KERESÉS search-close

ÉNB Regina

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ÉNB Regina"

Papp Gergő és Lali faggatta friss ÉNB-élményeiről a visszatérő Regit és Ritát

Két epizód erejéig újra láthatjuk az Éjjel-Nappal Budapestben a régi arcokat, akikkel útjára indult a sorozat. A ma esti részben egy új Lali-klippremier is lesz.

Törőcsik Dani nem ijedne meg a gyermekvállalástól

Az Éjjel-Nappal Budapest Reginája a Reggeli stúdiójában ünnepelte születésnapját. A köszöntés után pedig arról is mesélt Rita és Dani, hogy mit gondolnak a "babázásról".

Törőcsik Dani: ˝Mindenkit megvarrtam˝

Az ÉNB egykori sztárja tetoválóművészként nemcsak Magyarországon, de Hamburgban is több testet dekorálhatott már. Dani a hazai hírességek körében is igen népszerű, így nem is csoda, hogy a mai Reggeliben ketten is az ő kezemunkáját viselik.

Több mint 2 éve nem látott szereplő tért vissza az Éjjel-Nappal Budapestbe

Bizonyára sok rajongónak okozott örömöt a tegnapi Éjjel-Nappal Budapest epizód. Több, mint két éve nem látott karakter tért vissza a sorozatba. Regina a semmiből bukkant fel újra, és azt sem tudjuk, hogy meddig marad.  Az biztos, hogy a következő pár hétben újra láthatjuk az albérletben

ÉNB Regina új szerepben próbálja ki magát

Élete egyik legizgalmasabb feladatában próbálhatta ki magát az Éjjel-Nappal Budapest Reginája, amikor átállt a kamera másik oldalára és immár rendezőként dolgozott együtt korábbi kollégáival. Felidézzük egykori fellépését a Csillag Születik nyolc évvel ezelőtti adásában is, ahol igencsak emlékezetes pillanatokat okozott.

Regina ezentúl a kamera másik oldalán áll

Múlt héten láthattuk, hogy Regina elhagyta az albérletet, és vele együtt a sorozatot is, ám nem úgy, ahogy elsőre hisszük, hiszen azért nem sodorta messzire az élet a sorozattól, csak ezután egy másik szerepben bizonyíthat majd, ugyanis átállt a kamera másik oldalára és rendezőként fogja instruálni egykori szereplőtársait. A nagy váltásról és az ezzel járó rengeteg kihívásról és az új feladatokról mesélt ma nálunk Regi!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való