeresek a balesetek. A polgármester azt mondta: körforgalmat építenek a veszélyes helyre.

Érden trollkodott a Kétfarkú Kutya Párt

Egy hónap telt el, mire észrevette valaki az átverést. Érden trollkodott a Kétfarkú Kutya Párt. A rovással írt helységnévtáblát ragasztották át arra, hogy „Szia”. A viccpárt arra volt kíváncsi, hogy egyáltalán olvassa és érti-e bárki azt, ami ki van írva. Végül egy hónnappal az akció után a rovas.info oldal egyik olvasója jött rá a trükkre. Az eredeti rovástáblákat kihelyező alapítványnál azt mondták, a párt legalább helyesen írta rá a matricára a „Szia” szót.

Rablógyilkosok ölhették meg az érdi házaspárt

A holttesteket a rendőrök fedezték fel a házban, miután egy rokon felhívta a szomszédokat, hogy bár meg volt beszélve, a házaspár nem érkezett meg hozzájuk.

Kettős gyilkosság Érden


szerző:
2015.11.02. 18:07
Kettős gyilkosság Érden

Brutális gyilkosság történt egy érdi családi házban. Egy idős házaspárt öltek meg még vasárnap, úgy tudjuk a rendőrségi helyszínelés még most is tart. A helyszínről a Híradó tudósítója, Kovács Kinga jelentkezett.

Súlyosbították az érdi gázoló büntetését

Az első fokon kiszabott két év hat hónap helyett jogerősen három év hat hónapot kell ülnie annak a 66 éves asszonynak, aki 2012-ben elgázolt egy ikerpárt Érden. Hogy miért szigorították az ítéletet, arról ügyvédjét, Dr. Dunai Józsefet kérdeztük.

Súlyosabb ítélet az iker babák gázolójának

Súlyosabb büntetést kapott az érdi gázoló. 3 év hat hónapot kell fogházban töltenie – így döntött jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék. A nő 2012 júniusában sodort el kocsijával egy ikerbabakocsit. A csecsemők közül az egyik még a baleset estéjén a másik két nap múlva a kórházban halt meg.

Fókusz 15-05-26


szerző:
2015.05.26. 18:00
Fókusz 15-05-26

Fókusz: Tényleg igaz? - Hajfestés, körömlakk, szőrtelenítés? Lerántjuk a leplet a terhességi tévhitekről. Diadal - Az egész világ a Saul fia győzelmétől hangos, de mik voltak eddig a legsikeresebb magyar filmek? Ámokfutó - Elkapták a négyes hatos villamos rémét. Megszólal az egyik áldozata is.

Nem tudnak megbocsátani az érdi gázolónak

Csukott szemmel, megtörten vette tudomásul a 66 éves Cecília, hogy a másodfokú bíróság sokkal súlyosabb ítéletet hozott ügyében, mint 2014-ben az elsőfokú. Feltehetően a lánya, lehajtott fejjel zokogott közel egy órán keresztül az ítélet indoklása közben. A család felmentésben reménykedett. Hubai Antal riportja.

Véget ért az érdi gázoló pere

2012 júniusában egy 60 év feletti nő elgázolt egy ikerbabakocsit Érden. Az egyik kislány már a kórházba szállítás közben, a másik három hónapos csecsemő pedig egy nappal később halt meg. Az ügyet akkor és azóta is nagy médiaérdeklődés követte. Hubai Antal riportja.

Előzetes: Súlyosabb büntetést kapott az érdi gázoló

Az asszony 2012 nyarán sodort el autójával egy babakocsit, amelyben egy háromhónapos ikerpárt tolt az anyjuk. Az egyik csecsemő még aznap, a másik két nap múlva halt meg. Hogy mit szóltak a szülők az ítélethez, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Elsírta magát a bíróságon


szerző:
2015.04.29. 18:15
Elsírta magát a bíróságon

Elsírta magát a bíróságon az az asszony, aki csaknem három éve halálra gázolt egy ikerpárt Érden. Könnyek között beszélt arról, hogy nem érti, hogy került az autója elé az ikrek babakocsija. Az asszony első fokon 2 év hat hónapot kapott. Szerdán kezdődött a másodfokú per.

Tűz ütött ki az autószerelő műhelyben

Gázpalackok robbantak fel Érden egy autószerelő műhelyben. Egy ember súlyosan megégett. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy éppen az egyik kocsin dolgozott, amikor valamiért berobbant az autóban a benzin. A tűzoltók négy gázpalackot hoztak ki a műhelyből. Ezeket próbálták hűteni, de végül úgy döntöttek biztonságosabb, ha egy mesterlövész kilövi a palackokat.

Orgazdának adták a lopott szerszámokat

Fűkaszák, fűnyírók a rendőrségen. A kisgépeket egy érdi vállalkozó udvarán találták, összesen 10 millió forint értékben foglaltak le nála szerszámokat. A férfi a kisgépeket tolvajoktól vette, akik építkezésekről, és családi házaktól is loptak. Darabjáért 10 és 20 ezer forint közötti összeget fizetett értük. 

Két és fél évre ítélték az érdi gázolót

Elsőfokú ítélet született annak a nőnek az ügyében, aki 2012 nyarán Érden elsodort egy ikerbabakocsit.

Két év hat hónapos fogházbüntetést kapott a babakocsis gázoló

A bíróság szerint az asszony hibázott a balesetnél, mert nem lassított, amikor hirtelen elvakította a szemből felbukkanó nap. A gázoló végig azt mondta a tárgyaláson, hogy nem érzi felelősnek magát a balesetért.

Előzetes: Két év hat hónapos fogházbüntetést kapott a gázoló

Az asszony két és fél éve halálra gázolt egy három hónapos ikerpárt, Érden. A halálra gázolt gyerekek szülei is ott voltak a teremben. Este hatkor az RTL Híradóban hallhatják azt is, mivel indokolta a bíró az ítéletet.

„Tiszta a lelkiismeretem, nem hibáztam”

Tiszta a lelkiismerete és úgy érzi, hogy nem követett el hibát az az asszony, aki két évvel ezelőtt az autójával elütött egy babakocsiban lévő ikerpárt Érden. A balesetben a háromhónapos csecsemők meghaltak. Ítélet holnap várható. Az asszony ügyvédje felmentést, az ügyész börtönbüntetést kért a 65 éves nőre.
 

Mindenhol zenéltek a zene napján


szerző:
2014.10.01. 18:32
Mindenhol zenéltek a zene napján

Az érdi iskolások flashmobot szerveztek, hogy együtt énekeljenek, a debreceniek pedig fuvoláztak, szaxonofonoztak és zongoráztak a többi gyereknek.
 

FTC–Érd női bajnoki kézilabda-mérkőzés

FTC–Érd női bajnoki kézilabda-mérkőzés: A második és harmadik helyezett csap össze a női kézilabda-bajnokság rangadóján. A Ferencváros azt az Érdet fogadja, amellyel idén már kétszer megmérkőzött. Tomoriék egy hazai győzelemmel megerősítenék helyüket a közvetlen rivális előtt. Éppen ezért óriási küzdelemre számíthatnak.

Fókusz 13-02-13


szerző:
2013.02.13. 20:50
Fókusz 13-02-13

Fókusz: Élet az erotikus munka után. VV-szereplők, akik súlyos árat fizettek állítólagos múltjuk miatt. Hogyan támadhatott rá egy férfira egy oroszlán Érden? És mi lesz a kicsikkel, ha már felnőnek? Még a nevét is kicserélte. Az x-faktoros Szabó Dávidra rá sem lehet ismerni!

Fókusz 12-06-20


szerző:
2012.06.20. 20:55
Fókusz 12-06-20

Fókusz: Baricz Gergő először beszél szakításáról és fájdalmáról. Miért mentek szét Verával, és ki hozta meg a döntést? Ott voltunk Bruce Willis filmjének egyik leglátványosabb robbantásánál. Szókimondó interjú Szellő Istvánnal és Erős Antóniával, akik most egymásról is elmondják a véleményüket.

Másfél nappal élte túl ikertestvérét

Kedden még egy emberként szorítottunk, de szerdán sajnos megérkezett a lesújtó hír: a hétfőn, Érden elgázolt ikrek másik tagja is feladta a küzdelmet, ő sem élte túl a tragikus ütközést. A szülők fájdalma felmérhetetlen. A balesetben pedig egyre több a kérdés és az ellentmondás.

Nem akartak lövöldözni a megvert rendőrök

Egymást féltették, ezért nem rántottak egyből fegyvert az érdi rendőrök, amikor négyen támadtak rájuk szerda éjszaka.

Brutálisan megvertek két rendőrt

Súlyos sérüléseket szenvedett az a két rendőr, akit csütörtök este négyen bántalmaztak Érden. A támadókat őrizetbe vették.

Méh okozott karambolt


szerző:
2011.08.27. 14:56
Méh okozott karambolt

Két személyautó ütközött a 7-es főúton Érd és Tárnok között szombat délben, hárman könnyebben megsérültek.

Gigadugó volt Érdnél


szerző:
2011.07.10. 19:20
Gigadugó volt Érdnél

Kigyulladt egy belföldi autóbusz az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán.

Fél Kettő 11-06-30


szerző:
2011.06.30. 14:20
Fél Kettő 11-06-30

Fél kettő: Holland Summer - a Nyári lányok holland állampolgárok lettek. Érd, a világ közepe - Alekosz megmutatja szülőföldjét. Túl van a nehezén - a színésznő és az akaraterő. Vendégem lesz Détár Enikő.

Nyugodt a lelkiismerete a lógyilkosnak

Nem bánta meg tettét az érdi férfi aki tavaly júliusban az utcán, gazdája előtt szúrta le egy lovat.

Megbilincselték, megalázták, fogva tartották

A férfi hiába mondta a rendőröknek, hogy nem követett el semmit, nem hittek neki. Ezért bepanaszolta a rendőrséget, és az ügyészség neki adott igazat.

Keserves a hazajutás a Balatonról

Kilométeres a dugó az M7-es autópálya érdi csomópontjánál azután, hogy az ÁNTSZ másodfokú hőségriadót rendelt el.

Beomló autópálya, özönvíz és jégverés

Beszakadt az M6-os leállósávja Tolna megyében, utcákat öntött el a víz és autók akadtak el Érden, Törökbálinton és Nagykanizsán.

Kiengedték a kórházból az ovisokat

A kicsik pénteken lettek rosszul, miután ettek egy növény terméséből. Mostanra mindannyian jól vannak.

Nem vitte el a szemetet, ezért megverték

Súlyosan összevertek egy érdi szemetest kedd délután.

Ismerőseivel raboltatta ki munkahelyét

A pultosnő állítása szerint egy fegyveres megtámadta, megkötözte, majd elvitt 360 ezer forintot.

Elraboltak és pincébe zártak egy családot?

A fiatal pár szerint gyerekeiket éheztették, házukat eladták.

Jogszerűen lőtt a rendőr Érden


szerző:
2009.04.30. 09:44
Jogszerűen lőtt a rendőr Érden

Jogszerűen használta fegyverét az a rendőr, aki több lövést is leadott egy autósra.

Nyolcszor lőtt a rendőr Érden


szerző:
2009.04.27. 20:10
Nyolcszor lőtt a rendőr Érden

A menekülő autóst két golyó találta el. Vizsgálják, hogy jogszerűen használta-e fegyverét a rendőr.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való