KERESÉS search-close

Éjjel Nappal Budapest

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Éjjel Nappal Budapest"

Így csak az ÉNB szereplők ropják!

Szexi, dögös, menő, néhol szórakoztató, máskor vérprofi – így lehetne jellemezni azt a táncpárbajt, amin az Éjjel-Nappal Budapest szereplői csillogtatják meg tehetségüket. Az apropó pedig Joe és Dávid közös fitnesztermének megnyitója.

ÉNB vs. VV9 - Ütős hétvége várható!

Ütős hétvégére készülnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és a Való Világban még talpon maradt játékosok. Az ökölvívás amatőr és profi követői számára is tartogatnak meglepetést. A villalakók edzéseit már napok óta követjük, most megmutatjuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest boxolóival hogyan edz Joe.

Milán, Gábor és Karesz felforgatták a síparadicsom életét

Az elmúlt napokban maga alá temette a hó Ausztria nagy részét. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak még szerencséjük volt. Igaz ők sem úszták meg havazás nélkül, de a helyzet akkor még korántsem volt annyira katasztrofális, mint most.

Vágatlanul ÉNB Milánnál


szerző:
2018.10.16. 16:20
Vágatlanul ÉNB Milánnál

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjához, Milánhoz kopogtattunk be váratlanul, aki délutáni szunyókálásából felkelve igyekezett minden rázúduló kérdésre válaszolni.

Szabó Zsófi Lali bőrébe bújt

A Szenzációs Négyes adásában Zsófi Lali bőrébe bújva kedvenc dalát adta elő, és nem kis sikerrel. Megkérdeztük Zsófitól ő Lali helyében hogyan tudna sikeresebb lenni a nők körében?

A Balaton vagy a Velencei-tó szabadstrandja jobb? Leteszteltük

Az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjét hívtuk segítségül, hogy leteszteljük Magyarország két legnépszerűbb tavát. Tamara és Tamás segítségével péntek délután útnak indultunk, hogy kiderítsük: a Balaton vagy a Velencei-tó szabadstrandja jobb?

ÉNB Milán vakmerő próbatételt állt ki szerelméért

Milán ezúttal a levegőben bizonyította be Ayse-nek, hogy mindenre képes lenne a kapcsolatukért. A Story Extra természetesen ott volt, és azon melegében kifaggattuk őt élményeiről.

Jótékony cukisággal bizonyította szerelmét Bence

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja nem mindennapi módon próbálta levenni lábáról szerelmét.

Megnéztük a focivébé legextrémebb frizuráit

A világbajnokság meccsei néha már hajshow-ba mennek át. Trendi a színes, a mintás, a felnyírt, a kopasz már nem annyira. Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija is kipróbált egyet.

ÉNB Laurát fotózásra kísérték el a barátnői

Laura modell karrierre vágyik, és ezért most egy portfólió fotózáson járt. Mi pedig természetesen ott voltunk, és meg is mutatjuk, hogy kik kísérték el, na meg persze, hogy hogyan sikerültek a képek!

Szexi fotózást vállalt be az ÉNB szerelmespárja

Újabb szexi páros vetkőzött Nánási Pál kamerája előtt, ezúttal az Éjjel-Nappal Budapest szerelmespárja, Szofi és Tamás szabadult meg a ruháitól. Egyikük sem az a vetkőzős típus, ettől függetlenül kiválóan megoldották a feladatot.

ÉNB Szofi és Tomi a kamerák kereszttüzében

Szofinak nem kellett különösebben készülnie erre a fotózásra, hiszen nemrég esett át egy sikeres diétán, csak tartania kellett a formáját. Tamás, akárcsak az Éjjel-Nappalos fiúk többsége, kiváló fizikai állapotban van.

Éjjel-Nappal Budapest Lali adományt gyűjt

Eddig soha semmiért nem lehetett komolyan venni, de most fordult a kocka. Lali az SOS Gyermekfalunak gyűjtött adományokat az utcán egy csinos lány társaságában. De hogy került oda egyáltalán és mi volt a segítségnyújtás mellett a titkos hátsó szándéka?

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való