KERESÉS search-close

ÉNB Joe

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ÉNB Joe"

ÉNB Joe-val fordult a világ és vidékre költözik?

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Joe öt év után úgy döntött, eladja az albérletet és vidékre költözik. A döntése pedig végleges. Ezzel egy meghatározó fejezet zárult le az Éjjel-Nappal Budapest történetében.

Így aktivitiznek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

A Gyertek át! február 21-től visszatér az RTL Klub képernyőjére, de addig is hangolódjunk együtt a népszerű sorozat szereplőivel…

Hamarosan indul a Gyertek át!, a Reggeliben az ÉNB szereplőivel melegítettünk be rá

Csütörtök este folytatódik Sebestyén Balázs celebekkel teletűzdelt szórakoztató műsora, aminek a humor és a játékos időtöltés a védjegye. Peller Anna és Szabó Zsófi is szerepelni fognak benne, most Joe-val és Gáborral játszottak egyet.

Kínos rajongói találkozásokról mesélt ÉNB Joe és Gábor

Ma estétől az RTL II-n látható az Éjjel-Nappal Budapest. 2013 óta több mint 67 millió videóindítást generált a sorozat, a népszerűsége töretlen. A sorozat két ismert arca, Joe és Gábor érkezett főzni a Reggelibe.

ÉNB Lali: „Nem gondoltam volna, hogy ennyire durva lesz”

Joe füttyszóval irányította a társait a meccsek alatt, mert az első menetben elment a hangja. Lali, aki speaker volt a gálán, ijedten figyelte, mennyire keményen püfölik egymást a versenyzők.

ÉNB Joe és Lali nem ért egyet abban, kell-e félni a VV9 játékosaitól?

ÉNB Joe készíti fel az Éjjel-Nappal Budapest csapatát a hétvégi bokszgálára, szerinte a saját versenyzői erősebbek, a boksz speaker, Lali azonban úgy gondolja, kiegyenlített lesz a küzdelem.

Peller Mariann behúzott Lukács Mikinek?

Hamarosan bokszgála lesz, az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és a ValóVilág játékosai között. ÉNB Lali speaker felvezetése után Mariann és Miki megmutatta, milyen az, ha rokonok ringbe szállnak.

Iszak Eszti is megtanulta a croissant-töltés fortélyát

Szó Gellért, cukrász elmondta a croissant-sütés titkait, az összetevők arányait, és a kenyérsütés fogásait is megosztotta a nézőkkel.

ÉNB Joe legjobban az ÉNB Bécy-VV Roli mérkőzésre kíváncsi

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja készíti fel sorozatbeli partnereit a hétvégi sztárboxra, szerinte Zsuzsu fel fogja adni Tamara ellen és a Bécy-Roli meccset várja legjobban.

A Reggeli stúdiójában edzettek a VV9-ÉNB sztárboxra

Joe megpróbálta megtanítani Peller Annát boxolni, ami a műsorvezető szerint nem sikerült, de az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai harcias amazonok, lesz mitől félni az ellenfeleknek.

Lili: „Egy selejt vagyok”

Mesi megpróbálta felvidítani Lilit. Evelin meglepetéssel készült Rolandnak. Gábort kidobták a lakásából.

Joe: „Szívesen megcsókoltam volna”

Renit mindenki szívesen fogadta, nem is beszélve Joe-ról, aki bár nem akart visszaélni a helyzettel, nem tudta palástolni érzelmeit…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Előző rész (2018. november 09.)

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Következő rész (2018. november 09.)

Joe befogadja Renit. Bence és Marci összetűzésbe kerül. Tamara igent mond a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Joe-val nem érdemes ujjat húzni

A hősszerelmes férfi bármit megtenne szerelméért, és még a verekedés sem tántorítja vissza…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe és Tamara megmutatják, mire cseréljük a strandpapucsot!

Bár még szerencsére akadnak olyan napok, amikor jó idő van és a nyári ruhákat is fel lehet bátran kapni, lassan ideje utánanézni annak, hogy mit is viseljük most ősszel. Egy évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szerelmespárjával, Tamarával és Joeval indultunk őszi divat-mustrára.

ÉNB Barbi Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Pont egy évvel ezelőtt egy újabb főszereplő búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja volt csapatnak, most mégis úgy döntött, kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

Szexi: ÉNB Joe és ÉNB Laura a kamera előtt

Ezúttal Joe és Laura forrósította fel az amúgy sem túlságosan hűsítő nyarat: az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője és egyik fiatal reménysége szabadult meg a ruháitól, hogy Nánási Pál kamerája előtt pózoljon.

 

ÉNB JOE: Csoki függősségét volt a legnehezebb leküzdenie

Joe nagyon készült Nánási Pál fotózására, még legnagyobb szenvedélyét, a csoki evést is visszafogta a felkészülés során. Persze nem csak ennek köszönheti kidolgozott alakját az Éjjel-Nappal Budapest rossz fiúja.

 

Éjjel-Nappal Budapest: Joe kiütéses győzelmet aratott

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy nem volt egyszerű a sorozathős felkészülése, ugyanis Joe dolgát sérülések nehezítették, az egyik edzésen súlyosan megsérült a keze, amikor egy 32 kilogrammal nehezebb ellenféllel bokszolt. Kiderült, Gábor is rendszeresen elkísérte az edzésekre, együtt is kesztyűztek, a sérülés miatt még kézmerevítőben folytathatta a felkészülést.

Varga Sándor Joe


szerző:
2018.05.03. 16:44
Varga Sándor Joe

Joe nem teljesen makulátlan múltját hátra hagyva egy belvárosi albérletben kezdett új életet, aminek szobáit sorra kiadta, ahol azóta úgy élnek együtt barátaival, akár egy család. Joe az a férfi típus, aki emberismeretével és igazságérzetével szinte minden problémát egy csapásra megold. Az albérletben lakókat mindig is a családjának tekintette, és igyekezett segíteni azoknak, akiknek szüksége volt rá. Először lányát, Hannát, majd unokahúgát Orsit vette magához. A szerelmi élete tele van bonyodalmakkal, tönkrement házassággal, bukásokkal, de boldogsággal is. Barátai feltétel nélkül számíthatnak a zord tekintetű, de szelíd motorosra.

Meghatározó fejezet zárult le az ÉNB történetében

Joe öt év után úgy döntött, eladja az albérletet és vidékre költözik. A döntése pedig végleges. Ezzel egy meghatározó fejezet zárult le az Éjjel-Nappal Budapest történetében.

 

ÉNB LALI: Joe elhagyta a családját!

Joe 5 év után úgy döntött, eladja az albérletet és vidékre költözik. Lali szerint barátja, azért hagyta el az ÉNB családot, mert kapuzárási pánikja van.

ÉNB Lali még mindig csajokra vágyik!

Rengeteg dolgon keresztülmentek már az öt éves Éjjel-Nappal Budapest szereplői: voltak lent és fent, sírtak és nevettek, de vajon mire vágynak még a sorozatban? Elárulták!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Keményen dolgozik újévi fogadalmán ÉNB Joe

A népszerű műsor sztárja komolyan veszi önmagának tett ígéretét, és már keményen edz, hogy formába lendüljön az újévre.

Következő rész (2017. november 29.)

Joe húsz év után találkozik a nővérével, Tamara szexuális fertőzéstől retteg, Karesz és Milán pedig felhúzza a bukósisakot.

Következő rész (2017. október 18.)

Szofihoz meglepetés vendég érkezik, Joe forró kalandba keveredik,  Zoé és Dani peig közelebb kerülnek egymáshoz.

Előző rész (2017. szeptember 26.)

Joe móresre tanítja Ildikót. Dani és Roland megpróbálnak békét kötni. Milán megpróbálja megszerezni apja autóját.

Joe és Tamara egyezséget kötnek

Az együtt töltött nap végén a páros megegyezik egymással: „semmi kötöttség, csak úgy vannak egymásnak". Viszont a koccintás után ismét elcsattan egy csók...

ÉNB Lali hajóskapitánynak áll?

Montenegróban, a festői Herceg Noviban pihentek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai. Lali, Gábor és Joe Alexával és Tamarával élvezték a nyaralóhely és a tenger szépségét. 

 ÉNB Barbi még Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Újabb főszereplő búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja a csapatnak, most mégis úgy döntött kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

MEGHATÓ: így búcsúzott el Joe ÉNB Barbitól

ÉNB Barbi új szerepre készül, ugyanis gyermeket hord a szíve alatt. A fiatal anyuka úgy döntött, hogy külföldre költözik, így ott hagyja az Éjjel-Nappal Budapestet. Talán Joe-tól volt a legfájóbb a búcsú, akivel igazán megszerették egymást az utóbbi négy évben.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

BÚCSÚ: ÉNB Kristóf mindenkinek hiányozni fog

Négy és fél éve indult hódító útjára az Éjjel-Nappal Budapest. Kristóf oszlopos tagja volt a kezdő csapatnak. Megszámlálhatatlanul sok élményt, és annál is több trófeát gyűjtött be az elmúlt évek alatt. Kristóf még fel sem fogta, hogy ennek az egésznek vége lesz. Ahogyan a többiek sem. Lali, Barbi és Joe is nehéz szívvel vesznek búcsút tőle.

AZ Éjjel-Nappal Budapest csapata Ausztriában dübörgött!

Tavaly, épp ezen napon a Fókusz kamerái is ott voltak a híres sorozat srácaival, és mindent rögzítettek, amit csak lehetett. Kiderült, Csóró Lali nem ért a golfhoz, és annyira ügyetlenül ütött, hogy végül a fű is elszállt a labdával együtt. Joe, Marci, Gábor és Lali – a sorozat négyes fogata pedig hangosan nevettek az incidensen.

Joe félrelépett Alexával?


szerző:
2016.07.18. 07:12
Joe félrelépett Alexával?

Már két éve annak, hogy Joe egy csodálatos ajándékkal szeretett volna kedveskedni szerelmének, Barbinak. A meglepetés jól sikerült, a szőke lány arra ért haza, hogy a meztelen pasija előtt térdel Alexa. Barbi nagyon kiborult.

Celebmustra: Lássuk, mivel töltötték a sztárok a hétvégét

Imádjuk a nyarat, a napsütést, és persze a hétvégéket, amikor azt csinálunk, amit csak akarunk. Szerencsére az időjárás újra kegyes volt hozzánk, ugyanis július második hétvégéje is igazi kánikulát hozott. De vajon mit csináltak a sztárok ebben a rekkenő hőségben?

Joe-t kommandósok teperték le

Az Éjjel-Nappal Budapest bunyósának nem lehetett túl jó napja három évvel ezelőtt, pont ezen a napon. Joe-hoz rendőrök érkeztek, házkutatási paranccsal. Orgazdasággal vádolták a férfit, akiről kiderült, nem először volt gondja az igazságszolgáltatással.

Lali mindenkit levett a lábáról

Tavaly történt, hogy a közös albérlet kis lakói összekovácsolódtak újra. Lali nem bírta magába fojtani szónoki tehetségét, és egy szívhez szóló példabeszédet adott elő, persze a barátságról. A jelenlevők elérzékenyültek és egy pillanatra belátták, a hangulat pont olyan, mint régen.

ÉNB Joe mégis babát szeretne?

Felejthetetlen pillanatokat okozott nekünk Joe és Barbi viharos párkapcsolata. Az egyik emlékezetes vitájuk két éve történt. A bokszoló meggyanúsította a lányt azzal, hogy direkt nem szedte be a gyógyszereit, így akarván gyereket. Óriás vita alakult ki, aztán Joe véletlen belefutott valakibe, aki merőben megváltoztatta az addigi nézeteit.

Rejtélyes nyomozás a Deák téren!

Rengeteg ember gyűlt össze Budapest belvárosában, ahol épp egy helyszínelés folyt. A sporttáska zárva volt, egy rendőr pedig figyelmesen őrizte azt, és senkit nem engedett a közelébe.De vajon mi volt a táskában?

Gyanús táskát találtak Budapest belvárosában

Egy elkerített bűnügyi helyszín a Deák tér közepén? Vajon mi lehet a magára hagyott csomagban? Mi ott voltunk, és együtt nyomoztunk az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival.

Burgenlandi kaland


szerző:
2015.09.21. 08:57
Burgenlandi kaland

Felforgatták Burgenlandot az Éjjel Nappal Budapest sztárjai. Lali, Gábor, Marci és Joe néhány napot töltött Ausztriában, ahol nem csak vidámparkban voltak, de egy luxus üdülőparadicsomba, a Szombathelytől mindössze félórányira található Stegensbach-ba is eljutottak, ahol a golf mellett kedvenc hobbijuknak, a láblógatásnak is hódoltak. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való